Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Anketa

Obzirom na rast Runnera u svim segmentima (velicina, tezina), dali smatrate da bi u iducem modelu najjaci model trebao imati novi QUASAR 300?

Da, svakako;
LEADER 200 mu je dovoljan;
Ne, to bi jos dodatno povecalo tezinu, treba ostaviti 200ccm i ici na smanjenje kg;
Treba ici na 300ccm, ali i pokusati smanjiti tezinu koji kg, ili barem da ostane ista!

Str: 1 ... 144 145 [146] 147 148 ... 192   Dolje

Autor Tema: Gilera RunneR club-za nas tRRkace...  (Posjeta: 118813 )

runner_sp

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: kaj se stigne..
Odg: Gilera RunneR club-za nas tRRkace...
« Odgovori #3625 : 21. Srpanj 2010, 20:34:50 »

bolje platit malo servisa neg da ti kenjaju ak te slucajno zaustave :D
Evidentirano

igor86

• **
  • Vozi: sr150
« Odgovori #3626 : 21. Srpanj 2010, 21:02:24 »

blokada na vario cini svoje, i normalno da leti u okretaji

ostali, odgovori su vam ono LOL
« Zadnja izmjena: 21. Srpanj 2010, 21:13:27 igor86 »
Evidentirano

Robi_PU

• **
  • Vozi: Gileru Runner ST 125
« Odgovori #3627 : 21. Srpanj 2010, 21:46:57 »

Evo da se pohvalim, ja i moj runner nikako na istu granu..
Ovo je vec 100- ti put da mi ga je puna kapa..
Idem za veli vrh za gore i skuter sa 100 sve vise spusta brzinu.. na 80 i nesto sam dosao i ispred mene 50 metara kamion koci ja polako pocinjem kociti dodem do njega i odjednom nesto puklo, babe okolo gledjau sta ej to puklo svi u kamion i bus ispred njega kad ono moj runner  :shock:
I melje li ga melej nece preko 60, pun gas i kao da mu ne dam gas... Sad cete se opet javit zasto sma vozio ako su bili takvi zvukovi, jer necu sigurno gurati motor 2 km do kuce ili slicno..
Izgleda najvjerovatnije opet kvacilo  :palacdolje: :palacdolje:
Sutra servis, i napravit frku pa da vidimo
Evidentirano

Disc0

• **
  • Vozi: ST 200
« Odgovori #3628 : 21. Srpanj 2010, 21:55:53 »

Evo da se pohvalim, ja i moj runner nikako na istu granu..
Ovo je vec 100- ti put da mi ga je puna kapa..
Idem za veli vrh za gore i skuter sa 100 sve vise spusta brzinu.. na 80 i nesto sam dosao i ispred mene 50 metara kamion koci ja polako pocinjem kociti dodem do njega i odjednom nesto puklo, babe okolo gledjau sta ej to puklo svi u kamion i bus ispred njega kad ono moj runner  :shock:
I melje li ga melej nece preko 60, pun gas i kao da mu ne dam gas... Sad cete se opet javit zasto sma vozio ako su bili takvi zvukovi, jer necu sigurno gurati motor 2 km do kuce ili slicno..
Izgleda najvjerovatnije opet kvacilo  :palacdolje: :palacdolje:
Sutra servis, i napravit frku pa da vidimo

Super, ovo mi uljeva povjerenje u mog ST-a :(

Robi_PU

• **
« Odgovori #3629 : 21. Srpanj 2010, 21:59:10 »

Danas bi ga prodao samo nek ide ca, evo bas totalno razocaranje..  :palacdolje: :palacdolje: ( naravno, tata nece dati)
Imam i filmic, al na mobu je a nemam usb kabel ni nista za prebacit na komp, kad stignem cu prebacit
Evidentirano

Fothermucker s

• **
  • Vozi: umjereno do pretežno sporo
« Odgovori #3630 : 21. Srpanj 2010, 22:53:35 »

Nakon kupnje vx 125, došlo na red da se napravi i servis ( došlo malo neplanirano jer je remen dao svoje i pukao ). Kad se raskopalo imalo se što i vidjeti.

