Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Anketa

Koliko ste puta padali?

jednom
dvaput
3-5 puta
5-7 puta
više od 7 puta

Str: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 54   Dolje

Autor Tema: Koliko ste puta padali?  (Posjeta: 58017 )

outrager

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: trenutno samo auto
Odg: Koliko ste puta padali?
« Odgovori #1150 : 21. Studeni 2011, 00:01:08 »

jedna prometna sa teškim ozljedama ne svojom krivnjom, i masu padova sa skuterom zbog izvođenja pizdarija, uglavnom izvan prometnice i sve male brzine, i sve su uključivale snjeg ili led
Evidentirano

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<
« Odgovori #1151 : 21. Studeni 2011, 00:23:45 »

jedna prometna sa teškim ozljedama ne svojom krivnjom, i masu padova sa skuterom zbog izvođenja pizdarija, uglavnom izvan prometnice i sve male brzine, i sve su uključivale snjeg ili led

pa što se voziš po tim uvjetima... :mrgreen:
Evidentirano

Angie

• Vozi: Aprilia RS125 '06 i Tomos A3S '89
« Odgovori #1152 : 21. Studeni 2011, 02:05:09 »

Padova: 2 u sveukupno 4 godišnjom aktivnosti (nadam se da su posljednji)

1. yamaha xt 600 e, polje,malo više gasa nego treba brazda prednji točak nekako udario pod krivim kutem pad :D yamahi nishta motor ko od čelika,ja se sam malo okrznuo nishta strašno,let sličan kao superman hehehe
2. prije 4 god. skuter boatian 50 ccm idem sa prakse na mali kružni tok (u Osijeku Bosutsko naselje) gledam u retrovizor curu u bmw-u,plawusha ma jooj samo kad se sjetim opet bih to ponovio heheh,kad se okrenem ja već u pola kružnog i idem skrenit i zadnji točak prokliže ja od klizim cura sa bmw-om stane si dobro a ja u sebi mislim ništ me ne pitaj,podignem skut. njemu ništa meni ništa vozi dalje (bježi od sramote)

Vama svima želim brzi oporavak :)  :palacgore:

OffTopic: Mislim da sam te par puta vidio u gradu  :mrgreen:

OnTopic: Taj mali kružni tok na bosutkom je žešće debilno napravljen komad ceste.
Tamo mi je na rs-u pustio prednji,ali srećom uvatio grip odma.

Srce u grlu.
Evidentirano
Prodajem:većinu dijelova mašine za Apriliu RS125 Rotax 122,nešto estetike.

Yo dude he just called you "Aprilijaš"...Oh hell no,hold my zacvikani cilindar while i pokušam reparirat donji igličasti and my selektor brzina!

jimi.d

• *
« Odgovori #1153 : 30. Studeni 2011, 18:30:52 »

daklem ovako;                                                                                                                                                                 god.78.kirvaj kod tetke u strizivojni,ja klinac od 14.god.motor od bratića,tomos 15.polukružno nacesti(kaldrma),previše gasa naglo pušteno kvačilo....posljedice;javna blamaža pred"milion"ljudi,dlanovi ikoljena zguljeni do krvi,poderane nove traperice i nova jakna od skaja(modni hit,donio mi stariji brat iz trsta sa ponte rosso)                                                                                                                                                                  god.86.semberija,okolica bijeljine,motor od prijatelja MZ ETZ 250 seoska cesta,na njoj pijeska,prašine ,svega gume "vrhunske"PNEUMANT DDR ,prevelika brzina,proklizao u desnom zavoju udarac u bankinu let od nekoliko metara,TVRDO prizemljenje...posljedice:potres mozga(vozio bez kacige,glavom izbio dasku iz ograde)iščašeno ljevo rame,natučena rebra...odvezli me na hitnu.                                                                                                                                                               god.87.okolica iloka,motorBMW R 51/3 prerada u čopera,moj i bratov,vozili sa ekipom gledati moto-cros u vizić,pretjecao auto u zavoju(ljevom),uletio u škare,da bih izbjegao frontalni sudar sa autom iz suprotnog smjera,naglo skrenuo u deesno i ravno u jarak pored ceste, izgrebana faca i dooobro se izudarao.                                                                                                                                                           god.89.šid,motor BMW R67/2 NORMALNO PRERADA na skretanju u sporednu ulicu proklizao(blato na cesti)razbijeno ljevo koljeno i opečena noga na auspuh i  samo par sati kasn ije istu noć,nizbrdica,ljevi zavoj, prevelika b rzina.....razbio se ko pi..a.toliko od mene.                                                                       
Evidentirano
TUDUMOVAC

