Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: Kup nacija MX  (Posjeta: 244 )

moto man

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: miško
Kup nacija MX
« : 04. Listopad 2009, 11:58:08 »

Samo info da nam se repka u sastavu Šipek , Ljeljak , Božić nažalost nije plasirala u finale 19 reprezentacija.Šipek i Ljeljak su završili 27 u svojim klasama od 35 vozača , dok je Božić bio 28 u svojoj klasi isto od 35 vozača.Nažalost to nam je realnost i valjda će mladi stasati jer mislim da je veteranu Šipeku polako dosta i da nemože više nakon svih ovih silnih godina u kojima je zajedno sa Goričkim vukao MX.Inaće susjedi Slovenci sa najjačom postavom također iznenađujuće nisu ušli , ali su uz Ruse glavni favoriti u B-finalu.Nadamo se i pokojem boljem plasmanu Šipeka i Ljeljaka u glavnoj utrci B-finala.
Evidentirano
mafija , sused mafija , a meni je dobro , jako dobro i neka mi je tak mi i treba !

moto man

• **
  • Vozi: miško
Odg: Kup nacija MX
« Odgovori #1 : 04. Listopad 2009, 13:14:06 »

Završila je utrka b-finala.Hrvatska je deseta od 13 , mjesto iza Slovenije iliti 29 od 32 reprezentacije koje su ušle u završne vožnje A i B finala. Realno ali ipak razočaravajuće. :neznam:
Evidentirano
mafija , sused mafija , a meni je dobro , jako dobro i neka mi je tak mi i treba !

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
Odg: Kup nacija MX
« Odgovori #2 : 04. Listopad 2009, 15:50:43 »

da je moglo bolje, moglo je .... ali šta je tu je .... ipak svaka čast dečkima ...  :palacgore:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.051 sekundi uz 16 upita.