Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje

Autor Tema: ESTONIJA pa još malo naokolo  (Posjeta: 9289 )

boomer1309

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: versys
Odg: ESTONIJA pa još malo naokolo
« Odgovori #125 : 11. Siječanj 2011, 21:30:03 »

A ja kontao da si igrao Left 4 Dead MP, pa da je od tamo - ima zombie klasa, boomer, jeli :)
da,da ... jučer sam zguglao L4D i odmah malo na youtube snimio akciju ... do jučer nisam imao pojma šta to je uopće ... nisam neki znalac baš kad su igre u pitanju, ali evo, sad imam jedan podatak više u glavi - tnx ... ali možda jednom kad ubrzam komp malo  :palacgore:

I ja sam kasno skužio putopis pa tek sada komentiram. Jako lijepo, sviđa mi se! Nego, vidim da je i trajekt za Švedsku u boji Kawasakia - Lime green  :palacgore:!

hvala  :palacgore: ... taj zeleni je išao za Finsku ... a mi smo u bijelom pored njega i slikamo kawasaki trajekti iz kabine sa prozorom dok čekamo da ovaj naš ukrca sve putnike ... motori ipak imaju prednost tako da smo bili već debelo smješteni dok su još neki putnici ulazili :palacgore:
Evidentirano
aa?

warriorCRO

• **
« Odgovori #126 : 28. Rujan 2011, 14:29:40 »

evo da podignem putopis još jednom,za nas malo novije na forumu.

šta reći, putopis predobar. skratio sam si dosadu na poslu na najbolji moguću način.
cijelo vrijeme u vama vidio sam sebe i moju bolju polovicu za godinu-dve. uz vas jednostavno je lakše skupiti hrabrost i odlučiti se na takav put.
u planu je opaka versulja pa da i mi krenemo,a skandinavija je definitivno destinacija u planu,obožavam tu kulturu, a pogotovo zbog metala (pod ti mislim na glazbu  :evil: ).

još jednom svaka čast!  :palacgore:

Evidentirano

gogs 1

• *
  • Vozi: V strom dl650A K9
« Odgovori #127 : 28. Rujan 2011, 16:56:57 »

Evo i ja ga sad pročitao u dahu.

Odlično boomer, izvrsno si to dočarao.  Nadam se da ima koji putopis iz 2010 i 2011g  :palacgore:
Evidentirano

boomer1309

• **
« Odgovori #128 : 28. Rujan 2011, 18:38:52 »

ha ha, natjerao vas je Moover na čitanje putopisa  :palacgore: :palacgore: :palacgore: šalim se  :mrgreen:
u planu je opaka versulja pa da i mi krenemo,a skandinavija je definitivno destinacija u planu,obožavam tu kulturu, a pogotovo zbog metala (pod ti mislim na glazbu  :evil: ).
još jednom svaka čast!  :palacgore:
vjerujem da će ti se Versulja dopasti ... ova nova je meni mljac, ali i stara mi se sviđa (osim svjetla  :mrgreen:), a ovo za muziku sam pretpostavio zbog avatara. Uglavnom u Tallinnu smo slušali Radio MaNiu i vjerujem da bi ti se svidio njihov izbor muzike - cijeli dan čista rockerilla s naglaskom na ove dugokose sjevernjake.  :palacgore:
Nadam se da ima koji putopis iz 2010 i 2011g  :palacgore:
ma zapravo i nema ... prošlo ljeto smo se muvali po Austriji, a putopisa na tu temu ima već na forumu.
Ovo ljeto smo napravili dobar krug BiH - C.Gora - Albanija - Makedonija - Grčka - Italija - Slovenija - doma ... prošli vikend smo se vratili, bilo nam je stvarno super, ali nekako ne nalazim vremena za tipkanje ... možda ...
uglavnom hvala vam  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
aa?

Stranger

• **
  • Vozi: Hondu Red Devil
« Odgovori #129 : 02. Listopad 2011, 21:25:19 »

odličan putopis, pročitao sam ga u jednom dahu :palacgore:...posebno mi se sviđa jer planiram sa dragom sljedeće godine  sličnom rutom do Sankt Petersburga  :mrgreen:
putopis je stvarno za 5!
Evidentirano

tonci

• **
  • Vozi: ZZR,GTR 1400.
« Odgovori #130 : 08. Listopad 2011, 15:37:52 »

:palacgore:
Evidentirano
Against all odds-Iron Butt

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #131 : 10. Listopad 2011, 13:23:16 »

Sa nekoliko godina zakašnjenja sam naišao na vaš putopis, pogledao slike, pročitao zapise i ufurao se u "priču" koju ste proživjeli dalekim putovanjem. Moram priznat da mi je Estonija sada još bliža u mojim željama da je posjetim.
Fotke izvrsne, tekstovi vrlo lijepo napisani ...ukratko , nadam se nekom novom vašem putopisu.  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

Toma HR

• **
  • Vozi: Graciju
« Odgovori #132 : 12. Studeni 2011, 09:20:17 »

tnx  :palacgore:

već smo izdavili  bližnje s pričama o tome  :gace: ... da nas vide još i u novinama - mislim da bi nam zapalili motor  :uzi: :cigle: :uzi: :chainsaw:

Ma neeeeee!
Evidentirano

ugly kid denis

• **
  • Vozi: ko lud
« Odgovori #133 : 05. Siječanj 2012, 08:38:48 »

odlicno,zanima me zadnja guma i njezine muke uzevsi u obzir dvoje i oprema i kilometraza
Evidentirano
FREE RIDER                 
 666 i 999
 ZLO i NAOPAKO

Adventurer

• **
  • Vozi: Kawasaki Z 750S
« Odgovori #134 : 07. Siječanj 2012, 23:38:31 »

Odličan putopis  :palacgore: :palacgore:
Ne kužim kako mi je promakao do sad  :skriven:
Evidentirano
Pozdrav moto-putnicima ma gdje bili !

http://vimeo.com/37868842

vlais ng

• **
  • Vozi: GP 800
« Odgovori #135 : 08. Siječanj 2012, 12:22:05 »

I ja sam ga procitao par puta..
Ovakvi putopisi me drze na zivotu u ove hladne zimske dane dok je motor pod ceradom.
Paralelno dok citam putopis imam upaljen google earth i pratim cijeli put :palacgore:
Evidentirano
Hrvatski narod ima dvije mane.
Brzo zaboravlja i lako oprasta.......

boomer1309

• **
« Odgovori #136 : 08. Siječanj 2012, 18:43:03 »

Ma neeeeee!
Toma, ne njajke  :mrgreen: za kaznu ćeš slušati o tome još jednom kad se napijem  :mrgreen: btw, nemoj još mijenjati podatke ispod avatara da ja ne moram mijenjati tekst  :mrgreen:

odlicno,zanima me zadnja guma i njezine muke uzevsi u obzir dvoje i oprema i kilometraza
vozimo se i inače ko babe, a tad je motor imao niti godinu dana, a isto toliko i ja iskustva na dvokotačima, tako da zadnjoj gumi te veeelike brzine i nije bilo teško podnijeti  :mrgreen: inače guma je pilot road 2 i kad smo krenuli na put imala je već 12000 km  :oops:

TNX :palacgore:

Evidentirano
aa?
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore

Stranica je generirana za 0.116 sekundi uz 15 upita.