ajmo polaznici da vas čujemo......kakva su iskustva i dojmovi
Svi hvale ideju, ali niko se nehvali da je skolicu i probao Prvom prilikom odo probati, pa kako mi bude
Svi hvale ideju, ali niko se nehvali da je skolicu i probao
Bio sam prosli tjedan u skoli kod Keca ,, sve 5 ,, mislim da je bas tako nesto falilo na grobniku,, da jedan iskusniji vozac prenese malo iskustva na nas novopecene,i da upotpuni (dosta jadnu )ponudu grobnika , dobro je sto kec ne pila previse sa teorijom ,, nego se baca odmah na stazu,tako da smo se bas dobro izvozili a bogami nesto i naucili ..Dobro program vjerojatno ovisi i o kalibru vozaca s kojima radi,,ja sam dosta gore na pisti tako da vidim ,covijek dosta radi i individualno s ljudima ,, po meni je to najbolje ulozena lova,,. Ja sam zadovoljan ,, jest da mi je duzan jos gir ali to cemo rijesiti ovaj tjedan ,,
I koliko love na kraju?
neko ko ima para na bacanje a jako je nesposoban neče mu pomoč ni sto erdeca ...ja bi to preporučio prijatelju koji ide prvi puta na stazu da mu odma pokaže kako šta treba...sad si eventualno upalim sašu ili lorisa na youtubeu pola sata i odgledam par krugova i to je to....nedvojbeno je da čovijek puno zna i da je za preporučiti tko ima novca na hrpi da ga boli kifla... da je cijena 50ak eura i ja bi moožda uplatio ali problem je što je tri puta skuplje
sve mi to može reč neko za 0kn ...a i povuč me ako za to ima potrebe ...ali ako je 50e onda stvarno vrijedi uplatiti taj racing school
klasicno balkansko razmišljanje, u svemu smo najbolji i nitko ne može meni objanito bolje od mene samog sa metodom pokušaja i pogreškeVanka postoje te škole skoro u svim disciplinama i pohađaju je veoma brzi i renomirani vozaci za velike pare ali kod nas su uvjek nađe netko tko sve zna Ovo je super stvar i samo što se treba pokazati je to dali je dobar prenositelj znanja jer ako je dobar vozac ne treba nužno znaciti da je i odlican ucitelj, nije sve u manje kocnica više gas i nekakve "idealne putanje"...... ako se dotice i drugih stvari koje može viditi jer su male grupe onda vrijedi svake kn 50€ necu niti komentirati ..... to mu je taman za par rezervara
metoda pokušaja i promašaja ?ja ju nisam spomenio i naravno da nije dobra... uglavnom - idite i uplatite jer čim nešta kažeš odma se krivo protumači, počmu pametovanja ...kad ste takvog stajališta čvrstog makar se nadam da ste več bili ili dogovorili školu ...naravno da je to dobra stvar i jako pozitivna , da su prilike malo drukčije nego što jesu i sam bi razmislio o istoj ...ali 1000 hrvatskih kuna nikada nebi platio ... (osim da sam miliunaš)načuo sam da se radi o toj cifri otprilke nisam ni siguran 100% da je tako ...to je samo moje mišljenje i nikom negovorim da neide nego bi volio da ode što više ljudi i da se javi sa pozitivnim iskustvima i popravljenim vremenima ... ideja je odlična i nadam se da če kroz školu proči što više ljudi koji če iziči zadovoljni sa novim kvalitetnim iskustvom
koliko te inace dode staza za 1 dan na Grobniku