Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Yamaha R1, 1998 g.  (Posjeta: 2373 )

KING RR

• Spol: Muški
  • Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
Odg: Yamaha R1, 1998 g.
« Odgovori #25 : 08. Listopad 2009, 14:33:31 »

A love bas nemam za bacanje ali cu u svakom slucaju pogledati taj LSL i Matris. Na Ohlins sam naletio potpuno slucajno i isao sam na ono skupo dobro   :palacgore:

Matris mi je osobno bolji jer ima više pozicija za preciznije podešavanje, dok ohlins ima mislim 4 ili 5 al nisam siguran, bez obzira na sve svakako ga stavi bilo kakav jer ipak o tvom se dupetu radi, svi kažu amater sam ovo ono, ali onaj tko kupuje baš taj model R1 koji je po meni i najbrutalniji nevjerujem ja da će baš krstariti po cesti kao čoperica  :wink:
Ja kad sam kupio taj model bio je star 3 godine vozio se lakše na zadnjem nego na oba, samo želim ti puno sreće sa njom ja se nisam usrećio već na 20 tkm mi je počela iskakat iz druge popravak je bio negdje oko 4.5 soma kn, na 28 tkm mi se na visokim okretajima palila lampica od ulja, mjenjao pumpu, ma da skratim više sam bio na servisima sa R1 i R6 nego bilo čim drugim. Tu sam R1 mjenjao za R6 i dobio još love pa sve potrošio na popravke, no da netrujem temu, kao što sam rekao servisiraj ga dobro, ne štedi na ulju, čim nešto primjetiš vozi ga da se vidi što je i želim ti puno sreće i još više km sa toj zvijeri od motora  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
« Zadnja izmjena: 08. Listopad 2009, 23:30:21 Ghostrider-SB »
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

Babylon-07

• **
  • Vozi: RN01
« Odgovori #26 : 08. Listopad 2009, 15:53:23 »

Matris mi je osobno bolji jer ima više pozicija za preciznije podešavanje, dok ohlins ima mislim 4 ili 5 al nisam siguran, bez obzira na sve svakako ga stavi bilo kakav jer ipak o tvom se dupetu radi, svi kažu amater sam ovo ono, ali onaj tko kupuje baš taj model R1 koji je po meni i najbrutalniji nevjerujem ja da će baš krstariti po cesti kao čoperica  :wink:
Ja kad sam kupio taj model bio je star 3 godine vozio se lakše na zadnjem nego na oba, samo želim ti puno sreće sa njom ja se nisam usrećio već na 20 tkm mi je počela iskakat iz druge popravak je bio negdje oko 4.5 soma kn, na 28 tkm mi se na visokim okretajima palila lampica od ulja, mjenjao pumpu, ma da skratim više sam bio na servisima sa R1 i R6 nego bilo čim drugim. Tu sam R1 mjenjao za R6 i dobio još love i tek tad sam istinski zamrzio yamahu, no da netrujem temu, kao što sam rekao servisiraj ga dobro, ne štedi na ulju, čim nešto primjetiš vozi ga da se vidi što je i želim ti puno sreće i još više km sa toj zvijeri od motora  :palacgore: :palacgore: :palacgore:

A cuj ne znam sta bi rekao za te probleme koje si imao, manje vise s kime god da sam pricao svi ju hvale bas radi pouzdanosti i ova sto uzimam je stvarno jedinstvena i kao nova tako da se ne brinem previse a i ne mislim stediti na servisu...hvala bogu "Jago" je tu  :palacgore: I ne trujes temu nego sam ju najvise i otvorio da se ljudi jave tko ju ima ili je imao pa neka podijeli sa svima svoja iskustva s tim modelom. Ipak toj R1-ici mozemo zahvaliti ubrzan razvoj ovih novih R-ova te sve bolju konkurenciju medju proizvodjacima istih.

Malo cu jos pogledati te amortizere pa cu u svakom slucaju nesto naruciti.
Evidentirano

Mocippaldi

« Odgovori #27 : 08. Listopad 2009, 16:05:08 »

Ako imalo oces gas odvrnut amortizer volana ti je obavezan pogotovu na tom modelu motora.
Mislim da LSL zadovoljava tvoje(a i moje) potrebe a cijenom je najprihvatnije jer kosta nov manje neg polovan Ohlins .
Ohlins isto ima masu pozicija (siguran sam imam ga ) za podesavanje tak da nebi bilo zabune  :wink:
Evidentirano
There are many here among us who feel that life is but a joke.

