Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 4 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Novi modeli baotiana  (Posjeta: 3993 )

joke

• Spol: Muški
  • Vozi: Šta stigne
Novi modeli baotiana
« : 07. Veljača 2006, 19:05:46 »

Baotian ili kako se več zove onaj kvazi proizvod kineske raje, dobiva ove godine 2 starija brata.
Jedan je kako proizvođač kaže od 125 ccm. i "jako nalikuje" Kymco Cobri, a drugi je od 150 ccm i "jako nalikuje" Yamahi Cygnus.
Oba su u cijeni od 7 do 9000 kn.
Što mislite što će se sada dogoditi na tržištu kad ove kopije dođu u trgovine?
S obzirom da se "stručnost" hrvatskog naroda pokazala posvemašnjom rasprodajom modela od 50 ccm za 4000 kn, što če se tek sad dogoditi kad ovi modeli imaju veču snagu(prije je nije ni bilo), a još uvijek su ispod granice od 10000 kn.
« Zadnja izmjena: 19. Rujan 2009, 12:58:35 liberty »
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

Izi

• Vozi: KLE500
Odg: Novi modeli baotiana
« Odgovori #1 : 07. Veljača 2006, 19:54:58 »

cak mislim da sam ga vidio na akciji po 3200. Za prdekanje po gradu i okolici nisu ni tako losi, a mozda konkurencija i smani cijene  8) 
Evidentirano

r.e.!

• **
« Odgovori #2 : 07. Veljača 2006, 20:09:34 »

Nastat će jagma, i oduševljenje što su jeftino prošli, eto što će se dogoditi. A onda razočaranje :palacdolje:
Evidentirano

@nte

• **
  • Vozi: Vespa P200, XT600 3TB
« Odgovori #3 : 07. Veljača 2006, 20:17:54 »

pa bolje kupit rabljenu vespu za 500-600 eura i bok. s njom nema brige

r.e.!

• **
« Odgovori #4 : 07. Veljača 2006, 20:48:43 »

pa bolje kupit rabljenu vespu za 500-600 eura i bok. s njom nema brige
U svakom slučaju bolja investicija. A Joke i Nike ti uvijek mogu pomoći oko problema :palacgore: kojih na vespi gotovo i nema :wink:
Evidentirano

Frane

• Vozi: 625sxc '06
« Odgovori #5 : 07. Veljača 2006, 21:05:51 »

desit će se da će piaggiu i gilera sve teže prodavati skutere, pogledajte prošlu godinu drastičan pad prodaje tal. skutera, kinezi ulaze na široka vrata i sigurno će se prodavati u velikom broju. 
Evidentirano

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #6 : 07. Veljača 2006, 22:37:16 »

neka se prodaju kinezi, skuteri su bezobrazno skupi
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

r.e.!

• **
« Odgovori #7 : 07. Veljača 2006, 22:50:38 »

neka se prodaju kinezi, skuteri su bezobrazno skupi
koliko para, toliko muzike :mrgreen:
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #8 : 08. Veljača 2006, 00:22:35 »

Jučer je jedna cura tražila remen za Baotiana jer ga nije nigdje bilo za kupit... Usput je sve izpsovala zbog raznih kvarova i nedostatka rez. dijelova
Evidentirano
D.F.F.D.

jolly the roger

« Odgovori #9 : 08. Veljača 2006, 02:07:11 »

Jučer je jedna cura tražila remen za Baotiana jer ga nije nigdje bilo za kupit... Usput je sve izpsovala zbog raznih kvarova i nedostatka rez. dijelova

to sto nasi uvoznici ne razmisljaju o rezervnim dijelovima ne znaci da proizvod nije dobar. mora vozilo proc homologaciju da bi se moglo prodavat pod skuter, motocikl ili sta vec - dakle jedini problem jesu dileri a ne proizvod, al mentalitet nemos promjeniti
Evidentirano

r.e.!

• **
« Odgovori #10 : 08. Veljača 2006, 10:39:03 »

to sto nasi uvoznici ne razmisljaju o rezervnim dijelovima ne znaci da proizvod nije dobar. mora vozilo proc homologaciju da bi se moglo prodavat pod skuter, motocikl ili sta vec - dakle jedini problem jesu dileri a ne proizvod, al mentalitet nemos promjeniti
Poznaješ li nekoga tko vozi kineza?
I nije stvar samo u uvoznicima! Kakav je to proizvođač koji izvozi proizvod a da nije uvjetovao servisnu mrežu i prodaju rezervnih dijelova osim ako ne radi proizvod za jednokratnu uporabu ili u stilu "drži vodu dok majstori odu"? :misli: :wink:
« Zadnja izmjena: 08. Veljača 2006, 10:48:49 r.e.! »
Evidentirano

jolly the roger

« Odgovori #11 : 08. Veljača 2006, 10:48:06 »

Poznaješ li nekoga tko vozi kineza?

znam. performanse su sugave, ali ni performanse 4t 50cc zipa nisu bajne(za usporedbu). kvaliteta je kakva je, al za te pare nemos puno ocekivati, no ako zanemarimo glupe uvoznike onda je skuter definitivno bolja kupnja od drugih(bar sto se gradskog prometala tice, odnosno dostavljackog vozila)
istina, nije za velike uzbrdice jer mu fali snage
Evidentirano

r.e.!

• **
« Odgovori #12 : 08. Veljača 2006, 10:54:44 »

znam. performanse su sugave, ali ni performanse 4t 50cc zipa nisu bajne(za usporedbu). kvaliteta je kakva je, al za te pare nemos puno ocekivati, no ako zanemarimo glupe uvoznike onda je skuter definitivno bolja kupnja od drugih(bar sto se gradskog prometala tice, odnosno dostavljackog vozila)
Nije stvar samo u snazi, mada zipa možeš malo i nabrijati, ali stvar je u ukupnoj kvaliteti proizvoda. Ja osobno, platit ću i skuplje ali ću imati i odgovarajuću kvalitetu, nego da prođem jeftinije i :bonk:
Kod kineza je problem i neujednačena kvaliteta izrade i samih materijala, pri tome mislim na njihove izvorne proizvode a ne na europske i japanske proizvođače koji tamo sklapaju proizvode.

Evidentirano

r.e.!

