Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 4 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Nexus 500 iz crikve_pomoć?  (Posjeta: 2725 )

BaDly

• Spol: Muški
  • Vozi: SW600
Nexus 500 iz crikve_pomoć?
« : 31. Kolovoz 2009, 10:04:11 »

Ekipa, pls pomogajte....

Dakle odlučio sam zamijeniti svoj bev nečim od 500 ccm (ili 400)....nex mi je prvi izbor, pa evo naletio sam na ovaj (u crikvenici) gdje čovjek baš želi zamjenu za moj motor ?

http://www.auti.hr/motocikli/motocikli/showAdvert462267.html

Zanima me slijedeće:

1. koja je realna vrijednost tog nex-a s obzirom na godinu proizvodnje i kilometražu ? Ova cijena mi se malo čini prevelika....
2. Zna li netko nešto o tom motoru ?
3. Mogu li u ovlaštenom servisu (ili negdje drugdje) provjeriti bilo što po VIN-u koji je čovjek napisao ?
4. Koja bi po vama bila realna nadoplata (bilo sa moje ili njegove strane) ?
5. Napišite bilo što što mislite da bi mi bilo od pomoći prilikom ove trampe.....

btw: Moj bev je 2008., 9000km, kofer 36l, hot cover (original), pog rarancijom do 06/2010, reg. do 05/2010
« Zadnja izmjena: 18. Rujan 2009, 23:05:59 liberty »
Evidentirano

biker4life

• Moderator
  • Vozi: '03 180 SP; '06 FZ1 S
Odg: Nexus 500 iz crikve_pomoć?
« Odgovori #1 : 31. Kolovoz 2009, 10:23:32 »

:misli: Kufer i undertail, a vidi gdje su zmigavci! :shock:
Sve u svemu, skuter izgleda OK na prvi pogled.
Mozda se Malaguti oglasi, on zivi u obliznjem mjestu, pa mozda zna taj scoot.

Btw, ovo je meni uz novog T Maxa najljepsi maxi (Nexus do redizajna, godista '03 '04, '05 i '06).

1.a Kao prvo, koja je uopce godina proizvodnje od gore navedenih, posto u oglasu ne pise?
1.b Realna cijena tog tipa (do redizajna) inace varira od 22 do 32 t kn, realno po meni je oko 25 t kn.
2. Mozda gore spomenuti, cekaj da se javi.
3. U Hrvatskoj? Imas jako male sanse za uspijeti, ali nikad neznas. Tamo gdje ga je servisirao mozda, mada sumnjam da ce doticni imati volje kopati po arhivi + samo ovlasteni servisi vode evidenciju po VIN-u, s tim da kad istekne garancija, nek prestanu biti "toliko detaljni". :palacdolje:
Najbolje osiguranje kod kupovine - ispunjena servisna knjizica (pogledaj datume) i pregled u ovlastenom servisu (koji ce kostati parsto kn, najavi se unaprijed).
4. Nadoplata... sta ja znam... koliko si dao za Beva? Cca. 35-37 t kn? Ako je tako, po meni najpostenije bi bilo kljuc za kljuc i zdravo. Jer ti njemu sigurno neces nista nadoplacivati, ipak na stranu ccm, i godiste se gleda.
5. Mislim da bi bilo OK provjeriti malo "background" ovog skutera jer onaj sklop iza me malo muci. Tko skine tablicu pa stavi kufer!? S druge strane, napravio je zmigavce da se vide, pa je ajmo reci savjestan, ali opet - pogledaj kako je to spojeno. Home-made radovi ruse cijenu polovnih. Dobro provjeri plastike, prekidace, board comp, ulje (MASTER 460)(ulje mora biti zlatno ili bar bacati na zlatno, bez jakog mirisa benzina), provjeri VIN broj vozilo/dokumenti, poslusaj ga u voznji, posebice komponente ovijesa i prijenosa (premalo mi je to km za to godiste). Plus svega ovoga, drzi se i ostalih generalnih savjeta za kupnju polovnih.
 :palacgore:
A mozda i MV napise koju pametnu kada vidi ovo.

BaDly

« Odgovori #2 : 31. Kolovoz 2009, 10:41:36 »

Sorry kaj nisam napisao....ovaj Nex je 2004. godište....

Ja sam za svoj dao cca 37500 sa ovom opremom koju sam naveo (samo kofer i hot cover su bili 2500 kn)...

btw....znam da je to master 460 i znam sve njegove probleme i naravno da ću to sve provjeriti kad skut vidim u živo (slijedeći tjedan idem na moreno, n.vinodolski), pa ću onda otići do čovjeka u crikvu da vidim to sve u živo....

Daj mi pls malo više objasni 'onaj sklop iza'....ja osobno toliko ne poznam nexuse, pa mi ništa iza nije čudno ? Na što točno da obratim pažnju ?

Bradonja

• **
  • Vozi: Yamaha X-City 250
« Odgovori #3 : 31. Kolovoz 2009, 14:25:04 »

Koje je godište tvoj Bev.?
Evidentirano

merox

• *
  • Vozi: Piaggio X7 250
« Odgovori #4 : 31. Kolovoz 2009, 14:29:32 »

Pise 2008 god.
Evidentirano

Bradonja

• **
« Odgovori #5 : 31. Kolovoz 2009, 14:34:50 »

Sory nisam skužio :skriven:  , ako je tvoj 2008 traži da on tebi nadoplati 2-3t/kn
Evidentirano

BaDly

« Odgovori #6 : 31. Kolovoz 2009, 14:54:08 »

Sory nisam skužio :skriven:  , ako je tvoj 2008 traži da on tebi nadoplati 2-3t/kn

Hm...to bi bilo lijepo....ali nekako imam osječaj, koji sam stekao u razgovoru sa čovjekom preko telefona, da će on mene tražiti nadoplatu jer se njemu uopće ne žuri. Nexa mijenja samo zbog troškova registracije, a vozi ga preko ljeta na relaciji Crikva - RI i to je to. Mislim da je on stavio tu cijenu više APP....  :(
Mislim, na kraju krajeva, niti meni se ne žuri, ako uspijem prodat/zamijenit beva imam jači skut, a ako ne, onda samo čekam dok to ne uspijem....  :LOL: :LOL:

Bradonja

• **
« Odgovori #7 : 31. Kolovoz 2009, 15:27:41 »

Onda bolje zaboravi na tog tipa jer ipak je to 5g star skuter i čekaj bolju priliku.
Evidentirano

crni konjanik

• **
  • Vozi: Honda Hornet 600, Yamaha T max,
« Odgovori #8 : 31. Kolovoz 2009, 15:36:48 »

Ako je Nexus u odličnom stanju vrijedi maksimalno 25.000 kn, ja mu ne bi dao više od 23.000 kn , motor će još malo pa 6 godina imati na grbi. Dobro provjeri gornji oklop da li se klima jer je mom prijatelju ( isto 2004 god) puknuo na dva mjesta pa se cijeli prednji kraj klimao kao babin zub.
Evidentirano

BaDly

« Odgovori #9 : 31. Kolovoz 2009, 17:20:03 »

Onda bolje zaboravi na tog tipa jer ipak je to 5g star skuter i čekaj bolju priliku.

