Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 5 6 [7]   Dolje

Autor Tema: Kubler 250/300ccm piaggio leader  (Posjeta: 8312 )

josko

• Spol: Muški
Odg: Kubler 250/300ccm piaggio leader
« Odgovori #150 : 25. Siječanj 2010, 10:16:09 »

evo kublerova

ovako od oka, jeli 28 ili 29  :mrgreen:

Evidentirano

malaga

« Odgovori #151 : 25. Siječanj 2010, 10:18:48 »

oni stave sliku...da...ali serijeske radilice se isporucuju u 2 kategorije....dakle razlicitih debljina na dijelovima koji sluze kao klizni lezajevi....ima kategorija 1.........debljine 28,xx mm - 29,xx mm........i kategorija 2......od 29,xx mm - 29,xx mm...tako isto ako se mjenjaju blokovi...a radilica ostaje ista....blokovi se narucuju prema kategoriji radilice....i obrnuto....nista bez mikrometra.... :wink:
ok,ne govorimo o serijskoj radilici nego ovoj kubler i sta sad da ja idem naruciti kubler,jel ga mogu samo kupit i montirati ili moram sve rastavit,izmjerit i po tome narucit kubler? onda bi trebale biti dvije vrste kublera tj. sa dvije vrste radilica?

Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #152 : 25. Siječanj 2010, 10:35:17 »

ok,ne govorimo o serijskoj radilici nego ovoj kubler i sta sad da ja idem naruciti kubler,jel ga mogu samo kupit i montirati ili moram sve rastavit,izmjerit i po tome narucit kubler? onda bi trebale biti dvije vrste kublera tj. sa dvije vrste radilica?

e to neznam....trebalo bi poslati e-mail u tu firmu koja pravi te radilice...i pitati ih koje su dimenzije dosjedi na radilici...ili mozda izradjuju neku medjumjeru....koja moze pasati na obe vrste blokova.....Ja znam da se original radilice tako isporucuju...i da sam tako uvijek radio...i nikad problema....Nis ne kosta pitati...poslati dopis u tvornicu...nek oni kazu svoje... 8)
Evidentirano
O&G Team

josko

« Odgovori #153 : 25. Siječanj 2010, 11:14:39 »

to je ustvari neka tvrtka koja prepravlja dijelove, u ovom slučaju qasar tako da stane u leader blokove
trebalo bi poslati mail
Evidentirano

malaga

« Odgovori #154 : 25. Siječanj 2010, 16:24:09 »

tako je,to je komplet quasar masina sa prepravljenim dijelovima za leader blokove...mislim da bi moglo biti ovo sta bmw kaze,da je radilica napravljena tako da pase na oba bloka...
Evidentirano

Broken

• *
  • Vozi: VX-r209
« Odgovori #155 : 26. Siječanj 2010, 14:54:35 »

Malossi kaže da se nihove radilice mogu ugradit u bilo koje blokove leader mašine, i da postoji samo jedna dimenzija što se tiće dosjeda...

Jel neko ikad mjerio to ili su samo puste priče, jer kod mene, malossi + seriska vx 2003god i seriska vx 2006god dale iste rezultate mjerenja tako da...
Evidentirano
http://bjteam.s2.bizhat.com/viewtopic.php?t=51&postdays=0&postorder=asc&start=0&mforum=bjteam

Cigan i Zmaj project vol.03
Including Kubler 378, karb 38mm . . . .

bmw m 5

« Odgovori #156 : 26. Siječanj 2010, 15:18:56 »

Malossi kaže da se nihove radilice mogu ugradit u bilo koje blokove leader mašine, i da postoji samo jedna dimenzija što se tiće dosjeda...

Jel neko ikad mjerio to ili su samo puste priče, jer kod mene, malossi + seriska vx 2003god i seriska vx 2006god dale iste rezultate mjerenja tako da...
naravno da sam mjerio...odi naruciti/pogledati u piaggio/gilera katalog...pa ces vidjeti "albero motore" 1a categoria....2a categoria....kao i za blokove...imas cak 3 vrste kataloskih brojeva...za sve leader...quasar i master agregate.....Mislis da je nekom do zajebancije i da bi mu ovaj forum sluzio za sprdnju  :shock: :shock:
Evidentirano
O&G Team

Broken

• *
  • Vozi: VX-r209
« Odgovori #157 : 26. Siječanj 2010, 16:46:17 »

Imam kataloge doma, i manuale komplet od leader do master i nigdje nepiše dimenzija dosjeda...

