Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Dolje

Autor Tema: Test neizdržljivosti - Ducati 1098  (Posjeta: 16500 )

Peter Stingray

• Spol: Muški
Odg: Test neizdržljivosti - Ducati 1098
« Odgovori #75 : 14. Rujan 2009, 16:51:28 »

peter stingray imaš :bananapivo:
napokon da neko brani MV :palacgore:

Hvala,ne trebam ga ja braniti,ime ga dovoljno brani za istinske poznavaoce i ljubitelje motocikla,ali to je samo drugdje u svijetu tak,kod nas ljudi odmah pljuju po nečem što je malo skuplje i nemogu si priuštiti i ne kuže o čemu se radi te zašto plačaju više,al to ih hvala Bogu ne sprječava da u drugim granama kao kod auta ipak kupuju skuplje iako nije nužno i bolje il spadaju u drugu skupinu koji si ga mogu priuštiti ali radje kupe glavnog konkurenta koji je ovdje spominjan pa po ovome pljuju umjesto ako mogu da obojicu stave u garažu jer su zavrijedili kao što bi i ja napravio da mogu.
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #76 : 14. Rujan 2009, 17:16:30 »

Znam da je ovo tema o Ducu,ali mrzim kad neko stavlja MV u loš glas,slažem se da je preskup i da je zato nekom prijevara,da nije doveden do savršenstva ko japanac u pogledu voznih osobina,nervozno prima gas,nije uglađen,težak a košta ko dva japanca,ali WHO CARES ? Ima ime i super završnu obradu s detaljima te posebnu karizmu tj. dušu i to je ono najbitnije,ipak iako nema puno veze sa prošlošću puno ljudi na svijetu ga i samo radi imena kupuje jer ima renomee ko niko drugi po pogledu osvojenih svjetskih naslova i zato još nesmije otići u zaborav to samo kod nas ga ljudi pljuju a vani osobito u americi je svetinja,isto ko i Ferrari kod auta,daleko precijenjen,Porsche je po svemu milijun put bolji al ko te pita kad ovaj ima poznatije ime,a da MV pravi nekvalitetne motore je glupost,istina ne traje možda ko japanac,ali ko vjeruje da svaki rikne nakon 20000 je ili ignorant ili je imao jedan od ranijih primjeraka kada nisu sve dječje bolesti bile do kraja uklonjene,uostalom ko ne želi ga netreba kupiti,ali nema ni pravo pljuvati zato po njemu,jer da je skup-je,ali da je toliko loš nebi se nigdje prodavao nit bi ga Harley kupio i propao bi ko i mnogi drugi te ga nebi ni ime spasilo,a dam se kladiti da ima više bogataša među nama da bi se prodavao i kod nas pošteno.

Možda pretjerujem jer se ne poznamo, ali razlika između mene i tebe je ta što sam ja svojevremeno uzeo pare u džep i otišao po novu MV1000, i srećom se vratio prazan. :mrgreen: Prevara je u tome što je taj motor isti već više od 15 godina i svake godine izbacuju identičan motor s dvije, tri skupe sitnice i traže za njega ogromne novce. Firma kao takva je gotovo propala, prodala se, i sad postoje pretpostavke da se možda iz toga nešto izrodi jer kad ti mjesecima čekaš dijelove onda sve te priče o ljepoti i dizajnu padaju u vodu jer ti se motor jednostavno gadi. S te strane, motor je čisti ekstrem.
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #77 : 14. Rujan 2009, 17:18:36 »

Nešto je skuplji i loše zvuči rad mašine,dobro to su sitnice :mrgreen:  Uz dužno poštovanje za Dukca se može uzeti bilo koji od japnaske četvorke i da se vozi svaki dan a ne 2000-5000 kiometara godišnje i da ti ostane nešto siće,kada su već svi smeće zašto bacati novac :jesus: I volio bih da se sažale na kapitalce pa da nov rižožder od 1000 ccm bude 7000 eurića,može i 8 nećemo sitničariti. :D

Zato što smo debili, i oni to jako dobro znaju. Vrlo je slično i sa autima. Konkretno, nadam se da će ova kriza ubiti auto-moto indistriju do kraja, iako od toga živim. :jesus:
Evidentirano

Peter Stingray

« Odgovori #78 : 14. Rujan 2009, 17:45:15 »

Možda pretjerujem jer se ne poznamo, ali razlika između mene i tebe je ta što sam ja svojevremeno uzeo pare u džep i otišao po novu MV1000, i srećom se vratio prazan. :mrgreen: Prevara je u tome što je taj motor isti već više od 15 godina i svake godine izbacuju identičan motor s dvije, tri skupe sitnice i traže za njega ogromne novce. Firma kao takva je gotovo propala, prodala se, i sad postoje pretpostavke da se možda iz toga nešto izrodi jer kad ti mjesecima čekaš dijelove onda sve te priče o ljepoti i dizajnu padaju u vodu jer ti se motor jednostavno gadi. S te strane, motor je čisti ekstrem.