Po svemu sudeći, tako će i biti, ali još ne želim ništa u potpunosti otpisati dok ga ne vidim u živo....a to će biti slijedeći tjedan kad ću biti dolje.

Bollocks!!

• Vozi: 750tku
« Odgovori #10 : 31. Kolovoz 2009, 17:26:24 »

Nisam nikad taj skuter vidio u Crikvi.. :misli:
Ako je kod slovenca u Piaggio servisu..bježi od toga.
Evidentirano
..dno

mv_agusta

• Vozi: nexus500
« Odgovori #11 : 31. Kolovoz 2009, 18:15:03 »

na slici se čini ok, isti ka moj :D
tabela je ispod a žmigavci su našarafljeni vjerojatno na kofer ili nosač kofera, mislim da je to učinio samo zbog izgleda zbog čega drugog jel, neka te to ne zabrinjava samo traži original nosač kad ideš po njega
moj više nego duplo kilometara i služi me dobro, ako je ovaj vožen na otvorenoj cesti kako kažeš onda bi i on trebao biti ok još puno kilometara
obavezno provjerit ulje jer servisni intervali su svakih 6000km tako da je moguće da je unutra isto ulje već 2 godine što po meni nije dobro, također remen i ruline su već stari ako nisu mjenjani na 12tkm remen vjerojatno je ali ruline mogu izdržat i preko 15tkm pa je moguće da je malo škrtario prilikom izmjene i pustio stare ruline unutra
što se tiče cijene pa ako je stvarno kao nov onda bi ja rekao da je ok, to je oko 45% manje nego novi što je po meni ok
ja osobno neznam ni jednog mastera460 koji je pomiješao ulje i benz, samo po pričama ovdje na forumu pa mislim da se toga ne treba jako bojati ako je skut malo pažen ne previše čisto malo zagrijavanje prije vožnje ono 5min laganini a poslije koliko ide :mrgreen: trebalo bi sve biti ok
obavezno provjerit koćne ploćice jer su možda jako potrošene ako je škrtario jer nisu baš bagatela oko 500kn za sva tri diska
nakon beva biti će ti tvrd i vibrirat će, to je normalno i ako plastike malo škripe i zuje to je isto normalno :D
provjeri gume jer je moguće da su još uvjek prva ugradnja jer meni traju oko 14tkm a one su isto trošak cca1600kn obje
pogledaj i malo si računaj u glavi pa vidi šta sve treba mjenjat pa ako ima dosta stvari onda ruši cijenu, tako sam ja prije skoro dvije godine skinuo 2000kn
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free
Volim Ducati, makar i pokvaren u garaži

malaga

« Odgovori #12 : 31. Kolovoz 2009, 19:09:25 »

2004 godiste,a 14000km :misli: :misli: jel ima servisnu knjizicu,ali pravu servisnu knjizicu? kakva je ono fleka tocno ispod skutera?
Evidentirano

marekvz2

• **
  • Vozi: Bicikla s prednjom brenzom
« Odgovori #13 : 31. Kolovoz 2009, 19:24:34 »

2004 godiste,a 14000km :misli: :misli: jel ima servisnu knjizicu,ali pravu servisnu knjizicu? kakva je ono fleka tocno ispod skutera?

Nešto žuto,možda se popiškil,sram ga bilo slikanja. :LOL:
Evidentirano
Misli svatko da je nama lako...

mv_agusta

« Odgovori #14 : 31. Kolovoz 2009, 19:28:30 »

mislim da ta fleka ne potječe sa skutera, jer na tom djelu skuta nema ništa, da je ulje bilo bi iza da je voda iz hladnjaka bilo bi ispred :misli: :misli: sad neznam točno kuda idu on cjevćice odušaka :misli: :misli:
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free

malaga

« Odgovori #15 : 31. Kolovoz 2009, 19:34:09 »

pa nemora biti fleka ispod odmad ispod masine ili neceg,to se podlije(meni je curilo ulje iz cepa za ispustanje ulja pa je to ulje ispod preko bloka i sajle zadnje kocnice dolazilo do ispod dekla)

evo vecina vas uvijek komplicira oko kupnje polovnog skutera pa da i ja zakompliciram :LOL:

...nevalja ovaj skuter :mrgreen: :mrgreen: kilometraza je premala tako da treba provjeriti sta pise u servisnoj knjizicu a ako je kilometraza stvarna onda opet nevalja :mrgreen: :mrgreen: tako malo km u 5 godina a to znaci da vozen vecinom po crikvenici a crikvenica je mali gradic i stalno je stani kreni voznja,to se nije ni uspjelo zagrijati a vec bi stao negdje i ugasio skuter...
Evidentirano

mv_agusta

« Odgovori #16 : 31. Kolovoz 2009, 19:35:57 »

to care :palacgore: moramo prvo mog prodat :D pa onda nek se oni dalje trgaju za ostatke :mrgreen:

badly očeš moj?? dam ti za manje para ali ne želim beva, samo gotovina
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free

biker4life

• Moderator
« Odgovori #17 : 31. Kolovoz 2009, 20:27:04 »

Sorry kaj nisam napisao....ovaj Nex je 2004. godište....

Ja sam za svoj dao cca 37500 sa ovom opremom koju sam naveo (samo kofer i hot cover su bili 2500 kn)...

btw....znam da je to master 460 i znam sve njegove probleme i naravno da ću to sve provjeriti kad skut vidim u živo (slijedeći tjedan idem na moreno, n.vinodolski), pa ću onda otići do čovjeka u crikvu da vidim to sve u živo....

Daj mi pls malo više objasni 'onaj sklop iza'....ja osobno toliko ne poznam nexuse, pa mi ništa iza nije čudno ? Na što točno da obratim pažnju ?

Vise manje ti je MV napisao za sklop. A i za ostalo.
Iskreno - ako je Nexus u dobrom stanju, mislim da ces biti sretan promjenom, dobar je to scoot.
Također, mislim da smo sve bitno rekli, sada ostaje odlazak tamo i pregled uzivo.

mrcina

• Vozi: x9 EV 250ccm Black Box / Vectra 1,6 16v
« Odgovori #18 : 31. Kolovoz 2009, 20:28:41 »

moj prijedlog nemoj niš radit več se vozi.

