A love bas nemam za bacanje ali cu u svakom slucaju pogledati taj LSL i Matris. Na Ohlins sam naletio potpuno slucajno i isao sam na ono skupo dobro 
Matris mi je osobno bolji jer ima više pozicija za preciznije podešavanje, dok ohlins ima mislim 4 ili 5 al nisam siguran, bez obzira na sve svakako ga stavi bilo kakav jer ipak o tvom se dupetu radi, svi kažu amater sam ovo ono, ali onaj tko kupuje baš taj model R1 koji je po meni i najbrutalniji nevjerujem ja da će baš krstariti po cesti kao čoperica

Ja kad sam kupio taj model bio je star 3 godine vozio se lakše na zadnjem nego na oba, samo želim ti puno sreće sa njom ja se nisam usrećio već na 20 tkm mi je počela iskakat iz druge popravak je bio negdje oko 4.5 soma kn, na 28 tkm mi se na visokim okretajima palila lampica od ulja, mjenjao pumpu, ma da skratim više sam bio na servisima sa R1 i R6 nego bilo čim drugim. Tu sam R1 mjenjao za R6 i dobio još love pa sve potrošio na popravke, no da netrujem temu, kao što sam rekao servisiraj ga dobro, ne štedi na ulju, čim nešto primjetiš vozi ga da se vidi što je i želim ti puno sreće i još više km sa toj zvijeri od motora