• **
« Odgovori #13 : 08. Veljača 2006, 10:56:24 »

Mada svatko ima pravo trošiti svoj novac na ono zašta misli da je za njega najbolje :D
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
  • Vozi: KTM SuperDuke, Derbi GP1 172, Aprilia SR 172
« Odgovori #14 : 08. Veljača 2006, 11:02:32 »

ja ne znam kaj se ima pričat...  kod baotiana dobiš onolko kolko si i uložio...gotovo niš  :mrgreen:

skuter je dobar da ga imaš na moro za po autokampu i do plaže ak nema uzbrdica i to... i to je fakin sve... sa tim ja ne bi mogao po gradu....
Evidentirano
SPONSORS:<br />www.ktm.com<br

joke

« Odgovori #15 : 08. Veljača 2006, 12:53:46 »

je#ote, svi ste promašili topic, znaju i ptice na grani da je baotian od 50 ccm. smeće, ali ovde se radi o "jačim" modelima koji tek dolaze na tržište
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

r.e.!

• **
« Odgovori #16 : 08. Veljača 2006, 13:39:40 »

je#ote, svi ste promašili topic, znaju i ptice na grani da je baotian od 50 ccm. smeće, ali ovde se radi o "jačim" modelima koji tek dolaze na tržište
O njima sam i mislio ali dotakli smo se i 50ccm kao već postojećima. Trebaće kinezima nekom vrijeme da ovladaju tehnologijom i da počnu raditi i na kvaliteti a ne samo na kvantiteti. Ali uče vrlo brzo, sudeći po brzini kojom osvajaju tržište. Jer i lani je na tržištu kod nas bio neki gelly 125ccm ili tako nekako pa se nije pokazao kao isplativa investicija tijekom eksploatacije.
Ne znam kako se njihovi motori prodaju na bogatijim tržištima?
Evidentirano

Rivi

• Il' si faca,ili nisi!!!
  • Vozi: Classic doggy style!
« Odgovori #17 : 08. Veljača 2006, 13:51:22 »

Joke ne petljaj!!! Baotijan rulez!!! Oš doć napravit đir?
Evidentirano

joke

« Odgovori #18 : 08. Veljača 2006, 13:58:21 »

Predložit ču da se batiane 50 iz skuter podforuma prebaci u pocketbike podforum :mrgreen:
Evidentirano

jolly the roger

« Odgovori #19 : 08. Veljača 2006, 17:04:40 »

Predložit ču da se batiane 50 iz skuter podforuma prebaci u pocketbike podforum :mrgreen:
nhf ali daj napisi tvornicke podatke za zip 50cc 4t. baš me zanima razlika od baotiana
Evidentirano

Coky

• *
« Odgovori #20 : 08. Veljača 2006, 20:37:06 »

ja bi osobno rađe dao 3k kn za vrlo dobar bicikl pa s tim išao do grada nego se vozio na skuteru polu proizvodu s kojim je svaki kilometar upitan.

ove jace modele bi moglo usporit to sto osoba mora imati barem 18.g. i polozenu A1 odnosno A kategoriju za 150ccm.

ako neko hoće kvalitetu mora je i platit. tako je u svemu pa i kod skutera  8)
Evidentirano
Feel The Speed
www.svijetskutera.com

jolly the roger

« Odgovori #21 : 08. Veljača 2006, 23:09:02 »

ja bi osobno rađe dao 3k kn za vrlo dobar bicikl pa s tim išao do grada nego se vozio na skuteru polu proizvodu s kojim je svaki kilometar upitan.

ove jace modele bi moglo usporit to sto osoba mora imati barem 18.g. i polozenu A1 odnosno A kategoriju za 150ccm.

ako neko hoće kvalitetu mora je i platit. tako je u svemu pa i kod skutera  8)
steta 3k kuna bicikla po gradu. ko da uzmes hummera za ic do placa
da ja imam neku dostavu, uzeo bi 5 baotiana i neka mi 2-3 budu kao rezerva u slucaju da uvoznik kasni s isporukom dijelova
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #22 : 08. Veljača 2006, 23:17:23 »

steta 3k kuna bicikla po gradu. ko da uzmes hummera za ic do placa
da ja imam neku dostavu, uzeo bi 5 baotiana i neka mi 2-3 budu kao rezerva u slucaju da uvoznik kasni s isporukom dijelova
I nisi svjestan da bi kupci dobijali hladne pizze dok bi tvoj Baotian stigao ( i ako bi )

p.s.
Prije 3g sam dostavljao sa typhoonom po 30 dostava u manje od 4h
Evidentirano
D.F.F.D.

jolly the roger

« Odgovori #23 : 08. Veljača 2006, 23:30:36 »

I nisi svjestan da bi kupci dobijali hladne pizze dok bi tvoj Baotian stigao ( i ako bi )

p.s.
Prije 3g sam dostavljao sa typhoonom po 30 dostava u manje od 4h
pa za 8 minuta obiđeš valjda pol splita u jednoj turi
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #24 : 08. Veljača 2006, 23:46:17 »

pa za 8 minuta obiđeš valjda pol splita u jednoj turi
2 naruđbe sam nosio odjednom
pa šta. Ne nose ni po Zagrebu dalje od par kvartova
Evidentirano
D.F.F.D.

joke

« Odgovori #25 : 08. Veljača 2006, 23:52:18 »

nhf ali daj napisi tvornicke podatke za zip 50cc 4t. baš me zanima razlika od baotiana

A šta da ti napišem?
"Max brzina: prema zakonskim propisima"
ili možda želiš čut da Zip ima prednji pretinac pod ključem i mjesto pod sjedalom(koje se podešava po visini) za integralnu kacigu
i zadnju gumu dimenzije 120/10
Evidentirano

Kneeslider

• **
  • Vozi: Shiver 750
« Odgovori #26 : 09. Veljača 2006, 00:09:34 »

Koliko ja znam Piaggio je potpisao ugovor sa Zongshenom o proizvodnji nekoliko modela Piaggio skutera u njihovimo pogonima u Kini...Dakle i Zip i Fly su kinezi :mrgreen:- Nike je  prodavač kineskih skutera? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
Snifam Super98

joke

« Odgovori #27 : 09. Veljača 2006, 00:15:06 »

Koliko ja znam Piaggio je potpisao ugovor sa Zongshenom o proizvodnji nekoliko modela Piaggio skutera u njihovimo pogonima u Kini...Dakle i Zip i Fly su kinezi :mrgreen:- Nike je  prodavač kineskih skutera? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sve je istina, osim što se u Zip ugrađuje Piaggio mašina 50 4T.
Pošto več dugo prodajemo model original Piaggio Zip u verzijama 2T i 4T, odgovorno tvrdim da je kvaliteta ovog Kineskog na istoj ili čak višoj razini(vjerovatno sad, bar prvo vrijeme talijani kontroliraju proizvodnju u Kini)
Evidentirano

Kneeslider

• **
  • Vozi: Shiver 750
« Odgovori #28 : 09. Veljača 2006, 00:20:47 »

Ma Joke zezan se...Po meni Baotian je do sad Piaggiu predstavlja ozbiljnog konkurenta,ali posli izlaska ovog Zip-a,lud ko kupi Baotiana...Neka se niko ne uvridi,ali razlika u cijeni više nije tolika da bi se uopće isplatilo razmišljat o Baotianu.
Evidentirano
Snifam Super98

joke

« Odgovori #29 : 09. Veljača 2006, 00:28:45 »

Ma Joke zezan se...Po meni Baotian je do sad Piaggiu predstavlja ozbiljnog konkurenta,ali posli izlaska ovog Zip-a,lud ko kupi Baotiana...Neka se niko ne uvridi,ali razlika u cijeni više nije tolika da bi se uopće isplatilo razmišljat o Baotianu.