250 ccm makinjeta je za 500ccm gazda a ovaj je šegrt.

još ta 500ccm mašina mora da se renovira(na ta na nexusu več opčenito 500ccm makina)

treba ta mašina još ulja i goriva popiti da nešto vrijedi zarazliku od250.
Evidentirano
Piaggio X9 250  Black Box

razvaljen

• **
  • Vozi: vozilo
« Odgovori #19 : 31. Kolovoz 2009, 20:30:04 »

svi su ti rekli odlično bjezi od toga il nek ti nadoplati :palacgore: brate stara raga od skoro 6god :shock: :shock: :shock: :shock:
Evidentirano
šta te briga,vidi sebe

biker4life

• Moderator
« Odgovori #20 : 31. Kolovoz 2009, 20:32:27 »

svi su ti rekli odlično bjezi od toga il nek ti nadoplati :palacgore: brate stara raga aod skoro 10god :shock: :shock: :shock: :shock:
Skuter je 2004 godiste, znaci ima 5 godina, kako 10!!! :shock: :LOL:
Igraj na kljuc za kljuc ili njegova doplata do 2-3 t kn.
Naravno, prvo detaljno pregledaj taj scoot.

razvaljen

• **
« Odgovori #21 : 31. Kolovoz 2009, 20:34:27 »

Skuter je 2004 godiste, znaci ima 5 godina, kako 10!!! :shock: :LOL:
Igraj na kljuc za kljuc ili njegova doplata do 2-3 t kn.
Naravno, prvo detaljno pregledaj taj scoot.
my bed htjeo napisati skoro apa 6
Evidentirano
šta te briga,vidi sebe

BaDly

« Odgovori #22 : 31. Kolovoz 2009, 20:49:53 »

THNX svima na reviewima  :palacgore: :palacgore:

U svakom slučaju definitvna odluka je da nema nikakve nadoplate sa moje strane, a ako čovjek pristane ključ za ključ onda tek možemo razgovarati...ali bez ikakve obaveze ću ići pogledati skuter da vidim to sve u živo....hm...možda se i predomislim....

Naravno najbolja solucija bi bila prodati bev jer bi onda mogao kupiti što god želim....u biti, ako prodam skut imam nešto u vidu...samo ga moram prodati  :misli:.....ali jbg...u današnje vrijeme nešto prodati je lutrija....a znam i iz vlastitog iskustva jer sam nedavno auto prodavao i to su isto bile višemjesečne agonije...

Sve u svemu....napravit ću si reminder sa svim vašim savjetima i detaljno pregledati ovog nexa...

THNX svima još jednom...  :wink:

malaga

« Odgovori #23 : 31. Kolovoz 2009, 20:51:12 »

my bed htjeo napisati skoro apa 6
sta stara raga od 6 godina?????onda se po tebi i takvima kao sto si ti nikad nebi prodavali skuteri/motori koji su stariji od godinu dvije,sta ti bacis skuter/motor nakon sto ga vozis par godina? pogledaj u kakvom stanju ima skutera/motora koji imaju i 10 pa cak i vise godina....aj se u normali...
Evidentirano

biker4life

• Moderator
« Odgovori #24 : 01. Rujan 2009, 04:08:17 »

@Badly: Imaj jos samo nesto na umu - razmisli jesi li spreman dati novo vozilo, tj. vozilo kojem si prvi vlasnik za nesto polovno! Ja osobno, nisam. Jedno vrijeme mi je igrala zamjena za 636 ali zaj3bi - ova bestija je moja od 0 km i nedam ju za polovnjaka. Kad se bude imalo para, bit ce jedan R kao drugi bajk (moze i polovni, taj drugi) i zdravo, a do onda se kontrljam na izvrsnom allrounderu.

razvaljen

• **
« Odgovori #25 : 01. Rujan 2009, 08:23:25 »

@Badly: Imaj jos samo nesto na umu - razmisli jesi li spreman dati novo vozilo, tj. vozilo kojem si prvi vlasnik za nesto polovno! Ja osobno, nisam. Jedno vrijeme mi je igrala zamjena za 636 ali zaj3bi - ova bestija je moja od 0 km i nedam ju za polovnjaka. Kad se bude imalo para, bit ce jedan R kao drugi bajk (moze i polovni, taj drugi) i zdravo, a do onda se kontrljam na izvrsnom allrounderu.
podcrtavam :palacgore:

sta stara raga od 6 godina?????onda se po tebi i takvima kao sto si ti nikad nebi prodavali skuteri/motori koji su stariji od godinu dvije,sta ti bacis skuter/motor nakon sto ga vozis par godina? pogledaj u kakvom stanju ima skutera/motora koji imaju i 10 pa cak i vise godina....aj se u normali...
ne v ozim tako stare skutere i sve više od5,6 god za mene je prestaro kako u autima tako i u motorima
ps bez vrijedjanja molim to je isključivo moj stav i mišljenje :wink:
Evidentirano
šta te briga,vidi sebe

mv_agusta

« Odgovori #26 : 01. Rujan 2009, 08:55:59 »

aj ne prdi, šta sad voziš baš me zanima, i koliko godina imaš me isto zanima jer z pravilima piše da profil mora biti uredno popunjen
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free

BaDly

« Odgovori #27 : 01. Rujan 2009, 10:09:22 »

Pa to me najviše ždere.....naradije bi zamijenio moj za isti takav 500...a da je novi  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:....
A gle....otići ću pogledati nexa....pa ću onda odlučiti....moj je stvarno u odlučnom stanju....sad je i mashina A+ (nakon polugeneralke)...pa mi je naravno to teško nekome dati za nešto starije....ali kaj ćeš kad srce hoće nešto jače, a nema se para za novo...

btw....meni je isto jedan čovjek prije par dana ponudio zamjenu za 636 iz 2003., bev i soma eura...ponuda još stoji, samo kaj trenutno nemam soma eura...a i ne bi nekog R-a.....putujem stalno sa djevojkom i znam da bi joj na R-u bilo smrt za doći do mora....te je to jedan od razloga zašto želim jači skuter...udobnost i komfor....  :wink:

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #28 : 01. Rujan 2009, 12:52:31 »

Pa to me najviše ždere.....naradije bi zamijenio moj za isti takav 500...a da je novi  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:....
A gle....otići ću pogledati nexa....pa ću onda odlučiti....moj je stvarno u odlučnom stanju....sad je i mashina A+ (nakon polugeneralke)...pa mi je naravno to teško nekome dati za nešto starije....ali kaj ćeš kad srce hoće nešto jače, a nema se para za novo...

