Kufer i undertail, a vidi gdje su zmigavci!

Sve u svemu, skuter izgleda OK na prvi pogled.
Mozda se Malaguti oglasi, on zivi u obliznjem mjestu, pa mozda zna taj scoot.
Btw, ovo je meni uz novog T Maxa najljepsi maxi (Nexus do redizajna, godista '03 '04, '05 i '06).
1.a Kao prvo, koja je uopce godina proizvodnje od gore navedenih, posto u oglasu ne pise?
1.b Realna cijena tog tipa (do redizajna) inace varira od 22 do 32 t kn, realno po meni je oko 25 t kn.
2. Mozda gore spomenuti, cekaj da se javi.
3. U Hrvatskoj? Imas jako male sanse za uspijeti, ali nikad neznas. Tamo gdje ga je servisirao mozda, mada sumnjam da ce doticni imati volje kopati po arhivi + samo ovlasteni servisi vode evidenciju po VIN-u, s tim da kad istekne garancija, nek prestanu biti "toliko detaljni".

Najbolje osiguranje kod kupovine - ispunjena servisna knjizica (pogledaj datume) i pregled u ovlastenom servisu (koji ce kostati parsto kn, najavi se unaprijed).
4. Nadoplata... sta ja znam... koliko si dao za Beva? Cca. 35-37 t kn? Ako je tako, po meni najpostenije bi bilo kljuc za kljuc i zdravo. Jer ti njemu sigurno neces nista nadoplacivati, ipak na stranu ccm, i godiste se gleda.
5. Mislim da bi bilo OK provjeriti malo "background" ovog skutera jer onaj sklop iza me malo muci. Tko skine tablicu pa stavi kufer!? S druge strane, napravio je zmigavce da se vide, pa je ajmo reci savjestan, ali opet - pogledaj kako je to spojeno. Home-made radovi ruse cijenu polovnih. Dobro provjeri plastike, prekidace, board comp, ulje (MASTER 460)(ulje mora biti zlatno ili bar bacati na zlatno, bez jakog mirisa benzina), provjeri VIN broj vozilo/dokumenti, poslusaj ga u voznji, posebice komponente ovijesa i prijenosa (premalo mi je to km za to godiste). Plus svega ovoga, drzi se i ostalih generalnih savjeta za kupnju polovnih.

A mozda i MV napise koju pametnu kada vidi ovo.