Pozdrav svima, ja sam bio vlasnik ove Hayabuse do 5 mjeseca ove godine. Motor je kupljen u Trieru, u Njemačkoj u 10 mjesecu 2004. preko ebay-a, od 1 vlasnika sa 17500 km. Znači 4 sezone bio je kod mene. Što se tiče servisa, na motoru je redovito svaki 6000 km redovito mjenjano ulje i filter, a kad sam ga kupil promjenjene su sviječice i filter zraka. Na 36000 i nešto sitno kilometara u servisu u Grazu otvoren je motor radi podešavanja ventila, čovjek koji je to radil mehaničar koji ima i godina i staža, a i sam je prije vozil Hayabusu, rekel je da se tu nema što dirati, da je motor kao novi. Motor je zatvoren i to je što sam ja ikad radil na tom motoru. Tad je promjenjen i lager na zadnjem kotaču. Motor dok je bio kod mene nikad nije bio na zadnjem, nikad nije pucano, niti je ubijan dok je bil hladan. Hayabusu ima i moj brat, i još 3 prijatelja, jedna je 2005 godina i ima preko 70000 kilometara, i nikad nikakvih problema nije bilo.. Ovaj motor je stvarno bio pažen i čuvan, i stvarno me interesira kad Željko, sadašnji vlasnik, da otvoriti motor, da vidimo kaj se desilo.