Pozdrav svima !
I sami ste bili svjedoci ružnog trenutka kad je počela padati kišica,no sad se vidi kak smo mi ustvari jedna velika FAMILIJA.
Zahvaljujem se svima kaj su došli na ovaj skromni party,jer to je i bila ideja nas organizatora,da napravimo feštu na kojoj bi svatko od vas našao nešto za sebe. Naravno da ima i onih KOJIMA GRAH NIJE O.K. ali ,kaje tu je...bože moj ,nemreš svima udovoljit... Pozdrav i slavljeniku ... nadam se da ste imali dovoljno materijala za papicu...,a moj grill majstor DADO VN vam poručuje ,da bu drugi puta bravurozno,a i sad nije bilo za ostavit (ocjena 10+) ŠALA... bilo je vrhunski DADO,NAJJAČI SI..a i DRVO naravno. Moram još pohvaliti i Belu Vg-a koji je neumorno radio pješačke kilometre,zatim mog malog(po visini)TNT Vladeka,taj bu sanjal one hot dogove do nove godine,kak mi se čini... Ledo je imal PS 4 na đojstiku za žuju,Bojan koji je bio od krucijalne koristi za ovaj party,Pavle,koji je i unatoč lošem vremenu,uspio osigurati uz pomoć još nekih ljudi,glazbu koja nas je uvelike uveseljavala do ranih jutarnjih sati...Nebih želio nikoga povrijediti, ali se nemogu sjetiti baš svih koji su pomogli,da se party održi
HVALA...
Davoru-Crnom, MK Harle-Quinn"s, Saletu ...i svima koji su na bilo koji naćin pomogli da
ROCK & COUNTRY PARTY ZAŽIVI
Hvala još jednom