Iwa
Nemesis
Moderator

Spol: 
Vozi: cbr1000f Lokacija: Zagreb
|
 |
« : 30. Rujan 2009, 19:46:59 » |
|
MK BULLS - Pleternica
moto susret - 14.-15.05.2010.
ulaz naravno besplatan
Kontakt: Zdravko Uremović - predsjednik 098/212-660 Tomislav Lucić - dopredsjednik 098/295-460 Tomislav Rezo - blagajnik 098/816-629
|
|
|
« Zadnja izmjena: 11. Svibanj 2010, 13:52:04 Iwa »
|
Evidentirano
|
|
|
|
kum11

Spol: 
Vozi: Honda CBR 600RR '05 Lokacija: MK Bulls
|
 |
« Odgovor #1 : 01. Listopad 2009, 10:50:08 » |
|
... da malo pojasnim za početak, a ostalo će sve doći na vrijeme ... Radi se o organiziranju prvih moto susreta našeg kluba. Nismo tek novo osnovani moto klub, već na moto sceni djelujemo nekoliko godina, pa smo mišljenja da je došlo i naše vrijeme za organizaciju tako nečega, prije svega jednog veliko druženja. Nakon dugog vijećanja i pregleda kalendara moto susreta od prošle, pa tako i pretprošle godine ustanovili smo da sa tim datumom (treći vikend u petom mjesecu) ne uskačemo nikome u termin održavanja moto susreta u našoj bližoj okolici (mislim na Slavoniju i Baranju). Kad sam već tu da nas malo i predstavim: MK BULLS Pleternica - neki su čuli već za nas, a vjerujem da će i ostali koji nas još nisu upoznali ... To su vam oni jaki bikovi koji bacaju sve na užetu kad su u punom sastavu ...  Klub je osnovan na inicijativu nas 20-ak zaljubljenika u motore i motociklizam općenito. Počeli smo sa druženjima već od 2005.g. s tim da klub aktivno djeluje od 2007.g. Trenutno brojimo 50-ak članova, što aktivnih, što simpatizera koji pomažu pri radu kluba. Redovno posjećujemo organizirane moto susrete, te se rado odazivamo na one humanitarnog karaktera ... Da ne odugovlačim previše, sve informacije će doći na vrijeme .... a do tada, jedan veliki bikerski pozdrav i do slijedećeg viđenja na nekom od susreta ili party-ja ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
bik koji sjedi
Spol: 
Vozi: YAMAHA R1 Lokacija: PLETERNICA
|
 |
« Odgovor #2 : 01. Listopad 2009, 10:51:50 » |
|
Klub je osnovan prije 3.godine. Nalazimo se u Pleternici (12km od Požege i 30km od Slavonskog Broda) i ovo je prvi moto susret u našoj organizaciji! Nisam stavljao dodatne podatke jer sam sam htio napisati šta Vas bude zanimalo! Dakle, organiziramo prvi puta moto susret. Nismo se upuštali ranije u organizaciju jer smo prvo htjeli obici što više moto susreta i sudjelovati u što više humanitarnih akcija. Sada kada mislimo da smo bili na dosta mjesta onda smo se odlučili za ovakav potez!
Moto susret će biti 15.5. (subota) u Pleternici na lokaciji pleterničkog sajmišta iliti "hipodroma" (na izlazu iz Pleternice prema Slavonskom Brodu), a ne bih stavljao još nikakve dodatne informacije jer je još sve u dogovorima i na vrijeme će te biti obaviješteni!
Pozz od MK BULLS-a
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
1.moto susret MK BULLS 14.-15.05.2010. u Pleternici
|
|
|
BEŠO - SB
Spol: 
Vozi: Yamaha Fazer S2 Lokacija: Slavonski Brod
|
 |
« Odgovor #3 : 11. Listopad 2009, 12:07:07 » |
|
Bravo BULLS-i,vi kao ekipa itekako ste postali prepoznatljivi i kao klub i kao pojedinci pa je i došlo vrjeme da vam se uzvrati za sve vaše posjete koje ste zadnjih godina činili.Pošto ste organizatori susreta za pretpostavit je da se nečete prijaviti za potezanje konopa ali i da nečete zabraniti pucanje onima koji to vole i žele....Želim vam uspjeh u organiziranju susreta i prije svega lijepo vrjeme,a tjedan dana prije vas na moto susretu MK BROD preporučit čemo vaš termin kao sljedeče odredište.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Darko Ćušković - BEŠO Više volim da me mrze zbog onog što jesam nego da me vole zbog onog što nisam.
|
|
|
ivanSB

