Slazem se sa prvom recenicom !!

znas sta sam razmisljao, evo necu te lagati, prosoa si jucer po giardinima, vidio sam te, i kazem frende ej prodat cu ovog kinesko smece ( kao sto kaze igor i u pravu je ! ) i kupit cu ovaj vxr, frend s foruma je i prodaje ga..
Popricat cu sa starim, al nece dat da prodam sigurno jer bi masu izgubio a i jos ima preko 6500 tkm..
I da, otislo je opet kvacio, naruceno je novo i doci ce i novi cep za antifriz opet curi..

Ili ako nemozes 200ccm zbog vozacke, razmisli da prodas svog ST125 i uzmes VX-a '02-'05.
Evo nedavno sam na auti.hr vidio jedan VX 125, stari tip, crveno sivi, serijala, god. 2005., ispod je pisalo prva vlasnica i samo 7 000 km.
Naravno, uvijek treba biti oprezan, ali ovaj se cinio kao vrlo ocuvan. Trazila je oko 14 000 kn (nije bas jeftino, ali ako je stvarna km nije ni puno).
Po meni, po iskustvu koje imam, i po ovome sto ovdje citam, stari Runner, a konkretno god. između '02 i '05 su mi se pokazali kao najkvalitetniji!
Nije ST los, ali ovo je previse za nov skuter - ta navlacenja po servisima, nema veze sta imas garanciju, to je muka, znam kako ti je.