pa neces stavit neki katastrofa auspuh,nego ces stavit neki dobar auspuh sa kojim ce serijala ici bolje nego sa nekim najjeftinijim auspuhom a bit ce dobar i za kit...
OK

......svatko od nas ima svoje mišljenje i način rada......al neka radi kako hoče,meni svejedno..........

recimo, ja na svom imam 70cc,pa i nešto više,jer promjer je 47mm,a hod 41,4mm......ostalo je sve original......karb 14mm,sa diznom 85,i serijski auspuh.......jedino što ima ploča ispod cilindra,pa su kutevi kanala malo veći od originala, te lakše rolnice.......i s tim sam zadovoljan
motor po satu ide 80, sve preko toga traži veći karburator, pogotovo kada na nizbrdici kada dođe do 82,84km/h, onda se to osjeti......al veći karb bi išao samo u kombinaciji sa auspuhom,ispod 21-22mm nebi bilo svrhe stavljati gore.......al onda treba prepraviti usisne lamele, jedan dio pobrusiti koliko se može,i novo usisno koljeno,jer prima 19mm karb,kada bi ga malo dotjerao biaxom......al zbog možda 15km/h da radim ovo sve,nije mi potrebno......i uvijek sam za to, da se više napravi u radionici kod kuće, nego da se kupuju skupi djelovi......
tako da treba sve dobro odvagati.......a on sam bude znao što želi i koje su mu mogučnosti.....