btw....meni je isto jedan čovjek prije par dana ponudio zamjenu za 636 iz 2003., bev i soma eura...ponuda još stoji, samo kaj trenutno nemam soma eura...a i ne bi nekog R-a.....putujem stalno sa djevojkom i znam da bi joj na R-u bilo smrt za doći do mora....te je to jedan od razloga zašto želim jači skuter...udobnost i komfor....  :wink:
bez puno filozofije....ako je nexy u redu samo "glava za glavu ". Nikakva nadoplata sa tvoje strane ne dolazi u obzir.....jer kao i kod svakog vozila tako i kod skutera bitna je godina proizvodnje. I to je jedino sto se gleda pri kupnji/prodaji polovnog...to i diktira cijenu....na koju se naravno jos moze nesto malo dodati ako skuter/motor ima malo km..i ako je uscuvan...ostale fore(kao npr dodatna oprema..ovo...ono...) ne pali... 8)
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #29 : 01. Rujan 2009, 13:05:23 »

ako tip daje nexusa500 za beverly 250 bez nadoplate onda tu nesto nestima,ja da imam tog nexusa i da je sve ok pa nebi ga dao za novog beverlya 250 ili neku drugu 250icu...500 je 500 i ako je ok boli me briga za godiste...
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #30 : 01. Rujan 2009, 13:28:26 »

nisu svi ti.....Ima tu puno fakotra...Prevelik je to skuter za gradsku voznju....Potrosnja...odrzavanje skuplje...Svatko ima svoj razlog....I da...uvijek ce lakse prodati bev 250 star godinu dana nego nexus 500 star pet puta vise.Nexus 500 ima svoje specificne kupce....jer je i specifican skuter...kao i gilera gp 800..Mozes ih na prste jedne ruke nabrojati u hrvatskoj... :wink:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #31 : 01. Rujan 2009, 13:34:17 »

pa nije bas da tako malo ima nexusa 500 kod nas :misli:
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #32 : 01. Rujan 2009, 13:41:11 »

a brat bratu....nema ih ni puno....Govorimo o 500 ticama...Bas bi me zanimalo koliko ih ima ? Mozda netko zna otprilike. Ja racunam da u istri ima mozda 15-tak nexusa 500. To nije puno.... :( Eto npr...u Rovinju nema niti jedan. Ima samo jedan 250..... :wink:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #33 : 01. Rujan 2009, 13:44:50 »

istina nema ih puno,malo tko se odluci dat tolika para za skuter novo/polovno,vecina poslje 125/250 prijede na motore,tako da opcenito svih skutera 500ccm nema bas puno...
Evidentirano

BaDly

« Odgovori #34 : 01. Rujan 2009, 14:16:08 »

Ma i da ih ima puno, siguran sam da beverlya 250 ima barem 50 puta više.....a mislim da sam malo i napisao !  :wink:

istina nema ih puno,malo tko se odluci dat tolika para za skuter novo/polovno,vecina poslje 125/250 prijede na motore,tako da opcenito svih skutera 500ccm nema bas puno...

Točno, ovo si u pravu. Jedan jaaaako mali postotak ljudi želi skuter od 500 ccm jer je on jako specifičan i mislim da takve skutere ljudi ne kupuju iz potrebe već iz gušta, a takvih je malo, dok je sa manjom kubikažom skutera druga priča, večinom se kupuju iz potrebe....naravno postoje iznimke. Kao što si napisao većina prelazi na motore.....Ja bi isto prešao na motor da se vozim većinom sam, ali kako se većinom vozim u dvoje sa boljom polovicom, moram misliti na to da je njoj to putovanje udobno i da može uživati u njemu.....a kad bi povukao paralelu sa motorima.... kao što uživa na maksi skuterima, jedino bi mogla uživati na nekim velikim motorima tipa gold winga i sl. Svi ostali 'manji' motori su sigurno za suvozača manje udobni od većine maxi skutera !

banley

• Vozi: Yamahu Tmax bez pumpe goriva
« Odgovori #35 : 01. Rujan 2009, 14:35:38 »

za cijenu novog nexusa 500 nabaviš kawasaki z 750 pa sad biraj da li ti je draži nexus sa 48 ks ili Kawasaki s 100 ks  :palacgore:

ja  :misli: da sam jedan od rjetkih koji bi za 8000 eura prije uzeo t max nego motor
Evidentirano

malaga

« Odgovori #36 : 01. Rujan 2009, 15:07:13 »

za cijenu novog nexusa 500 nabaviš kawasaki z 750 pa sad biraj da li ti je draži nexus sa 48 ks ili Kawasaki s 100 ks  :palacgore:

ja  :misli: da sam jedan od rjetkih koji bi za 8000 eura prije uzeo t max nego motor
nexus 40hp,a z750 106 novi model a 110 stari model  :wink: ...
i to dvoje nema smisla uporedivati tj. nema smisla usporedivati skuter i motor,svatko kupuje ono sta mu odgovara...
Evidentirano

banley

« Odgovori #37 : 01. Rujan 2009, 15:09:30 »

nexus 40hp,a z750 106 novi model a 110 stari model  :wink: ...
i to dvoje nema smisla uporedivati tj. nema smisla usporedivati skuter i motor...
znam, ali ljudima kad kažeš da za te novce mogu kupit zvjer koja ide 230 km ljudi izabiru motor prije nego skuter
Evidentirano

malaga

« Odgovori #38 : 01. Rujan 2009, 15:12:45 »

ali ne zeli svatko motor,neki dan sam napisao i napisat cu opet-onaj tko dode u podforum o SKUTERIM pitati koji SKUTER da kupi onda ga ocito ne zanimaju motori i nema smisla pisati "za taj novac kupis motor od 100hp i ides 230kmh"
Evidentirano

razvaljen

• **
« Odgovori #39 : 01. Rujan 2009, 15:13:52 »

ajme majko 2 posta 2različita mišljenja ko t u prdi :misli: :misli: :misli: :misli:

aj ne prdi, šta sad voziš baš me zanima, i koliko godina imaš me isto zanima jer z pravilima piše da profil mora biti uredno popunjen
sta tebe kompa boli sta ja vozim i koliko godina imam(to je moja osobna stvar a i da me poznas iznenadio bi se vjeruj :wink:) daj lječi svoje komplexe kod ovlaštenog distributera :wink: :palacgore: i omani malo
Evidentirano
šta te briga,vidi sebe

banley

« Odgovori #40 : 01. Rujan 2009, 15:17:49 »

ali ne zeli svatko motor,neki dan sam napisao i napisat cu opet-onaj tko dode u podforum o SKUTERIM pitati koji SKUTER da kupi onda ga ocito ne zanimaju motori i nema smisla pisati "za taj novac kupis motor od 100hp i ides 230kmh"
ja prvi neželim motor  ali samo kažem opčenito kako ljudi razmišljaju
ja nebi motor kupio za sad zbog zaštite od vjetra koju skuter ima i prtljažnog prostora ispod sica
Evidentirano

malaga

« Odgovori #41 : 01. Rujan 2009, 15:19:16 »

ajme majko 2 posta 2različita mišljenja ko t u prdi :misli: :misli: :misli: :misli:

sta dva razlicita misljenja??? nema ih puno ali nije bas da ih ima tako malo kao gp800 i da ih mozes na prste izbrojat
Evidentirano