Ja sam mislio da su moje potrošene  :shock: :shock:
Naspram ovih moje su za prvu ugradnju u tvornici!!!!  :LOL: :LOL: :LOL:

Fakat prvi, ali stvarno PRVI put u životu vidim ovako silovane dijelove na Runneru! Kak je to uopće išlo i kakve sve zvukove nije ispuštao!!!
Evidentirano
R.F.D.P.

bozoou

• **
  • Vozi: VXR200
« Odgovori #3631 : 22. Srpanj 2010, 00:43:37 »

@Robi, osim sto si ga vozio, velis testiranje kvara na punom gasu?? :shock:

Fakat prvi, ali stvarno PRVI put u životu vidim ovako silovane dijelove na Runneru! Kak je to uopće išlo i kakve sve zvukove nije ispuštao!!!

...i ja sam se zapitao kako je zvučao taj runner  :misli:
...i kako bi te rolice izgledale da nije pukao remen tako skoro  :mrgreen:
@trop,ozbiljno pitanje, šta nije bilo gadnih zvukova iz prijenosa?? Koliko si ti km s njim napravio do puknuća remena? I kakve riječi hvale je dao bivši vlasnik?? "Sve redovito servisirano" ?? :mrgreen:
Mislim, rekao si da je servis dosao neplanirano, očito ti je bivši vlasnik trebao reć na kolko km je šta mjenjao? :misli:
Nadam se da si promjenio ulja...jer ako je i njih toliko "silovao" ...e onda ti je fkt uvalio mačka u vreći! Koliko si opce iskesirao za njega??
Evidentirano

Vupy

• **
  • Vozi: Yamaha Fazer Fz6 S2 GT '08
« Odgovori #3632 : 22. Srpanj 2010, 13:39:09 »

da se malo ubacim  :mrgreen:

čitam pomalo na preskokce ovu temu sa runnerima i dođem do zaključka da novi ST modeli i nisu baš nešto   :?

imao sam VXR 2002, jedan jedini kvar u 30000 km je su bili namotaji (sam sam kriv jer sam prao sam miniwashem)

sad imam VXR 2004, evo ga na 26000 i nikad ništa ni da bi zakašljucao  :D, toliko sam siguran u njega da bi s njim sad zapičio za Dubrovnik  :palacgore:

najveća mana za mene kod ST modela je mali rezervar  :( , VXR-a natočim i zaboravim kad sam ga točio :mrgreen:

PS.
(trebam remen ako netko zna gdje ima jeftinije  :mrgreen:)
Evidentirano

Robi_PU

• **
« Odgovori #3633 : 22. Srpanj 2010, 20:17:57 »

@Robi, osim sto si ga vozio, velis testiranje kvara na punom gasu?? :shock:

Ma nije da volim, al sve treba probat  :LOL: :LOL:
Ma puna kapa mi ga je bila, dobro da ga u rivu nisam utopio taman mi usput bila..
Evo kazu u servisu kvacilo opet otislo, za 5 dana ce najvjerovatnije stic  :palacgore: :palacgore: Odlicno, sad biciklom u 5-6 ujutro na posao, jebem ti motor i sve
Ma sad idem onom "Kupio sam motor da on mene sluzi, a ne ja njega"  8)
Evidentirano

aldinvxr

• *
  • Vozi: vxr200
« Odgovori #3634 : 22. Srpanj 2010, 21:20:30 »

Ja znam kako je zvucao.Na svakoj rupici se culo kao zveckanje kovanica,na ler lupka,kad das gas do kraja na startu kao da nesto trga u njemu.Eto,je mislim da je tako.I meni se istrosio variomat,ali sam mjenjao klizace svako 6000km,valjke na 5000 odjednom samo poceo gutati valjke.Tocnije 500km max mogu biti da ne pocnu lupkati.Sad kupujem sve u pšrijenosu novo osim primara i sekundara pa onda da vidim sto ce prolupkati.
Samo u mene je variomat manje potrosen.
Ps i valjke kad izvadim na 5000 nisu istroseni skoro pa nimalo.Valjaju ipak sad.
Sta mi preporucujete da uzmem kvacilo deltu ili torq.Sa cim cu dobiti vise.
Evidentirano

igor86

• **
  • Vozi: sr150
« Odgovori #3635 : 22. Srpanj 2010, 21:24:54 »

kinesko smece
Evidentirano

josko

« Odgovori #3636 : 22. Srpanj 2010, 22:42:41 »

