Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 3 4 [5]  Sve   Dolje

Autor Tema: Novi Hondin uradak, PCX 2010  (Posjeta: 4999 )

Cortez

• Spol: Muški
  • Vozi: Kymco Downtown 300i ABS & Agility 125
Odg: Honda pcx 125
« Odgovori #100 : 30. Listopad 2011, 21:08:44 »

neznam jesam stavio temu na odgovarajući dio foruma, ak nisam nek moderatori interveniraju!

ev ovako, moje pitanje je kakav vam je scoot Honda pcx 125?pitanje je prvotno namjenjeno onima koji ga imaju!starci ga uzeli prije kojih 2 mjeseca u rutingu, skuter ne košta velike pare(24 000 kn) i ja sam ga par puta vozio na neke relacije od nekih 50-150km...ak se dobro sjećam skuter je proizveden u tajvanu i ima svakakvih drkarija po sebi(start-stop sustav, combi-brake...).po meni su najveće mane blokada na 110km/h(koja i nebi bila tolika mana da nije tak gruba, pa kad nateraš do blokade u zavoju motor naglo zastane na 110 što nije nimalo ugodno), i ajmo reć da mu je mana nizak centralni nogar i premekan ovjes pa u zavoju često nogara grebe od asfalt, pogotovo ak je asfalt u zavoju neravan, pa onda ovjes svojim skakutanjem još više zabije nogar u asfalt, al to se ne može navest pod nekakvu manu jer motor nije ni napravljen za neke brže vožnje, već više za gradsku rutu... e da i mana mu je što nema sata(za vrijeme jel)...

Ja tu vidim jos jednu manu, unatoc tehnickim rjesenjima.. cijenu.
Za te novce se moze voziti daleko ozbiljniji skuter.

p.s. Sto se tice blokade na 110km/h.. skuter ima (ako se dobro sjecam) snagu deklariranu nesto
sitno preko 10ks (11?) i to je i njegova realna maksimalna brzina.

Mozes biti siguran da se tu ne radi o nikakvoj elektronski ogranicenoj brzini, nego se vjerojatno
agregat zavrti u crveno na kakvoj nizbrdici pa ga on tu prereze.. ali za 10-11ks, sve preko 90km/h
dugorocno za masinu i tak nije 'zdravo'.
Evidentirano
Prodajem Kymco Agility 125 (prva reg. 2008) - http://tinyurl.com/7f8w9o5

Prethodni strojevi: 2007 Kawasaki ER6F ABS, 2003 Peugeot Speedfight2 50 LC

Brutall

• **
  • Vozi: kam se po birtijama
Odg: Honda pcx 125
« Odgovori #101 : 30. Listopad 2011, 22:21:17 »

Ja tu vidim jos jednu manu, unatoc tehnickim rjesenjima.. cijenu.
Za te novce se moze voziti daleko ozbiljniji skuter.

p.s. Sto se tice blokade na 110km/h.. skuter ima (ako se dobro sjecam) snagu deklariranu nesto
sitno preko 10ks (11?) i to je i njegova realna maksimalna brzina.

Mozes biti siguran da se tu ne radi o nikakvoj elektronski ogranicenoj brzini, nego se vjerojatno
agregat zavrti u crveno na kakvoj nizbrdici pa ga on tu prereze.. ali za 10-11ks, sve preko 90km/h
dugorocno za masinu i tak nije 'zdravo'.

pa 99% sam siguran da je riječ o blokadi baš zato što je tak preoštra, znači na ravnom nateram 110km/h i onda naletim sa 110 na jebačku nizbrdicu i kazaljka ni da se pomakne i baš se osjeti da ga neš koči....

i da skuter ima malo manje od 12 konja i gumu užu neg bicikli, tak da vjerujem da je tu ponešto kompenzirano sa nedostatkom snage, i još uzmimo to da ima nekih 125 kila, što je dosta mala kilaža....
Evidentirano
-- .. ... .-.. .. ... / -.. .- / ... .. / .--. .- -- . - .- -. / .--- . .-. / ... .. / ... -.- ..- --.. .. --- / ... - .- / .--. .. ... .?

Phobocaster

• Vozi: Samo Hondu
Odg: Novi Hondin uradak, PCX 2010
« Odgovori #102 : 30. Listopad 2011, 23:17:12 »

ev ovako, moje pitanje je kakav vam je scoot Honda pcx 125?pitanje je prvotno namjenjeno onima koji ga imaju!starci ga uzeli prije kojih 3-4 mjeseca u rutingu, skuter ne košta velike pare(24 000 kn) i ja sam ga par puta vozio na neke relacije od nekih 50-150km...ak se dobro sjećam skuter je proizveden u tajlandu i ima svakakvih drkarija po sebi(start-stop sustav, combi-brake...).po meni su najveće mane blokada na 110km/h(koja i nebi bila tolika mana da nije tak gruba, pa kad nateraš do blokade u zavoju motor naglo zastane na 110 što nije nimalo ugodno), i ajmo reć da mu je mana nizak centralni nogar i premekan ovjes pa u zavoju često nogara grebe od asfalt, pogotovo ak je asfalt u zavoju neravan, pa onda ovjes svojim skakutanjem još više zabije nogar u asfalt, al to se ne može navest pod nekakvu manu jer motor nije ni napravljen za neke brže vožnje, već više za gradsku rutu... e da i mana mu je što nema sata(za vrijeme jel)...
kakvo ti je to pitanje  :mrgreen:
Evidentirano
I kill people for money... but you are my friend, I'll kill you for nothing! - extra discount for EU citizens!
18:24:45
http://www.youtube.com/watch?v=cXXJfURtQns&context=C3532269ADOEgsToPDskL9evJv0nu7y2Yc5oI8Fvg_

