Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 17   Dolje

Autor Tema: 99 racing school  (Posjeta: 26879 )

NEKID

• Spol: Muški
  • Vozi: gospodičnu
Odg: 99 racing school
« Odgovori #25 : 19. Kolovoz 2009, 21:23:34 »

akcija za svaku pohvalu, samo neka zaživi kako treba  :palacgore:
Evidentirano
mrzim muhe                                              http://www.youtube.com/watch?v=OKzcEcR-XPM

mate

• Administrator
« Odgovori #26 : 19. Kolovoz 2009, 22:21:52 »

Dobio sam dodatne informacije i okvirne cijene, kao i način rada ali ne bi sad ni o tome dok ne bude službeno jer bi mogao nešto krivo interpretirati pa da ne dođe do zabune. Uglavnom, škola bi se bazirala na 1-3 polaznika, za sad na svojim motorima, a to može biti bilo tko: od potpunih početnika, povremenih rekreativaca pa sve do trkača kojima bi trebala pomoć. Dio koji me je naviše bunio, onaj o Kecovom "svakodnevnom angažmanu" je točan. Sve u svemu, kao i obično u njegovom slučaju, priča je vrlo kvalitetno zamišljena. Vrlo skoro ćete o svim detaljima, popraćenim cijelim programom u foto obliku, moći pročitati na stranici kad naš Šokre odradi školicu.  :jesus:
Još jedan meni vrlo bitan detalj, koji će većini biti nejasan ili nezanimljiv ali pojedinci će shvatiti o čemu pričam  8) , Kec je cijelu konstrukciju i izvedbu odradio sam, bez dežurnih grobničkih pomagača i promotora. :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

Fireblade-CH

• *
  • Vozi: cbr1000rr
« Odgovori #27 : 20. Kolovoz 2009, 16:02:29 »

Ovako nesto sam odavno prizeljkivao.Od pravog trkaca prave stvari naucit za Grobnik.Sve pohvale i sretno sa projektom. :palacgore:
Evidentirano
Naj vaznije je stici na CILJ  !!!!!

suomy

• **
  • Vozi: samo Apriliju
« Odgovori #28 : 26. Kolovoz 2009, 17:45:49 »

ajmo polaznici da vas čujemo......kakva su iskustva i dojmovi

merlin68

« Odgovori #29 : 26. Kolovoz 2009, 17:52:07 »

Hvale vrijedan posao. :palacgore:
Evidentirano
UBER

Sip

• Vozi: Snove
« Odgovori #30 : 27. Kolovoz 2009, 11:39:16 »

ajmo polaznici da vas čujemo......kakva su iskustva i dojmovi

Svi hvale ideju, ali niko se nehvali da je skolicu i probao :( :( :( :(

Prvom prilikom odo probati, pa kako mi bude :wink:
Evidentirano
ONE MAN, ONE BIKE, ONE REASON

EVERYDAY IS A RACE DAY

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #31 : 27. Kolovoz 2009, 14:05:52 »

Pohvala za Keca , samo da što duže traje....a nadam se da će postati trajna stvar na grobniku....uostalom koliko nas samouka vozi po cestama a tek kvazi-trkača i neiskusnih vozi po grobniku i općenito cestama tako da bi po svojoj prilici trebao uspjeti, ...ako ništa drugo podignut će ozbiljnost i respekt prema stazi kad je već racing school, dakle trkaća škola.
Nebi bilo loše da jedan tečaj održi i za trenutno aktivne vozače i to od ovih manjih  pa do ovih najjačih klasa.... kako se većina vozi bilo bi  popravaka vremena i to već jako brzo.