KR-BANDIT-KR

• *
  • Vozi: yamaha R-6
« Odgovori #1154 : 30. Studeni 2011, 20:51:17 »

1put aprilia 125 prije desetak godina iščašeno rame i napukla rebra(brzina)
2put R-6 prije dvadeset dana slomljena noga na 2 mjesta(brzina ipretjecanje)
Evidentirano

DamiR6

• **
  • Vozi: Yamaha R1
« Odgovori #1155 : 01. Prosinac 2011, 21:24:54 »

2 puta mali padovi,na gileri wxr200, 1.put-kiša zadnji kraj pobjegao malo više  :D
                                                2.put-šljunak na krivini,malo plastika oštećena,skoro neprimjetno,ja se na noge dočekao i ništa  :D

od većih i ozbiljnijih motora nikad ništa (imam nekog respekta prema 100+konja)
Evidentirano
---Slavonski Brod---

Carki

• **
  • Vozi: Aprilia Pegaso Strada
« Odgovori #1156 : 11. Ožujak 2012, 20:27:36 »

Evo dižem statistiku za +1 pad ovaj vikend :(

Nije neka strašna stvar, malo igreban rezervar i trebat ću novi žmigavac  i fuzić.
Ja imam još jedan ožiljak više na koljenu i potrgane nove rukavice 
Evidentirano
.             /\       
LUCKY   /__\    13
              /\

Masni

• **
« Odgovori #1157 : 11. Ožujak 2012, 21:05:12 »

aj bitno je da nije nikaj polomljeno a motor bu se već popravil :palacgore:
Evidentirano

Carki

• **
  • Vozi: Aprilia Pegaso Strada
« Odgovori #1158 : 11. Ožujak 2012, 21:44:13 »

Ah kako, lako :)

Malo moja nepažnja, malo bezobrazluk taksista koji je pričao na mobitel i  naglo se sjetio stisnuti kočnicu i skrenuti sa glavne ceste bez žmigavca.
Uspio sam zakočiti da ga ne lupim ali sam naleti na šljunak prvim kotačem i našao se na podu u sekundi.

Sva sreća već sam bio dosta usporio pa je pad bio lagan i ispao dobra opomena za dalje.

Sva oprema na meni kao uvijek je bila zaslužna za gotovo nikakve posljedice ali ipak sam se danas vozio u grču i nelagodi
i bez onog smiješka na licu koje je uvijek prisutan kada inače sjednem na motor :(

Evidentirano
.             /\       
LUCKY   /__\    13
              /\

GENESIS_R1

• **
  • Vozi: nIS NEVOZI ZBOG SVERCERA!
« Odgovori #1159 : 11. Ožujak 2012, 22:42:48 »

Svaki pad je neželjen i onome tko je pao - grozan.
A te priče Christiana Ronalda "lijep sam, pametan sam, pun sam ko brod i jebe mi se za soma-dva kuna za dekle, žmigavce, ručice i lak" pričajte svojoj babi  :afro:
  :palacgore: :palacgore: :palacgore: Tri pada nista ozbiljno samo uspomena na lj.koljenu.  :mrgreen:
Evidentirano
:mrgreen:  "Usamljeni jahac"

vlado1981

• *
« Odgovori #1160 : 11. Ožujak 2012, 23:06:20 »

