Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [4]  Sve   Dolje

Autor Tema: Nexus 500 iz crikve_pomoć?  (Posjeta: 2725 )

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Spol: Muški
  • Vozi: se VTR SP 01
Odg: Nexus 500 iz crikve_pomoć?
« Odgovori #75 : 03. Rujan 2009, 11:03:41 »

ulje se toliko dizalo da je punilo mi cijeli stangu za kontrolu ulja i kada su je rastavili bilo je jos nekih glupostu tako da je trebala generalka,ali motor je tada bio po garancijom. kljuc se nije moga kodirati jer nije bio problem samo u njemu vec cijeli sklop se posemerio, ali isto pog garancijo je bio.pumpu goriva i injektor sam mijenjao prije pa mj. zbog loseg goriva i jos sam naletio na benzinsku koja je imala vode u gorivu...vodenu pumpu smo popravljali dva puta i stalno je slinila pa sko stavili novi model i sada je ok(garancija) a sad je vec dva tj. zbog nekog trokiranja koja se desavaju kod svakog drugog paljenja pa nesto trokira kada krecem,spoje na kompjuter i sva javlja da je ok, a ipak nije....tako da moj bmw m7 nije kako ti mislis da je netko kriv u servisu i ne vozim kantu , vec skuter koji cu i dalje voziti...
nisam rekao da ti vozis kantu...ali po TVOJOJ prici ispada tako... a ne mojoj  :wink:A to za generalku....cisto sumnjam....Nevjerujem ti i amen....Ako imas dokaze...racune..reklamacijski zapisnik...podkrijepi tvoj stav. Jer to je ozbiljna insinuacija...bez nekih argumenata...koliko vidim.....Bas bi me zanimalo procitati cemu je bio povod generalci...na master-u 500 i to jos pod jamstvom... :misli:
Evidentirano
O&G Team

full88

• Vozi: po ledu
« Odgovori #76 : 03. Rujan 2009, 11:31:23 »

tek sad vidim...Kojih sada crnih "svakih 3000 km servis"....U kojoj to servisnoj knjizici pise ??? U nijednoj... :shock: Servisi su svakih 6000 tisuca..Neznam sta ti mijenjaju svakih 3 soma.... :misli:

Jel ti vidis citat ili kaj  :misli:

Do nedavno je svakih crnih 3000 tisuce bio "servis". Na tri tisuce kontrolni koji je kostao preko 100 kuna ( nist se nije radilo, provjeravalo se stanje motora..ALI si se morao narucit, a tu mozes cekat i do 2 tjedna na servis, otic tamo izgubit vrijeme ili gubis garanciju, jel sad jasno ??) .
Na 6000 je bio kao servis na kojem se mjenjalo ulje, filtere i ostala sranja.

A sad ono kaj si citirao..Ja sam jednom samo platio servis na 3000 tisuce 100 kuna jer sam na njemu znao nekaj i zmjenjat..od potrosnih stvari, zaruljica i sl. do filtera i slicno tome jer sam se znao i po makadamu vozit. Al to nema veze to sam ja, "obican" korisnik je platio samo kontrolni servis.

A u servisnoj knizici ti pise da moras svake 3000 tisuce na servis, ak ti to nisi saznao do sad, onda neznam di zivis ;)

bmw m 5

« Odgovori #77 : 03. Rujan 2009, 12:23:47 »

Jel ti vidis citat ili kaj  :misli:

Do nedavno je svakih crnih 3000 tisuce bio "servis". Na tri tisuce kontrolni koji je kostao preko 100 kuna ( nist se nije radilo, provjeravalo se stanje motora..ALI si se morao narucit, a tu mozes cekat i do 2 tjedna na servis, otic tamo izgubit vrijeme ili gubis garanciju, jel sad jasno ??) .
Na 6000 je bio kao servis na kojem se mjenjalo ulje, filtere i ostala sranja.

A sad ono kaj si citirao..Ja sam jednom samo platio servis na 3000 tisuce 100 kuna jer sam na njemu znao nekaj i zmjenjat..od potrosnih stvari, zaruljica i sl. do filtera i slicno tome jer sam se znao i po makadamu vozit. Al to nema veze to sam ja, "obican" korisnik je platio samo kontrolni servis.

A u servisnoj knizici ti pise da moras svake 3000 tisuce na servis, ak ti to nisi saznao do sad, onda neznam di zivis ;)
a ko si ti..???  Meni izgleda da si neki klinac koji bi vozio  veliki i brzi skuter a nema love....i sad nesto tu pizdis....Prodaj skuter i kupi si biciklo.  Zato sam te i pitao sta su ti mijenjali na tih 3000 soma kad te to toliko "pogodilo"....a radi se (i sam si potvrdio) o 100 kuna....DI TI ZIVIS ???  Svasta.... I slijedeci puta napisi "KONTROLNI" servis.....a ne "SERVIS "...... :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

full88

« Odgovori #78 : 03. Rujan 2009, 12:30:16 »

a ko si ti..???  Meni izgleda da si neki klinac koji bi vozio  veliki i brzi skuter a nema love....i sad nesto tu pizdis....Prodaj skuter i kupi si biciklo.  Zato sam te i pitao sta su ti mijenjali na tih 3000 soma kad te to toliko "pogodilo"....a radi se (i sam si potvrdio) o 100 kuna....DI TI ZIVIS ???  Svasta....