Ok,svako ima svoje mišljenje,ali kao što rekoh čovjek ovdje ne plaća tehničku superiornost kak bi obzirom na cijenu trebalo biti nego neku vrstu exkluzivnosti,pa makar on bio gotovo isti njima nije u cilju ko japancima svake dvije godine bacat novi model sa još većom tehnikom,ali se mora priznati da obzirom na zastarljelost ipak nisu japanci toliko daleko otišli u razvoju,znači dobro se drži obzirom na godine a to što to neko smatra prijevarom prodavat zastarjelo po višoj cijeni ok netrebaš kupovati al samim time ni prigovarati jer te nitko ne tjera da ga kupiš,za mene nije jer ima neku dušu i izdiže se iz masovne proizvodnje japanaca znači imaš unikat,rijetkost na cesti i to već vrijedi zlata pored japanske konfekcije a ovo za dijelove stoji ali će se valjda popraviti dobavljanje s vremenom,uostalom ko da je Duc bio prije drukčiji isto se skoro deset godina isti model proizvodio i svejedno se prodavao a desmosedici bome isto ne vrijedi 80000 eura kak god ga okreneš,a i 1098 R kad su ga nijemci testirali na stazi nije bio brži od jap. konkurencije a košta ko tri znači isto bi neko mogao reći prijevara iako je istina daleko od toga,a MV još nije propao jer se inače nebi razvijali novi modeli od kojih se prototipovi susreću na cestama kao trocilindrični 675 konkurencija R6-ici koji izlazi potkraj druge godine.
       Istina da se ne znamo vjerojatno si duplo stariji od mene i zato bi trebao imati neki respekt prema tebi i tvojim riječima i sve to štima,al ipak je taj motor sigurno nešto vrijedniji i bolji nego da se samo tako pljuje po njemu ko po nekom kinezu samo zato jer nije zadnja riječ tehnike,ali ako već ne mašina (koja po litri obujma razvija ko i japanci) bar ugrađene komponente ovjesa vrijede nešto,to je bilo to da dalje ne offam.
« Zadnja izmjena: 14. Rujan 2009, 17:54:44 Peter Stingray »
Evidentirano

bobo RR

• Vozi: Yamaha thunderace 1000
« Odgovori #79 : 14. Rujan 2009, 19:05:48 »

Mislim da Mate nije duplo stariji od tebe  8) Taj si zakljucak mozda izvukao iz ozbiljnosti i preciznoscu kojom prilazi pisanju svojih postova  8)
Evidentirano
Bog je velik..ali ti si i dalje glup

triple_9

• Vozi: Krvavo cRRveni 999
« Odgovori #80 : 14. Rujan 2009, 19:21:29 »

"Volim Ducati ,makar i pokvaren u garaži"8)
Evidentirano
------------------------------------------------
"Simbiosi dell'uomo e della macchina."  DUCATI
Bivši Kafana Biker

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
  • Vozi: BusaBuster
« Odgovori #81 : 14. Rujan 2009, 19:39:08 »

to je stav  :palacgore:

Zapru

• Vozi: Aprilia TUONO 1000R ´08
« Odgovori #82 : 14. Rujan 2009, 19:44:21 »

MV bi bilo bolje izostaviti iz ove priče, to je ipak dno dna, najveća moguća prevara. 8)
i ova zadnja brutala :shock:

Peter Stingray

« Odgovori #83 : 14. Rujan 2009, 19:58:13 »

Mislim da Mate nije duplo stariji od tebe  8) Taj si zakljucak mozda izvukao iz ozbiljnosti i preciznoscu kojom prilazi pisanju svojih postova  8)

Ima i drugi gotovo totalno suprotni razlog zašto čovjek pomisli da je netko duplo stariji od njega.
Evidentirano

mv_agusta

• Vozi: nexus500
« Odgovori #84 : 14. Rujan 2009, 20:12:07 »

to care, evo za pohvalu to ide i u moj potpis :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free
Volim Ducati, makar i pokvaren u garaži

xr

• **
  • Vozi: YAMAHA
« Odgovori #85 : 14. Rujan 2009, 22:21:12 »

Da Motorevija, nikad mi se nije sviđao taj časopis... neznam kakav je to test bio sa 1098, al toliko kvarova  :shock: , ko zna što su oni radili sa motorom  :mrgreen:
..znači ljudi nemojte kupovati Ducati.. gluposti.
Tu navode kako je 1098 preuzeo bolesti struje sa 999 i ko zna što još ne.. ma... ,meni je 999 trn u oku i legenda, kad prodam sadašnji bike imao sam ga u planu kupit.

