bilo bi odlicno da se organizira jedna trkica za sudionike +40 . mislim da bi bilo zanimljivo i poslje trke, do kasno u noc
barba, moja slobodna procjena je da imas 'taman'
napokon pozitivna inicijativa, ko ce nego KEC . neka se svaki pedeseti zarazi sa stazom, mozda se u dogledno vrime iz toga izrodi jos koji talent ili se omasovi ovaj sport
opce se nije problem zarazit, problem je to sve isfinancirat al Kecovu skolu il ovaj mini tecaj koji bi iso od 2012 definitivno preporucam svima koji se zele okusat na Grobniku ... ja sam u 5 min neformalnog razgovora s Kecom naucio vise o nekim stvarima vezanim uz voznju po Grobniku nego sto bi u neznam ni sam kolko slobodnih treninga
..nemoj zezat, Kec je nama prvih pola sata samo o zgodnim komadima pričal
Probao sam ju ja, ali ne dugo jer su fuzići bili visoki da nisam mogao vozit pa sam uzeo onu drugu, školsku. Sve u svemu, od svih tih racing čuda ja i dalje navijam za Sašinog Suzukija. To je onaj s kojim ću skinut Priesta... Odnosno prvo s njim a onda sa Panigaleom.
Znači ,ti bi me pustija u "kavez".?
Barba, ako imaš volje, dođi do mene, idemo skupa krajem mjeseca na Grobnik i voziš Apriliju bez problema.
ja nisam bil u skoli nego sam razgovaral s njim u pauzi pored staze ... al ak Kec uz voznju poducava i kak komade zbarit onda se na proljece definitivno upisujem
Tek sad vidio post.Bilo bi dobro da idemo zajedno.Tako možda i provam .Radoznal sam jer Dukca san prova pa mi je smetalo to što sve potroši u malo okretaja a ja navikao na 12 -13 000 .Imaš li kontakte sa pilotima iz baze.Imam dva poznanika motorista.Barišić i Tome (bila Honda Integra ).Dalje može i na pp.
To su bivši motoristi.
Ma ne, letjeli su i prije. Žene, djeca, obaveze, financije... i nema više. Koliko znam ni jedan nema više motor, Damir sigurno jer se čujemo. Tome ne znam da li je uopće u bazi od kad je prešao na Kanadera.
Tako san i ja bija bez motora kad san se oženija (mislija san da ču bit ozbiljniji ) pa san brzo uvidija da se ne može bez.
Zar se Damir ne bavi Hare Krishnom
Tibore Vrime prolazi ,nema čekanja.Sve vrime šta čekaš je vrime izgubljeno.A do prolječa si izgubio dosta.