Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: Gume za skutere  (Posjeta: 2653 )

Sledgehammer

• Gost
Gume za skutere
« : 28. Siječanj 2006, 12:04:17 »

Surfajući po našim stranicama zaključih kako je situacija glede guma blizu katastrofi, barem ako gledamo tehnološku prosvijećenost naših trgovaca i njihovu svijest o važnosti internet-prezentacije ponude...

Jedan od jačih, ako sa cjenikom i ponudom ne i najjači igrač kod nas je Auto-Hrvoje... nisam nikad bio kod njega, ne znam ni gdje se nalazi, ali dajem ovo barem kao dobar orijentir onima koje zanima ponudaveličina na tržištu, jer je Auto-Hrvoje fakat izdašan u ponudi i modela i marki... mada niti on nema ništa što bi meni pasalo.

http://www.auto-hrvoje.hr/gume.asp

Ako netko zna koga još boljeg, neka stavi ovdje link... naravno, još sam u potrazi za 110/80 R 16 i 140/70 R 16 za mog Scarabea 500, ali kod nas je to "ubi Bože"... kod Slovenaca je cijena za prednju i zadnju zajedno cca 90 eura, dok su se i oni dali u potragu za White Wall modelima u toj veličini (iliti guma sa bijelim bokovima... vrlo retro i vrlo lijepo...).

Help me! Dajte mi barem firmu koja ziher radi tu veličinu guma sa bijelim bokovima...! Please...!
« Zadnja izmjena: 19. Rujan 2009, 12:51:22 liberty »
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
  • Spol: Muški
  • Vozi: KTM SuperDuke, Derbi GP1 172, Aprilia SR 172
Odg: Gume za skutere
« Odgovori #1 : 28. Siječanj 2006, 14:07:35 »

e jebiga kada ti imaš fancy skuter...

mi underground uglavnomkoristimo sava racing soft...  najbolja guma na kojoj sma u životu vozio... šteta što izdrži prednja samo 200 km moje vožnje  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
SPONSORS:<br />www.ktm.com<br

tomee

• BANMAHER
  • Vozi: Kredenc koji vleče frižider
« Odgovori #2 : 28. Siječanj 2006, 14:08:35 »

e jebiga kada ti imaš fancy skuter...

mi underground uglavnomkoristimo sava racing soft...  najbolja guma na kojoj sma u životu vozio... šteta što izdrži prednja samo 200 km moje vožnje  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

e jebi ga zeleni pa furaj se malo i na zadnjem :jesus:
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
  • Vozi: KTM SuperDuke, Derbi GP1 172, Aprilia SR 172
« Odgovori #3 : 28. Siječanj 2006, 14:26:16 »

e jebi ga zeleni pa furaj se malo i na zadnjem :jesus:

zadnju ne stavljam sava soft jer mis e ne isplati... dat 450 kn za 2 dana vožnje =)   otraga je uvijek besplatna guma  :mrgreen:
Evidentirano
SPONSORS:<br />www.ktm.com<br

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #4 : 28. Siječanj 2006, 17:24:11 »

Našao sam i ove njemačke stranice...

http://shop.autothek-hdl.de/

Mali tip: najbolje je utipkati traženi profil u pretragu ("suche") gore desno, i onda izlistava "sve" proizvođače koji uopće rade te veličine guma na tržištu... mada niti tamo nisam našao npr. Maxxis gume sa kojima se Aprilia tvornički isporučuje.
Evidentirano

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #5 : 30. Siječanj 2006, 13:28:04 »

..bote Sledge, što kompliciraš, te gume sa bijelim rubom radila je Sava i to ne za ove dimenzije, jer na njima nema ni mjesta. Kad su ih radili bile su to dimenzije 3,5-10, 90/90-10 i 120,130/90-10 jer one imaju mjesta po visini.
Ove gume koje tebi trebaju imaš u Michelin Gold Standard verziji i ta je najbolja. Nemoj tražiti kruha svrh pogače, jer sve ostale se nisu pokazale dobre na Fakultetu Splitskog Asfalta.
Ako ti je baš stalo do bijele boje uzmi onu olovku i obojaj slova na rubovima
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #6 : 30. Siječanj 2006, 14:58:21 »

Ne kužim ovo "nema mjesta"...

Na gumi 90/90 bočna visina je 81 mm, a na mojoj 110/80 je 88 mm. Dunlop radi, pa i Metzeler, čak i Continental, a ima ih i Michelin... no najčešća veličina je 120/80 ili čak 130... Drugim riječima, mjesta ima...

BTW, ne rade se samo gume sa bijelim bočnim zidom (tzv. White Wall, kraće WW modeli), već i gume sa bijelom bočnom trakom (tzv. White Stripe, kraće WS modeli)

Mislim samo da li bi guma (prednja) šira po 1 cm sa svake strane nešto bitno promijenila?
Evidentirano

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #7 : 30. Siječanj 2006, 22:22:24 »

Ovo za zavoj me malo vise interesira...
Evidentirano

Frane

• Vozi: 625sxc '06
« Odgovori #8 : 30. Siječanj 2006, 22:25:16 »

Nemozes proc tehnicki pregled sa gumom dimenzija koje nisu napisane u prometnoj dozvoli.

možeš! Imaš više dozvoljenih dimenzija, koje se razlikuju u visini i širini, ali ništa drastično pogledaj u user manuals.
Evidentirano

Željko

• **
  • Vozi: DL-650-K7
Evidentirano

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #10 : 31. Siječanj 2006, 09:59:09 »

Vrtimo se u krug, glede bijelih traka, zidova i crta :misli:, sve znate, glede dostupnosti najboljih guma u sledgeovim dimenzijema je također sve rečeno. Stoga, ključ, katanac ....
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.081 sekundi uz 17 upita.