daklem..

imao sam neki dan razgovor sa frendom,iskusnim motoristom,koji je iskusniji od mene,vozi već godinama,a sad vozi mrcinu od 1300 ccm..
razgovor je skrenuo u teoretske vode,a ta teorija je u tome što bih si ja mogao kupiti kad se odlučim za godinu,dvije prijeći na jače skutere/motore..
do toga smo došli tako da sam ja u priči o motorima spomenuo ovu pilu,K 1300 R,kao meni trenutno najljepši i najatraktivniji motor i kao eventualnu kupnju za nekoliko godina,kad skupim još iskustva na ovom trenutnom skuteru i još kojem skuteru/motoru u međuvremenu..na što sam dobio odgovor "da nije stvar u konjima i kubicima,nego u glavi vozača,i da bih si ga mogao slobodno za dvije godine kupiti,ako imam moć samokontrole(i financije..

).." ok,imam 29 godina,više od 400 000 prijeđenih km u prometu,za dvije godine bih trebao imati barem 25 000 km na dva kotača, nisam neki agresivan vozač niti u autu niti sad na skuteru,veći mi je gušt uživati u finoj vožnji(kad je cesta prazna i otvorena vozim se max. 100-110 km/h),nego u natjeravanju od 200 glave,radije ću jače prikočiti pred nekim nepoznatim i nepreglednim zavojem,nego se zaletiti unutra,vozim u skladu sa onom "nije problem ući u zavoj sa velikom brzinom,pitanje je kako ćeš izaći iz njega.." itd,(poantu ste vjerujem shvatili..

) ,ali,svejedno moram priznati da me zaintrigirao njegov odgovor..
dakle,ako imate vi kakve misli o tome,bio bih zahvalan kad bih ste ih podijelili tu..
i da,bilo je već razgovora na forumu o tome,ali tu se radi o ovom konkretnom modelu,pa me zanimaju i iskustva vlasnika istog,npr sa razvijanjem snage i težinom samog motora,koji se najviše spominju kao najveći problemi za recimo to tako početnike vozače,ali i sa svime ostalim..