Pa neznam baš, cijena je u ovom trenutku točno duplo veča od Baotiana, a to če seljačinama koje nemaju veze s tehnikom i motorima  bit jako velika prepreka.

p.s. izuzetno sam ponosan što mi se Luka vozi u kolicima vrijednijim od Baotiana BT50Q

Evidentirano

4rijeke

• Vozi: SVE
« Odgovori #30 : 09. Veljača 2006, 00:36:35 »

da odma riješim dileme i trileme - NE prodajem baotiane i NEĆU, no ljudi dragi, zar mislite da talijani voze dijelove i mašine u Kinu??? Cijela proizvodnja je dolje a što se tiče ostalih kineza zar mislite da su oni konstruirali te mašine koje ugrađuju???

Zaključak može izvesti svatko tko zna zbrojiti 2+2 a sve ostalo su marketinške izjave bez konkretnih činjeničnih dokaza pa nek se nitko ne uvrijedi......

2Joke: drago mi je da se Luka lijepo i udobno vozi no ne podcjenjuj ljude koji si nešto žele priuštiti a za bolje nemaju.....a ovom izjavom se bahatiš malo, možda to nije bilo namjerno......
Evidentirano
POZDRAV SVIM BIKERIMA - BEZ OBZIRA KOJI I KAKAV (ili nikakav) MOTOR VOZILI I KAKVU GOD NOSILI KAHLICU NA GLAVI

jolly the roger

« Odgovori #31 : 09. Veljača 2006, 00:37:19 »

lol kolica ti nemaju disk kocnice :jesus: budem sutra poslikao susjedina :mrgreen:
Evidentirano

joke

« Odgovori #32 : 09. Veljača 2006, 13:50:21 »

da odma riješim dileme i trileme - NE prodajem baotiane i NEĆU, no ljudi dragi, zar mislite da talijani voze dijelove i mašine u Kinu??? Cijela proizvodnja je dolje a što se tiče ostalih kineza zar mislite da su oni konstruirali te mašine koje ugrađuju???

Zaključak može izvesti svatko tko zna zbrojiti 2+2 a sve ostalo su marketinške izjave bez konkretnih činjeničnih dokaza pa nek se nitko ne uvrijedi......

2Joke: drago mi je da se Luka lijepo i udobno vozi no ne podcjenjuj ljude koji si nešto žele priuštiti a za bolje nemaju.....a ovom izjavom se bahatiš malo, možda to nije bilo namjerno......

Glede kineskog Zip-a, cijela proizvodna linija je preseljena u Kinu tako da se plastike ljevaju i bojaju tamo, ali motori se dostavljaju iz Piaggio Engine Division, odvojene tvornice, sa sjedištem u Italiji (i za proizvodnju u italiji motori se dostavljaju iz PED-a).
Glede podcjenjivanja, njega nema, to je preciznije ljutnja koja je narasla svakodnevnim slušanjem žalopojki kupaca baotiana koji po pomoć dolaze u Piaggio prodavaonice. (Nike je na još većem udaru).

p.s. 4rijeke, drago mi je što te ponovo vidim na forumu, pa gdje si bio?
Evidentirano

joke

« Odgovori #33 : 09. Veljača 2006, 13:53:32 »

lol kolica ti nemaju disk kocnice :jesus: budem sutra poslikao susjedina :mrgreen:

Disk obično imaju kolica sa 3 kotača, i to na prednjem kotaču. Ali ta kolica nisu ni približno stabilna i udobna kao ova. Najbitnije od svega je što taj disk služi za sigurno zaustavljanje kad onaj ko gura kolica nosi role, a kako ja ne rolam, to mi ne treba(iako je disk ljepo vidjeti)
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #34 : 09. Veljača 2006, 14:54:38 »

Samo je Zip 50 4t MADE IN CHINA (uvezen je tek tako da bude konkurencija Baotianu)
380 od 1200 zaposlenika u Kini su Talijani i svi glavni dijelovi su iz Italije, pa sad ti vidi...

Founded in 1884, Italy PIAGGIO is a most competitive trans-nation group of motorcycles in the world. Known as ?°the world's king of scooters?&plusmn;, PIAGGIO has established the first motorcycle brand in Europe after 120 years of development. Since the world's first scooter VESPA was manufactured by PIAGGIO in 1946, more than 25,000,000 motorcycles produced by PIAGGIO have been delivered 114 countries all over the world. Italy PIAGGIO and US Halley represent two development fields of the world's top-end motorcycles, the latter showing the rough and unconstrained knight spirit with large-displacement mini bike while the former leading the romantic and modern life with top-grade scooters.

As the largest motorcycle manufacturer in Europe, PIAGGIO knows China is the biggest market and manufacturing base in the world and it will influence profoundly our global development strategy. In April 2004, PIAGGIO Group and Zongshen Industry Group reformed Zongshen-PIAGGIO Foshan Motorcycle Enterprise Co Ltd. (ZPF). The company is located in Chengxi High-Tech Technology Development Park , Foshan, in the developed Pearl River Delta. With total capital of RMB300 million, it covers 110,000 square meters including 70,000-square-meter integrated steel structure workshop. At present the company have more than 1,200 staff members, including over 10 Italian engineers and 370 college graduates, above 30% of the total staff.

Zongshen-PIAGGIO is not only a model of friendly economic cooperation between China and Italy , but also Italy PIAGGIO's large production base with the most sufficient offshore fund and the most advanced equipment. The company's main production and inspection equipment is imported from Italy . Production management and quality control system are carried out in compliance with PIAGGIO Group's global standards and Italian engineers are responsible for transferring modeling core technology and inspecting every Zongshen-PIAGGIO's engine to meet PIAGGIO-made quality standards. Now Zongshen-PIAGGIO supplies 20,000 OEM motorcycles to Europe and other places every year.

With the guideline of inheriting Italian fine technology, upholding PIAGGIO global quality, offering satisfying integrated services honoring national motorcycle business, Zongshen-PIAGGIO is dedicated to China's top-grade motorcycle manufacturer.
Evidentirano
D.F.F.D.

