Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Anketa

Koliko ste puta padali?

jednom
dvaput
3-5 puta
5-7 puta
više od 7 puta

Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 54   Dolje

Autor Tema: Koliko ste puta padali?  (Posjeta: 58017 )

Dazzo

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Suzuki Bandit 650 S(tation wagon)
Odg: Koliko ste puta padali?
« Odgovori #75 : 21. Kolovoz 2009, 15:57:19 »

Ovo je strašno...
Ova tema se prebrzo puni. :shock:

Za koji dan ću je isprintati... ako jednog dana budem imao dijete i isto poželi sjesti na motor...
Da ga namlatim sa svih 4327 stranica  :ugovor: :bann: :mrgreen:
Evidentirano

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu
« Odgovori #76 : 21. Kolovoz 2009, 17:17:51 »

A zasto nema ¨Niti jednom¨ :misli:

Incredible

• U bannani
  • Vozi: Slonića
« Odgovori #77 : 21. Kolovoz 2009, 17:43:14 »

zato jer buš kad tad opal :jesus:
Evidentirano
ZAGI

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu
« Odgovori #78 : 21. Kolovoz 2009, 17:48:14 »

e, vidio sam da je tvoj post zadnji i pogledao sam samo da vidim kaj bus pametnog napisao.... :mrgreen:
Btw, ja sam okinuo jednom sa starom suzom. Ovog jos nisam krstio. Takodjer sam imao prilike upoznati belgijca koji u 40 godina staza nije pao niti jednom pa rekoh...mozda i kod nas ima takvih.

-Goc-

• **
  • Vozi: bicikl
« Odgovori #79 : 21. Kolovoz 2009, 17:55:05 »

dva puta opal:
1. Prošle godine u 9. mjesecu, lagano odklizal u lijevom zavoju, meni zguljena lijeva ruka, lijeva noga-motoru ništa, ni ogrebotine
2. Prije 15 dana, lik mi prednost uzel, ja njega zamalo izbjegel, skinul mu sa nogom prednji branik i nastavil se voziti kojih 50-ak metara dok nisam skužil kaj je i kad me noga počela boljeti.......pukla zglobna kost, stopalna i još neka veća, to sve složeno imam pločice, šerafe i žice- motoru nije ništa
Evidentirano

zlikavac

• Forumski patuljak
  • Vozi: CBR Repsol wannabe i Slobodana
« Odgovori #80 : 21. Kolovoz 2009, 18:28:22 »

još nisam opal, vozim se 15 godina, u tom stažu, motor(isti) mi je dva puta opal u mjestu,i to ne na cesti  :mrgreen:
Evidentirano

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #81 : 21. Kolovoz 2009, 18:42:58 »

nekoliko Skoro RIPIĆA :shock:
i jedan hvale (i jaja) vRRijedan. ali ne pad, već ulet 8)
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

Modesty40

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Kawasaki ER6n
« Odgovori #82 : 21. Kolovoz 2009, 19:03:21 »

Vozim dvadesetak godina dvokotače s pogonom ili bez njega.... :mrgreen:

2 pada

jednom me šleper sa bicikla skinuo

drugi 08.10.2008. zblokirao prednji....spektakularno i neprocijenjivo iskustvo...i puno ljudi upoznaš :mrgreen:

motor super, ja dobro :palacgore:
Evidentirano
voyage with colors
babinjak rescue team

bing

• *
  • Vozi: fireblade
« Odgovori #83 : 21. Kolovoz 2009, 20:28:08 »

pa kak ti je zblokqal prednji  na koju foru , kaj si ga prejako stisla
Evidentirano

Incredible

• U bannani
  • Vozi: Slonića
« Odgovori #84 : 21. Kolovoz 2009, 20:34:08 »

mda.. za tak nekaj napravit stvarno treba ić u školu :LOL:
Evidentirano
ZAGI

limit

• Vozi: Kwaka - z900
« Odgovori #85 : 21. Kolovoz 2009, 21:30:12 »

1. pijani vozač fiće oduzima prednost - posljedica, let u potok i doskok na glavu, nastavak vožnje sa hitnom pomoći
2. dizanje na zadnje kolo - posljedica, nastavak vožnje na dlanovima i bradom po asfaltu
3. lada karavan oduzima prednost - posljedica, dvostruki salto preko lade i doskok na trticu, nastavak vožnje sa hitnom pomoći
4. polu slijepi 90godišnjak u stojadinu oduzima prednost - posljedica, let preko haube i kotrljanje po cesti, nastavak vožnje sa hitnom pomoći
5. lagano kočenje vespom preko šahte (mislim da je vespi to dovoljno :mrgreen: ) - posljedica, nastavak vožnje klizanjem na dlanovima
6. pijani vozač opela  :mrgreen: oduzima prednost - posljedica, salto mortale, let preko haube i doskok na glavu i rame, nastavak vožnje sa hitnom pomoći
Evidentirano

