daklem ovako; god.78.kirvaj kod tetke u strizivojni,ja klinac od 14.god.motor od bratića,tomos 15.polukružno nacesti(kaldrma),previše gasa naglo pušteno kvačilo....posljedice;javna blamaža pred"milion"ljudi,dlanovi ikoljena zguljeni do krvi,poderane nove traperice i nova jakna od skaja(modni hit,donio mi stariji brat iz trsta sa ponte rosso) god.86.semberija,okolica bijeljine,motor od prijatelja MZ ETZ 250 seoska cesta,na njoj pijeska,prašine ,svega gume "vrhunske"PNEUMANT DDR ,prevelika brzina,proklizao u desnom zavoju udarac u bankinu let od nekoliko metara,TVRDO prizemljenje...posljedice:potres mozga(vozio bez kacige,glavom izbio dasku iz ograde)iščašeno ljevo rame,natučena rebra...odvezli me na hitnu. god.87.okolica iloka,motorBMW R 51/3 prerada u čopera,moj i bratov,vozili sa ekipom gledati moto-cros u vizić,pretjecao auto u zavoju(ljevom),uletio u škare,da bih izbjegao frontalni sudar sa autom iz suprotnog smjera,naglo skrenuo u deesno i ravno u jarak pored ceste, izgrebana faca i dooobro se izudarao. god.89.šid,motor BMW R67/2 NORMALNO PRERADA na skretanju u sporednu ulicu proklizao(blato na cesti)razbijeno ljevo koljeno i opečena noga na auspuh i samo par sati kasn ije istu noć,nizbrdica,ljevi zavoj, prevelika b rzina.....razbio se ko pi..a.toliko od mene.