Ako se upišem ,garant će Kec izgubiti živce .....i zatvoriti firmu ... :LOL: :LOL:

« Zadnja izmjena: 27. Kolovoz 2009, 14:37:33 baxy »
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

Zapru

• Vozi: Aprilia TUONO 1000R ´08
« Odgovori #32 : 27. Kolovoz 2009, 14:44:28 »

Prvom prilikom odo probati, pa kako mi bude :wink:
cuo sam da Kec prima samo one kaj postuju prometnu muriju  :misli:

znaci ti nemres :shock:

:LOL: :LOL: :LOL:

xman69

• **
  • Vozi: Prebrzo
« Odgovori #33 : 27. Kolovoz 2009, 14:54:14 »

Svi dosad popadali, pa se stide, :LOL: :LOL:.......neda profa dvojku.... :mrgreen: :mrgreen: :palacdolje:
« Zadnja izmjena: 27. Kolovoz 2009, 14:55:49 Medo »
Evidentirano
Die Hard!

mars

• *
  • Vozi: ktm exc525sm exc525factory Yamaha r1
« Odgovori #34 : 06. Rujan 2009, 22:45:53 »

Bio sam prosli tjedan u skoli kod Keca ,,  :palacgore: :palacgore: sve 5 ,, mislim da je bas tako nesto falilo na grobniku,, da jedan iskusniji vozac prenese malo iskustva na nas novopecene,i da upotpuni (dosta jadnu )ponudu grobnika , dobro je sto kec ne pila previse sa teorijom ,, nego se baca odmah na stazu,tako da smo se bas dobro izvozili a bogami nesto i naucili ..Dobro program vjerojatno ovisi i o kalibru vozaca s kojima radi,,ja sam dosta gore na pisti tako da vidim ,covijek dosta radi i individualno s ljudima ,, po meni je to  najbolje ulozena lova,,. Ja sam zadovoljan ,, jest da mi je duzan jos gir ali to cemo rijesiti ovaj tjedan :mrgreen:,,
Evidentirano
osnesbanglades

Vedran_ZG

• Vozi: The Power of Dreams
« Odgovori #35 : 07. Rujan 2009, 00:23:45 »

Bio sam prosli tjedan u skoli kod Keca ,,  :palacgore: :palacgore: sve 5 ,, mislim da je bas tako nesto falilo na grobniku,, da jedan iskusniji vozac prenese malo iskustva na nas novopecene,i da upotpuni (dosta jadnu )ponudu grobnika , dobro je sto kec ne pila previse sa teorijom ,, nego se baca odmah na stazu,tako da smo se bas dobro izvozili a bogami nesto i naucili ..Dobro program vjerojatno ovisi i o kalibru vozaca s kojima radi,,ja sam dosta gore na pisti tako da vidim ,covijek dosta radi i individualno s ljudima ,, po meni je to  najbolje ulozena lova,,. Ja sam zadovoljan ,, jest da mi je duzan jos gir ali to cemo rijesiti ovaj tjedan :mrgreen:,,
I koliko love na kraju?
Evidentirano
www.nitomoto.com

Kušnje vam ne mogu stati na put, mogu vas samo pokušati odmamiti na svoj..

mraqi

• retaRRdirani geek
  • **
  • Vozi: Dorsoduro
« Odgovori #36 : 07. Rujan 2009, 10:52:17 »

I koliko love na kraju?
Individualno, nazovi ga na mob i pitaj :mrgreen:
Evidentirano
In order to understand recursion, one must first understand recursion.
J&M Team

mars

• *
  • Vozi: ktm exc525sm exc525factory Yamaha r1
« Odgovori #37 : 08. Rujan 2009, 14:43:39 »

sve ovisi ,, znas onu kolko para tolko muzike,,, sve ovisi ,ako hoces individualnu lekciju ,ako vas ima 3 ,4,5 kad ,kako,, najbolje ti je nazvati covijeka pa pitati,,,
Evidentirano
osnesbanglades

Vigor

• **
  • Vozi: Yamaha FZ6 Fazer
« Odgovori #38 : 12. Rujan 2009, 23:54:43 »

Nadam se da će se do proljeća ovo malo uhodati - standardizirati ponuda i nekakve cijene...
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #39 : 13. Rujan 2009, 09:20:20 »

