Dosta puta sam koristia tu boju,na slikama je dobra, ali tek uživo na suncu kad proradi perla je strava,
Braco vidim na gornjim slikama: jel to brojiš "ruke" mislim da si me razumia (vrlo mali broj nas to radi)
Jeste-upravo to:Boja je 3slojna (zvaničan naziv),medjutim ukupan broj slojeva je 3+5+(4-6).
Znači :3 sloja (ruke)baza za podlogu +5slojeva završne koja je gusta i skoro providna pa se mora razrediti malo da ide kroz diznu(tada postane još slabija) +4-5 slojeva laka sa šmirglanjem bar izmedju 3i4 sloja da se ubiju stepenice izmedju boja... Dakle sve u svemu 12-13 slojeva nečega-ne računajući špric git jer ovde nije bilo potrebe za potpunim primerisanjem...
Potpuno nezahvalna boja za rad i reparaciju, i skupa-mada je jako lepa (definitivno). Problem je što je velika razlika izmedju bazne podloge i završne nijanse-a tu razliku treba nadopuniti sa 6 slojeva završne (skupa ko vrag-100eur lit).Praktično se duplo više potroši završne boje nego podloge.Pitao sam u STANDOXu za lakši način-medjutim po fabričkoj specifikaciji-u njihovoj bazi podataka za tu boju-kažu da je to jedini (ispravan) način.???
Razmišljao sam da bi bolje,jednostavnije,jeftinije i lakše za uraditi bilo-ofarbati u najsličniju baznu podlogu i samo u zadnje 2 (max3) ruke nabaciti zlatnu perlu..ali nisam smeo da experimentišem jer se motor nije farbao ceo...eto kolega ,to je moje iskustvo sa ovom oranginom

..vlasnik je zadovoljan-znači problem rešen