Ja znam kako je zvucao.Na svakoj rupici se culo kao zveckanje kovanica,na ler lupka,kad das gas do kraja na startu kao da nesto trga u njemu.Eto,je mislim da je tako.I meni se istrosio variomat,ali sam mjenjao klizace svako 6000km,valjke na 5000 odjednom samo poceo gutati valjke.Tocnije 500km max mogu biti da ne pocnu lupkati.Sad kupujem sve u pšrijenosu novo osim primara i sekundara pa onda da vidim sto ce prolupkati.
Samo u mene je variomat manje potrosen.
Ps i valjke kad izvadim na 5000 nisu istroseni skoro pa nimalo.Valjaju ipak sad.
Sta mi preporucujete da uzmem kvacilo deltu ili torq.Sa cim cu dobiti vise.

to su dvi različite stvari
kvačilo =start
torq=bolja ubrzanja/međuubrzanja
Evidentirano

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #3637 : 22. Srpanj 2010, 23:38:50 »

ovi novi runneri stvarno nisu ni do koljena starima :?
pa jel moguče Robi_pu da je opet ista stvar otišla :(

Disc0

• **
« Odgovori #3638 : 23. Srpanj 2010, 11:19:40 »

ko zna dal su prvi put promjenili il su samo sfusarili nesto...

aldinvxr

• *
« Odgovori #3639 : 23. Srpanj 2010, 13:39:27 »

to su dvi različite stvari
kvačilo =start
torq=bolja ubrzanja/međuubrzanja
Sad sam zvao mototrade nemoze naruciti nista za vxr-a.Zvao sam amitrade i sutra zovem da mi posalje polini vario sa 9 valjaka,kvacilo g2 maxi i crvene federice za kvacilo.Torq cu kupiti onda poslije.Zanima me koje valjke da kupim jos uz taj variomat,i centralni feder dali bi valjalo kupiti drugi jer uz vario dodje bijeli.Mozda plavi da kupim?Zelim da imam jak trzaj na startu da na zadnji lakse ide.
Evidentirano

josko

« Odgovori #3640 : 23. Srpanj 2010, 20:00:31 »

Sad sam zvao mototrade nemoze naruciti nista za vxr-a.Zvao sam amitrade i sutra zovem da mi posalje polini vario sa 9 valjaka,kvacilo g2 maxi i crvene federice za kvacilo.Torq cu kupiti onda poslije.Zanima me koje valjke da kupim jos uz taj variomat,i centralni feder dali bi valjalo kupiti drugi jer uz vario dodje bijeli.Mozda plavi da kupim?Zelim da imam jak trzaj na startu da na zadnji lakse ide.

susrećeš se s 2 problema
1.teško je uštelati motor s polini variomatom  i malossi torqom (i sam sam imao isti problem)
2.a ti još misliš uzimat variomat  s 9 kuglica, di ćeš nabavit različite težine utega ?

moja preporuka malossi vario + malossi torq i onda uzmeš deltu ili 2g kad si već zapeo za malossi. (prijatelj prodaje upravo taj kompletni malossi prijenos(vario,torq,delta),malo korišten.ako te zanima na PP)
Evidentirano

trop

• **
  • Vozi: ono što složi
« Odgovori #3641 : 23. Srpanj 2010, 20:18:43 »

Citat:
...i ja sam se zapitao kako je zvučao taj runner  :misli:
...i kako bi te rolice izgledale da nije pukao remen tako skoro  :mrgreen:
@trop,ozbiljno pitanje, šta nije bilo gadnih zvukova iz prijenosa?? Koliko si ti km s njim napravio do puknuća remena? I kakve riječi hvale je dao bivši vlasnik?? "Sve redovito servisirano" ?? :mrgreen:
Mislim, rekao si da je servis dosao neplanirano, očito ti je bivši vlasnik trebao reć na kolko km je šta mjenjao? :misli:
Nadam se da si promjenio ulja...jer ako je i njih toliko "silovao" ...e onda ti je fkt uvalio mačka u vreći! Koliko si opce iskesirao za njega??