Brutall

• **
« Odgovori #103 : 30. Listopad 2011, 23:21:47 »

kakvo ti je to pitanje  :mrgreen:

pa ono dječje bolesti, tehničke mane i te šeme! :D
Evidentirano
-- .. ... .-.. .. ... / -.. .- / ... .. / .--. .- -- . - .- -. / .--- . .-. / ... .. / ... -.- ..- --.. .. --- / ... - .- / .--. .. ... .?

Brutall

• **
« Odgovori #104 : 30. Listopad 2011, 23:33:58 »

skužio sam zasad da ga sjedalo zajebava, tj. teško se zatvara, a kažu kod jage da je to normalno...

:mrgreen:

a u vezi potrošnje, znači neka max potrošnja bez start-stopa je 3,2l/100km, ja i kolega išli na krndiju i orahovicu, znači to je potrošnja sa praktički non-stop punim gasom, a stari kaže da je on jednom mjerio potrošnju čiste gradske vožnje bez siljenja sa start-stopom, 2.7 litara...uglavnom ništa od obećane 2 litre...
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #105 : 30. Listopad 2011, 23:34:21 »

saznat će  :LOL:

šalu na stranu...prema svemu šta sam čuo dosad skuter nema ozbiljnije mane...osim premalene potrošnje  :mrgreen:

ev već sam ti odgovorio na to!:)
Evidentirano

Phobocaster

• Vozi: Samo Hondu
« Odgovori #106 : 30. Listopad 2011, 23:39:35 »

a gle da troši i 2,99 litara opet će reć da troši 2l  :wink:

prije sam imao generica 125cc (AC) skut je trošio 3,4l a max brzina 85-90kmh...sa dvoje je trošio 3,6l...

pcx ide +20kmh više, a potrošnja je opet manja čak i da ne gasiš start-stop...  :palacgore:

Evidentirano
I kill people for money... but you are my friend, I'll kill you for nothing! - extra discount for EU citizens!
18:24:45
http://www.youtube.com/watch?v=cXXJfURtQns&context=C3532269ADOEgsToPDskL9evJv0nu7y2Yc5oI8Fvg_

Brutall

• **
« Odgovori #107 : 30. Listopad 2011, 23:43:59 »

a gle da troši i 2,99 litara opet će reć da troši 2l  :wink:

prije sam imao generica 125cc (AC) skut je trošio 3,4l a max brzina 85-90kmh...sa dvoje je trošio 3,6l...

pcx ide +20kmh više, a potrošnja je opet manja čak i da ne gasiš start-stop...  :palacgore:

sviđa mi se kod tog start-stopa, i kod normalnog paljenja kad nije bio na stand-byju, što se nimalo ne čuje da si ga upalio, nema zvuka alnasera, samo odjednom je upaljen! :mrgreen:
Evidentirano

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #108 : 31. Listopad 2011, 10:45:46 »

sviđa mi se kod tog start-stopa, i kod normalnog paljenja kad nije bio na stand-byju, što se nimalo ne čuje da si ga upalio, nema zvuka alnasera, samo odjednom je upaljen! :mrgreen:

PCX nema anlaser uopće
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

Kresimir_Os

• **
« Odgovori #109 : 31. Listopad 2011, 11:56:23 »

PCX nema anlaser uopće
Ne!? kako?
Evidentirano
Tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

jedimaster

• Vozi: Kiticu u cvijeću
« Odgovori #110 : 31. Listopad 2011, 12:04:53 »

pa na guranje pali  :mrgreen:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #111 : 31. Listopad 2011, 12:08:03 »

Ne!? kako?

Isto kao i Zoomer, mjenja naboj statora i rotora u paljenju i tako zavrti agregat, ukratko
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

Kresimir_Os

• **
« Odgovori #112 : 31. Listopad 2011, 12:10:02 »

Isto kao i Zoomer, mjenja naboj statora i rotora u paljenju i tako zavrti agregat, ukratko
:palacgore:
Evidentirano
Tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Brutall

• **
« Odgovori #113 : 31. Listopad 2011, 12:58:09 »

PCX nema anlaser uopće

e vidio sam ja da tu neš neštima!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

milanche

• Vozi: skoro svaki dan...
« Odgovori #114 : 17. Studeni 2011, 18:47:06 »

Na Hondinom prostoru se moglo provozati ovaj skuter!
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #115 : 17. Studeni 2011, 19:28:37 »

Na Hondinom prostoru se moglo provozati ovaj skuter!

fin je za vozit, za ove laganica vožnje.... :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
 Str: 1 ... 3 4 [5]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.118 sekundi uz 15 upita.