IceTea

• **
  • Vozi: ......daleko daleko ...... srce mi je ostalooooooo
« Odgovori #86 : 21. Kolovoz 2009, 21:39:03 »

jednom ....
i strogo gledano nije to bio pad ^^

vise je bilo proklizavanje pa sam njezno sjeo na cestu   :LOL:
Evidentirano
Napomena: korištenje foruma može izazvati ovisnost i stres! (Pogotovo ako se upuštate u rasprave sa članovima suprotnog mišljenja ili ne kužite kad se netko šali, a kad ne.)

Modesty40

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Kawasaki ER6n
« Odgovori #87 : 21. Kolovoz 2009, 21:57:20 »

nemam pojma, tak su mi rekli promatrači :misli: :LOL:
Evidentirano
voyage with colors
babinjak rescue team

pajo_patak

• **
  • Vozi: cvajo 180
« Odgovori #88 : 21. Kolovoz 2009, 23:55:17 »

jednom...malo se glupira...prokliza iz boka...meni ništa samo malo izgreba motor :D
Evidentirano
http://bikepics.com/members/topa91/
Samo bajkeri razumiju zašto psi vole izbaciti glavu kroz prozor...

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #89 : 21. Kolovoz 2009, 23:57:56 »

1. pijani vozač fiće oduzima prednost - posljedica, let u potok i doskok na glavu, nastavak vožnje sa hitnom pomoći
2. dizanje na zadnje kolo - posljedica, nastavak vožnje na dlanovima i bradom po asfaltu
3. lada karavan oduzima prednost - posljedica, dvostruki salto preko lade i doskok na trticu, nastavak vožnje sa hitnom pomoći
4. polu slijepi 90godišnjak u stojadinu oduzima prednost - posljedica, let preko haube i kotrljanje po cesti, nastavak vožnje sa hitnom pomoći
5. lagano kočenje vespom preko šahte (mislim da je vespi to dovoljno :mrgreen: ) - posljedica, nastavak vožnje klizanjem na dlanovima
6. pijani vozač opela  :mrgreen: oduzima prednost - posljedica, salto mortale, let preko haube i doskok na glavu i rame, nastavak vožnje sa hitnom pomoći

Pa ti skoro uvik dobijes besplatni prevoz  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

MArijo82

• *
  • Vozi: Yamaha XJ6N
« Odgovori #90 : 22. Kolovoz 2009, 09:11:05 »

eto ja jucer dozivio prvi (a nadao se da necu nikad past :mrgreen:)..obilazio aute na staroj karlovackoj.. zena skretala lijevo i baaaaam u bok auta.. prelet preko haube i kotrljanje po betonu pa onda po travi.. nist nije slomljeno al sam dobro izudran hebemti beton.. motor je u banani :palacdolje:
Evidentirano
MArijo

limit

• Vozi: Kwaka - z900
« Odgovori #91 : 22. Kolovoz 2009, 09:25:17 »

eto ja jucer dozivio prvi (a nadao se da necu nikad past :mrgreen:)..obilazio aute na staroj karlovackoj.. zena skretala lijevo i baaaaam u bok auta.. prelet preko haube i kotrljanje po betonu pa onda po travi.. nist nije slomljeno al sam dobro izudran hebemti beton.. motor je u banani :palacdolje:

Dobro si prošao, čestitam na 1vom  :mrgreen:  Ja sam davno izgubio nadu da neću više past ili udarit. Sad znam da će mi se
to opet dogodit  :mrgreen: U fazi sam čekanja. Nada me jedino drži da neću imat težih posljedica.
Evidentirano

zele_tg

• **
« Odgovori #92 : 22. Kolovoz 2009, 09:41:38 »

toliko sam puta pa da ni sam ne znam broja,drago mi je da vidim u anketi da spadam medju 22 posto da nisam jedini padavicar  :mrgreen:,
Evidentirano

54

• Vozi: 500 GAMMA CBR1000RR
« Odgovori #93 : 22. Kolovoz 2009, 10:16:31 »

toliko sam puta pa da ni sam ne znam broja,drago mi je da vidim u anketi da spadam medju 22 posto da nisam jedini padavicar  :mrgreen:,

ti si za ginisa ovi su pocetnici za tebe....aj u zadnje vrime si se popravia  :mrgreen:
Evidentirano
Guzica poila dusu....