Ako imaš kakve prave informacije onda tu napiši da svi znaju, blokovi od te i te godine ta i ta dimenzija a ne ovako rekla kazala... Ovo nije podjebavanje nego riješavanje nečeg što može biti veliki problem i nakraju prouzročiti veliku štetu...

Mislim da si jedna firma poput Malossi nemože dopustit da prodaje radilice po 450eura pod samo jednom dimenzijom i piše da je to svejedno...

Ja kažem da sam mjerio i da je isto... I na različitom godištu i na malossi radilici...
Evidentirano
http://bjteam.s2.bizhat.com/viewtopic.php?t=51&postdays=0&postorder=asc&start=0&mforum=bjteam

Cigan i Zmaj project vol.03
Including Kubler 378, karb 38mm . . . .

duje87

• **
« Odgovori #158 : 26. Siječanj 2010, 18:38:39 »

Imam kataloge doma, i manuale komplet od leader do master i nigdje nepiše dimenzija dosjeda...

Ako imaš kakve prave informacije onda tu napiši da svi znaju, blokovi od te i te godine ta i ta dimenzija a ne ovako rekla kazala... Ovo nije podjebavanje nego riješavanje nečeg što može biti veliki problem i nakraju prouzročiti veliku štetu...

Mislim da si jedna firma poput Malossi nemože dopustit da prodaje radilice po 450eura pod samo jednom dimenzijom i piše da je to svejedno...

Ja kažem da sam mjerio i da je isto... I na različitom godištu i na malossi radilici...

na radilici pise 1 ili 2.. i tu je razlika. ne pase radilica s brojen 2 na blokove 1 i obrnuto,iako na blokovima nigdi ne pise jesu namijenjeni za 1 ili 2,dok na radilicama pise.. tako je i za 500cc..
Evidentirano

X-Spirit

• **
  • Vozi: VX 0,209 4v
« Odgovori #159 : 27. Siječanj 2010, 11:12:29 »

Evo mala pomoc, znaci imaju 2 kategorije radilica kao sto vec znate, no sto se tice blokova, malo sam proucio manual, i koliko sam shvatio blokovi su univerzalni, odnosi se na ovaj dio gdje su lezajevi, ali postoje tri vrste vrste ulozaka od lezajeva oznacenih razlicitim bojama, sto cete vidjeti dolje na slici, tu su dimenzije radilica i lezajeva...

E jos nesto, imam jedne blokove rastavljene pa sam malo zagledao, unutar malog bloka ima oznaka 1, sad tko zna da li to igra kakvu ulogu s obzirom da na velikom bloku nisam nasao nikakvu oznaku...
« Zadnja izmjena: 27. Siječanj 2010, 11:24:40 X-Spirit »
Evidentirano

malaga

« Odgovori #160 : 27. Siječanj 2010, 15:15:17 »

gluposti,sta im je to trebalo,samo su sve zakomplicirali :?
Evidentirano

SRAD

• Vozi: Supermoto, Sp 180
« Odgovori #161 : 27. Siječanj 2010, 16:38:21 »

gluposti,sta im je to trebalo,samo su sve zakomplicirali :?

Svi veliki motori sa kliznim ležajevima imaju više opcija ugradnje različitih debljina ležajeva, ovisno o oznakama na radilici i na bloku.
Na ovoj Piaggio mašini je to nemoguće jer su ležajevi uprešani, zato i postoje različite radilice i blokovi.
Evidentirano
SabijatoR

malaga

« Odgovori #162 : 27. Siječanj 2010, 16:56:21 »

da znamo da su lezajevi upresani i da tu nema zamjene,ali isto tako su mogli napravit jedne blokove/radilice...

e sad nas zanima dal kubler radilica ide na blokove bez obzira o kojem bloku se radi isti kao i malossi radilica,malossi radilica je jedna dimenzija i ide na oba bloka...
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #163 : 27. Siječanj 2010, 17:13:47 »

