Evo, konačno sam prikupio sve ponude. Odlučeno je slijedeće. Cijena koju bi članovi trebali platiti je 150 Kn (godišnje). Iznos ide u fond za forum susret, u kvalitetne majice "Fruit of the Loom" s vrhunskim tiskom i u vezice koje će mnogima biti iznenađenje. Ja kad sam je vidio, odlučio sam se za nju jer je to vezica koju će svatko sigurno nositi. Stavljam sliku čim je dobijem. Uz sve to, članovi će dobiti i plastificiranu iskaznicu koju će moći zakačiti na vezicu sa kojom neće plaćati forum susrete i uz koju će moći dobiti popust kod nekih od trgovaca sa kojima ćemo tako naknadno dogovoriti. Naravno, dio fonda ide webmasteru koji se stvarno trudi da nam forum ovako funkcionira.
Da se razumijemo, u izradu majica i vezica idemo tek kad se sakupi 100 uplata jer moram cijelu količinu naručiti od jednom. Ako se to ne skupi u narednih mjesec dana (do prvog forum susreta) ići ću u izradu malo manje količine. Oni koji plate, sigurno će dobiti plaćeno !
NAPOMENA : član fan klubamogu biti oni članovi koji imaju ili ukupno preko 50 postova ili koji su članovi foruma dulje od 30 dana i imaju barem 10 postova.
Podaci za uplatu :
"Motori", Sokolgradska 50, Zagreb
Žiro račun : 2360000-1101819554 (ZaBa)
Iznos : 152,50 Kn
Svrha uplate : Uplata za majicu motori.hr (Molim vas da tako navedete uplatu jer mi je tako najjednostavnije provest sve kroz knjige)
Pod uplatioc upišite svoje ime i prezime, ali obavezno i nick sa foruma, a u poziv na broj upišite svoj JMBG radi lakše evidencije.
Po uplati mi molim vas uplatnicu faksirajte na 01/3013-124.
Ona interna ekipa sa kojima se redovito viđam, mogu mi novce dati kad se prvi puta vidimo.
POPIS UPLATA SA DANOM 26.03.2006.
Uplacene clanarine za motori.hr fun klub VIRMANSKI
papitto_venga
Depp
Sledgehammer
Chimpa
Goran zzz
ivach13
Fredi
Tajnica
Deliriano
Tonka