54

• Vozi: 500 GAMMA CBR1000RR
« Odgovori #94 : 22. Kolovoz 2009, 10:17:30 »

imas vise km sa hitnom nego motorom  :mrgreen:
Evidentirano
Guzica poila dusu....

elektricar86

• **
  • Vozi: (još manji)motorin
« Odgovori #95 : 22. Kolovoz 2009, 10:22:09 »

Dobro si prošao, čestitam na 1vom  :mrgreen:  Ja sam davno izgubio nadu da neću više past ili udarit. Sad znam da će mi se
to opet dogodit  :mrgreen: U fazi sam čekanja. Nada me jedino drži da neću imat težih posljedica.

E tako nesto sam ja rekao svom rođaku,"glupo bi bilo od mene da mislim kako necu pasti,samo se nadam da nece biti nekih teskih ozljeda".
Evidentirano
"Tko gubi dobitak,dobiva gubitak!"

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #96 : 22. Kolovoz 2009, 18:55:50 »

Sa motorima 3 teža pada (1 za bolnicu), lakših 5-7, najmanje 3 naguravanja s autima (ostao na kotačima), početničke na brzinama manjim od 10 km/h ne brojim  :mrgreen:

13 godina, cca. 230.000 km

Na motoru nije pitanje da li ćeš pasti, nego kada  :!:
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

cobRRa

« Odgovori #97 : 22. Kolovoz 2009, 19:29:11 »

1996. zaobilazio bus koji je stal na lijevom zavoju (ne na stanici) da pusti pandure van, a tip nacugan drito u moj prednji lijevi kraj. rezervar mi prerezal nogu u koljenu (jedva ju spasili), ostal bez patele i kriznog ligamenta kojeg nikad nisam isao spajat jer su se dr. bojali otvarat nogu... i ja.

2001. mislim da je bila godina... tamo kod skrada na staroj cesti za rijeku, isli na alpe adria, duuugacki desni zavoj (znate koji :mrgreen:) islo nas 5 motora, nateravanje, guzvica i samo sam se zravnal i ravno prema provaliji, sumi... znam da sam zavrsil u kanalu a motor zapiknut u stranu kanala. sreca kaj nije iz suprotnog smjera nikakvo vozilo naislo. ishod... zdrobljen motor i plava JAJA...samo.

2007. auto ispred mene nema kam skrenut, zujim lijevo desno a tip na brenzi i ide na rinzol... kocnica i KATAPULT u zrak. samo kljucna kost, raspuknuta koza na koljenu i razbijena glava.

da spomenem i 2003.godinu kad sam dobrano sprek dve glave pogodil na autu retrac i polomil prste lijeve sake.

to je od tezih slucajeva. :wink:
Evidentirano

B3r0

• **
  • Vozi: neku staru kantu
« Odgovori #98 : 22. Kolovoz 2009, 19:45:24 »

Dva puta u dvije godine:
1. Prerano u zavoju otvorio gas, a na cesti bil pun klinac pijeska. Motor je zamalo odklizao u potok, poderao hlače i ogulio koljeno.
2. Vozio nizbrdo na pijesku i panično(ni sam neznam zbog čega) stisnuo prednju kočnicu. Opet lagano stradala noga, ali su barem hlače ostale čitave :mrgreen:
Hvala bogu nikakvih težih slučajeva za sad.

Bilo je tu situacija koje ne računam kao pad sa mtora:
1. Prvi sam put probao voziti motor. Frend reče "Samo daj gasa i pusti kuplung." Motor mi je "pobjegao" iz ruku, ja sam ostao na nogama, a motor u žici.
2. Pomicao sam motor jer je smetao i zaboravio sam dignuti nogicu pa se sputaknuo i opao.

A kada bih pričao o situacijama iz kojih sam se skoro opao trebalo bi mi par stranica na forumu.
Evidentirano

manco

• *
  • Vozi: honda cbr 600f
« Odgovori #99 : 23. Kolovoz 2009, 16:09:42 »

18 godina vozim motor i za to vrijeme sam imao 2 saobračajke. Jednom frontalno u golfa jedinicu koji mi je uzeo prednost i jednom sam se skršio u zadnji kraj terenca.
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 54   Gore

Stranica je generirana za 0.127 sekundi uz 18 upita.