... da malo pojasnim za početak, a ostalo će sve doći na vrijeme ...
Radi se o organiziranju prvih moto susreta našeg kluba.
Nismo tek novo osnovani moto klub, već na moto sceni djelujemo nekoliko godina, pa smo mišljenja da je došlo i naše vrijeme za organizaciju tako nečega, prije svega jednog veliko druženja.
Nakon dugog vijećanja i pregleda kalendara moto susreta od prošle, pa tako i pretprošle godine ustanovili smo da sa tim datumom (treći vikend u petom mjesecu) ne uskačemo nikome u termin održavanja moto susreta u našoj bližoj okolici (mislim na Slavoniju i Baranju).
Kad sam već tu da nas malo i predstavim:
MK BULLS Pleternica - neki su čuli već za nas, a vjerujem da će i ostali koji nas još nisu upoznali ...
To su vam oni jaki bikovi koji bacaju sve na užetu kad su u punom sastavu ...

Klub je osnovan na inicijativu nas 20-ak zaljubljenika u motore i motociklizam općenito.
Počeli smo sa druženjima već od 2005.g. s tim da klub aktivno djeluje od 2007.g.
Trenutno brojimo 50-ak članova, što aktivnih, što simpatizera koji pomažu pri radu kluba.
Redovno posjećujemo organizirane moto susrete, te se rado odazivamo na one humanitarnog karaktera ...
Da ne odugovlačim previše, sve informacije će doći na vrijeme .... a do tada, jedan veliki bikerski pozdrav i do slijedećeg viđenja na nekom od susreta ili party-ja ...