Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5  Sve   Dolje

Autor Tema: Novi Hondin uradak, PCX 2010  (Posjeta: 4999 )

Grangers

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: e živote lutalico....
Odg: Honda PCX 125
« Odgovori #50 : 06. Lipanj 2011, 21:15:02 »

Čudi me da taj skuterić nisu opskrbili sa verzijama kao i SH  (150 i 300 ccm)
meni se baš sviđa dizajn
Evidentirano

NOroad

• **
  • Vozi: kam se
« Odgovori #51 : 07. Lipanj 2011, 04:52:21 »

@ milanche: Nije samo Ruting smiješan, nije moguće ni Yamahu Majesty vidjeti prije kupnje (barem u Rijeci), a o Burgmanu se nema s kim ni pričati - nema ni zastupnika..

@ Grangers: mislim da će vrlo skoro izaći veći model, nisu u hondi glupi, ovo im je potencijalni best seller ..
Evidentirano
Four wheels move the body.  Two wheels move the soul.

DJM

• *
  • Vozi: BMW K-75
« Odgovori #52 : 07. Lipanj 2011, 16:49:02 »

Mali update teme i komentar današnjeg iskustva sa zastupnikom..

, jer nisam baš prosječne visine (192), pa se moj izbor ne svodi samo na popis želja i mogućnosti, već i na fizičko "pasanje" pojedinih modela (što je vrlo neuobičajen i nepoželjan prohtjev koji izaziva čuđenje u većine prodavača skutera  :misli: - jer se po njima to ne treba ni dotaknuti, ni probati, već samo kupiti  :nasilni: , da ne širim temu - zaslužuje poseban topic o ljigavoj nesposobnosti i neinvetivnosti domaćih trgovaca ovim prometalima..)..

U salon sam došao u potrazi za SW, jer sam iz iskustva spoznao da se samo na "foteljaškim" skuterima mogu smjestiti kako treba, iako se mnogi "trgovci" kunu kako "veći kotači znače i veću udobnost", što i ja znam (rupe i neravnine), ali nemaju oni duge noge i broj obuće 47..

Btw, cijena u Italiji 2.290,00 Eur, kod nas 23.990,00 Kn, pa računajte ..

:palacgore:   :palacgore:   :palacgore:  I sam sam u istom problemu i dvojbi i potpuno te razumijem pošto isto 192cm i 47 broj obuće, vrijedi znati da je ova Hondica tebi OK po veličini što bi i meni pasalo, a pogotovu cijenom jer sam i sam gledao i skoro odlučio za APRILIJU SCARABEO 200 ie ,najviše cijenom .a i onom mapa eco i sport pa sad sam tek u dilemi jer Honda je Honda zar ne ............
Evidentirano
nevjerujem u nečije priče i tvrdnje nego u egzaktne pokazatelje

više znaju čovik i tovar nego sam čovik

NOroad

• **
« Odgovori #53 : 07. Lipanj 2011, 18:34:07 »

Znam da zvuči nevjerojatno, ali u onih 15ak minuta sjedenja ta mala beštija me potpuno obuzela, paše mi kao nijedan veći skuter, iako se bez probne vožnje ništa ne može pouzdano znati..

Ali na prvu  :palacgore:

Scarabeo 200 meni nikako ne leži, neprirodna pozicija, sve mi kratko, nisko..
Evidentirano

corluka

• Vozi: Beverly 250s
« Odgovori #54 : 07. Lipanj 2011, 19:21:51 »

Danas blizu Ljubljanice(remize)oko pola dva crna honda pcx...lijepo izgleda... :palacgore:
Evidentirano

DJM

• *
« Odgovori #55 : 07. Lipanj 2011, 19:36:18 »

Je u pravu si tijesan je, ali eto cijena je dobra, ja znam najbolje bi bio novi bev ,ali mi je trtenutno out of range financijski, ali ova Honda budi nadu u dobru kupovinu ,ali je nažalost nisam u stanju i probati jer kod nas i nema uopće  uvoznika za hondu, ali to mi dava slobodu uvoza iz drugih zemalja npr Italije  ili Slovenije ne znam gdje je povoljnija ,ali bi to bila onako kupovina bez probe, a ima li još što od tvojih opažanja ,a da bi odgovaralo korpulenciji.  :mrgreen:    :D
Evidentirano

milanche

• Vozi: skoro svaki dan...
« Odgovori #56 : 07. Lipanj 2011, 19:44:06 »

Cijena je totalno prihvatljiva,da ne kazem best buy s obzirom na sve. Zna li netko koliko bi doslo osiguranje i registracija za jedan takav i na koliko su mu servisni intervali?
Evidentirano

NOroad

• **
« Odgovori #57 : 07. Lipanj 2011, 23:52:16 »