Danas oko 16 odbijanac od golfa V, ostao na nogama, sa malo plastike i malo lima skinuto boje i to je sva steta - a krivac obojica po malo ja se vozio po sred ceste i skretao bez zmigavca a on doletio od nikud i obilazio me.
Evidentirano
samo me j... i produži dalje

ivanSB

• **
  • Vozi: Kawasaki zx10R - 06" tata kupio
« Odgovori #1161 : 13. Ožujak 2012, 13:54:05 »

ja sam otvorio ovu sezonu padova: U SB pred Harley-em (nedjelja - puno ljudi) stajem i prednja pobježe.

Motor na podu ja na nogama, slajder odradio svoje puko lijevi rtrovizor.

Ni dan danas mi nije jasno šta je bilo  :misli:
Evidentirano

Rajić

• Ko to mene g'eda?
  • Vozi: HooooooondA 919
« Odgovori #1162 : 13. Ožujak 2012, 13:56:22 »

ja sam otvorio ovu sezonu padova: U SB pred Harley-em (nedjelja - puno ljudi) stajem i prednja pobježe.

:misli: šta je tu nejasno  :misli: :misli: :misli: :misli: :misli:

Evidentirano

maxmax

• **
« Odgovori #1163 : 13. Ožujak 2012, 14:02:25 »

:mrgreen: nejasno je to koliko je ljudi bilo na terasi sa cvokama na "nosevima" (ženski rod) i onih sa lagano prebačenim pederušama preko ramena (muški rod) a koji su ga zbunili svojim pogledima pri njegovom parkiranju  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
U ovoj borbi samo jedan slavi. Drago mi je Golijate,ja sam David.........-"jak kao Jakov"

DADO+

« Odgovori #1164 : 13. Ožujak 2012, 14:05:16 »

...PIH, klasika - to svatko mora probati, bar jednom  :LOL:
Evidentirano

mr.mee

• Vozi: kawasaki z650 i z750
« Odgovori #1165 : 13. Ožujak 2012, 14:07:40 »

...PIH, klasika - to svatko mora probati, bar jednom  :LOL:

jel to ona: ko nije pao pred Harley-em nije nikad ni vozio motor  :misli: :mrgreen:

maxmax

• **
« Odgovori #1166 : 13. Ožujak 2012, 14:07:52 »

ti šuti :mrgreen:, ti si "pao" a nisi ni bio na motoru  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :LOL: :LOL: :LOL: odnosi se na dadeta
Evidentirano
U ovoj borbi samo jedan slavi. Drago mi je Golijate,ja sam David.........-"jak kao Jakov"

DADO+

« Odgovori #1167 : 13. Ožujak 2012, 14:12:21 »

:LOL: he,he
Evidentirano

don_carlos_007

• **
  • Vozi: Honda Hornet
« Odgovori #1168 : 13. Ožujak 2012, 16:17:45 »

Ma ajde, to nećemo ni računat pod pad, samo je ego garant malo bio okrznut.
Evidentirano
Ne brže od života!

Franco_Ri

• *
  • Vozi: Yamaha wr125x
« Odgovori #1169 : 13. Ožujak 2012, 16:45:13 »

Posto vidim da ima dosta raznih štorija (prica) o padovima evo da se i ja prikljucim s jednom...  8)

Pred malo manje od 2god. sunce przi, doslovno mami na voznju. Odem u grazu i yz 125 vristi kako ce oce vozit, naravno nisam od tipova koji vole ulazit u konflikte te mu udovoljavam. Voznja po sumi cca 2h i kad je vec lagano pocelo sunce zalazit kazem idem jos đir do mora po staroj cesti (10-ak km u oba smjera) i onda doma. Sve 5, ali  pri povratku mi OVCA izleti tocno ispred motor, nisam stigao niti usporiti tek dotaknuti kocnicu i pogodim je sa cca 70-80 km/h i to vidim svojim ocima kako prednja guma ulazi u ovcu, tj. kako se ovca presavila oko prednje gume. Zaista odvratan prizor! Ovca je letila 10-ak metara mozda malo manje, motor u jednu stranu ja u drugu.. Posljedice: koljeno izguljeno i natuceno, rame natuceno. Poderane nove rukavice. Danas se smijem tome (cesto sam predmet sprd*nja u drustu zbog toga no sta je tu je).  :bonk: :bonk:
Evidentirano