BaDly

« Odgovori #42 : 01. Rujan 2009, 15:25:24 »

za cijenu novog nexusa 500 nabaviš kawasaki z 750 pa sad biraj da li ti je draži nexus sa 48 ks ili Kawasaki s 100 ks  :palacgore:

To sve stoji....slažem se, ali gore sam naveo jedan od glavnih argumenata koje imam za kupnju skuta od 500 ccm....a to z750 nema !  :wink:

mv_agusta

« Odgovori #43 : 01. Rujan 2009, 20:37:15 »

sta tebe kompa boli sta ja vozim i koliko godina imam(to je moja osobna stvar a i da me poznas iznenadio bi se vjeruj :wink:) daj lječi svoje komplexe kod ovlaštenog distributera :wink: :palacgore: i omani malo

zato što sam ja imao vrlo slićno mišljenje kad sam ima 13 godina pa me zanima jel si samo djetinjast ili si djete
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free

razvaljen

• **
« Odgovori #44 : 01. Rujan 2009, 20:52:06 »

zato što sam ja imao vrlo slićno mišljenje kad sam ima 13 godina pa me zanima jel si samo djetinjast ili si djete
ot evo upravo nan je počeo vrtić moram poć :closed:
« Zadnja izmjena: 02. Rujan 2009, 01:01:22 razvaljen »
Evidentirano
šta te briga,vidi sebe

modus15

• **
  • Vozi: Keeway speed 125
« Odgovori #45 : 01. Rujan 2009, 21:12:25 »

Ajmo se svi potuć  :mrgreen: :LOL:
Evidentirano

razvaljen

• **
« Odgovori #46 : 01. Rujan 2009, 21:30:42 »

sve piše u potpisu ispod :wink:
Evidentirano
šta te briga,vidi sebe

damirvxr

• **
  • Vozi: Gilera Nexus 500
« Odgovori #47 : 02. Rujan 2009, 00:08:43 »

...da se malo ubacim u pricu- ima puno na forumu sto seru kluposti, pa tako i tu o ovoj temi...  Nexus i nije bas toliko idealan, jer uzima dosta novaca-guume,servis,gorivo...i na sve to kada se nesto pokvari...uf.  ali mi je takav ga gušt voziti da me briga za ostalo...ako uzmes ovoga iz2004 god. onda pripremi koju tisucu za servise tj. popravke jer ces ih sigurno imati... :palacgore:
Evidentirano

biker4life

• Moderator
« Odgovori #48 : 02. Rujan 2009, 03:45:13 »

Tuzno je sto bar 90% tema (a jedna od tih je ocito i ova) zavrsi na prepucavanju.

BaDly

« Odgovori #49 : 02. Rujan 2009, 08:05:04 »

...da se malo ubacim u pricu- ima puno na forumu sto seru kluposti, pa tako i tu o ovoj temi...  Nexus i nije bas toliko idealan, jer uzima dosta novaca-guume,servis,gorivo...i na sve to kada se nesto pokvari...uf.  ali mi je takav ga gušt voziti da me briga za ostalo...ako uzmes ovoga iz2004 god. onda pripremi koju tisucu za servise tj. popravke jer ces ih sigurno imati... :palacgore:
Kakvi su to popravci ? Jel možeš malo detaljnije napisati o čemu se radi ? Što se najčešće kvari, u kojim intervalima, cijena popravaka ? Bilo kakva informacija će mi možda biti korisna ?

THNX

razvaljen

• **
« Odgovori #50 : 02. Rujan 2009, 08:10:45 »

Tuzno je sto bar 90% tema (a jedna od tih je ocito i ova) zavrsi na prepucavanju.
a to je isključivo zato sto većina ne prihvaća (ili ne zeli prihvatiti)tudja (druga)mišljenja pa počne sa vrijedjanjem :palacdolje:
moj je stav da nebi da nov(relativno nov mot(skuter)za stari skuter uz to neznam ni kako dečko stoji sa financijama a i nexus 500 (imao ga)povlači sa sobom veće investicije od bev250
Evidentirano
šta te briga,vidi sebe

bmw m 5

« Odgovori #51 : 02. Rujan 2009, 08:15:44 »

Kakvi su to popravci ? Jel možeš malo detaljnije napisati o čemu se radi ? Što se najčešće kvari, u kojim intervalima, cijena popravaka ? Bilo kakva informacija će mi možda biti korisna ?

THNX
ne kvari se nista.....zelio je reci da su troskovi REDOVNOG odrzavnja visi..Ti agregati master  nemaju nekih problema...osim sto su na nekim modelima znali crkavati keramicki umetci pumpe vode....i sistem anlasera(jednosmjerno kvacilo) znalo je crknuti...Ostalo bez greske... :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

BaDly

« Odgovori #52 : 02. Rujan 2009, 08:23:21 »

ne kvari se nista.....zelio je reci da su troskovi REDOVNOG odrzavnja visi..Ti agregati master  nemaju nekih problema...osim sto su na nekim modelima znali crkavati keramicki umetci pumpe vode....i sistem anlasera(jednosmjerno kvacilo) znalo je crknuti...Ostalo bez greske... :palacgore:

O kakvim tu razlikama govorimo ?

Kako mi se približava veliki servis na bevu (ako ga ne prodam do tad) baš sam neki dan pitao u servisu koliko bi me koštao i rekli su mi cca 1500 kn.....koliko bi koštao veliki servis na nexu 500 ?

mv_agusta

« Odgovori #53 : 02. Rujan 2009, 13:03:52 »

isto toliko :wink:
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free

full88

• Vozi: po ledu
« Odgovori #54 : 02. Rujan 2009, 13:08:32 »

Pa nije bas isto tolko  :wink:

evo još jedan skut, pa uspoređujte cijene sa motorima

gilera nexus 500, kupljena sa 11tkm

12.000km - 2000kn - remen, ruline, klizači remena, disk pločice sve, ulje, filter ulja, ulje dif, svječica, i još neke sitnice po 50ak kn +rad

mv_agusta

« Odgovori #55 : 02. Rujan 2009, 13:09:47 »

jbg kad su me pokrali za ruke, kao da su od zlata

ulje dif nije potrebno mejnjat ako je u ok stanju, to je nemam pojma koliko kn i braga auspuha i još koja i tu s nakupilo 50ak kn, disk ploćice se ne moraju mjenjat na samom servisu nego prije jer meni sada traju oko 10ak tkm pa eto to je još 500kn
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free

full88

« Odgovori #56 : 02. Rujan 2009, 13:11:17 »

jbg kad su me pokrali za ruke, kao da su od zlata

Jebiga, pokrast ce i njega  :mrgreen:

---------------------------------------------------------------------

Dobro, malo smo dopisali, ne ...