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Moderator
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #28 : 08. Listopad 2009, 19:03:37 »

Stingray...i Ghost...nemojte se sad prepucavati...probajte se suzdrzati. Off cu obrisati.
Evidentirano
O&G Team

yatasaki

• **
  • Vozi: kr1s zeleni,kr1s crveni, kx500, tuareg rally 125,
« Odgovori #29 : 08. Listopad 2009, 21:45:25 »

sjecam se kad je jovica izasao iz trajekta '98..mislim da je bila prva u dalmaciji..cvik je imao thunderacea a R1 je izgledala ko 125.nitko je nije ni primjetio
imao sam je prilike vidit kompletno rastavljenu na bijeloj plahti (tu istu)
Evidentirano
jednostavno je genijalno

mate

• Administrator
« Odgovori #30 : 08. Listopad 2009, 23:50:00 »

Evo otkljucao sam ponovo temu jer mi treba jos malo savjeta. Motor uzimam i u 12-tom idem po njega a do tada mislim uzeti nesto opreme te me zanima da li je isplativa kupovina amortizera upravljaca jer nigdje na forumu nisam tocno nasao u kojim situacijama bi on bio koristan te da li meni kao amateru uopce treba. Nasao sam Ohlinsa za cca 600-tinjak dolara pa me zanima vase misljenje.

Hvala

Tek sad javljaš da si kapario, a ja to znam već neko vrijeme. :mrgreen:

Što se tiče pitanja, samo Ohlins. I da, treba ti i kao amateru. Jedino bi savjetovao onaj na volanu jer su obično za ovu godinu išli oni sa strane i radili problem na šarafu prihvata na rami. :mrgreen:
Evidentirano

Peter Stingray

« Odgovori #31 : 09. Listopad 2009, 00:05:28 »

Sorry kaj moram tak reći nije da ti zavidim zato ali nemaju svi lovu ko ti a LSL se pokazao kao iznimno dobrim i za njegove potrebe zasigurno i više nego dovoljno dobrim nego duplo i više skupljim Ohlins-om koji jest zasigurno puno bolji ali njemu nepotreban ako ne misli s njim voziti trke.
Evidentirano

Babylon-07

• **
« Odgovori #32 : 09. Listopad 2009, 07:19:21 »

Tek sad javljaš da si kapario, a ja to znam već neko vrijeme. :mrgreen:

Što se tiče pitanja, samo Ohlins. I da, treba ti i kao amateru. Jedino bi savjetovao onaj na volanu jer su obično za ovu godinu išli oni sa strane i radili problem na šarafu prihvata na rami. :mrgreen:

Nisam htio da se hvalim  :mrgreen: :mrgreen: ali eto ostvaruje mi se san  :D

Iskreno ne znam sto se tice bocnih kod Ohlinsa sam vidio taj SD-124 i koliko sam skuzio ide gore "mozda grijesim" a i u Louisu sam procitao da LSL ide isto na volan tako da cu obratiti paznju na to.

Evidentirano

Babylon-07

• **
« Odgovori #33 : 09. Listopad 2009, 07:28:59 »

Sorry kaj moram tak reći nije da ti zavidim zato ali nemaju svi lovu ko ti a LSL se pokazao kao iznimno dobrim i za njegove potrebe zasigurno i više nego dovoljno dobrim nego duplo i više skupljim Ohlins-om koji jest zasigurno puno bolji ali njemu nepotreban ako ne misli s njim voziti trke.

Ma nikakve utrke hehe iako uzimam R1 ali to je cisto za moju dusu jer patim za ovom R1-com od kako se pojavila 1998 godine i pogotovo ta crveno bijela boja ma nemam rijeci :D

Lova nije toliki problem ali ju opet ne zelim bacati bespotrebno jer valja kupiti i drugih stvari.

Jos cu malo procitati testove pa odluciti...
Evidentirano

xman69

• **
  • Vozi: Prebrzo
« Odgovori #34 : 09. Listopad 2009, 16:06:25 »

Uzmi Ohlins ako si ga nasao po toj cijeni..........ipak je to klasa za sebe..... :palacgore:
Evidentirano
Die Hard!

nba163

• **
  • Vozi: HD - Heritage Softail, BMW R1200GS
« Odgovori #35 : 25. Listopad 2009, 21:06:38 »

Dok je bio kod njega, moj ju je frend vozao, tek toliko da ne stoji ......i stajao je u salonu,.....sad tamo stoji Agusta Brutale za koju je rekao da vise nikad nece sjesti na nju.... :shock: :shock: 8)

Pa kad covjek ima i Harley pa se voza na MOTORU  :jesus: , a ne na toj sklompociji od Aguste  :LOL: 

Inace R1, dok ej bila u pz, je bila stvarno pazena i nikad nije divljano s njom ili tako nesto...a za drugog vlasnika ne znam.  Al uglavnom mislim da neces pogrjesit s tim motorom!  :palacgore:
Evidentirano
Znam dovoljno da znam da nista ne znam dovoljno!

