Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13   Dolje

Autor Tema: Test neizdržljivosti - Ducati 1098  (Posjeta: 15876 )

kukudrilo

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Monster S4Rs, Yamaha XJR 1300
Odg: Test neizdržljivosti - Ducati 1098
« Odgovori #200 : 21. Veljača 2010, 19:11:23 »

ja vozim Monstera S4RS-a svaki dan, u godinu i 2 mj. napravio 26.000Km  :mrgreen:

i vidi vraga da pokucam u drvo nikakav kvar se jos nije desio  :mrgreen:

p.s. a to mi je u zadnjih cca 7-8 god. 5 Dukac i ovoga necu nikad prodat  :wink:

To Desmo, ja mogu potvrditi samo isto za svog S4Rs, plus imam dvi sezone Motohappeninga, ukupno cca 20.000km i nije mi niti žarulja crkla :)  :palacgore:
Evidentirano
cominchela guera megr sit

kukudrilo

• *
  • Vozi: Monster S4Rs, Yamaha XJR 1300
« Odgovori #201 : 21. Veljača 2010, 19:30:21 »

Ja ne mogu vjerovat da motoru od 30 000€ nakon 25 000km pukne klip  :shock:

Dobro kaže Šile, Suzuki je zakon.

A osim toga jeste vidjeli kad kojeg Dukca iz 87 da vozi ko lud još uvijek (jer ja jesam Suzuki)

Evo ti pa malo gledaj kako Ducati 900ss iz '75 na Grobniku pere Suzukija koji je 30 godina mlađi :jesus: :LOL:
Evidentirano
cominchela guera megr sit

rus

• Vozi: Capo di tutti capi-Caponord
« Odgovori #202 : 23. Veljača 2010, 20:57:21 »

Dukci su zakon[/size] ,koliko god mi šutjeli o tome...
a jebi ga Ducati je brend koji se gradi več puno-puno desetlječa i na stazi i na cesti ,a da nije skup je ,a i majica od Paul & Sharka je puno skuplja od one na pazaru. :mrgreen:
Evidentirano

sasa 402

• *
  • Vozi: ZX12R, DUCATI SP
« Odgovori #203 : 18. Ožujak 2010, 19:27:04 »

Mozda nisam realan u svom pristupu temi zato sto vec 12 godina posedujem 916sp.Za to vreme sam pored njega uvek imao i zbog prirode posla vozio na desetine vrhunskih Japanskih motora.Trenutno mi je Ducati spakovan uredno na vise mesta u garazi, ali to nije razlog za nervozu, to je za mene normalno.Kao sto vrhunski ohlins traje 30 trkackih sati, a svi to smatraju za normalno (uvek je moguca zamena adekvatnim japanskim proizvodom visestruko vece trajnosti),  to su shvatili i u vekiloj Hondi.Sto se tice nepokvarljivih japanaca mogu zainteresovanima pustiti na poruku na desetine standardnih kvarova za pojedine modele. :palacgore:
Evidentirano
Trka je zivot, sve ostalo je cekanje na sledecu trku.
www.sts-racing.com

Krama

• **
  • Vozi: SUZUKI GSX 1400 testosteronsko durilo
« Odgovori #204 : 17. Svibanj 2010, 23:27:35 »

znas ti puno...samo imas drugaciji pristup svemu ovome..na forumu mislim. Siguran sam da si "u zivo" sasvim drugaciji... :palacgore:

Ma kakvi , on ti i u živo ima takav pristup ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

Krama

• **
« Odgovori #205 : 17. Svibanj 2010, 23:41:49 »

znas ti puno...samo imas drugaciji pristup svemu ovome..na forumu mislim. Siguran sam da si "u zivo" sasvim drugaciji... :palacgore:

On ti je u STVARI MODNI MAČAK ZA DUCATI U ZG (i nešto šire v.Gorica , Mlaka npr itd ) . On bu ti najbolje znal kak je koji pofarban , koji je falc "R" ili "S" model , koji je falc replika (jer se i on s tim bavil) . On bu ti najbolje znal preporučit koju buš si : jaknicu , kacigicu i rukavičice kupil da ti bu to sve bilo pasent , da nebuš izgledal kao kakaf seljak kad si nabaviš dukca .  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