3alfa3

• Vozi: Z750 '10
« Odgovori #1170 : 13. Ožujak 2012, 16:59:00 »

Prico frend da je na voznji po Cresu dozivio da ovca sa brda pored ceste (ili je bila koza?  :misli: ) preskoci na drugu stranu preko njega  :D
Evidentirano
A weekend wasted isn't a wasted weekend

Franco_Ri

• *
« Odgovori #1171 : 13. Ožujak 2012, 17:06:05 »

Vjerovatnije koza :mrgreen: :mrgreen: Posto imam dosta prijatelja sa Krka i Cresa znam puno slicnih prica  :wink:
Problem je sto su i Krk i cres gotovo cijeli prekriveni sa znakovima moguca opasnost od zivotinja na cesti (ili kako se vec ti znakovi tumace) tako da ako se nesto dogodi, npr. neka ozljeda ili veliko ostecenje opreme i/ili motora ne moze se gotovo nista  :x :x Eventualno dokazivanje vlasnistva tih divljaci pa natezanje sa vlasnikom kako ih nije zbrinuo propisno, ali jako, jako tesko... :misli: :misli:

Ali nekako sam oprezniji nocu pogotovo kad vozim po nekim zabacenim cesticama jer je uvijek u podsvjesti neka moguca opasnost da mi zivina tako ne izleti ali ovo me iznenadilo. Doslovno je iz sume skocila pred motor  :huh:
Evidentirano

ŽE

• Vozi: polako i sigurno
« Odgovori #1172 : 13. Ožujak 2012, 17:12:13 »

Sigurno je mislila da joj gazda sa Wartburgom nosi marendu  :mrgreen:
Evidentirano
Pali na soft tač

Franco_Ri

• *
« Odgovori #1173 : 13. Ožujak 2012, 17:13:39 »

Sigurno je mislila da joj gazda sa Wartburgom nosi marendu  :mrgreen:

:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Vjerovatno i tu ima neke istine!
Evidentirano

Daemona

• dipling
  • **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Dorothy
« Odgovori #1174 : 13. Ožujak 2012, 17:18:34 »

Vjerovatnije koza :mrgreen: :mrgreen: Posto imam dosta prijatelja sa Krka i Cresa znam puno slicnih prica  :wink:
Problem je sto su i Krk i cres gotovo cijeli prekriveni sa znakovima moguca opasnost od zivotinja na cesti (ili kako se vec ti znakovi tumace) tako da ako se nesto dogodi, npr. neka ozljeda ili veliko ostecenje opreme i/ili motora ne moze se gotovo nista  :x :x Eventualno dokazivanje vlasnistva tih divljaci pa natezanje sa vlasnikom kako ih nije zbrinuo propisno, ali jako, jako tesko... :misli: :misli:

Ali nekako sam oprezniji nocu pogotovo kad vozim po nekim zabacenim cesticama jer je uvijek u podsvjesti neka moguca opasnost da mi zivina tako ne izleti ali ovo me iznenadilo. Doslovno je iz sume skocila pred motor  :huh:
ako je cres u pitanju..vjerojatnije ovca
ne sjecam se da sam tamo iakd kozu vidjela

a ovaca ima koliko hoces..kako je otok sve slabije  islabije naseljen ima puno divljih ovaca bez vlasnika koje slobodno lutaju okolo
Evidentirano
www.crnakraljica.com
...someday everything will all make perfect sense...
Sport & Food
 Str: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 54   Gore

Stranica je generirana za 0.148 sekundi uz 19 upita.