Ako sam u čemu u krivu neka me vlasnici Ducatia isprave.
Evidentirano

Icek

« Odgovori #86 : 15. Rujan 2009, 00:10:08 »

Da Motorevija, nikad mi se nije sviđao taj časopis...

Meni je Motorevija čist fajn časopis, i mislim da ne bio oni to lažirali

Evidentirano

TOJO

• **
  • Vozi: Motor neki !
« Odgovori #87 : 15. Rujan 2009, 01:09:51 »

Prijatelj Portugalac ima MV Agusta 1000 F4 kupljena 2006 i presla 12.000 KM MOTOR RIKNUO  :misli:

Talijan poznanik ima MV Agusta 1000 F4 kupljena 2007 i presla 9.000 KM MOTOR RIKNUO  :misli:

Portugalcu riknula poslje 3.000 km opet !

Talijanu jos nije ali se nada  :shock: !

Ako si vijest Njemackog jezika ja ti prosljedim Tel broj pa nazovi ljude i popricaj o kakvom se smecu govori !  :palacgore:

A najbolje ti je : Ode Talijan u Motoducan i oce kupiti 1198 S i nudi svoju MV  :?

Dealer mu kaze on prodaje Nove MV i Ducatije ali neuzima MV 1000  :LOL:

Jer je nemoze nikome prodati :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Evidentirano
Ne razlikuje se nista za razliku od nicega .....

www.bolimekita.com

Peter Stingray

« Odgovori #88 : 15. Rujan 2009, 01:44:27 »

Prijatelj Portugalac ima MV Agusta 1000 F4 kupljena 2006 i presla 12.000 KM MOTOR RIKNUO  :misli:

Talijan poznanik ima MV Agusta 1000 F4 kupljena 2007 i presla 9.000 KM MOTOR RIKNUO  :misli:

Portugalcu riknula poslje 3.000 km opet !

Talijanu jos nije ali se nada  :shock: !

Ako si vijest Njemackog jezika ja ti prosljedim Tel broj pa nazovi ljude i popricaj o kakvom se smecu govori !  :palacgore:

A najbolje ti je : Ode Talijan u Motoducan i oce kupiti 1198 S i nudi svoju MV  :?

Dealer mu kaze on prodaje Nove MV i Ducatije ali neuzima MV 1000  :LOL:

Jer je nemoze nikome prodati :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Pa da to priznam da im je prva S serija bila neuspješna iako kad gledam na mobile ima ih i par od 30-40 tkm,al od R i 312R te 312 RR sve traju jer su popravili problem klipnjače,a on je generalno pljuvao po MV-u da je prijevara al dosta o tome znamo zašto plaćamo ne radi kvalitete ko da je ferrari drukčiji,a koliko znam od MV 750 nije nijedna riknula ima ih dosta koji imaju i 50000 km bez problema.

I da znam njemački da Ich in Muenchen geboren und aufgewachsen bin,sozusagen ein waschechter bayer,al svejedno nebi baš nazivao ljude i opterećivao ih time.

Evidentirano

triple_9

• Vozi: Krvavo cRRveni 999
« Odgovori #89 : 15. Rujan 2009, 02:32:55 »

koliko se ja sjecam 999 je na njihovom testu izdrzao 50 000 milja, cak je poslije na mjerenjima imao vise konja  :LOL:

Ako se ne sjecam dobro ,slobodno me ispravite,malo sam se nalio.
Evidentirano
"Simbiosi dell'uomo e della macchina."  DUCATI
Bivši Kafana Biker

kruns

• Vozi: paklenu mašinu
« Odgovori #90 : 15. Rujan 2009, 08:35:04 »

sjećam se tog članka o ducatiu jer sam ga na šekretu pročitao nekoliko puta, ali ako me sjećanje ne vara ni busa nije puno bolje prošla od tog dukca 8)
Evidentirano

bobo RR

• Vozi: Yamaha thunderace 1000
« Odgovori #91 : 15. Rujan 2009, 09:13:51 »

sjećam se tog članka o ducatiu jer sam ga na šekretu pročitao nekoliko puta, ali ako me sjećanje ne vara ni busa nije puno bolje prošla od tog dukca 8)
Test Ducati-a-idealno stivo za citati na WC-u  :mrgreen: Da ni Busa nije odradila 50tkm jer je otisla masina...
Evidentirano
Bog je velik..ali ti si i dalje glup

xr

• **
  • Vozi: YAMAHA
« Odgovori #92 : 15. Rujan 2009, 11:17:28 »