Ugl. sad netreba mjenjat ovo netreba mjenjat ono, al cifra je 2000 soma kuna, na jos jednom servisu u postu kaj sam ti citirao (al sam to maknuo) si opet platio 2000 soma, sigurno je i tam bilo puno toga kaj nije potrebno mjenjat ;)

Nego, BaDly ..servis veliki kosta oko 2000 soma, nekad manje, a nekad i vise... mene veliki kosta 1500 kuna u ovlastenom, dakle razlika je u nekih 500 kuna ;)

Plus gume - nexus 500 oko 1700 kuna, nexus 250 - 850 kuna.
Rega malo veca i tu ti je negdje racunica, stavi na papir pa vidi jel si mozes financijski to pokrit ;)

mv_agusta

« Odgovori #57 : 02. Rujan 2009, 14:11:09 »

pa dobro ok, ali može se za manje ako se neke stvari koje će trebati mjenjat promijene prije ili poslije servisa kako bi udar na buđet bio manji

evo servis na 24tkm sam platio cca1000kn :misli: mjenjao sam remen, disk ploćice(prednje) i ulje i filter
ali na godišnjoj razini sigurno 1000>kn više od 250ccm ako ne računamo regu
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free

full88

« Odgovori #58 : 02. Rujan 2009, 15:09:04 »

Pa da to je to otprilike  :palacgore:

A cek, ti dosta cesto mjenjas pocice, na kolko ih mjenjas  ? Kaj stavljas orginal ili ..?

biker4life

• Moderator
« Odgovori #59 : 02. Rujan 2009, 15:36:27 »

Mogu vam reci da mi djeluje skuplje odrzavati skuter od 500ccm nego npr. jednocilindrasa poput XTX-a. :shock:

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,24847.msg2405742.html#msg2405742

(s napomenom da sam servise mogao raditi i svakih 10 t km)

full88

« Odgovori #60 : 02. Rujan 2009, 15:52:36 »

Ne samo skuter od 500 ccm nego 250  :?

Da da, stari moj..u ove dvije godine garancije, svakih 3000 t km servis, pa ti racunaj  :wink:
Kao na "3000" t km samo kontrola, al uvijek se nađe nekaj kaj malo zamjenis, kad ih puno nakupis u kratkom roku  :mrgreen:
Dobro, ja jesam malo ektremniji slucaj, al jebiga ...

bmw m 5

« Odgovori #61 : 02. Rujan 2009, 16:01:16 »

neznam cemu "kukanja"...servisi za 500 ccm skutere kostaju....jebiga. Pa samo remen je oko 560 kuna...tu su i rulini 6 ili 8 komada...zavisno o modelu....Tu je par BREMBO plocica oko 220 kuna(puta tri)....svijecica je oko 90 kuna(a novij verzije imaju i dvije svijecice).....Dvije litre ulja(svaka je oko 85 kuna)....Satnica u ovl. piaggio servisu je oko 160 kuna....Shvatite da tko vozi bev 500 ili nexy 500....da vozi TOP model piaggio/gilera grupacije...Skuteri koji u startu kostaju preko 45.000 kuna....Tko vozi takav skuter mora biti spreman na troskove....Pa nije to 50 ccm gdje remen kosta 120 kuna....ili plocice 110 kuna...ili svijecica 25 kuna. To isti vrag kao da kupis iz BMW ponude model M5....pa kukas "ajme sto je servis skup"......kupi model 118 i.....pa ti nece biti skupo..jbg.... :x :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

full88

« Odgovori #62 : 02. Rujan 2009, 16:09:58 »

Ja placam, pa ga mogu i zaklat, zapalit, razbit i kukat ak hocu  :wink:  :mrgreen:
Nije meni zao tih novaca, jer sam to ulozio u svoju sigurnost, al ak mogu i ovi pederi gore sa punim đepovima kukat, mogu i ja sa praznim  :jesus:
A da je skup u ODNOSU NA KVALITETU KOJU PRUZA skup je  :wink:

bmw m 5

« Odgovori #63 : 02. Rujan 2009, 16:14:52 »

ja govorim opcenito....ko tebe spominje...Tocno ti si ga kupio...sto se mene tice mozes ga odmah i u more baciti...tvoj novac....A sto se kvalitete tice.....Piaggio gilera jos su dobri...sto se MEHANIKE tice....plastike i ostala pizdarije nebih bkomentirao..... :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

josko

« Odgovori #64 : 02. Rujan 2009, 16:50:43 »

ja govorim opcenito....ko tebe spominje...Tocno ti si ga kupio...sto se mene tice mozes ga odmah i u more baciti...tvoj novac....A sto se kvalitete tice.....Piaggio gilera jos su dobri...sto se MEHANIKE tice....plastike i ostala pizdarije nebih bkomentirao..... :palacgore:

oće li ga sol izgrist  :misli:
Evidentirano

artsi

• *
  • Vozi: Piaggio x8 400 ie
« Odgovori #65 : 02. Rujan 2009, 19:36:44 »

U potpunosti dijelim mišljenje sa "bmw m5". Naime, ako vozite maxi skuter i od njega očekujete da vam pruža "maksimum", onda budite spremni i izdvojiti određena sredstva za tako nešto. Iluzorno je očekivati da su troškovi održavanja niski, ali su još uvijek jeftiniji nego preskakanje ili fušarenje oko održavanja. 
Evidentirano
...pametno i daleko...

malaga

« Odgovori #66 : 02. Rujan 2009, 19:48:19 »

cekaj cekaj,jesam ja nesto krivo skuzio ili bi ekipa vozila maxi skuter,vozili na servis za svaku sitnicu koji mogu i sami rijesiti i onda kad odvezu skuter na servis lijepo odu na kavu ili doma pa cekaju da ih serviser nazove da je skuter gotov i da jos plate malo??

je da,kupite skuter,imate besplatne servise i to se nista ne brinete nego oni preko noci dodu po skuter i naprave servis i jos svaku noc dodu po skuter i natoce do cepa i tako svaki dan da vi imate za vozit se...i jos vam svaki drugi dan dode nikolina pisek da se zabavite....
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #67 : 02. Rujan 2009, 19:57:38 »

Ne samo skuter od 500 ccm nego 250  :?