Da ne povjerujete, samo se na leru čulo zvockanje i brzina je svaki dan bila sve slabija, ali je još uvijek išao kako se i vidi.
Usput da pitam, kaliko jako se steže ona velika matica od zadnjeg kotača?
Evidentirano

aldinvxr

• *
« Odgovori #3642 : 23. Srpanj 2010, 20:23:55 »

Bojim se samo kupiti polini kvacilo i variomat pa mi motor nece ici.A malossi nemam gdje nabaviti.
Josko,mozes mi na pp napisati koliko trazi para,dali je 100% uredu i dali mi moze poslati do lickog petrovog sela postom ja platim i podignem posiljku.Pozz
Evidentirano

Robi_PU

• **
« Odgovori #3643 : 23. Srpanj 2010, 22:16:07 »

Slazem se sa prvom recenicom !!  :palacgore: :palacgore:
znas sta sam razmisljao, evo necu te lagati, prosoa si jucer po giardinima, vidio sam te, i kazem frende ej prodat cu ovog kinesko smece ( kao sto kaze igor i u pravu je ! ) i kupit cu ovaj vxr, frend s foruma je i prodaje ga..
Popricat cu sa starim, al nece dat da prodam sigurno jer bi masu izgubio a i jos ima preko 6500 tkm..
I da, otislo je opet kvacio, naruceno je novo i doci ce i novi cep za antifriz opet curi..  :palacdolje: :palacdolje:
Evidentirano

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #3644 : 24. Srpanj 2010, 01:12:53 »

Slazem se sa prvom recenicom !!  :palacgore: :palacgore:
znas sta sam razmisljao, evo necu te lagati, prosoa si jucer po giardinima, vidio sam te, i kazem frende ej prodat cu ovog kinesko smece ( kao sto kaze igor i u pravu je ! ) i kupit cu ovaj vxr, frend s foruma je i prodaje ga..
Popricat cu sa starim, al nece dat da prodam sigurno jer bi masu izgubio a i jos ima preko 6500 tkm..
I da, otislo je opet kvacio, naruceno je novo i doci ce i novi cep za antifriz opet curi..  :palacdolje: :palacdolje:

e da, vidio sam te :wink:
daj se javi idući put, bit će mi drago :palacgore:
evo ja sam sa svojim okrenuo 7000 km od kupnje i zaista na njega nisam imao ni najmanju primjedbu
žao mi je što te malo skuter zeza :(

Disc0

• **
« Odgovori #3645 : 24. Srpanj 2010, 10:04:22 »

evo ja sam sa svojim okrenuo 7000 km od kupnje i zaista na njega nisam imao ni najmanju primjedbu

Moj ima oko 2500km i sve 5 osim sta mrvu teze pali, nadam se da necu imat problema ko robi.

Al mozda je to samo taj primjerak, meni su npr na staroj SRki nakon 2000km otisli lezaji radilice i od tada svakih 3-4 tkm obavezno, klip, cilindar, (malossi kit) nikad nista samo lezaji radilice stalno, imala je 32tkm kad sam je prodao i bila je valjda na 15om paru lezaja, moja pretpostavka je da su blokovi bili van centra i da se zato to dogadja...Dok mi je masu frendova imalo i SRke i druge skutere sa minarelliem i niko od njih NIKAD nije mjenjao lezajeve! E da prvih 10ak tkm se trpao samo TTS al onda reko sta da bacam lovu kad iovako i onako crkne...

