Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2  Sve   Dolje

Autor Tema: Krizi unatoč u 2010. izgleda da možemo očekivati Yamahu Tenere 1200  (Posjeta: 2180 )

joke

• Spol: Muški
  • Vozi: Šta stigne

Govorkanja su sve glasnija i sve brojnija, da če biti uslišene želje i nadanja mnogih obožavatelja "prave" Yamahe Tenere (ova aktualna je ipak mini verzija).
Suprotno zdravom razumu koji govori da se usred krize nebi trebali uvoditi novi modeli velike zapremnine na tržište, svjedoci smo da se Honda i Suzuki ne libe najaviti svoje nove uzdanice, a ni ostali izgleda neče čekati bolja vremena.
Za skratiti vrijeme do objave neke konkretne i istinite informacije imamo ovu posljednju kreaciju nepoznatog španjolca. :mrgreen:

Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

tom360

• **
  • Vozi: avion za Abesiniju

To bi trebao biti nasljednik Supertenere, valjda konkurencija BMW-u?
Evidentirano
Hipishizik Metafizik

legajuana

• **
  • Vozi: Versulju

ima li yamaha uopće agregat od 1200ccm a da nije redni 4 cil. ?

joke

Da, tako pričaju..
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

Icek

Apropo pokušaj ugrožavanja BMW R1200 GS, pa good luck Yamaha  :palacgore:
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana

Ako je istina jedna je moja  :D
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

joke

ima li yamaha uopće agregat od 1200ccm a da nije redni 4 cil. ?

Vjerovao ili ne(ja ne vjerujem) agregat bi trebao biti paralelni dvocilindrik deriviran od nekog Yamahinog agregata za motorne saonice.
Ja prije vjerujem da če to biti neki paralelni dvocilindrik na bazi TDM-a(simulacija V2 putem specifičnog kuta paljenja) sa povečanom zapremninom
Evidentirano

tutankamon

Vjerovao ili ne(ja ne vjerujem) agregat bi trebao biti paralelni dvocilindrik deriviran od nekog Yamahinog agregata za motorne saonice.
Ja prije vjerujem da če to biti neki paralelni dvocilindrik na bazi TDM-a(simulacija V2 putem specifičnog kuta paljenja) sa povečanom zapremninom

ovo na slici i je mašina od TDM-a :mrgreen:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

joke

Apropo pokušaj ugrožavanja BMW R1200 GS, pa good luck Yamaha  :palacgore:

I za dodatno zapetljavanje stvari izgleda da GS u 2010 dolazi sa DOHC sustavom

Evidentirano

smarty

• Vozi: FZ6 S2 N '07

Ovo odispred i izgleda kao neke motorne saonice  :mrgreen: :LOL:

Radije bi ja GS-a  8)
Evidentirano
www.young-4ever.org
Ne cveta cveće ni u naše preduzeće.
"Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje, ali žalim što nemaju svoje"  N.T

bobo RR

• Vozi: Yamaha thunderace 1000

Ako je istina jedna je moja  :D
Ti bi to kupio sam da pokazes da je bolja od BMW-a  :mrgreen: Ma da su kako dobri i kako lijepi,takov tip motora mi je ruzan,a sta mogu  :?
Evidentirano
Bog je velik..ali ti si i dalje glup

vickodu

Ne da je bolja nego samo manje kvarljiva  :wink: A i Yamaha ima pouzdanu seervisnu mrezu u HR za razliku od drugih
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

Igoreta

• **

izgleda dosta futuristički s tim svjetlima...
a i ovaj amortizer je dosta upadljiv, guba izgleda...
još ak bude i osjetno jeftinija od BMW-a...  :palacgore:
Evidentirano

joke

Jebiga, ja vam napišem da sliku shvatite ko krčkariju svog djeteta ili nečaka od 3-4 godine, a vi opet raspravljate o slici  :misli:

Dakle, da ponovim;

SLIKA NEMA VEZE SA STVARNOŠĆU, a ni sama informacija o modelu nije službeno potvrđena.
Evidentirano

bobo RR

• Vozi: Yamaha thunderace 1000

Jebiga, ja vam napišem da sliku shvatite ko krčkariju svog djeteta ili nečaka od 3-4 godine, a vi opet raspravljate o slici  :misli:

Dakle, da ponovim;

SLIKA NEMA VEZE SA STVARNOŠĆU, a ni sama informacija o modelu nije službeno potvrđena.
Pa sta si onda stavio temu  :jesus: Pa o cemu cemo onda o topljenju snijega na polovima  :mrgreen: Ukratko zelis reci da nam podvaljujes nepouzdane informacije o novim modelima sa imaginarnim slikama  :misli:  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je velik..ali ti si i dalje glup

vickodu

Izgleda da cu ja ipak morat kupit BMW  :( :( :(
Evidentirano

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku

hebeš velike zapremnine, nema ovo veze s YZE modelima :palacdolje:
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

majle

• **
  • Vozi: Stroma tu i tamo...

ima gume (motor na slici, ne nova tenere 1200 joke  :mrgreen: ) kao tw modeli...  :LOL:
Evidentirano

TOJO

• **
  • Vozi: Motor neki !

Motor dolazi krajem 2010 znaci na Intermot u Kölnu ce biti prezentacija !