Da da, stari moj..u ove dvije godine garancije, svakih 3000 t km servis, pa ti racunaj  :wink:
Kao na "3000" t km samo kontrola, al uvijek se nađe nekaj kaj malo zamjenis, kad ih puno nakupis u kratkom roku  :mrgreen:
Dobro, ja jesam malo ektremniji slucaj, al jebiga ...
tek sad vidim...Kojih sada crnih "svakih 3000 km servis"....U kojoj to servisnoj knjizici pise ??? U nijednoj... :shock: Servisi su svakih 6000 tisuca..Neznam sta ti mijenjaju svakih 3 soma.... :misli:
Evidentirano
O&G Team

banley

« Odgovori #68 : 02. Rujan 2009, 22:09:49 »

tek sad vidim...Kojih sada crnih "svakih 3000 km servis"....U kojoj to servisnoj knjizici pise ??? U nijednoj... :shock: Servisi su svakih 6000 tisuca..Neznam sta ti mijenjaju svakih 3 soma.... :misli:
meni je rečeno da svakih 3000 km provjere ulje po potrebi nadoliju i to nikad nisam platio
Evidentirano

damirvxr

• **
« Odgovori #69 : 02. Rujan 2009, 23:08:03 »

ovaj iz bmw m9 je bas pametan :jesus:....     do sada sam napravio na masini: promjena vodene pumpe, promjena cijele elektronoke jer mi nije citao kod sa kljuca pa ga nisam mogao paliti, generalka na 15tkm,pumpu goriva i injktor prije mjesec dana i sada je vec 2 tj. na servisu jer mi nesto trokika kada je hladan...ali niti malo ne zalim niti ga imam namjeru mjenjati...i ima jos barem 4 Nexusa koje znam da imaju slicne probleme....
Evidentirano

malaga

« Odgovori #70 : 02. Rujan 2009, 23:12:00 »

generalka na 15 000km :shock: jel znas da masini treba ulja ili si zaboravio na taj mali detalj pa si radio generalku :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

damirvxr

• **
« Odgovori #71 : 02. Rujan 2009, 23:20:44 »

bilo je dovoljno ulja tj, previse se dizao nivo...uglavnom kada su je otvorili makinu, mjenjali su sve osim radilice...
Evidentirano

biker4life

• Moderator
« Odgovori #72 : 03. Rujan 2009, 03:58:20 »

1) Mjenjali su sve osim radilice? Koliko para dođe termo grupa? Bas me zanima, posto se radi o MASTERu 460... U svoje vrijeme predvodniku Piaggiove flote... I kako to da i radilica nije nastradala...? :misli:

2) Vodene pumpe - slaba tocka dosta modela (uglavnom starijih) iz Piaggio grupe;
3) Zbog kod kljuca mijenjali komplet elektroniku - zar nisu mogli samo opet kodirati kljuc!? :shock:
4) 2 tjedna na servisu jer trokira kad je hladan!? Kakvi to ljudi tamo rade!? U sred sezone ti bez skutera, cime se oni bave u tim dva tjedna!?

:misli: :palacgore:

bmw m 5

« Odgovori #73 : 03. Rujan 2009, 07:48:14 »

ovaj iz bmw m9 je bas pametan :jesus:....     do sada sam napravio na masini: promjena vodene pumpe, promjena cijele elektronoke jer mi nije citao kod sa kljuca pa ga nisam mogao paliti, generalka na 15tkm,pumpu goriva i injktor prije mjesec dana i sada je vec 2 tj. na servisu jer mi nesto trokika kada je hladan...ali niti malo ne zalim niti ga imam namjeru mjenjati...i ima jos barem 4 Nexusa koje znam da imaju slicne probleme....
u cemu je tvoj problem ??  Generalka....to je tvoj problem ako te netko sjebo. Dizanje nivoa ulja je opcepoznati fenomen kao leader i master agregata...i ne zahtijeva nikakvu generalku. Vodena pumpa ? Jaka stvar...keramicki ulozak i impeler kostaju 200 njak kuna....A to sta ti serviseri mijenjaju pumpe goriva...injektore jer neznaju naci uzrok trokiranja nije moj problem. Isto tako i za kod kljuca....Mijenjaju cijelu elektroniku....a obicno crkne transponder oko brave(antena)A to je posla pola sata. Pricas kao da vozis najvecu kantu...a iz aviona se vidi da su tvoji serviseri krivi sto si imao toliko troskova....Zato bolje suti.....Izgleda da nexusi samo u istri voze bez generalke...Mozda im odgovara mediteranska klima...vidis na to nisam pomislio....hm..hm... :LOL: :jesus:
« Zadnja izmjena: 03. Rujan 2009, 08:01:19 bmw m 5 »
Evidentirano
O&G Team

mrcina

• Vozi: x9 EV 250ccm Black Box / Vectra 1,6 16v
« Odgovori #74 : 03. Rujan 2009, 10:40:47 »

i kako sad ide nexus iliti crna rupa kvarova.
Evidentirano
Piaggio X9 250  Black Box

bmw m 5

« Odgovori #75 : 03. Rujan 2009, 11:03:41 »

ulje se toliko dizalo da je punilo mi cijeli stangu za kontrolu ulja i kada su je rastavili bilo je jos nekih glupostu tako da je trebala generalka,ali motor je tada bio po garancijom. kljuc se nije moga kodirati jer nije bio problem samo u njemu vec cijeli sklop se posemerio, ali isto pog garancijo je bio.pumpu goriva i injektor sam mijenjao prije pa mj. zbog loseg goriva i jos sam naletio na benzinsku koja je imala vode u gorivu...vodenu pumpu smo popravljali dva puta i stalno je slinila pa sko stavili novi model i sada je ok(garancija) a sad je vec dva tj. zbog nekog trokiranja koja se desavaju kod svakog drugog paljenja pa nesto trokira kada krecem,spoje na kompjuter i sva javlja da je ok, a ipak nije....tako da moj bmw m7 nije kako ti mislis da je netko kriv u servisu i ne vozim kantu , vec skuter koji cu i dalje voziti...
nisam rekao da ti vozis kantu...ali po TVOJOJ prici ispada tako... a ne mojoj  :wink:A to za generalku....cisto sumnjam....Nevjerujem ti i amen....Ako imas dokaze...racune..reklamacijski zapisnik...podkrijepi tvoj stav. Jer to je ozbiljna insinuacija...bez nekih argumenata...koliko vidim.....Bas bi me zanimalo procitati cemu je bio povod generalci...na master-u 500 i to jos pod jamstvom... :misli:
Evidentirano
O&G Team

full88

« Odgovori #76 : 03. Rujan 2009, 11:31:23 »

Jel ti vidis citat ili kaj  :misli:

Do nedavno je svakih crnih 3000 tisuce bio "servis". Na tri tisuce kontrolni koji je kostao preko 100 kuna ( nist se nije radilo, provjeravalo se stanje motora..ALI si se morao narucit, a tu mozes cekat i do 2 tjedna na servis, otic tamo izgubit vrijeme ili gubis garanciju, jel sad jasno ??) .
Na 6000 je bio kao servis na kojem se mjenjalo ulje, filtere i ostala sranja.