E da i mozda je i kod robija neki drugi razlog sta kvacilo puca a ne nekvaliteta kvacila :misli:

aldinvxr

• *
« Odgovori #3646 : 24. Srpanj 2010, 13:29:31 »

Moj ima oko 2500km i sve 5 osim sta mrvu teze pali, nadam se da necu imat problema ko robi.

Al mozda je to samo taj primjerak, meni su npr na staroj SRki nakon 2000km otisli lezaji radilice i od tada svakih 3-4 tkm obavezno, klip, cilindar, (malossi kit) nikad nista samo lezaji radilice stalno, imala je 32tkm kad sam je prodao i bila je valjda na 15om paru lezaja, moja pretpostavka je da su blokovi bili van centra i da se zato to dogadja...Dok mi je masu frendova imalo i SRke i druge skutere sa minarelliem i niko od njih NIKAD nije mjenjao lezajeve! E da prvih 10ak tkm se trpao samo TTS al onda reko sta da bacam lovu kad iovako i onako crkne...

E da i mozda je i kod robija neki drugi razlog sta kvacilo puca a ne nekvaliteta kvacila :misli:
Kolega je takodje kupio nov st200 i tesko upali.Mora verglati po 10 sekundi da sastavi.Dok da mrvicu gasa pali odmah.Mislim da je to normalno.I kod mene nekad teze upali,ali inace iz prve pali bez gasa.
Evidentirano

banley

• Vozi: Yamahu Tmax bez pumpe goriva
« Odgovori #3647 : 24. Srpanj 2010, 14:31:53 »

Kolega je takodje kupio nov st200 i tesko upali.Mora verglati po 10 sekundi da sastavi.Dok da mrvicu gasa pali odmah.Mislim da je to normalno.I kod mene nekad teze upali,ali inace iz prve pali bez gasa.
e pa šta se s tim glupostima zamarate  :palacgore: ja ga nikad ne palim bez gasa a da ga pokušavam pola akumulatora bi potrošio dok se pokrene  :D
:misli: da ti ta ne stoji sve ovisi kakve si sreče kad kupuješ u dučanu  :wink:  npr na mom prvi vlasnik je promjenio vilice jer su puštale ulje i puštalo mu vodu na bragi a ja imam več s njim 22 500 i nikad problema
Evidentirano

Robi_PU

• **
« Odgovori #3648 : 24. Srpanj 2010, 16:57:52 »

Ja sam taj dan bio bez skutera, frend isto koji ima st je bio na skuteru ja pored njega na nogicama  :mrgreen:  :palacgore:
Ma moj isto ima problema sa paljenjem, samo to vise ni ne spominjem, to su za mene sad "sitnice"  :LOL: :LOL:
Sta sve necu proc s ovim runnerom  :ubikomp:
Evidentirano

biker4life

• Moderator
  • Vozi: '03 Runner 180 SP; '08 XT 660X
« Odgovori #3649 : 24. Srpanj 2010, 19:41:01 »

Slazem se sa prvom recenicom !!  :palacgore: :palacgore:
I da, otislo je opet kvacio, naruceno je novo i doci ce i novi cep za antifriz opet curi..  :palacdolje: :palacdolje:

Ili ako nemozes 200ccm zbog vozacke, razmisli da prodas svog ST125 i uzmes VX-a '02-'05.
Evo nedavno sam na auti.hr vidio jedan VX 125, stari tip, crveno sivi, serijala, god. 2005., ispod je pisalo prva vlasnica i samo 7 000 km.
Naravno, uvijek treba biti oprezan, ali ovaj se cinio kao vrlo ocuvan. Trazila je oko 14 000 kn (nije bas jeftino, ali ako je stvarna km nije ni puno).
Po meni, po iskustvu koje imam, i po ovome sto ovdje citam, stari Runner, a konkretno god. između '02 i '05 su mi se pokazali kao najkvalitetniji!
Nije ST los, ali ovo je previse za nov skuter - ta navlacenja po servisima, nema veze sta imas garanciju, to je muka, znam kako ti je.
 Str: 1 ... 144 145 [146] 147 148 ... 192   Gore

Stranica je generirana za 0.237 sekundi uz 18 upita.