Spol: 
Vozi: Suzuki GSX-R 600 K7 Lokacija: Slavonski Brod
|
 |
« Odgovor #4 : 07. Siječanj 2010, 14:37:06 » |
|
Jedva čekam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
terza
Spol: 
Vozi: Bandit 1200 s Lokacija: Nova Gradiska...
|
 |
« Odgovor #5 : 08. Siječanj 2010, 01:05:34 » |
|
Klub je osnovan prije 3.godine. Nalazimo se u Pleternici (12km od Požege i 30km od Slavonskog Broda) i ovo je prvi moto susret u našoj organizaciji! Nisam stavljao dodatne podatke jer sam sam htio napisati šta Vas bude zanimalo! Dakle, organiziramo prvi puta moto susret. Nismo se upuštali ranije u organizaciju jer smo prvo htjeli obici što više moto susreta i sudjelovati u što više humanitarnih akcija. Sada kada mislimo da smo bili na dosta mjesta onda smo se odlučili za ovakav potez!
Moto susret će biti 15.5. (subota) u Pleternici na lokaciji pleterničkog sajmišta iliti "hipodroma" (na izlazu iz Pleternice prema Slavonskom Brodu), a ne bih stavljao još nikakve dodatne informacije jer je još sve u dogovorima i na vrijeme će te biti obaviješteni!
Pozz od MK BULLS-a
Diablići dolaze kod svojih prijatelja i daju preporuku svima ostalima da dodju kod MK Bulls-a... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
deus

Spol: 
Vozi: Kawajasaki Lokacija: Kutjevo, Pozega
|
 |
« Odgovor #6 : 08. Siječanj 2010, 01:33:06 » |
|
kod bullsa se dolaziiii... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
See me ride out of the sunset...
|
|
|
frog

Spol: 
Vozi: Suzuki naRavno Lokacija: Vinkovci
|
 |
« Odgovor #7 : 08. Siječanj 2010, 08:12:40 » |
|
Diablići dolaze kod svojih prijatelja i daju preporuku svima ostalima da dodju kod MK Bulls-a...  MK-Bulls  samo naprijed i da budete i dalje najglasniji 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Samo laganini
|
|
|
bik koji sjedi
Spol: 
Vozi: YAMAHA R1 Lokacija: PLETERNICA
|
 |
« Odgovor #8 : 12. Siječanj 2010, 08:29:35 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lone-wolf

Spol: 
Vozi: KTM Lokacija: Požega
|
 |
« Odgovor #9 : 15. Siječanj 2010, 18:23:38 » |
|
Prijatelji iz PleterCity  , dolazimo i mi sa blatnim motorima kako je i red- da vas zajedemo i zapijemo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
on and off the road.... This time, next year, we will be millionairs...
|
|
|
Wrbex

Spol: 
Vozi: Revo & Honda SC57 Lokacija: Donji Miholjac - Osijek
|
 |
« Odgovor #10 : 16. Siječanj 2010, 12:16:12 » |
|
Kamikaze takodjer dolaze, osim ako ne zavrsimo po bolnicama 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
maki1980
Vozi: ubrzo Lokacija: Slavonija
|
 |
« Odgovor #11 : 19. Siječanj 2010, 15:08:22 » |
|
... da malo pojasnim za početak, a ostalo će sve doći na vrijeme ... Radi se o organiziranju prvih moto susreta našeg kluba. Nismo tek novo osnovani moto klub, već na moto sceni djelujemo nekoliko godina, pa smo mišljenja da je došlo i naše vrijeme za organizaciju tako nečega, prije svega jednog veliko druženja. Nakon dugog vijećanja i pregleda kalendara moto susreta od prošle, pa tako i pretprošle godine ustanovili smo da sa tim datumom (treći vikend u petom mjesecu) ne uskačemo nikome u termin održavanja moto susreta u našoj bližoj okolici (mislim na Slavoniju i Baranju). Kad sam već tu da nas malo i predstavim: MK BULLS Pleternica - neki su čuli već za nas, a vjerujem da će i ostali koji nas još nisu upoznali ... To su vam oni jaki bikovi koji bacaju sve na užetu kad su u punom sastavu ...  Klub je osnovan na inicijativu nas 20-ak zaljubljenika u motore i motociklizam općenito. Počeli smo sa druženjima već od 2005.g. s tim da klub aktivno djeluje od 2007.g. Trenutno brojimo 50-ak članova, što aktivnih, što simpatizera koji pomažu pri radu kluba. Redovno posjećujemo organizirane moto susrete, te se rado odazivamo na one humanitarnog karaktera ... Da ne odugovlačim previše, sve informacije će doći na vrijeme .... a do tada, jedan veliki bikerski pozdrav i do slijedećeg viđenja na nekom od susreta ili party-ja ...  <jedva čekam taj lom jupiiiiii 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 23. Siječanj 2010, 12:21:41 maki1980 »
|
Evidentirano
|
1.moto susret MK BULLS 15.05.2010. u Pleternici
|
|
|
maki1980
Vozi: ubrzo Lokacija: Slavonija
|
 |
« Odgovor #12 : 19. Siječanj 2010, 15:14:29 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 23. Siječanj 2010, 12:20:16 maki1980 »
|
Evidentirano
|
1.moto susret MK BULLS 15.05.2010. u Pleternici
|
|
|
terza
Spol: 
Vozi: Bandit 1200 s Lokacija: Nova Gradiska...
|
 |
« Odgovor #13 : 13. Veljača 2010, 12:52:33 » |
|
Diablići dolaze kod svojih prijatelja i daju preporuku svima ostalima da dodju kod MK Bulls-a...  Emisija o MK Bulls Pleternica, iz radionice Video studia Tref, i majstora Strašila.......pogledajte ... Net Event Live www.neteventlive.com
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GS550

