Zbog ovakvih nebuloza poput ovih iznad nisam clan vecine drugih foruma...
...mada se i ovdje moze svasta procitati...
...ali manje nego drugdje... 
slazem se,ja sam prijavljen na sve te forume ali idem na njih samo radi kupnje/prodaje

evo copy/paste sa tog foruma

ovo za brzinu zanemari

S ovim sam motorom napravio 58 000 km, s tim da je sve serisko, osim ispuha motor je još uvjek super s pim da sam ga jednom skucao i od tada ima ovaj luk.
Motoru je krajnja bila jedno vrijeme 145 kad zalegnem, sada je oko 135-140, najbrže sam ovaj motor vozio 155 malo mu je trebalo da zakuca 160, niz Dilj, to je popularni bržuljak u slavoniji di se okupljaju motoristi jednom u tjednu i to najčešće nedjeljom
Pa ništa specialno motor održavam kod prijatelja koji ima auto servis, zajedno radimo na motoru, što se tiče servisnih intervala
svakih 5 000 ulje, valjčići, svi filteri, svječica i ako još ima nekakvih stvari,
a svakih 10 000 novi remen i sve gore navedeno
I uglavnom je to to.
Ali ja mislim da jeza dugovječnost motora potrebno još puno više pažnje uz redovito servisiranje, a u tome mislim na zagijavanje motora prije nego li se krene voziti, sami način vožnje i još puno stvari.
Zaboravio sam napisati Što se tiče kvarova nisam imao ništa jedino što mi se desilo na motoru je to da mi je ispucala gumena usisna cijev od karburatora prema bloku, i to sam kupio novo, i da potrošila su mi se perca odnosno dosjedi na variomatu za valjčiće pa sam kupio novi variomat ali seriski.