4rijeke

« Odgovori #35 : 09. Veljača 2006, 15:19:00 »

tu sam ja svakodnevno, nisam nigdje bio :)

pa ne morate se izvlačiti sada zato što prodajete kineze :) :) :) i to netko mora....vidiš da joke odgovorno tvrdi da je kvalitetniji od talijanskog :) neko mora i tim digićima pokazat kako se rade skuteri....
« Zadnja izmjena: 09. Veljača 2006, 15:37:13 4rijeke »
Evidentirano
POZDRAV SVIM BIKERIMA - BEZ OBZIRA KOJI I KAKAV (ili nikakav) MOTOR VOZILI I KAKVU GOD NOSILI KAHLICU NA GLAVI

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #36 : 09. Veljača 2006, 15:23:58 »

tu sam ja svakodnevno, nisam nigdje bio :)

pa ne morate se izvlačiti sada zato što prodajete kineze :) :) :) i to netko mora....
:wink:
Evidentirano
D.F.F.D.

..::VULIN::..

• *
« Odgovori #37 : 09. Veljača 2006, 22:38:47 »

ma baotian ko da je napravljen za jednokratnu upoterebu koliko ima već baotiana koji su prošli 2000km i više ne pale a razlog se nezna :wink:
Evidentirano

jolly the roger

« Odgovori #38 : 09. Veljača 2006, 23:18:37 »

A šta da ti napišem?
"Max brzina: prema zakonskim propisima"
ili možda želiš čut da Zip ima prednji pretinac pod ključem i mjesto pod sjedalom(koje se podešava po visini) za integralnu kacigu
i zadnju gumu dimenzije 120/10

ne, napisi snagu na kotacu i moment pri kojim obrtajima. meni ce bit dosta
Evidentirano

4rijeke

« Odgovori #39 : 10. Veljača 2006, 02:37:00 »

sad čovjek mora kopati po formulama i tražiti digitron da ti izračuna snagu na kotaču....a tko to još iskazuje a pogotovo za skutere?
Evidentirano

Rivi

« Odgovori #40 : 10. Veljača 2006, 10:26:04 »

Moj Baotijan ide.

Joke, nou hard filings, ali ta konkretna kolica i njihova vrijednost su teško sranje. Isto ti to ja mogu potvrdit kao tata jednog djeteta koje je izašlo iz kolica, međutim, dok se vozilo, bolila ga je neka stvar za komfor i đinđe minđe. Kod dječjih kolica bitno je da djetetu pri vožnji ne bude neudobno, da su kolica kvalitetno izrađena i da imaju mogućnost kad s njima i djetetom odeš u "spizu", možeš donit doma. Znači, neka većica ili nešto ispod ili iza.
Ovo šta si ti pokaza gore je teško preseravanje u domeni dječjih kolica. I tu nema razgovora.

Šta se tiče Baotijana i svih ostalih skutera, već sam vam reka'. Ovaj moj Baotijan prekrasno služi svrsi kojoj je namijenjen. Da kad mi se žena (kojoj konačna brzina vožnje nije toliko bitna) uputi negdje, da ne mora ić pješke, nego se vozi motorom.
Da vidiš kad subotom dođe pola sata ranije s marendom. A dve radi Baotijana. Blaženi taj skuterić.

Jebiga. Ljudi moji, koliko para toliko muzike. Kad nešto kupujete, kupite da može kvalitetno služit onome čemu ste to namijenili. A ne da se desi da kupite Baotijana, pa onda oćete s njin ić napravit đir do Makarske. Ili se uputit na forum susret u Zagreb.
Evidentirano

jolly the roger

« Odgovori #41 : 10. Veljača 2006, 10:55:43 »

sad čovjek mora kopati po formulama i tražiti digitron da ti izračuna snagu na kotaču....a tko to još iskazuje a pogotovo za skutere?

a dobro neka kaze na radilici, lako se skine 7-8-9% zbog remenskog prijenosa
Evidentirano

Marin

• **
« Odgovori #42 : 10. Veljača 2006, 12:01:20 »

Ne kužim što ste se toliko ulovili Baotina. Njega uzimaju ljudi koji su do sad namjeravali uzeti Tomosa automatica vjerovatno zato što je dosta jeftiniji i ima plastike pa možda i izgleda kao skuter a tomos je samo rama i mašina. (Ne mislim ništa loše o tomosu jer sam ga i ja imao.) A i neznaju niti ih zanimaju tehničke strane motora.Važno je da stisne gumb i vozi a ne da ujutro mora razbit hrskavicu na nozi dok ga upali na kurbu.
Evidentirano

joke

« Odgovori #43 : 10. Veljača 2006, 13:37:08 »

Podatak od Piaggio Engine Division
Motor 50 cc Hi Per 4, 2 ventila, zadovoljava Euro 2 normu, snaga 3,2 kW, na 8500 okr./min.

http://www.engines.piaggio.com/_vti_g2_pr2.asp

2rivi;
od kada su udobnija vozila bez amortizera, od ovih sa 4 podešavajuča amortizera?
od kad je to udobniji punjeni plastični kotač malog promjera, od klasičnog kotača velikog promjera sa zračnicom?
od kada su lakša željezna vozila od aluminijskih?
Evidentirano

Rivi

« Odgovori #44 : 13. Veljača 2006, 08:02:42 »

A od kad ti s ditetom ideš kolicima na Mosor, umisto da ga voziš po gradu???

Oćeš mi reć da su aluminijska kolica opravdala toliku cijenu?
Kolica koja smo mi imali bila su dovoljno udobna, kola su bila ok, nisu bila baš ona "naj običnija", ali nisu bila ni aluminijska. Jebiga, ali ne nosi dite kolica, nego tata. Stoga nije toliko bitno od čega su, nego koliko tata može "potegnit". :wink:
Evidentirano

sasha19_81

• **
  • Vozi: Gs 700 Es
« Odgovori #45 : 13. Veljača 2006, 09:20:15 »

Ajde da komentiram..

Kolega s posla ima (starog) baotiana- 2001 godinu
ima 14000km te jedino uz redovne servise je mijenjao lulicu za svjecicu 2,3 puta jer mu kablovi konstantno otpadaju.
inace covjek koristi skuter za posao nazad, sa crnomerca do vukovarske.
pod menom (115kg) skuter je dovuko na 60-tak km po satu 63, a tako nekako je i izgledalo..

i sto se tice uzbrdice, sa nekih 25-30 se popeo po mesnickoj na gornji grad,. tako da sto se mene tice ulozeno dobiveno je sasvim ok...
ž
Evidentirano
MK KOMPA

Za uspomenu na Darka..

Rivi

« Odgovori #46 : 13. Veljača 2006, 11:43:43 »

Iskustva ista kao i tebi, osim puno manje kilometraže.
Evidentirano

r.e.!