Vozi: Suzuki gs550 Lokacija:
|
 |
« Odgovor #14 : 13. Veljača 2010, 15:16:55 » |
|
nadam se da se vidimo računam na taj datum...pozdrav ekipi iz Frkljevaca
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
wild_horse

Spol: 
Vozi: hyosung aquila 250 Lokacija: earth
|
 |
« Odgovor #15 : 13. Veljača 2010, 17:28:38 » |
|
počnite hladit pivo za "INDEPENDENT" čopor 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kum11

Spol: 
|
 |
« Odgovor #16 : 13. Veljača 2010, 22:30:07 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
widasb
Spol: 
Vozi: Yamaha Dragstar 250 Lokacija: Slav.Brod
|
 |
« Odgovor #17 : 24. Veljača 2010, 15:43:01 » |
|
pozdrav Bullsima od partnera sa snimanja sapunice... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
classic je classic, bilo i bit će...
|
|
|
kum11

Spol: 
|
 |
« Odgovor #18 : 24. Veljača 2010, 23:08:41 » |
|
pozdrav Bullsima od partnera sa snimanja sapunice...  glavni glumac hit serije ..... ekipa, pozdrav i vama, ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
chis_dj
Spol: 
Vozi: Kawasaki z1000 1978-Kawasaki zx10 1988 Lokacija: Djakovo
|
 |
« Odgovor #19 : 01. Ožujak 2010, 18:55:23 » |
|
nama ste bili dragi gosti,uže je ostavilo traga ali probat če mo opet,želimo vam dobre prve susrete MK Đakovo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ćis - MK "Djakovo"
|
|
|
kum11

Spol: 
|
 |
« Odgovor #20 : 01. Ožujak 2010, 21:12:08 » |
|
nama ste bili dragi gosti,uže je ostavilo traga ali probat če mo opet,želimo vam dobre prve susrete MK Đakovo
hvala prijatelju na lijepim željama, potrudit ćemo se, tj. već se i sad puno radi na tome, da se i mi pokažemo kao pravi domaćini, kao što se i nas dočekalo gdje god smo se pojavili...  nadam se da se vidimo ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
YAMAHA R-M1

Spol: 
Vozi: YAMAHA R1 Lokacija: SLAV.BROD
|
 |
« Odgovor #21 : 03. Ožujak 2010, 22:37:04 » |
|
Vidimo se ekipa Dodo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
VUKOVIĆ JOSIP
|
|
|
kum11

Spol: 
|
 |
« Odgovor #22 : 05. Ožujak 2010, 18:28:15 » |
|
Vidimo se ekipa Dodo
tako je Dodo, a i vikend prije kod vas .... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sonny

Spol: 
Vozi: Malo bijelo čudovište Lokacija: Slavonija
|
 |
« Odgovor #23 : 05. Ožujak 2010, 21:46:57 » |
|
....mislim da ne moram potvđivati naš dolazak.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
MK Racing Našice
Prebolio sam kronični Honditis...... ......sad vozim Ducati.........protuotrov.....
|
|
|
kum11

Spol: 
|
 |
« Odgovor #24 : 06. Ožujak 2010, 23:05:46 » |
|
|
|