Hvala svima na pozitivnim komentarima - smekšali smo se skroz

Toma, jebemu miša, moramo paziti na izljeve ljubavi tu u javnosti - Pravi Muškarci to ne rade (ti to moraš znati) - u nedjelju ćemo imati emocionalno okupljanje

Uglavnom, malo statistike ...
oko 5500 km (poništio sam kilometražu još negdje u Poljskoj nehotice, a GPS nije radio cijelo vrijeme) + trajekti i katamarani
oko 2000 eura - s tim da smo samo 2 dana jeli konzerve (Skandinavija) - ostatak restorani (klopa je svugdje jeftinija ili kao kod nas), vani nismo nimalo štedili, izlazili u četvero i više i sl. ... u prijevodu, ako ste spremni na više konzervi i manje trošenja vani isti put se može izvesti i sa 1000-1200 eura
ušteda su kampovi, najskuplji je u Jonkoppingu bio 26 eura, ostali od 13-22 eura - izbjegavati Rapsodija (Varšava) i Vilnius city (Vilnius) - ali to je presubjektivno jer bolji šator bi nas riješio muka s kišom ...
mi smo 5 dana spavali u Tallinu besplatno - ni to nije zanemarivo
obroci u restoranu za 2 osobe sa juhom, salatom (poseban obrok), glavnim jelom i kavama nikad nisu izašli preko 30 eura - tu bi se i naši ugostitelji mogli malo zapitati
kampovi: Zlate piesky (Bratislava), Berlin (Tent station) onaj u Rostocku ne znam jer zapravo ne znam ni u kojem mjestu smo bili pored rostocka - lutali smo
nadam se da je to sve ... slobodno me podsjetite, malo sam u žurbi ...
Tnx još jednom na poz. komentarima