Krama

• **
« Odgovori #206 : 17. Svibanj 2010, 23:54:42 »

Neda mi se gledat al budem probal pogodit...... crvena CBR-ka?  :mrgreen:

Jesi snimil da je GSX bolji od svoje neposredne konkurencije JAKO !  :D :D :D
Evidentirano

Krama

• **
« Odgovori #207 : 18. Svibanj 2010, 00:02:11 »

Nije to baš mržnja koliko ljubomora, jer ne mogu to kupit. :D Da to nisu nikad vozili to je istina, ali nikad i neće iz principa jer je to smeče (za njih primitivce je smeče, jer je njima kod auta GOLF neki pojam kvalitete :LOL: :shock:). Znaš, ljubomora je vrlo zajebana stvar (pitaj neke iskusnije), a zašto bi ducatisti ili opčenito ljudi koji voze bilo koji talijanski motor pljuvali po japanskim motorima, ako nisu baš izazvani. Uostalom u USA kad voziš talijanski motor ili auto to je statusni simbol! 8) :wink:Pogledaj koji motor vozi npr. Tom Cruise i to je htio bit prvi u USA koji ga je dobio (Ducati Desmosedici RR- više od 200 ks). Tko vozi japanske motore u USA vidi se iz raznih filmova na tu temu (oni su puno jeftiniji od talijanskih motora). :paper: :whistle: :hello:

Kaj tebi nije dobro ! ! !  :shock: :shock: :shock:

Tom Cruise je u filmu nad filmovima TOP GUN  furao Kawasaki GPZ900R što je logično i normalno , a Ducati mu je kao hodajučoj reklami sigurno gurnuo neku masnu lovu da kao prvi preuzme Desmosedici-a !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

frankenstein

• *
  • Vozi: ducati M750
« Odgovori #208 : 18. Svibanj 2010, 17:30:03 »

Tom Cruise je u filmu nad filmovima TOP GUN  furao Kawasaki GPZ900R što je logično i normalno , a Ducati mu je kao hodajučoj reklami sigurno gurnuo neku masnu lovu da kao prvi preuzme Desmosedici-a !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U TOP GUNU je vozil Kawasaki jer je tak pisalo u scenariju, a u privatnom životu vozi ono kaj je dobro - Ducati :jesus:
Evidentirano

gastajbarter

• Vozi: ZX 12 R, NEXUS 300
« Odgovori #209 : 18. Svibanj 2010, 18:15:08 »

u scenariu je pisalo da vozi motor, a tad je kawa bila najbolji(kao uostalom i dan danas) ako s e dobro sjecam filma nigdje ne pise kawasaki jer kawa ne daje pare n a reklamu pofilmovima ko dukati nego su najbolja reklama zadovoljni kupci :wink:

A taj hobit ima para da moze da kupi sta hoce..ima on u garazi podosta motora p a se tako naslo mjesta i za dukca
Evidentirano
U gasu je spas,a u kocnici propast

loudpipes

• Vozi: Ducati Monster
« Odgovori #210 : 18. Svibanj 2010, 19:38:21 »

u scenariu je pisalo da vozi motor, a tad je kawa bila najbolji(kao uostalom i dan danas) ako s e dobro sjecam filma nigdje ne pise kawasaki jer kawa ne daje pare n a reklamu pofilmovima ko dukati nego su najbolja reklama zadovoljni kupci :wink:

A taj hobit ima para da moze da kupi sta hoce..ima on u garazi podosta motora p a se tako naslo mjesta i za dukca

sta covjeka tjera da pise u temi o motoru kojeg ne voli, nema ga i nikad ga nece imat :misli:
zasto ne volis ducatia?
ili sta imas protiv ducatia?
 :misli:
« Zadnja izmjena: 18. Svibanj 2010, 20:11:11 loudpipes »
Evidentirano
loud pipes save lives

...ako nekog zalis,jebe te cijeli zivot...

gastajbarter

• Vozi: ZX 12 R, NEXUS 300
« Odgovori #211 : 19. Svibanj 2010, 11:01:31 »

sta covjeka tjera da pise u temi o motoru kojeg ne voli, nema ga i nikad ga nece imat :misli:
zasto ne volis ducatia?
ili sta imas protiv ducatia?
 :misli:

Ko ti je reko da nevolim dukca i otkud znas hocul g a kad kupit ili necu :misli:, a protiv isto nemam nis-dobar motor, malo preskup malo se kvari al sve u svemu nije los tj ima i gorih.Al nije najbolji i ako vozis dukca ne drzis boga za muda nego vozis precjenjenu kramu sa kojom nesmijes krenut nigdje dalje jer je pitanje hoces li se vratit-e to me smeta al opet neka se ljudi voze i nek a uzivaju u tome sto imaju nesto sto drugi nemaju..samo please nemoj da me gledas sa visoka jer od toga dobijem ospice
Evidentirano
U gasu je spas,a u kocnici propast

Zapru

• Vozi: Aprilia TUONO 1000R ´08
« Odgovori #212 : 19. Svibanj 2010, 13:00:22 »

a kaj su onda njemu nagurali http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2009/08/20/463351/Nacionalna_klasa-5.jpg
 :LOL:
Evidentirano

TREK

• **
« Odgovori #213 : 19. Svibanj 2010, 14:20:51 »

Ko ti je reko da nevolim dukca i otkud znas hocul g a kad kupit ili necu :misli:, a protiv isto nemam nis-dobar motor, malo preskup malo se kvari al sve u svemu nije los tj ima i gorih.Al nije najbolji i ako vozis dukca ne drzis boga za muda nego vozis precjenjenu kramu sa kojom nesmijes krenut nigdje dalje jer je pitanje hoces li se vratit-e to me smeta al opet neka se ljudi voze i nek a uzivaju u tome sto imaju nesto sto drugi nemaju..samo please nemoj da me gledas sa visoka jer od toga dobijem ospice
A gdje si ti to bio sa Dukcem i nisi se vratio? :)
Malo se kvari,nije loš a nesmiješ krenut nigdje jer je pitanje dal ćeš se vratit :misli:
Ducati je precijenjena krama  isto ko i druge krame na dva kotača.Nije najbolji jer takav ne postoji ali činjenica je da je poseban,ima karizmu i tradiciju. :palacgore:
Evidentirano
Because beauty is not only in the eye but also the ear of the beholder

loudpipes

« Odgovori #214 : 19. Svibanj 2010, 18:21:56 »

pa ti sam si svojim postovima pokazao sta mislis o ducatiu :shock:
po cemu si ti shvatio da ja mislim da drzim boga za muda? :misli:
ono sta ti mislis da je precijenjena krama je za mene odlican motor i daje mi tocno ono sto sam i ocekivao od njega
a to nije prijevoz od tocke A do tocke B na motoru nego prijevoz od tocke A do tocke B na Ducatiu :mrgreen:
a to sto tebe netko tko vozi Ducatia gleda s visoka nije moj problem,knjiga zalbe je na sanku :wink:
(a mozda te uopce ne gleda pa je to problem :misli:)
Evidentirano
loud pipes save lives

M900

• Vozi: VELIKI BRAT VIDI...
« Odgovori #215 : 19. Svibanj 2010, 18:49:32 »

Rasprave čiji je veći,deblji ili tvrđi i zašto je tomu tako, nikada ne završavaju dobro, zato sam si upisao u podsvjest da neću nikada pokretati, podržavati, niti sudjelovati u takvim raspravama.
Puno puta sam vidio da vlasnici drugih motora komentiraju Ducati, ali jako rijetko, ili nikada, da Ductisti komentiraju druge motore.

Volio bih da tako i ostane.
Evidentirano
God must have been an engineer....who else would put a waste disposal unit next to a Reproduction Plant???

loudpipes

« Odgovori #216 : 19. Svibanj 2010, 20:14:30 »

Rasprave čiji je veći,deblji ili tvrđi i zašto je tomu tako, nikada ne završavaju dobro, zato sam si upisao u podsvjest da neću nikada pokretati, podržavati, niti sudjelovati u takvim raspravama.
Puno puta sam vidio da vlasnici drugih motora komentiraju Ducati, ali jako rijetko, ili nikada, da Ductisti komentiraju druge motore.