Je u pravu si tijesan je, ali eto cijena je dobra, ja znam najbolje bi bio novi bev ,ali mi je trtenutno out of range financijski, ali ova Honda budi nadu u dobru kupovinu ,ali je nažalost nisam u stanju i probati jer kod nas i nema uopće  uvoznika za hondu, ali to mi dava slobodu uvoza iz drugih zemalja npr Italije  ili Slovenije ne znam gdje je povoljnija ,ali bi to bila onako kupovina bez probe, a ima li još što od tvojih opažanja ,a da bi odgovaralo korpulenciji.  :mrgreen:    :D

Nisam bio u prilici isprobati ga, unatoč tome što živim u gradu generalnog zastupnika, pa ti više od dojma "sjedenja" ne mogu prenijeti..
Ako ti je omogućen uvoz iz Italije, onda svakako go 4 It, (drrrastičnu) razliku u cijeni  sam naveo u prvom postu..
Znam da će me mnogi kritizirati, ali 125ccm je sasvim dovoljno za svakodnevnu komutaciju (pogotovo kada dodješ u neke godine  :starac: ), pa smatram da je PCXovih 124.4 kg (sa svim tekućinama) naspram Scarabeovih 154.0 kg (suha težina) još jedan argument u prilog tome..

I na kraju, ne mogu vjerovati da toliko "reklamiram" proizvod iz ponude tako nesposobnih prodavača..  :misli:
Evidentirano

BaDly

• Vozi: SW600
« Odgovori #58 : 08. Lipanj 2011, 14:04:17 »

Cijena je totalno prihvatljiva,da ne kazem best buy s obzirom na sve. Zna li netko koliko bi doslo osiguranje i registracija za jedan takav i na koliko su mu servisni intervali?

http://www.crosig.hr/osiguranja/motorna-vozila/vrste/autoodgovornost/motocikli?sid=eb88295a10111ace0c325edd2440ae63

milanche

« Odgovori #59 : 08. Lipanj 2011, 14:09:35 »

Zahvaljujem,znao sam da to ima na njihovoj stranici a bio sam lijek procackati,lakse ovako!
By the way u Vukovaru je 160kn jeftinije osiguranje nego u Splitu!!Za tu klasu!
Evidentirano

DJM

• *
« Odgovori #60 : 22. Srpanj 2011, 14:25:13 »

Da li je iko kupio PCX ili ga barem provozao malo dulje pa da nam napiše mali test zapažanja.

:021: NOroad -e da li si ga u međuvremnu kupio   
Evidentirano

BaDly

• Vozi: SW600
« Odgovori #61 : 19. Kolovoz 2011, 08:25:05 »

Jel netko viđa ove skutere po cesti !?

U zadnjih par dana vidio par crnih i jednog bijelog u ZG-u i to u više navrata !?

Meni izgleda vrhunski jedino mi je presmješna zadnja guma (100 mm)  :misli:

Phobocaster

• Vozi: Samo Hondu
Odg: Novi Hondin(Tajlandski) uradak, PCX 2010
« Odgovori #62 : 07. Listopad 2011, 09:55:15 »

Da dignem temu iz mrtvih...jel tko kupio taj skuter da kaže nešto više o njemu iz prve ruke...nesviđa mi se baš to gašenje skutera na niskim okretajima  :?
Evidentirano
I kill people for money... but you are my friend, I'll kill you for nothing! - extra discount for EU citizens!
18:24:45
http://www.youtube.com/watch?v=cXXJfURtQns&context=C3532269ADOEgsToPDskL9evJv0nu7y2Yc5oI8Fvg_

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #63 : 07. Listopad 2011, 10:28:33 »

Da dignem temu iz mrtvih...jel tko kupio taj skuter da kaže nešto više o njemu iz prve ruke...nesviđa mi se baš to gašenje skutera na niskim okretajima  :?

Meni se sviđa.
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

corluka

• Vozi: Beverly 250s
« Odgovori #64 : 07. Listopad 2011, 10:31:46 »

Skuter je ok.. :palacgore:
Evidentirano

Phobocaster

« Odgovori #65 : 07. Listopad 2011, 11:02:19 »

Meni se sviđa.

nisam to još nikad vidio, a kamoli se susreo sa tim pa mi je malo nesigurno ulazit u te novine...ako je to dobra stvar, zašto onda i drugi skuteri nemaju takvo rješenje sa gašenjem na niskim okretajima? još kaj mi se nesviđa je šta je otraga bubanj umjesto diska (to mi je manja zamjerka) i druga stvar šta nema kurble koliko vidim, samo paljenje na tipku šta znači da kad ti ode akumulator bye-bye  :wink:

neznam koje su prednosti a koje mane v-matica  :misli:

inače potrošnja, izgled, performanse i kvaliteta  :palacgore:
Evidentirano
I kill people for money... but you are my friend, I'll kill you for nothing! - extra discount for EU citizens!
http://www.youtube.com/watch?v=cXXJfURtQns&context=C3532269ADOEgsToPDskL9evJv0nu7y2Yc5oI8Fvg_

joke

« Odgovori #66 : 07. Listopad 2011, 11:07:58 »

nisam to još nikad vidio, a kamoli se susreo sa tim pa mi je malo nesigurno ulazit u te novine...ako je to dobra stvar, zašto onda i drugi skuteri nemaju takvo rješenje sa gašenjem na niskim okretajima? još kaj mi se nesviđa je šta je otraga bubanj umjesto diska (to mi je manja zamjerka) i druga stvar šta nema kurble koliko vidim, samo paljenje na tipku šta znači da kad ti ode akumulator bye-bye  :wink:

neznam koje su prednosti a koje mane v-matica  :misli:

inače potrošnja, izgled, performanse i kvaliteta  :palacgore:

Previše toga neznaš, ali znaš sumnjati u vodeči svjetski brand motorkotača  :misli:

Stop-go je već odavno primjenjen u auto industriji i koristi se normalno.

Inače PCX ima inovativan sustav paljenja bez anlasera i pripadajučih mu sklopova.
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

Phobocaster

« Odgovori #67 : 07. Listopad 2011, 11:28:39 »

Previše toga neznaš, ali znaš sumnjati u vodeči svjetski brand motorkotača  :misli:

Stop-go je već odavno primjenjen u auto industriji i koristi se normalno.

Inače PCX ima inovativan sustav paljenja bez anlasera i pripadajučih mu sklopova.

a jesi me sad prosvjetlio, ti si se sad prebacio na auto industriju sa stop-go ,a ovdje pričamo o 2 kotača...da previše toga znam nebih pitao ovdje jel tak  :wink:

kaj ti priznaješ da je honda vodeći svjetski brand motorkotača ,a ne yama  :mrgreen:

i ona usporedba koju si spomenuo na početku sa vity-em je katastrofa...može trošit 2l kak kažeš al izgleda ko kurton ili ko čudnovati kljunaš  :LOL:

Evidentirano

milanche

« Odgovori #68 : 07. Listopad 2011, 11:30:10 »

jednog pcx vidim stalno u Ri kod Andree na Turnicu! fora izgleda!
Evidentirano

joke

« Odgovori #69 : 07. Listopad 2011, 11:40:56 »

a jesi me sad prosvjetlio, ti si se sad prebacio na auto industriju sa stop-go ,a ovdje pričamo o 2 kotača...da previše toga znam nebih pitao ovdje jel tak  :wink:

kaj ti priznaješ da je honda vodeći svjetski brand motorkotača ,a ne yama  :mrgreen:

i ona usporedba koju si spomenuo na početku sa vity-em je katastrofa...može trošit 2l kak kažeš al izgleda ko kurton ili ko čudnovati kljunaš  :LOL:

Odluči se, izgled ili performanse. Koliko vidim, tamo gdje se spominjao Vity nije bilo riječi o izgledu, samo o potoršnji govira.

A glede Honde, nema se tu što priznavati, činjenica je, isto kao i da je to u RH skoro diametralno suprotno.
Evidentirano

TREK

• **
« Odgovori #70 : 07. Listopad 2011, 11:53:23 »

prednje svjetlo mi je ko žvaka
Evidentirano
Because beauty is not only in the eye but also the ear of the beholder

Phobocaster

« Odgovori #71 : 07. Listopad 2011, 12:07:13 »

Odluči se, izgled ili performanse. Koliko vidim, tamo gdje se spominjao Vity nije bilo riječi o izgledu, samo o potoršnji govira.

A glede Honde, nema se tu što priznavati, činjenica je, isto kao i da je to u RH skoro diametralno suprotno.

u ovom slučaju ako se odlučim definitivno bi bio pcx (po mojem mišljenju i izgled i performanse) jer skuper izgleda specifično i unikatno, odlične performanse (preko 120km/h krajnja) ,a uz to još i najmanja potrošnja...jedino ja bi htio da je disk otraga  :? ali to je sitnica koju sam spreman zaboraviti :palacgore:

i to crni sa yoshimuricom 8)

Evidentirano

xx-SB

• Vozi: xx-a
« Odgovori #72 : 07. Listopad 2011, 12:11:28 »

No, jel ima kakva cijena  :misli:
Evidentirano
Prodajem ženinog Golfa IV sa 60tkm, 1.4i u savršenom stanju, da joj kupim motor

Phobocaster

« Odgovori #73 : 07. Listopad 2011, 12:12:31 »

No, jel ima kakva cijena  :misli:

23.990kn

iako mislim da bi se dalo ogrebat za koji popust na godinu dana stariji model
Evidentirano

xx-SB

• Vozi: xx-a
« Odgovori #74 : 07. Listopad 2011, 12:13:32 »

Pa, sobzirom da je Honda i nije tako strašno  :misli:
Jel ima takva 250  :misli:
Evidentirano
Prodajem ženinog Golfa IV sa 60tkm, 1.4i u savršenom stanju, da joj kupim motor
 Str: 1 2 [3] 4 5  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.143 sekundi uz 15 upita.