Maschina ce biti u grubo kao na TDM-u  :palacgore:

Laksa od GS-a i jaca od GS-a uz to ce imati jaku serijsku opremu !

Trebala je vec 2009  :misli:

Dealer Yamahe mi je u razgovoru rekao da neocekuju cudo ali ce zadati udarac GS-ovcima uz to i Honda nespava pa ce vec 2010 u ljetu prestaviti svoju novu ili staru Afrika Twin ! :palacgore:
Evidentirano
Ne razlikuje se nista za razliku od nicega .....

www.bolimekita.com

Peter Stingray

Dobro daj ga onda ak ga sretneš usput pitaj jel zna kad Yamahini R motori dobivaju ABS,to bi me više zanimalo.
Evidentirano

TOJO

• **
  • Vozi: Motor neki !

Dobro daj ga onda ak ga sretneš usput pitaj jel zna kad Yamahini R motori dobivaju ABS,to bi me više zanimalo.

Za R1 je rekao da tek 2011 ocekuje ABS ali nije izkljuceno da 2010 bude u ponudi uz donaplatu za R6 je dosta konkretnije rekao da nece doci ABS barem u ovome Modellu dok ne dode novi preradeni Modell !

U 10 Mijesecu ce ici u Neuss pa cemo znati vise !

Bit ce  R1 SP u ponudi za 20.000 € Öhlins Akrap Bla bla .......

Evidentirano
Ne razlikuje se nista za razliku od nicega .....

www.bolimekita.com

Peter Stingray

Aha puno hvala baš šteta,ali mi je i glupo što neće sljedeće godine doći potpuno nova R6,nego tek kasnije.
Evidentirano

joke

Bit ce  R1 SP u ponudi za 20.000 € Öhlins Akrap Bla bla .......

Zar nije već u ponudi  :misli:

http://www.yamaha-motor.de/products/information/promotion/yzf_r1_motogp_replica.jsp
Evidentirano

Sledgehammer

• Gost

Ma da - svi su konkurencija BMW-u... dajte ljudi, uozbiljite se!!

Ne zbog BMW-a kao marke (koji je daleko od idealnog, ali naspram ogromne većine je bog, zakon, pojam ili štogod hoćete...), nego zbog konkretnog modela (R1200 GS/GSA) koji - sviđalo se to nama ili ne - ipak nema pravu konkurenciju.

Zbog toga je i Moto Guzzi napravio "GS killera", zvučnog imena Stelvio, koji je tričetvrt vremena provedenog na testiranju bio na - servisima, koji nije prvih 10.000 km mogao odraditi bez 27 posjeta servisu zbog mnogih i lakih i teških kvarova, u toj mjeri da je test na 25.000 km morao biti otkazan nakon 10.000, jer nije imao smisla... jebeš takav motor!... htio bi biti GS-killer, iako je to prvi motocikl Guzzija u toj klasi, i odmah bi htio učiti "tateka kak se djeca delaju"), a umjesto maštanja o slavi, bolje da su vrijeme trošili na kvalitetnije sastavljanje i testiranje motocikla...

Danas je pojam "GS killer" ustvari moderan način reklamiranja, kojeg se ne libe koristiti apsolutno svi koji rade i izbacuju veliki putni maksi-enduro na tržište... a koriste ga upravo zato jer im je jedan takav model nedostižni uzor, dok su svi ostali samo "wannabe", i toga su - ajde barem nešto! - i sami svjesni.

Ego diže kredite koje praksa ne može vratiti... toliko puta "deja vu"...  :wink: :wink:

Logički je isto tako jasno - ako se jedan model radi i usavršava već preko 25 godina, proizveden je preko 120.000 puta, osvojio je sve što se može osvojiti, te ima nenadmašnu aftermarket ponudu, sa nebrojeno tvrtki koje svoje proizvodne programe baziraju samo na tom modelu!!, onda je jasno da se stoji pred zidom koji je teško osvojiti sve da te ispale iz topa, a kamoli da to moraš vlastitim snagama... i onda neki nadobudni padobranac veli za svoj prvi model te klase, samo zato što je nakupovao brdo dobrih komponenti sa strane (jedino ga jebe kaj ih nije uskladio!, ali to je "sitnica"...), odmah veli da će skiniti GS sa trona...

Sada se čeka slijedeći kandidat koji će se reklamirati kao "GS-killer"; kako raste njihov broj, kao i broj njihovih neuspjeha, tako je karizma samog GS-a još veća... svidjelo se to nekome ili ne, ali to je - činjenica...  :D :D :D

E to ja zovem optimizmom! I to onim - komičnim...
Evidentirano

z-1000mk

• Vozi: PraNinđu

Imaš ti Sledge koji konkretniji razlog zakaj bi GS bil bolji od konkurencije ili samo zato jer je bog i zakon ?   :misli:

Može biti i 500.000 puta proizveden, al kad je kriva koncepcija u startu ko i kod ostalih BMWa....  :neznam:
Evidentirano
Barenstarke bikes fur kleine mause
Let the good times roll...
Il si Ninđa il si Minđa...
http://www.mojvideo.tv/videos/11917/kawasaki-z1%28kz900%29-drifting.html
Fuck you & have nice day
 Str: [1] 2  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.138 sekundi uz 16 upita.