čuj
išao sam na jedan Forum party u 4. mj. 2008 - znaš koliko je bilo u Gorskom kotaru (osim što je kiša lila) - 8 stupnjeva
tako ako se vrijeme zainati - moglo bi u 10. mj. biti nekih maximalnih 10-12 stupnjeva tamo
reci mi - svako koliko bi ti stao da se mašina ohladi 
nebi stajao.......tjerao bi dok imam goriva, i onda bi sipao na oko 150km i pred ZG.......i to je sve
išao sam BTom u VŽ, 2007god i nisam stao 270km, kako sam krenuo od kuće,pa sve do ulaza u VŽ........za motosusret koji je bio početkom 7mj, al računaj da BT nema ventilator........pa tako vjerujem da ni ovom skuteru ništa nebi bilo.......danas sam ga sastavio, dobro ide,novi klip je unutra........treba ga malo razraditi......i probati,ako dođe do nekih grešaka da to otklonim.......a još ima 70cc,htio sam staviti 50cc nazad,al nisam mogao nabaviti neki polovan cilindar........i još moram prijenos srediti, prelake rolnice sam stavio, al to sutra bude rješeno......
samo, mali je rezervoar,to mi je problem,ima 6,5 litara......da je barem 10tak,to bi bilo OK.......da nemoram uopće stati......
jedino me vrijeme brine, nebi kretao ako baš kiša lije......