Svi veliki motori sa kliznim ležajevima imaju više opcija ugradnje različitih debljina ležajeva, ovisno o oznakama na radilici i na bloku.
Na ovoj Piaggio mašini je to nemoguće jer su ležajevi uprešani, zato i postoje različite radilice i blokovi.
tako je...upravo zato jer su lezajevi upresani...i jer nisu svi blokovi u stotonku mm isti...ipak tu se radi o serijskoj proizvodnji....nakon ubacivanja lezajeva vrse se mjerenja...i kategorizacija istih prema dobivenim mjerama...te se prema tome i obradjuju radilice koje se tipiziraju prema blokovima...Svaki blok je oznacen bojom (zelena....smedja...plava...) te svaka boja oznacava toleranciju....Postoje tabele....ali to je vec malo delikatnija tema.....Uglavnom....bez mikrometra..i komparatora....nemoze se ovaj dio posla odraditi kvalitetno i trajno... :wink:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #164 : 26. Veljača 2010, 14:03:02 »

Evidentirano

Knezevic

• *
  • Vozi: Runner 300 KUBLER
« Odgovori #165 : 20. Kolovoz 2010, 13:11:19 »

Malaga o kakvom opterecenju pricas na radilici sa 209 seriska radilica ce razjebati 2 Malossi kita 209 :palacgore:

Ja iman KUBLER kit i mogu reci da je sam za sebe malo ali u kombinaciji sa svin Malossi je perverzija skuter ide cca do 140km/h sa Malossi sekundaron ja iman i Polini primar ali veliko je opterecenje za kvacilo :palacdolje: pa san ga skinija odma krajnja me nije ni zanimala jer bi brzo zdimija deltu i zapalija zvono
Kubler bregasta i dekompresor su seriski djelovi za one koji imaju vx-a i ugrade Kubler kit 250-300

Ako imas VXR-a naici ces na jedan problem ali mene to nije iznenadilo jer san ja ima Quaser masinu 250 na runneru tako da znan sve sto me cekalo

Ja iman bas sve sto se moglo prominiti

Skuter vx 2002 god serijala 8000kn + prijevoz 300kn tehnicki i porez 1000kn

Masina VXR novi model platiaj san je 4000kn u Piaggio servisu
Malossi glava ventili i federi to ide komplet 500eura
Malossi bregasta 1300kn
Kubler kit 620eura
Malossi varijomat 1000kn
Kubler remenica 100eura
Malossi remen ?eura
Malossi torq 1500kn
Malossi delta od SP 180 2T 1000kn
Malossi federi kvacila 150kn
Malossi torsion control 50kn
PM tuning zvono 500kn
Malossi sekundar 550kn
Polini primar 500kn
Malossi filter zraka 50kn
Malossi filter ulja cca 60kn 2kom
Ulje Agip 2l 180kn
Brtve za spajanje blokova kupija san 2 jer u katalogu nismo znali koja je, brtva kartera, brtva ispod cilindra, brtva poklopca glave, 2 brtve getribe ?kn
Prirubnica 70kn
Svicica iridium DENSO 140kn
Malossi CDI 1300kn
Galfer disk 220mm zadnji 100eura
Braking prednji disk 250mm novi 200eura ja san kupija malo koristeni 100eura
PM karbonski vizir 400kn
Nove prednje i zadnje disk pločice 350kn
Prednje i zadnje pleteno crivo to san dobija :LOL: cca 100Eura ova moaj kostaju prednje je s PM tuninga naruceno zadnje je orginal Piaggio
Nova prednja guma SAVA MC 29 SOFT, zadnja BRIDGESTONE ML 50 770kn
Akumulator 300kn
Komplet novi protuoklopi odnosno sve hrapave plastike ???kn
Carbon LOOK

Sve san kupija i slozija skuter napravija san 1400km svaki km koji napravin skuter me uvik iznenadi pozitivno  :jesus:

Nedugo nakon sto san slozija skuter san kupija BITUBO amortizere 1600kn

Cjene san stavija da se vidi da nije bas tako jeftino sloziti maxi skuter

Ovu zimu ide jos dosta KARBONSKIH djelova cak i neke plastike posuda od rashladne tekucine ide od 125ccm to je posuda hladnjak interesantno i plastificirat cu tubove u sivu ali metalik jer seriska je bzv.
Evidentirano
Gilera Runner 300  KUBLER & MALOSSI & Polini & PM tuning CaRbOn

