Maketa kućice Wachenfeld.
Moram priznati da ostatak izložbenog materijala me nije baš fascinirao.Bio sam prošle godine u muzejima u Berlinu,Hamburgu,Koblenzu- e to je fakat nekaj,brdo maketa,brdo diorama,brdo starih eksponata ( ak nekog zanima bum stavil i fotke toga,al već ovaj putopis pišem satima i ovak sam otišel preširoko),i kaj me iznenadilo da u Berchtesgadenu ima fakat more turista i celog sveta a sve na njemačkom,ne znam niš tog jezika,dok sam u engleskom odličan,sreča je bila kaj sam poučen Lolinim savjetom se dobro pripremil pa ni bilo većih problema.U Brelinu,Munsteru i Koblenzu u vojnim i tehničkim muzejima je fakat sve objašnjeno i na njemačkom i engleskom,al ovde fakat niš.A tuneli,hm,nisam baš fasciniran,al gle kak oni naprave od dreka čokoladicu,a mi banana.Željava-to je fakat nekaj.A onaj Lolin Vis pa tu bi celi svet dolazil.Da ne spominjem Titov podzemni grad u Konjicu koji je navodno otvoren za javnost,i svakak ga treba posjetiti,koji ja sačuvan sa svim original eksponatima,pa čak i toalet papirom.Al Švabi su Švabi-red,rad,disciplina.