Test Ducati-a-idealno stivo za citati na WC-u 

:mrhappy:
Evidentirano

z-1000mk

• Vozi: PraNinđu
« Odgovori #93 : 15. Rujan 2009, 11:39:11 »

Ko vam kriv kad ne vozite kawasaki...  :jesus: :mrgreen:
Evidentirano
Barenstarke bikes fur kleine mause
Let the good times roll...
Il si Ninđa il si Minđa...
http://www.mojvideo.tv/videos/11917/kawasaki-z1%28kz900%29-drifting.html
Fuck you & have nice day

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu
« Odgovori #94 : 15. Rujan 2009, 13:00:28 »

Hvala,ne trebam ga ja braniti,ime ga dovoljno brani za istinske poznavaoce i ljubitelje motocikla,ali to je samo drugdje u svijetu tak,kod nas ljudi odmah pljuju po nečem što je malo skuplje i nemogu si priuštiti i ne kuže o čemu se radi te zašto plačaju više,al to ih hvala Bogu ne sprječava da u drugim granama kao kod auta ipak kupuju skuplje iako nije nužno i bolje il spadaju u drugu skupinu koji si ga mogu priuštiti ali radje kupe glavnog konkurenta koji je ovdje spominjan pa po ovome pljuju umjesto ako mogu da obojicu stave u garažu jer su zavrijedili kao što bi i ja napravio da mogu.
plaćaju kao neku ekskluzivu :mrgreen: kad ne mogu prodati kvalitetu, prodaju ekskluzivu. malo je onih koji prodaju i jedno i drugo.

TOJO

• **
  • Vozi: Motor neki !
« Odgovori #95 : 15. Rujan 2009, 13:03:58 »

Pa da to priznam da im je prva S serija bila neuspješna iako kad gledam na mobile ima ih i par od 30-40 tkm,al od R i 312R te 312 RR sve traju jer su popravili problem klipnjače,a on je generalno pljuvao po MV-u da je prijevara al dosta o tome znamo zašto plaćamo ne radi kvalitete ko da je ferrari drukčiji,a koliko znam od MV 750 nije nijedna riknula ima ih dosta koji imaju i 50000 km bez problema.

I da znam njemački da Ich in Muenchen geboren und aufgewachsen bin,sozusagen ein waschechter bayer,al svejedno nebi baš nazivao ljude i opterećivao ih time.

E da u Ljubuskome ljetos . MV 312 RR prokucala i nece brze od 140 na sat itd.itd.itd ! :palacdolje:

Evidentirano
Ne razlikuje se nista za razliku od nicega .....

www.bolimekita.com

alenRI

• **
  • Vozi: zelenu neman
« Odgovori #96 : 15. Rujan 2009, 16:30:14 »

tako skupe igračke kupuju ljudi kojima nije problem iskeširati poprilične svote za popravke.nek priča svatko šta god hoće,ali nije isti osjećaj voziti neku MV agustu i ducati ili neki japanski motor.svaki ima svoje prednosti i mane.na mv ili dukcu se osjećaš posebno,a japanac ti nudi sve novine tehnike,pouzdanost(donekle) i brutalne performanse,iako ne govorim da ih talijani nemaju  :mrgreen:
Evidentirano
Prodajem Arlen Ness odjelo vrhunsko,klokanova koža,titan protektori,vel. 50,nošeno dva put,9000kn

Bob Rock

• Vozi: Kawa er6n,Vespa lx 50
« Odgovori #97 : 15. Rujan 2009, 20:58:06 »

Ja Švabama ne virujem...Ne bi se čudija da na testu talijanskih motora istoče pola ulja  pa ih kolju dok ne riknu. Konkurencija je gadna stvar...
Evidentirano
Jahač magle...

BIKERZZR1400

• Vozi: KAWASAKI ZZR 1400
« Odgovori #98 : 15. Rujan 2009, 22:32:54 »

Svaka čast svim  motorima i svakome,ali jedini motor ( govorim o Japancima ) s kojim sam ja imao problema u 22 godine vožnje na njima je Honda Africa Twin.
Evidentirano

Musto Ruda

• ex Killex
  • Vozi: Wakizashi Sc59
« Odgovori #99 : 15. Rujan 2009, 22:40:27 »

Zato što smo debili, i oni to jako dobro znaju. Vrlo je slično i sa autima. Konkretno, nadam se da će ova kriza ubiti auto-moto indistriju do kraja, iako od toga živim. :jesus:

I ja ali od automobila :mrgreen:  Neće je nikada ubiti do kraja,mislim da ima istine u tome što pričaš neke se stvari namjerno rade,ali sada baš da na skupom autu ili motociklu ode mašina a dešava se,ne to je ušteda, greška ili neznam ti šta. Ne bi to sami sebi radili.
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Gore

Stranica je generirana za 0.172 sekundi uz 15 upita.