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #166 : 20. Kolovoz 2010, 13:50:43 »

bez kompleta plastika, na skuter si potrošio ukupno cca 35.500,00 kn :LOL:
ma bravo :mrgreen:

Knezevic

• *
  • Vozi: Runner 300 KUBLER
« Odgovori #167 : 24. Kolovoz 2010, 17:24:02 »

Neracunajuci moj rad koliko san puta otisa po neku sitnicu u ZD, koliko san platiaj telefona, koliko san platija postarine HP expresu... Iman jos FXR-a sa svin potrebnin djelovima tipa radilica 55mm klipnjaca 110mm, KB glava, Malossi varijomat, torq, Polini zvono, RS24, ventilator, Keihin 28, Delorto 25 za sloziti  moga san kupiti auto i to solidan ali mene veseli kad ja uden u garazu i vidin ih  :D :bicikler:
Evidentirano
Gilera Runner 300  KUBLER & MALOSSI & Polini & PM tuning CaRbOn

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #168 : 24. Kolovoz 2010, 17:25:04 »

Neracunajuci moj rad koliko san puta otisa po neku sitnicu u ZD, koliko san platiaj telefona, koliko san platija postarine HP expresu... Iman jos FXR-a sa svin potrebnin djelovima tipa radilica 55mm klipnjaca 110mm, KB glava, Malossi varijomat, torq, Polini zvono, RS24, ventilator, Keihin 28, Delorto 25 za sloziti  moga san kupiti auto i to solidan ali mene veseli kad ja uden u garazu i vidin ih  :D :bicikler:

šteta što nisi upoznao Malagu :mrgreen:
on je bio entuzijast ko ti

igor86

• **
  • Vozi: sr150
« Odgovori #169 : 25. Kolovoz 2010, 01:56:15 »

šteta što nisi upoznao Malagu :mrgreen:
on je bio entuzijast ko ti

upozno ga je na mojskuter forumu

vec su se zakacili

ante ne slusa tuđe pizdarije  :palacgore:  :mrgreen:

samo pičiće gleda okolo  :jesus: :jesus:

Evidentirano

Fronius

• **
  • Vozi: o
« Odgovori #170 : 25. Kolovoz 2010, 21:44:33 »

Tu neko ili sere, ili nije normalan.

Jednostavno mi je malo teško za povjerovati da je netko zdrave pameti u stanju u VX od 1000 eura ulupati još 5000 eura.
Evidentirano

igor86

• **
« Odgovori #171 : 25. Kolovoz 2010, 22:20:07 »

zasto

danas je to normalno, ak nisu ulupo min 3t e u skuter nisi nist ni ulupao

ak neko moze u auto ulupat 3x toliko, sto neko ne bi mogo pa i u bicikl ak treba

Evidentirano

Fronius

• **
  • Vozi: o
« Odgovori #172 : 25. Kolovoz 2010, 23:08:15 »

zasto

danas je to normalno, ak nisu ulupo min 3t e u skuter nisi nist ni ulupao

ak neko moze u auto ulupat 3x toliko, sto neko ne bi mogo pa i u bicikl ak treba

Budala ima u svim segmentima tržišta. I ne, nije normalno. Koja je poanta nabacat na moped 5 kila eura? Za te pare si je mogao kupit litrenku koja šiša performanse njegove šklopocije u svim pogledima. Ak ga baš pere da mora bit skuter, mogao je kupit i novog Nexusa za te pare, koji već ima 300 ccm. Ili rabljenog Nexusa 500. Ili bilo kaj drugo.

Makar, čemu da ja raspravljam o tome. BMK.
Evidentirano

igor86

• **
« Odgovori #173 : 25. Kolovoz 2010, 23:23:00 »

svako moze kupiti litru i bit glavni u selu

ko sto ne razumijes, zasto neko ide na vx-a stavljat masinu od 500

cemu raspravljat, gusti su gusti, mrtvog nexusa to moze uvijek kupiti
Evidentirano
 Str: 1 ... 5 6 [7]   Gore

Stranica je generirana za 0.138 sekundi uz 18 upita.