Volio bih da tako i ostane.

lijepo receno... :palacgore:
a ono sto mene zanima je zasto je tomu tako?
zasto oni koji ga nikad nisu vozili imaju nesto za rec(obavezno protiv)
ja npr uzivam kad vidim kawu od lavada,novi v-max je predivan,990 super duke.... :palacgore:
« Zadnja izmjena: 19. Svibanj 2010, 20:27:06 loudpipes »
Evidentirano
loud pipes save lives

177ER

• *
  • Vozi: er6n 2009
« Odgovori #217 : 19. Svibanj 2010, 20:38:26 »

Sva ova prepucavanja nemaju smisla, Ducati ima svoje kupce i uvijek će ih imati, da meni financijska situacija dopušta sigurno bi  jedan streetfighter bio i u mojoj garaži  :palacgore:
nadam se da ču jednog dana dosanjati svoj san i baš me briga što će netko govoriti da sam mogao kupiti xy motor boljih performansi i bolje pouzdanosti za manje novaca.  :jesus:
Evidentirano

M900

« Odgovori #218 : 22. Svibanj 2010, 15:55:10 »

lijepo receno... :palacgore:
a ono sto mene zanima je zasto je tomu tako?
zasto oni koji ga nikad nisu vozili imaju nesto za rec(obavezno protiv)
ja npr uzivam kad vidim kawu od lavada,novi v-max je predivan,990 super duke.... :palacgore:

Uopće me ne zanima zašto, kupio sam motor za sebe i j.... mi se šta drugi kažu, misle i zašto voze ono što voze.
U planu mi je još 916 i kada to odradim  :ples:
Evidentirano
God must have been an engineer....who else would put a waste disposal unit next to a Reproduction Plant???

Jana od Virovitice

• **
  • Vozi: XJR 1300,Tomos 15 slc 1981
« Odgovori #219 : 22. Svibanj 2010, 19:28:43 »

Uopće me ne zanima zašto, kupio sam motor za sebe i j.... mi se šta drugi kažu, misle i zašto voze ono što voze.
U planu mi je još 916 i kada to odradim  :ples:
Ja bi jedan dooobar 999 s :D :D
Evidentirano
Svi motori su dobri,nema lošeg ima samo dobar i bolji,OSIM KINEZA.

Brutall

• **
  • Vozi: kam se po birtijama
« Odgovori #220 : 11. Lipanj 2010, 19:03:41 »

kažu da slika govori tisuću riječi!ovdje su i riječi i slika! :LOL: :LOL:

Evidentirano
-- .. ... .-.. .. ... / -.. .- / ... .. / .--. .- -- . - .- -. / .--- . .-. / ... .. / ... -.- ..- --.. .. --- / ... - .- / .--. .. ... .?

M900

« Odgovori #221 : 11. Lipanj 2010, 22:43:24 »

kažu da slika govori tisuću riječi!ovdje su i riječi i slika! :LOL: :LOL:

Točno,ja na svom motoru znam napraviti sve osim što na štelanje ventila moram voziti Tončiju, jer mi se neda naručivati pločice iz IT i čekati sa rastavljenim motorom da stignu.

Nije mene Ducati naučio ništa o mehanici što nisam znao i prije, ali da se više motorista kuži u mehaniku, nebi ovdje na forumu baljezgali bedastoće, vec bi znali uraditi nešto korisno sebi i drugima.  
« Zadnja izmjena: 25. Lipanj 2010, 10:25:03 M900 »
Evidentirano

TREK

• **
Evidentirano
Because beauty is not only in the eye but also the ear of the beholder

M900

« Odgovori #223 : 01. Srpanj 2010, 14:48:28 »

možda je off ali http://www.motoblog.it/post/25108/foto-del-giorno-ducati-916-con-100000-km

i još k tome vozi ga una ragazza tedesca (djevojka-Njemica) 8), a prednji diskovi su stara izvedba koja se ne proizvodi od 1998. godine.
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #224 : 01. Srpanj 2010, 14:51:44 »

To neka mazohistica, potomak tete koja je čuvala logor. :mrgreen:
Evidentirano
 Str: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13   Gore

Stranica je generirana za 0.185 sekundi uz 15 upita.