• **
« Odgovori #47 : 14. Veljača 2006, 14:35:07 »

Japancima je trebalo neko vrijeme da ovladaju tehnologijom i da se probiju na tržište. Sada su uspješni i cijenjeni. Koreancima je za to trebalo nešto manje vremena(u pitanju su auti, mada rade i motocikle ali su kod nas manje poznati i zastupljeni).
Slijedom toga kinezima će trebati još manje vremena da zagospodare tržištem ali će ga ipak trebati.
U tom smislu ja i promatram njihove proizvode.
Za sada pate od dječijih bolesti, imaju mana, kvalitetom variraju od serije do serije.
Ali guraju naprijed. Doći će vrijeme kada će biti i kvalitetom i cijenom na razini
već nama poznatih proizvoda. I zato ih ne treba omalovažavati unatoč osobnih sklonosti.
Kako je rečeno, baotian od 50ccm služi svrsi ako ga se koristi za ono za što je namijenjen. Skoči do dućana, po gradu tu i tamo. Nije za duge relacije.
Ali modeli od 125ccm i 150ccm koje za sada imaju, ipak moraju dati više od vožnje gradom, bez obzira na trenutno povoljnu cijenu.
A iskreno se nadam i da hoće.
Jer niska cijena ne smije značiti lošu kvalitetu i lošu pouzdanost. Ona može značiti jedino da na proizvod nisu ugrađene najkvalitetnije već solidne komponente ili da završna obrada nije na vrhunskoj nego na solidnoj razini. I eventualno da dijelovi od plastike nisu naj,naj...
Sve u svemu sa kinezima se ne bi trebalo sprdati i omalovažavati ih, jer su se u 70.-ima  sprdali kod nas sa japancima, u 90.-ima sa koreancima i imali predrasude o njima - a vidi gdje su sada.
Nije potrebno da grešku ponavljamo i treći put :D 
Evidentirano

4rijeke

« Odgovori #48 : 14. Veljača 2006, 14:58:00 »

B R A V O !
Evidentirano

Faber

• GOSPAR SLAVONSKI
  • Vozi: kawasaki ER-5 i penny lane
« Odgovori #49 : 15. Veljača 2006, 03:25:02 »

p.s. izuzetno sam ponosan što mi se Luka vozi u kolicima vrijednijim od Baotiana BT50Q

hahhaha! pa ti si car! pozdrav Luki :palacgore: :mrgreen:
Evidentirano
Acta non verba!
  slike kawERa
Kad imaš Kawasaki i Penny,imaš cijeli svijet.. a kad ti je Marin tu onda svijet može pričekati 8)

corky

• **
  • Vozi: Kawasaki KLE na relaciji Split -Solin
« Odgovori #50 : 19. Veljača 2006, 15:28:09 »

jeb.... malog miša šta će mali vozit kad bude ima 18 godina...  :LOL: :palacgore: :LOL:

Luka naš živija ti nama bar sto godina  i normalno zajebava ti oca bar 80 godina
Evidentirano
Dalmacija u mom oku

SMK Predatori
Luda za tićima i motorima

Rivi

« Odgovori #51 : 20. Veljača 2006, 09:28:13 »

Je, sigurno. Nauči ga tako malog na mekano. Gospe od cukra. Pa će cili život bit razmažen. Sve živo će mu smetat, ronjat će na svaku sitnicu. Nikad zadovoljan. A pun prohtjeva. C,c... Naučit ćeš kod drugog. Sva srića da san ja sluša pametni svit, pa sad neman tih problema.
Evidentirano

Pugsley Adams

• **
« Odgovori #52 : 26. Veljača 2006, 14:01:22 »

Evo da vratim temu na pravi put, prikolicari dosta offtopica  :LOL:

Prijatelj mi se bavi servisom Baotiana, pa sam ga malo ispitivao o njima. Veli covjek da od ovih koji su njemu dolazili samo je jedan zaribo, al zato sto je vozen bez ulja. Kaze da ni s rezernim dijelovima nije imao problema, ona bionatura il kako se vec zove je imala sve sto je trazio na skladistu. Joke i Nike ajd malo smanjite dozivljaj, shvacam da vam je muka zbog njihove prodaje, nisu ti skuterici bas toliko losi koliki vi vicete. U ostalom po tome bi se vec Rivijev 3 puta raspao. Ja si gledam skuter i bio sam u piaggiu pa onda u kymcu. Kymco nudi skoro pa istu stvar, osim dizajna, ali po 30% nizoj cijeni. Ja bi radje piaggija al 10000kn nije bas malo...
Evidentirano

@nte

• **
  • Vozi: Vespa P200, XT600 3TB
« Odgovori #53 : 26. Veljača 2006, 16:49:36 »

a treba kupit pa sam donijet zaključak...3 000 kn vrijedi sigurno.

corky

• **
  • Vozi: Kawasaki KLE na relaciji Split -Solin
« Odgovori #54 : 28. Veljača 2006, 23:32:10 »

mercedes, pežo pa ni bmw nisu propali radi hjundaia , a bilo je svakakvih povika .
nekim ljudima znači ime nekima lova ....... :LOL: :misli:
ja sam se jednom zajeba više neću.....ali ima i još nešto na koliko vremena Vi mislite koristiti te skutere sigurno ni jedan ni drugi neće vam trajati 15 godina prema tome ove jeftinije minjat ćete svako pet god ,a ove skuplje svako 10 god..... :jesus: :jesus:
znači sve vam je isto samo ako patite o imena i dizajna onda svakako talijanac ako oćete kvalitetu japanac, a ako oćete lovu u đepu i briga Vas onda svakako korejac i kinez :mrgreen: :D :LOL: :LOL: :LOL: :jesus:
Evidentirano
Dalmacija u mom oku

SMK Predatori
Luda za tićima i motorima

Cortez

• Vozi: Kymco Downtown 300i ABS & Agility 125
« Odgovori #55 : 28. Veljača 2006, 23:43:36 »

Radio sam u servisu koji je izmedju ostaloga popravljao i kineze i moram konstatirati da ne znas o cemu
pricas :)

Jel kriv diler kad se covjeku ugasi motor nakon 10km zato sto se smjera benzin/zrak sama rashtimava
svako malo?

Jel kriv diler sto je covjek zajedno sa kurblom odlomio i komad dekla kad ga je pokusao upaliti?
Odlomljenih deklova (ventura skuteri) je bilo cca 5-6 u mjesec dana od pocetka prodaje tog modela,
itd itd.

Uvoznici nemaju rezervnih dijelova zato sto ih _ne mogu_ dobiti; najcesce se uzimaju skuteri koji se
rasturaju samo zbog dijelova.

