Krasan problem. Evo ovako..e-bay , hm.Ne znam, ono šta vrijedi košta 70-80 do 100 €. Ono manje su u 80 % tahometri za mountain bike, koji se daju pripasat i baždarit OK, ali imaš ih po našim bike-shopovima po 100-150 kn. Kako sam imao isti problem, evo kako sam ga riješio: Imam TW 200, sa original km-satom,ali pužem od aprilie tuareg.Dakle, zaletiš se s tw do ibera, km na 60 i nema dalje. Dakle kupio sam taho za biciklu(100 kn u "svijet bicikla"), pripasao magnet na prednju felgu(baždari se na instrumentu, predviđeno ja za razne colaže kotača). I stvar hoda. TW ide 110, bolje i ne može...plus provjereno sa jednim kadettom i jednom mazdom, točan je. Dakle ako te vizualno zadovoljava mala digit.urica,ok. Ako ne, napravi kao ja: puž je takav kakav je, boljeg nisam našao,znači: nađeš frenda koji je u stanju napravit naljepnicu koja sliči na nešto i onda je lijepo preljepiš na postojeću skalu kmh. "baždarenje" na jeftin način. Ili do prve prilike kad se dokopaš originala..sretno..ja još nisam uspio.