Onda ti je bolje ići prije toga, Kad se ustali onda je gotovo, sad možeš lovit u mutnom i platit mu jedan dan a muzeš ga dva. :mrgreen:
Evidentirano

pero1986

• **
  • Vozi: svasta al yamahina je mašta...
« Odgovori #40 : 13. Rujan 2009, 14:13:07 »

neko ko ima para na bacanje a jako je nesposoban neče mu pomoč ni sto erdeca ...
ja bi to preporučio prijatelju koji ide prvi puta na stazu da mu odma pokaže kako šta treba...
sad si eventualno upalim sašu ili lorisa na youtubeu pola sata i odgledam par krugova i to je to....
nedvojbeno je da čovijek puno zna i da je za preporučiti tko ima novca na hrpi da ga boli kifla... :palacgore:
da je cijena 50ak eura i ja bi moožda uplatio ali problem je što je tri puta skuplje  :shock:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #41 : 13. Rujan 2009, 15:36:11 »

neko ko ima para na bacanje a jako je nesposoban neče mu pomoč ni sto erdeca ...
ja bi to preporučio prijatelju koji ide prvi puta na stazu da mu odma pokaže kako šta treba...
sad si eventualno upalim sašu ili lorisa na youtubeu pola sata i odgledam par krugova i to je to....
nedvojbeno je da čovijek puno zna i da je za preporučiti tko ima novca na hrpi da ga boli kifla... :palacgore:
da je cijena 50ak eura i ja bi moožda uplatio ali problem je što je tri puta skuplje  :shock:

Od kud ti ta cijena? :jesus:

Kec ne uči nikoga da bude svjetski prvak nego mu želi malo približiti ili pokazati neke stvari. Niti u jednoj varijanti taj oblik edukacije ne može biti loš. I ta priča oko novaca, jebote par guma košta 500€ a skupo je platiti 50 jednokratno da ti čovjek pokaže neke stvari. Kaj misliš, da su njegove gume i vrijeme besplatni?
Evidentirano

IgorZ

• Vozi: aprilia & ducati
« Odgovori #42 : 13. Rujan 2009, 16:14:09 »

da je cijena 50ak eura i ja bi moožda uplatio ali problem je što je tri puta skuplje  :shock:

kad uzmeš koliko potrošiš na jedan dan na grobniku, cjena njegove škole je i više nego povoljna.
zbroji gume, benzu, najam staze, put do grobnika itd. ispada cca 4-5000kn pa šta je teško onda dat još 1000kn? pa naučit nešto i sljedeći put biti će puno veći gušt izać na stazu i odvozit sa nekim znanjem..a ne ko gluha svinja :mrgreen:

Evidentirano

pero1986

• **
« Odgovori #43 : 13. Rujan 2009, 17:31:29 »

sve mi to može reč neko za 0kn ...
a i povuč me ako za to ima   potrebe ...

ali ako je 50e onda stvarno vrijedi uplatiti  taj racing school    :wink:
« Zadnja izmjena: 13. Rujan 2009, 18:28:21 pero1986 »
Evidentirano

STobulj

• Vozi: cb900f, falco
« Odgovori #44 : 16. Rujan 2009, 00:22:04 »

sve mi to može reč neko za 0kn ...
a i povuč me ako za to ima   potrebe ...

ali ako je 50e onda stvarno vrijedi uplatiti  taj racing school    :wink:
klasicno balkansko razmišljanje, u svemu smo najbolji i nitko ne može meni objanito bolje od mene samog sa metodom pokušaja i pogreške
Vanka postoje te škole skoro u svim disciplinama i pohađaju je veoma brzi i renomirani vozaci za velike pare ali kod nas su uvjek nađe netko tko sve zna
Ovo je super stvar i samo što se treba pokazati je to dali je dobar prenositelj znanja jer ako je dobar vozac ne treba nužno znaciti da je i odlican ucitelj, nije sve u manje kocnica više gas i nekakve "idealne putanje"...... ako se dotice i drugih stvari koje može viditi jer su male grupe onda vrijedi svake kn
50€ necu niti komentirati ..... to mu je taman za par rezervara  :LOL:

Zapru

« Odgovori #45 : 16. Rujan 2009, 09:42:54 »

nisu svi prirodno nadareni ko ti pa da su nakon "skolovanja na jubitou" odmah GP&SBK prvaci.

ovo je izmedu ostalog i skola sigurne voznje koja mnogima moze pomoci da steknu iskustvo kako se postaviti u odredenim situacijama na prometnicama :wink:
a sticanje takvog znanja, s obzirom na broj stradalih motorista, ima svoju vrijednost :palacgore:

pero1986

• **
« Odgovori #46 : 16. Rujan 2009, 13:04:58 »

klasicno balkansko razmišljanje, u svemu smo najbolji i nitko ne može meni objanito bolje od mene samog sa metodom pokušaja i pogreške
Vanka postoje te škole skoro u svim disciplinama i pohađaju je veoma brzi i renomirani vozaci za velike pare ali kod nas su uvjek nađe netko tko sve zna
Ovo je super stvar i samo što se treba pokazati je to dali je dobar prenositelj znanja jer ako je dobar vozac ne treba nužno znaciti da je i odlican ucitelj, nije sve u manje kocnica više gas i nekakve "idealne putanje"...... ako se dotice i drugih stvari koje može viditi jer su male grupe onda vrijedi svake kn
50€ necu niti komentirati ..... to mu je taman za par rezervara  :LOL:
metoda pokušaja i promašaja ?ja ju nisam spomenio i naravno da nije dobra... :?

uglavnom - idite i uplatite jer čim nešta kažeš odma se krivo protumači, počmu pametovanja ...
kad ste takvog stajališta čvrstog makar se nadam da ste več bili ili dogovorili školu ...
naravno da je to dobra stvar i jako pozitivna , da su prilike malo drukčije nego što jesu i sam bi razmislio o istoj ...
ali 1000 hrvatskih kuna nikada  nebi platio ... (osim da sam miliunaš)
načuo sam da se radi o toj cifri otprilke nisam ni siguran 100% da je tako ...

to je samo moje mišljenje i nikom negovorim da neide nego bi volio da ode što više ljudi i da se javi sa pozitivnim iskustvima i popravljenim vremenima ...
ideja je odlična i nadam se da če kroz školu proči što više ljudi koji če iziči zadovoljni sa novim kvalitetnim iskustvom  :palacgore:

Evidentirano

koss

• Vozi: sv 650s(exy)
« Odgovori #47 : 16. Rujan 2009, 13:17:26 »

Ako za oko 1000kn radi sa tobom cijeli dan mislim da je više nego pristojna cijena.
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

Zapru

« Odgovori #48 : 16. Rujan 2009, 13:20:45 »

metoda pokušaja i promašaja ?ja ju nisam spomenio i naravno da nije dobra... :?

uglavnom - idite i uplatite jer čim nešta kažeš odma se krivo protumači, počmu pametovanja ...
kad ste takvog stajališta čvrstog makar se nadam da ste več bili ili dogovorili školu ...
naravno da je to dobra stvar i jako pozitivna , da su prilike malo drukčije nego što jesu i sam bi razmislio o istoj ...
ali 1000 hrvatskih kuna nikada  nebi platio ... (osim da sam miliunaš)
načuo sam da se radi o toj cifri otprilke nisam ni siguran 100% da je tako ...

to je samo moje mišljenje i nikom negovorim da neide nego bi volio da ode što više ljudi i da se javi sa pozitivnim iskustvima i popravljenim vremenima ...
ideja je odlična i nadam se da če kroz školu proči što više ljudi koji če iziči zadovoljni sa novim kvalitetnim iskustvom  :palacgore:

koliko te inace dode staza za 1 dan na Grobniku :misli:

burnout

• Vozi: apriliu RS (2^7)-3
« Odgovori #49 : 16. Rujan 2009, 13:33:08 »

koliko te inace dode staza za 1 dan na Grobniku :misli:
kaj bi ga kostalo, pa oni njemu placaju  :mrgreen:
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 17   Gore

Stranica je generirana za 0.165 sekundi uz 16 upita.