Je u pravu si tijesan je, ali eto cijena je dobra, ja znam najbolje bi bio novi bev ,ali mi je trtenutno out of range financijski, ali ova Honda budi nadu u dobru kupovinu ,ali je nažalost nisam u stanju i probati jer kod nas i nema uopće uvoznika za hondu, ali to mi dava slobodu uvoza iz drugih zemalja npr Italije ili Slovenije ne znam gdje je povoljnija ,ali bi to bila onako kupovina bez probe, a ima li još što od tvojih opažanja ,a da bi odgovaralo korpulenciji.
Nisam bio u prilici isprobati ga, unatoč tome što živim u gradu generalnog zastupnika, pa ti više od dojma "sjedenja" ne mogu prenijeti..
Ako ti je omogućen uvoz iz Italije, onda svakako go 4 It, (drrrastičnu) razliku u cijeni sam naveo u prvom postu..
Znam da će me mnogi kritizirati, ali 125ccm je sasvim dovoljno za svakodnevnu komutaciju (pogotovo kada dodješ u neke godine

), pa smatram da je PCXovih 124.4 kg (sa svim tekućinama) naspram Scarabeovih 154.0 kg (suha težina) još jedan argument u prilog tome..
I na kraju, ne mogu vjerovati da toliko "reklamiram" proizvod iz ponude tako nesposobnih prodavača..