:LOL: :LOL:

Strasno, cuj stari nemoj da te ja pocnem vrijeđat pa ces opet dramit kak odlazis s foruma, ko prije par mjeseci  :wink:
p.s. procitaj si jos jednom, vidim da ti nejde bas citanje kaj sam napisao u postu koji si sad citirao ..bolje ti je da se drzis mehanike, to smo vec imali prilke vidjet na forumu..

bmw m 5

« Odgovori #79 : 03. Rujan 2009, 12:32:56 »

Strasno, cuj stari nemoj da te ja pocnem vrijeđat pa ces opet dramit kak odlazis s foruma, ko prije par mjeseci  :wink:
p.s. procitaj si jos jednom, vidim da ti nejde bas citanje kaj sam napisao u postu koji si sad citirao ..bolje ti je da se drzis mehanike, to smo vec imali prilke vidjet na forumu..
moze...vrijedaj me...ALI u cetiri oka... :palacgore: Hrabar si nema sta... :shock:
Evidentirano
O&G Team

bmw m 5

« Odgovori #80 : 03. Rujan 2009, 12:36:32 »

ok...vidimo se na ovogodisnjem DDK....Lako ces me prepoznati...crveni vtr sp iz avatara...FACO... 8)
Evidentirano
O&G Team

full88

« Odgovori #81 : 03. Rujan 2009, 12:37:42 »

ok...vidimo se na ovogodisnjem DDK....Lako ces me prepoznati...crveni vtr sp iz avatara...FACO... 8)

Kaj ta krama moze cak do Zagreba potegnut  :LOL:

bmw m 5

« Odgovori #82 : 03. Rujan 2009, 12:42:03 »

Kaj ta krama moze cak do Zagreba potegnut  :LOL:
vidjeti ces i sam..sta da ti ja govorim.... :wink:
Evidentirano
O&G Team

bmw m 5

« Odgovori #83 : 03. Rujan 2009, 12:47:06 »

FACO  8)    :LOL:
:kiss2: Da te nema....trebalo bi te izmislit...... :LOL:
Evidentirano
O&G Team

bmw m 5

« Odgovori #84 : 03. Rujan 2009, 12:49:44 »

To i ja velim  :LOL:  :mrgreen:
oš platit pivo na DDK.... :misli: ? Onda mozes poceti vrijedati.... 8)
Evidentirano
O&G Team

bmw m 5

« Odgovori #85 : 03. Rujan 2009, 12:52:15 »

Moze, dogovoreno  :palacgore:
ok.......momak...ajde nasmijao sam se dobro....NHF.... :LOL: :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

full88

« Odgovori #86 : 03. Rujan 2009, 12:54:36 »

ok.......momak...ajde nasmijao sam se dobro....NHF.... :LOL: :palacgore:

I ja isto   :mrgreen:  :palacgore:

pozzz

mv_agusta

• Vozi: nexus500
« Odgovori #87 : 03. Rujan 2009, 15:14:10 »

LOL :mrgreen:

i mene isto zanima zašto je rađena generalka :misli:

e da ulje gledajte kad se motor bar malo ohladi a ne dok je vruć
znaći pogledaj ulje nakon toga se vozi npr tjedan dana normalno kao i inaće onda kad se motor ohladi opet pogledaj ulje ako je na istoj razini i ne smrdi po benzu onda nema problema :wink: ne kuži ćemu tolika panika ako je stvarno toliko bio u banani a ne vjerujem da je, ali šta te briga garancija je pokrila troškove
čudno kako uvjek u zagrebu ima problema :misli:
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free
Volim Ducati, makar i pokvaren u garaži

razvaljen

• **
  • Vozi: vozilo
« Odgovori #88 : 05. Rujan 2009, 08:09:50 »

LOL :mrgreen:

i mene isto zanima zašto je rađena generalka :misli:

e da ulje gledajte kad se motor bar malo ohladi a ne dok je vruć
znaći pogledaj ulje nakon toga se vozi npr tjedan dana normalno kao i inaće onda kad se motor ohladi opet pogledaj ulje ako je na istoj razini i ne smrdi po benzu onda nema problema :wink: ne kuži ćemu tolika panika ako je stvarno toliko bio u banani a ne vjerujem da je, ali šta te briga garancija je pokrila troškove
čudno kako uvjek u zagrebu ima problema :misli:
loša logistika serviseri?? :misli:
Evidentirano
šta te briga,vidi sebe
 Str: 1 2 3 [4]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.131 sekundi uz 16 upita.