Inace, kad zaribaju (a zaribaju) mjenja se cijela masina, ne samo klip/cilindar/karike ! :)
Evidentirano
Prodajem Kymco Agility 125 (prva reg. 2008) - http://tinyurl.com/7f8w9o5

Prethodni strojevi: 2007 Kawasaki ER6F ABS, 2003 Peugeot Speedfight2 50 LC

Cortez

« Odgovori #56 : 28. Veljača 2006, 23:57:11 »

Ovo gore napisano vrijedi za Venture, dakle ovo sto se trenutno kod nas uvozi, uglavnom modeli 2004 i neki
2005. Izgledaju isto kao baotiani. Novi modeli izgledaju kompletno drukcije.

Inace, sa jednim iznajmljenim Baotianom sam odvozio Sibenik-Zadar-Sibenik po magistrali sa suvozacicom,
punim koferom i natovaren ispod sica da se jedva mogao zatvoriti.

Imao je 3000km na urici i uredno je odradio put, iako je potrajalo ;)
Evidentirano

djenka

• **
« Odgovori #57 : 02. Ožujak 2006, 11:42:00 »

Japancima je trebalo neko vrijeme da ovladaju tehnologijom i da se probiju na tržište. Sada su uspješni i cijenjeni. Koreancima je za to trebalo nešto manje vremena(u pitanju su auti, mada rade i motocikle ali su kod nas manje poznati i zastupljeni).
Slijedom toga kinezima će trebati još manje vremena da zagospodare tržištem ali će ga ipak trebati.
U tom smislu ja i promatram njihove proizvode.

istina je to sto si napisao. ali, pogledaj koliko sad kostaju japanci. isto kao i evropski proizvodi, a u skuterima su cak i puno skuplji. neminovno je da ce, ako zele povecati kvalitetu, u buducnosti kinezi morati povecati cijene i to znacajno. tehnologija, materijali, strucnjaci... sve to jako puno kosta.
Evidentirano

Pugsley Adams

• **
« Odgovori #58 : 04. Ožujak 2006, 16:45:24 »

Radio sam u servisu koji je izmedju ostaloga popravljao i kineze i moram konstatirati da ne znas o cemu
pricas :)

Jel kriv diler kad se covjeku ugasi motor nakon 10km zato sto se smjera benzin/zrak sama rashtimava
svako malo?

Jel kriv diler sto je covjek zajedno sa kurblom odlomio i komad dekla kad ga je pokusao upaliti?
Odlomljenih deklova (ventura skuteri) je bilo cca 5-6 u mjesec dana od pocetka prodaje tog modela,
itd itd.

Uvoznici nemaju rezervnih dijelova zato sto ih _ne mogu_ dobiti; najcesce se uzimaju skuteri koji se
rasturaju samo zbog dijelova.

Inace, kad zaribaju (a zaribaju) mjenja se cijela masina, ne samo klip/cilindar/karike ! :)

Mozda diler i nije kriv za lose stanje prozvoda i usluga ali sto to znaci krajnjem korisniku? ..Gotovo nista kad je njegov skuter pokvaren i stoji. Glupo mi je kad se daju ovakve isprike, mislim pa ne tjera vas nitko u taj posao ako znate da ga ni uz najbolju volju nemozete obavljati kako treba. Zalostno je da nema dijelova za skutere, pa kakav je to proizvodjac koji nije u stanju osigurati dijelove? Ipak je to jedno od 4 osnovna pravila ekonomije. I onda se ja zivciram kad dodje Joke i popljuje sve istocne  :mrgreen: pa kako i nebi kad mu date materijala.
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #59 : 04. Ožujak 2006, 23:00:07 »

Joke i Nike ajd malo smanjite dozivljaj, shvacam da vam je muka zbog njihove prodaje, nisu ti skuterici bas toliko losi koliki vi vicete. U ostalom po tome bi se vec Rivijev 3 puta raspao.
Meni nije muka zbog njihove prodaje. Ne znam odakle ti to... Niti je moj dućan niti mi je veča plaća ako prodam više ili manje motora, pa ako je na ovom forumu neko objektivan onda sam to ja...
Previše je tih motora prodano i na tu količinu tih jeftinih normalno je da ima jako puno neispravnih. 100 puta sam ponovio: NEMA SE OSNOVNIH REZERVNIH DIJELOVA... Ljudi mi dolaze za baterije, svjećice, žarulje... Prodavači iz dućana sa tepisima i klima uređajima gdje su ljudi kupili skutere im ne mogu pomoći pa ih šalju meni...
Evidentirano
D.F.F.D.

Pugsley Adams

• **
« Odgovori #60 : 05. Ožujak 2006, 01:44:53 »

Meni nije muka zbog njihove prodaje. Ne znam odakle ti to... Niti je moj dućan niti mi je veča plaća ako prodam više ili manje motora, pa ako je na ovom forumu neko objektivan onda sam to ja...
Previše je tih motora prodano i na tu količinu tih jeftinih normalno je da ima jako puno neispravnih. 100 puta sam ponovio: NEMA SE OSNOVNIH REZERVNIH DIJELOVA... Ljudi mi dolaze za baterije, svjećice, žarulje... Prodavači iz dućana sa tepisima i klima uređajima gdje su ljudi kupili skutere im ne mogu pomoći pa ih šalju meni...

Pa takav sam dojam dobio citajuc vase postove. Gle i meni je svejedno i apsolutno nemam nikakve koriste od toga ali sam cuo drugaciju pricu od tvoje, sad je to istina ili ne nemogu sa sigurnoscu tvrdit ali zbilja ne vidim razlog da mi prijatelj laze. Inace zivim u Zagrebu. Naravno da je glupo pitati u trgovini tepiha za rezervne djelove, s time se slazem, i glupo je slati ih tebi, no mozda na pravom mjestu tih djelova ima.
Evo sutra cu ga zvat i pitat. Aklo hoces nabroji par stvari koje ljudi traze pa ti tocno javim cega ima a cega nema.  :palacgore:
Evidentirano

r.e.!

• **
« Odgovori #61 : 05. Ožujak 2006, 07:31:15 »

istina je to sto si napisao. ali, pogledaj koliko sad kostaju japanci. isto kao i evropski proizvodi, a u skuterima su cak i puno skuplji. neminovno je da ce, ako zele povecati kvalitetu, u buducnosti kinezi morati povecati cijene i to znacajno. tehnologija, materijali, strucnjaci... sve to jako puno kosta.

