ovako, mene zanima ako ko ima koristan savjet kako da poboljsam svoj skuter da ima bolje performanse. i pri tome mislim na neke osnovne stvari koje se daju stavit drugacije, "sportskije".. znaci prvenstveno me zanima s cim bi dobio mozda bolji start ili snagu bez da mijenjam cilindar, klip ili takvu neku skuplju stvar? samo da vas upoznam malo bolje s markom skutera o kojoj je rijec. dakle, skuter se zove PETERSON, iz koreje je, 1997 godina proizvodnje ima 9950km do sada, na skuteru nije na masini mijenjano nista, dakle original sve, do sad nije pokazao znakove zamora i jos uvijek potegne do 65km/h realnih( urica pokazuje 75) i vuce pristojno, ima 5 konja( tako kaze na papiru), masina nije nigdje blokirana jer je to stariji skuter dok jos nije bilo tih restrikcija, plus, za one koji ce mozda pitati kako sam siguran da nije blokiran, provjerili smo fergazer, auspuh, struju, eventualno da nema mozda distancu tamo na variomatu, nema. dakle posto je sad uskoro 10 000km, zanima me, posto bi uskoro trebali zamijeniti ja mislim remen i rolice... dali mogu stavit nesto za bolje performanse i ako neko ima preporuku nekog dijela. skuter koristim umjereno al oduvijek sam volio srafati po motorima koje imam, a i zelio bi da barem ljepse krene kad se vozim s curom udvoje, onda se zna dosta vuci u pocetku.. znaci da bude startniji al da zadrzi max brzinu pristojnom. masina je btw. kopija yamahe target (
http://www.bikepics.com/yamaha/target50/06/pics.asp ), slike ako treba mogu poslikat sutra pa stavim naknadno.