A sad ono kaj si citirao..Ja sam jednom samo platio servis na 3000 tisuce 100 kuna jer sam na njemu znao nekaj i zmjenjat..od potrosnih stvari, zaruljica i sl. do filtera i slicno tome jer sam se znao i po makadamu vozit. Al to nema veze to sam ja, "obican" korisnik je platio samo kontrolni servis.

A u servisnoj knizici ti pise da moras svake 3000 tisuce na servis, ak ti to nisi saznao do sad, onda neznam di zivis ;)

bmw m 5

« Odgovori #77 : 03. Rujan 2009, 12:23:47 »

Jel ti vidis citat ili kaj  :misli:

Do nedavno je svakih crnih 3000 tisuce bio "servis". Na tri tisuce kontrolni koji je kostao preko 100 kuna ( nist se nije radilo, provjeravalo se stanje motora..ALI si se morao narucit, a tu mozes cekat i do 2 tjedna na servis, otic tamo izgubit vrijeme ili gubis garanciju, jel sad jasno ??) .
Na 6000 je bio kao servis na kojem se mjenjalo ulje, filtere i ostala sranja.

A sad ono kaj si citirao..Ja sam jednom samo platio servis na 3000 tisuce 100 kuna jer sam na njemu znao nekaj i zmjenjat..od potrosnih stvari, zaruljica i sl. do filtera i slicno tome jer sam se znao i po makadamu vozit. Al to nema veze to sam ja, "obican" korisnik je platio samo kontrolni servis.

A u servisnoj knizici ti pise da moras svake 3000 tisuce na servis, ak ti to nisi saznao do sad, onda neznam di zivis ;)
a ko si ti..???  Meni izgleda da si neki klinac koji bi vozio  veliki i brzi skuter a nema love....i sad nesto tu pizdis....Prodaj skuter i kupi si biciklo.  Zato sam te i pitao sta su ti mijenjali na tih 3000 soma kad te to toliko "pogodilo"....a radi se (i sam si potvrdio) o 100 kuna....DI TI ZIVIS ???  Svasta.... I slijedeci puta napisi "KONTROLNI" servis.....a ne "SERVIS "...... :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

full88

« Odgovori #78 : 03. Rujan 2009, 12:30:16 »

a ko si ti..???  Meni izgleda da si neki klinac koji bi vozio  veliki i brzi skuter a nema love....i sad nesto tu pizdis....Prodaj skuter i kupi si biciklo.  Zato sam te i pitao sta su ti mijenjali na tih 3000 soma kad te to toliko "pogodilo"....a radi se (i sam si potvrdio) o 100 kuna....DI TI ZIVIS ???  Svasta....

:LOL: :LOL:

Strasno, cuj stari nemoj da te ja pocnem vrijeđat pa ces opet dramit kak odlazis s foruma, ko prije par mjeseci  :wink:
p.s. procitaj si jos jednom, vidim da ti nejde bas citanje kaj sam napisao u postu koji si sad citirao ..bolje ti je da se drzis mehanike, to smo vec imali prilke vidjet na forumu..

bmw m 5

« Odgovori #79 : 03. Rujan 2009, 12:32:56 »

Strasno, cuj stari nemoj da te ja pocnem vrijeđat pa ces opet dramit kak odlazis s foruma, ko prije par mjeseci  :wink:
p.s. procitaj si jos jednom, vidim da ti nejde bas citanje kaj sam napisao u postu koji si sad citirao ..bolje ti je da se drzis mehanike, to smo vec imali prilke vidjet na forumu..
moze...vrijedaj me...ALI u cetiri oka... :palacgore: Hrabar si nema sta... :shock:
Evidentirano
O&G Team

bmw m 5

« Odgovori #80 : 03. Rujan 2009, 12:36:32 »

ok...vidimo se na ovogodisnjem DDK....Lako ces me prepoznati...crveni vtr sp iz avatara...FACO... 8)
Evidentirano
O&G Team

full88

« Odgovori #81 : 03. Rujan 2009, 12:37:42 »

ok...vidimo se na ovogodisnjem DDK....Lako ces me prepoznati...crveni vtr sp iz avatara...FACO... 8)

Kaj ta krama moze cak do Zagreba potegnut  :LOL:

bmw m 5

« Odgovori #82 : 03. Rujan 2009, 12:42:03 »

Kaj ta krama moze cak do Zagreba potegnut  :LOL:
vidjeti ces i sam..sta da ti ja govorim.... :wink:
Evidentirano
O&G Team

bmw m 5

« Odgovori #83 : 03. Rujan 2009, 12:47:06 »

FACO  8)    :LOL:
:kiss2: Da te nema....trebalo bi te izmislit...... :LOL:
Evidentirano
O&G Team

bmw m 5

« Odgovori #84 : 03. Rujan 2009, 12:49:44 »

To i ja velim  :LOL:  :mrgreen:
oš platit pivo na DDK.... :misli: ? Onda mozes poceti vrijedati.... 8)
Evidentirano
O&G Team

bmw m 5

« Odgovori #85 : 03. Rujan 2009, 12:52:15 »

Moze, dogovoreno  :palacgore:
ok.......momak...ajde nasmijao sam se dobro....NHF.... :LOL: :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

full88

« Odgovori #86 : 03. Rujan 2009, 12:54:36 »

ok.......momak...ajde nasmijao sam se dobro....NHF.... :LOL: :palacgore:

I ja isto   :mrgreen:  :palacgore:

pozzz

mv_agusta

« Odgovori #87 : 03. Rujan 2009, 15:14:10 »

LOL :mrgreen:

i mene isto zanima zašto je rađena generalka :misli:

e da ulje gledajte kad se motor bar malo ohladi a ne dok je vruć
znaći pogledaj ulje nakon toga se vozi npr tjedan dana normalno kao i inaće onda kad se motor ohladi opet pogledaj ulje ako je na istoj razini i ne smrdi po benzu onda nema problema :wink: ne kuži ćemu tolika panika ako je stvarno toliko bio u banani a ne vjerujem da je, ali šta te briga garancija je pokrila troškove
čudno kako uvjek u zagrebu ima problema :misli:
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free

razvaljen

• **
« Odgovori #88 : 05. Rujan 2009, 08:09:50 »

LOL :mrgreen:

i mene isto zanima zašto je rađena generalka :misli:

e da ulje gledajte kad se motor bar malo ohladi a ne dok je vruć
znaći pogledaj ulje nakon toga se vozi npr tjedan dana normalno kao i inaće onda kad se motor ohladi opet pogledaj ulje ako je na istoj razini i ne smrdi po benzu onda nema problema :wink: ne kuži ćemu tolika panika ako je stvarno toliko bio u banani a ne vjerujem da je, ali šta te briga garancija je pokrila troškove
čudno kako uvjek u zagrebu ima problema :misli:
loša logistika serviseri?? :misli:
Evidentirano
šta te briga,vidi sebe
 Str: 1 2 3 4 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.416 sekundi uz 15 upita.