Pročitaj cijeli tekst!
Evidentirano

djenka

• **
« Odgovori #62 : 05. Ožujak 2006, 13:13:37 »

Pročitaj cijeli tekst!

ma procitao sam, shvacam ja sto si htio reci. htio sam samo izraziti svoje misljenje da ako kinezi misle podici razinu kvalitete, da ce to neminovno donijeti porast cijena.

ne vjerujem bas da ce sa kvalitetom kinezi doseci japance, koji su odavno pretekli europljane i amerikance. ameri kazu "radje cu platiti malo vise, pa kupiti japanski auto, nego americko sranje" :)
vec sad imas u kini nekoliko regija koje proizvode kvalitetnije, negdje imam clanak o tome. uglavnom, baotian je u pokrajini koja se ne moze podiciti razinom kvalitete, kao ni pretjeranim radnickim pravima :) Cak sam od jednog od kineskih proizvodjaca koji dilaju identicne skutere (jer 99% njih ima iste modele, posto ne ulazu ni centa u r&d) dobio informaciju da je baotian "underground factory" sto god to znacilo :) Mislim da je to vise odraz neke ljubomore nego stvarnog podzemlja :)
Evidentirano

r.e.!

• **
« Odgovori #63 : 05. Ožujak 2006, 14:12:54 »

ma procitao sam, shvacam ja sto si htio reci. htio sam samo izraziti svoje misljenje da ako kinezi misle podici razinu kvalitete, da ce to neminovno donijeti porast cijena.

ne vjerujem bas da ce sa kvalitetom kinezi doseci japance, koji su odavno pretekli europljane i amerikance. ameri kazu "radje cu platiti malo vise, pa kupiti japanski auto, nego americko sranje" :)
vec sad imas u kini nekoliko regija koje proizvode kvalitetnije, negdje imam clanak o tome. uglavnom, baotian je u pokrajini koja se ne moze podiciti razinom kvalitete, kao ni pretjeranim radnickim pravima :) Cak sam od jednog od kineskih proizvodjaca koji dilaju identicne skutere (jer 99% njih ima iste modele, posto ne ulazu ni centa u r&d) dobio informaciju da je baotian "underground factory" sto god to znacilo :) Mislim da je to vise odraz neke ljubomore nego stvarnog podzemlja :)
Slažem se sa tobom, psebno u dijelu da porast kvalitete znači rast cijena, ali bolje je platiti i više a imati kvalitetu, s time da cijena ipak ostane u normalnim granicama
Evidentirano

Sandrino

• Gost
« Odgovori #64 : 19. Ožujak 2006, 23:52:12 »

Boatian je motor za one ljude koje imaju malo novaca za scuter, a ipak ga žele, a i zahtjevi im nisu veliki.
Motor dodje novi otprilike 4000kn, troši oko dvije litre eurosupera i ide otprilike 50 km.
Što se tiče novih modela, mislim da će njih najviše niska CIJENA prodavati.
  :misli:
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
  • Vozi: KTM SuperDuke, Derbi GP1 172, Aprilia SR 172
« Odgovori #65 : 20. Ožujak 2006, 01:49:57 »

Boatian je motor za one ljude koje imaju malo novaca za scuter, a ipak ga žele, a i zahtjevi im nisu veliki.
Motor dodje novi otprilike 4000kn, troši oko dvije litre eurosupera i ide otprilike 50 km.
Što se tiče novih modela, mislim da će njih najviše niska CIJENA prodavati.
  :misli:

ne..baotian je za panjeve koji ne znaju...

oni koji nemaju love uzmu kredit na 7 godina i kupe najjeftiniji zip.... ak se neko nemre dnevno odrektnut 7  to ti je il jedna kava il pola kutije cigarete... ta osoba je il sdjete u vrtiću il nek se ubije isti tren
Evidentirano
SPONSORS:<br />www.ktm.com<br

Faber

• GOSPAR SLAVONSKI
  • Vozi: kawasaki ER-5 i penny lane
« Odgovori #66 : 20. Ožujak 2006, 12:35:31 »

oni koji nemaju love uzmu kredit na 7 godina i kupe najjeftiniji zip.... ak se neko nemre dnevno odrektnut 7  to ti je il jedna kava il pola kutije cigarete... ta osoba je il sdjete u vrtiću il nek se ubije isti tren
ajde ti to prosječnom čovjeku to sad objasni! aj pokušaj! polsat će te..da znaš samo di....
ali eto..... :?
Evidentirano
Acta non verba!
  slike kawERa
Kad imaš Kawasaki i Penny,imaš cijeli svijet.. a kad ti je Marin tu onda svijet može pričekati 8)

Z-Power

• **
  • Vozi: V-Max REPSOL 600RR TDM850
« Odgovori #67 : 21. Ožujak 2006, 15:33:15 »

Baotin je smece ko i svi kinezi,korejci... a talijanski skuteri su zakon i ne kvare se,bar ovde na forumu niko ne pise o tome
Jeli bi se moglo cut ovde iz "prve ruke" 8) koliko jedan piaggio ducancic okrene prometa godisnje na rezervne djelove za skutere koji se ne kvare i zasto im skoro svakodnevno dolazi sleper djelova
zanima me cisto onako informativno :paper:
Evidentirano
volin sve sta vole mladi,pa i mladu kapulu-----------Think Green-------

4rijeke

« Odgovori #68 : 22. Ožujak 2006, 00:57:18 »

oni koji nemaju love uzmu kredit na 7 godina i kupe najjeftiniji zip....

a što je taj zip???? to talijani voze djelove u Kinu na slaganje???? ne budi naivan :wink: .... i ovaj model 100ccm :mrgreen: to ima i Honda u kineskim modelima, pa tko još radi klasu 100 ccm za masovnu upotrebu :wink:

jako je zanimljivo ovo pitanje o obrtu love na dijelovima za talijane

P.S. ne prodajem Baotiane da ne ispadne da branim svoje kao neki koji se osjećaju ugroženi pa stalno napadaju...nevjerovatno je kako valja samo ona roba koju imamo ili koju prodajemo :palacdolje:
ODRASTITE....svatko zna za što mu nešto treba i babica koja ide na plac i ima 2000 kn mirovine sigurno neće uzeti isti skut kao neki klinac bogatih roditelja koji sanja o stuntu i boli ga ona stvar hoće li ga razbiti jer on svoju kičmu i tako nije podmetnuo za taj skuter od 16-20.000 kn i boli ga briga što kit za njega košta kao pola skutera....ne plaća on :wink:
Evidentirano

joke

« Odgovori #69 : 22. Ožujak 2006, 08:09:22 »

a što je taj zip???? to talijani voze djelove u Kinu na slaganje???? ne budi naivan :wink: .... i ovaj model 100ccm :mrgreen: to ima i Honda u kineskim modelima, pa tko još radi klasu 100 ccm za masovnu upotrebu :wink:

Francuzi rade klasu 100 za masovu upotrebu već godinama
Evidentirano

Cortez

« Odgovori #70 : 22. Ožujak 2006, 08:45:38 »

..a Yamaha?

