da ne otvaram novu temu posto me zanima nest isto..... 
znaci treba mi preporuka za hotel koji je bas na plitvicama, ili smjestaj za vikend koji je blizu ( soba za par). Smjestaj kod gosp.Jannie Rapaic
je u uzem izboru =)
posto planiramo biti ondje 2-3 dana, jedan dan smo na pltvicama , drugi nam je slobodan.... ideje dobrodosle =)
i sto je s Lickom kucom, dosta ljudi se zali! Molim jos koje mjesto na preporuku za dobru klopu osim Degenije.

Izbjegavaj hotele. Prvo, precjenjeni su, drugo, usluga je nikakva, na žalost. Ja sam nekada prije rata dolazio često na Plitvice, pa sam bio za Oluje, pa onda jedno 10 god. nisam bio, i kad sam došao, imao sam oječaj kao da sam došeo na Kubu. Naime na Plitvicama je vrijeme stalo 1980 i neke, a na Kubi 50 i neke. Isti soc realizam, na žalost. Tragovi nečeg sjajnog, sramota sadašnjosti. Bar što se tiće osoblja i objekata. Priroda bezvremenska.
Klopa. Degenija, kao što sam naveo je odlična. Nadalje, na samom skijalištu u Mukinjama je dobro. Imaš u Korenici restoran sa dobrim odojcima i janjetinom. Oni ga zovu kod Brankića ili Rankića, samo znam da mu to nije ime lokala, ali se nalazi na ulazu u Korenicu iz smjera Plitvica sa lijeve strane, vidjeti češ veliki roštilj u kojem doktor okreče

Ako volite hodati, neće ti biti dosta jedan dan za sve obići na Plitvicama. Bihać ti je blizu, Majerovo vrilo u Sincu sa super pastrvama, Kosinj sa drugom europskom štamparijom, Smiljan i rodna kuča Nikole Tesle, itd...
Javi kad ideš, možda ja sklepam neko slobodno vrijeme pa sa Raba skočim gore.