Musto Ruda

• ex Killex
  • Vozi: Wakizashi Sc59
« Odgovori #36 : 26. Listopad 2009, 11:06:08 »

A love bas nemam za bacanje ali cu u svakom slucaju pogledati taj LSL i Matris. Na Ohlins sam naletio potpuno slucajno i isao sam na ono skupo dobro   :palacgore:

Obavezno stavi amortizer upravljača,trebaće ti kao amateru u nekim situacijama više nego profićima,to govorim zato što sam i sam amaterrčina :mrgreen:
Evidentirano

Babi

• **
  • Vozi: Yamaha R1
« Odgovori #37 : 02. Studeni 2009, 19:59:53 »

Ja ti imam LSL na svojoj jedinici i mogu ti reć da sam full zadovoljan sa njim, jer volim je naložit tu i tamo. Ali totalno je druga priča sa njim vozit nego bez. Motor ide ko po tračnicama, nema mrdanja prednjeg kraja po rupama. Ja ti ga ugodno preporučujem  :palacgore: I evo ti slika kako izgleda na njoj montiran
Evidentirano
Prodajem prednju felgu i mašinu u dijelovima za CBR 900 i oklope za CBR 600F2.

Babylon-07

• **
« Odgovori #38 : 03. Studeni 2009, 05:40:43 »

Evo narucio sam LSL-a u Louisu jer me preko jebu sa dostavom za Ohlinsa. Uglavnom rijeseno i bit ce montirano u 12-tom mjesecu.
Evidentirano

Babylon-07

• **
« Odgovori #39 : 03. Studeni 2009, 07:15:13 »

Ja ti imam LSL na svojoj jedinici i mogu ti reć da sam full zadovoljan sa njim, jer volim je naložit tu i tamo. Ali totalno je druga priča sa njim vozit nego bez. Motor ide ko po tračnicama, nema mrdanja prednjeg kraja po rupama. Ja ti ga ugodno preporučujem  :palacgore: I evo ti slika kako izgleda na njoj montiran

Kakva su opcenito tvoja iskustva sa motorom, kako si zadovoljan s njim?
Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #40 : 03. Studeni 2009, 09:44:17 »

Velim, ako pričamo o istoj nemaš šta razmišljat. Gledao sam taj motor i nisam sebi mogao doći kako je dobro očuvan. Mislim da je prvi vlasnik bivši gazda Presoflexa.
Samo požuri jer takvi motori vrlo brzo nađu novo utočište. :mrgreen:
Eventualno se javi članu foruma Berti, to mu je kum ako se ne varam.

nisam sad siguran, ali ako je mali Ino imao jednu R1, onda to nije ta... akoje imao dvije, onda možda i je ... ali pitat ću ga kad ga vidim ...  :mrgreen:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Babylon-07

• **
« Odgovori #41 : 03. Studeni 2009, 10:05:57 »

nisam sad siguran, ali ako je mali Ino imao jednu R1, onda to nije ta... akoje imao dvije, onda možda i je ... ali pitat ću ga kad ga vidim ...  :mrgreen:

Ma nemoras se zezati s time, saznao sam sve sto me zanimalo glede tog motora :palacgore:
Evidentirano

nba163

• **
  • Vozi: HD - Heritage Softail, BMW R1200GS
« Odgovori #42 : 06. Studeni 2009, 03:43:13 »

Ova je bila Jozina...Ta jeprodana jos prije neg je Ino kupio Z-a....
Evidentirano
Znam dovoljno da znam da nista ne znam dovoljno!

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #43 : 06. Studeni 2009, 08:33:15 »

Ova je bila Jozina...Ta jeprodana jos prije neg je Ino kupio Z-a....

da da  ... znam sad ...  :palacgore:

sjetio sam se ...  :mrgreen: ... meni se film vrtio oko Ine ..  :palacgore:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Babi

• **
  • Vozi: Yamaha R1
« Odgovori #44 : 09. Studeni 2009, 21:11:50 »

Kakva su opcenito tvoja iskustva sa motorom, kako si zadovoljan s njim?

Šta se tiče vožnje motor je vrlo stabilan, jedino me udobnost malo jebe jer je položaj vozača dosta na rukama a i ručke volana su malo pod čudnim kutom povijene tako da će te dosta brzo razboljet ruke. Prije sam bio naučen na honde i bile su puno udobnije od R1. Šta se tiče mašine još nisam imao problema, ako je redovno održavaš neboj se ničeg. Ne radi mirno i tiho ko CBR-ka ali sve 5. A ako je naganjaš zna popit i malo ulja. ipak je to YAMAHA :) :palacgore: 
Evidentirano
Prodajem prednju felgu i mašinu u dijelovima za CBR 900 i oklope za CBR 600F2.

Babylon-07

• **
« Odgovori #45 : 10. Lipanj 2010, 13:42:01 »

Pozdrav,

Posto moram uskoro na tehnicki a trenutno imam Yoshimuru RS-3 zanima me da li ce mi praviti problem ukoliko stavim samo DB killer? Sta se moze nabaviti kod nas sa homologacijom i po kojoj cijeni jer trenutno nemogu radi nedostatka vremena otici do Austrije.

Hvala
Evidentirano

Babylon-07

• **
« Odgovori #46 : 10. Lipanj 2010, 13:54:30 »

Da ne zaboravim, ukoliko netko ima original neka salje ponudu na PP.
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.151 sekundi uz 16 upita.