Velika je razlika izmedju Lead-a 100 (4T) i Peugeotovog Speedfighta 100 ili Yamahe Aerox 100 (oba 2T).
Evidentirano

Z-Power

• **
« Odgovori #71 : 22. Ožujak 2006, 15:24:24 »

izgleda da necu dobit odgovor 8) a zanima me iz dva razloga.Prvo jer imam Typhoon 50 sa 20000 km kojega sam kupio novog 1998.i potrosio dosad na njemu brdo love za djelove.Vozi ga vecinom moj otac (64 god.)do posla i po gradu i ja ono za po duvan i na kavu,znaci nije gazen.Ima godinu dana kupio sam starome Baotina i u ovih 3500 km nikakvih problema nije bilo.
Drugi razlog je sta poznajem dilera Piaggija koji se debelo obogatio i dilera Kymca koji spaja kraj sa krajem od prodaje djelova.Kolicina prodanih vozila oba proizvodjaca ovde u okolici je uzeta u obzir.
Takodje dobro znam koliko prometa naprave i djelova prodaju obojica :wink:

Ovaj podforum bi trebalo prekrstit u Piaggio i ostala smeca jer se ovde nastoji ogadit sve sto nema veze sa Piaggiom a sta je jos najgore komeniraju ljudi koji nikad u zivotu nisu sjeli na Baotina ili Kymca

zaboli me za sve skutere i nemam nikakve veze ni sa jednim proizvodjacem samo pokusavam bit realan.

P.S. kineski ZIP je u odnosu sa talijanskom (ne)kvalitetom u istom odnosu ko Yugo 45 i Fiat Uno :wink:
« Zadnja izmjena: 22. Ožujak 2006, 19:48:15 Z-Power »
Evidentirano

Cortez

« Odgovori #72 : 22. Ožujak 2006, 16:32:35 »

Ja sam radio u Peugeot dealershipu koji je bio ujedno i servis za Baotiane/Venture pa sam se nagledao
tih malih kineza u servisu da boli glava. Vecina sto je dosla imala je oko 20km na satu i jos najlon na sicu.
Evidentirano

izzyracer_84

• Vozi: sve skupa 250 ccm
« Odgovori #73 : 22. Ožujak 2006, 17:16:33 »

Baotian ili kako se več zove onaj kvazi proizvod kineske raje, dobiva ove godine 2 starija brata.
Jedan je kako proizvođač kaže od 125 ccm. i "jako nalikuje" Kymco Cobri, a drugi je od 150 ccm i "jako nalikuje" Yamahi Cygnus.
Oba su u cijeni od 7 do 9000 kn.
S obzirom da se "stručnost" hrvatskog naroda pokazala posvemašnjom rasprodajom modela od 50 ccm za 4000 kn, što če se tek sad dogoditi kad ovi modeli imaju veču snagu(prije je nije ni bilo), a još uvijek su ispod granice od 10000 kn.

pa nemaju svi A kategoriju  :misli: masa ovih kaj su 50ice pokupovali nisu zainteresirani za nešto veće nego i to malo *ovno voze s onim kaj dobiš za položenu B (naznam sad više kak je to s vozačkom regulirano al nije ni bitno mislim da je jasno kaj oću reć), a oni pak koji su zainteresirani za nešto veće odnosno ne vide i ne koriste skuter samo kao sredstvo od točke A do točke B mislim da će bar dvaput razmislit prije nego se odluče za neki kineski poluproizvod

jedan moj poznanik je kupio prošle godine geely 150, za vjerovali ili ne 8000 kn (bez garancije doduše, s 1 god garancijom je 12 000) i auspuh mu je u vožnji otpao a na servisu je zamjenjena kompletna mašina i to za neku mizernu lovu
Evidentirano
- di ste pi*ke stigo zdravko čolić !
- nisi ti zdravko čoli㇠!
- niste ni vi pi*ke !

Z-Power

• **
« Odgovori #74 : 22. Ožujak 2006, 19:47:14 »

Ja sam radio u Peugeot dealershipu koji je bio ujedno i servis za Baotiane/Venture pa sam se nagledao
tih malih kineza u servisu da boli glava. Vecina sto je dosla imala je oko 20km na satu i jos najlon na sicu.

Vjerujem ti.Ali si se nagleda i Peugeotovih skutera sa 100tinjak kilometara na satu a o tome ne govoris :wink:
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #75 : 22. Ožujak 2006, 23:01:17 »

Baotin je smece ko i svi kinezi,korejci... a talijanski skuteri su zakon i ne kvare se,bar ovde na forumu niko ne pise o tome
Jeli bi se moglo cut ovde iz "prve ruke" 8) koliko jedan piaggio ducancic okrene prometa godisnje na rezervne djelove za skutere koji se ne kvare i zasto im skoro svakodnevno dolazi sleper djelova
zanima me cisto onako informativno :paper:
Bog
Evo iz prve ruke:
Šleperi dijelova dolaze jer
-ima najviše tih modela na cesti.
-Remen i utezi variomata su potrošni dijelovi
-svjećice, žarulje, klipni prstenovi i ostalo su isto potrošni
-plastike, farovi i vilice često nastradaju kod sudara, a sudara i padova na žalost bude jako puno...
-ulje je isto potrebno za skutere, šta za mašinu šta za mješavinu
-gume, pločice, pakne da ne nabrajam dalje....
o prometu u kunama ne bi pričao jer je to poslovna tajna

Evidentirano
D.F.F.D.

Cortez

« Odgovori #76 : 23. Ožujak 2006, 11:47:05 »

Vjerujem ti.Ali si se nagleda i Peugeotovih skutera sa 100tinjak kilometara na satu a o tome ne govoris :wink:

Heh, sorry, ali nisam. U 2 sezone sto sam radio, samo jedan skuter se vracao konstantno nazad, Jetfoce
TSDI (injection). Ne svi prodani, nego doslovno kako sam napisao, JEDAN od njih (doduse, prodali smo samo
3 ali...).

Od preko 100 speedfightova u te 2 sezone niti sa jednim nikad problema. Motora je uvijek bilo u servisu,
ali 98% njih je bilo na redovnim servisima, 1% su dosli zato sto su razbijeni, a ostalih 1% su bile reklamacije
tipa zastopanog karburatora iz kojega bi kasnije vadili kuhinjske elemente i sl. necistoce koje su tamo dosle
gorivom.
Evidentirano

Cortez

« Odgovori #77 : 23. Ožujak 2006, 11:48:27 »

Inace, mi smo od Hipercoma (Ventura kinezi) cekali dijelove i do mjesec dana (dok im ne dodje neki
skuter kojega raskopaju i posalju sto nam treba).
Evidentirano

Str: 1 2 3 4 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.373 sekundi uz 16 upita.