Bome da.......hladno ali kad je oko srca toplo i kad se pile vide na nekom parkingu nema te zime koja može spriječiti jahače motokonja........

Još kad ekipa prije Plotara skokne do Sanobora po bikera koji je svoju Fazericu pokrio krpama i s pet kila prašine, a Lister kad nas vidje samo je rekao da smo budale i da je hladno.......

Nakon sedam minuta koliko je dobio da se obuče i posvađa sa ženom ekipa budala mu je spuhnula prašinu i zagrijala Yamahu.......

Nakon desetak minuta i sam se pridružio "budalama" i uz spuštajuće zimsko sunce već smo brundali prema Savskom Marofu i Plotarima..........

Nekoliko hrabrih konja bijaše ispred.......

Osobno sam se potrudio doći ranije samo radi ovoga, jer sam znao (ajd dobio sam i dojavu sms-om ) da i ovo leto Dražen radi dooobre fileke, ma kaj dobre FENOMENALNE , Bogom danu hranu........kažu da te stvari ili vole ili ne vole......eh sad ja kažem, ima hebača i drkađ.....ja...........a zna se da ovi prvi itekako vole te okuse hehe......prema tome sami zaključite kam spadate.........

ali pošto slika govori malo više pogledajte ovu Draženovu čaroliju......

Još kad se ta čarolija našla ispred mene na stolu kao da sam u Nirvanu uplovio.........fileki, tripice, škembići......vidite samo koliko naziva imaju........a dobro se zna da za one stvari koje vrijede imaju mnogo imena poput žene, mačke, ribe, komada.........a vi nastavite niz........(možete se i malo spustiti dolje hehe) ..........

Evo nam i zaslužnog majstora toga specijaliteta......

Ako malo bolje pogledate vidjet ćete da i na fotografiji sam Bog umješao svoje prste, čisti ljubavni trokut, njih dvoje gore, a dolje kotao fileka......dakle......

Osim dooobrih fileka bijaše tu i dobrih chevapinjosa........

Popilo se i nešto tekućine a opreme ima više nego ljeti pa je teže pronaći alat za ispust ........vrpoljenje i potraga.......

............zatim odjednom vrpoljenje prestane i samo se čuje tiho olakšanje, tko će kome pomoći u nevolji ako ne biker bikeru............

Ispišali se , najeli se, napili se, atmosfera sve toplija.......

Poneki su grijali i noge i guzu da akumuliraju energiju jer treba natrag stići......

.........a razloga bijaše jer nas vani dočekaše djed mraz......

Sve u svemu bijaše super iako nismo ostali dugo , jer nismo mogli piti (čitaj smjeli) ali smo se vozili i ........da ...jeli fileke hehe.......

Dražene sljedeći puta molim te veći kotao, jer ti stalno govorih jel bude nekaj ostalo za poslije 20 sati.......a vidi sad da je moj strah bio opravdan.......evo kako me peru na jednom drugom forumu .........

copy/paste:
"Odg: MK PLOTARI SAVSKE DOLINE 2000, 15.-16.01.2010.
Danas u 09:08:16
* Citirati ovo u OdgovoruCitat:
Kroko, Koroko, negde u gornjim postovima si bil zamoljen da spremiš dve porcije fileka za dva(Lutalica i Boris) ljubitelja istih jer zbog obaveza ni oni ni mi nismo mogli dojti prije pol osam i da ti se buju primjereno odužili za tu lepu gestu, dragi moj mi došli vi na odlasku fileka nema :angry4: i mislim da buš naje... od dotičnih ljubitelja fileka kad te oni dva dohvate nebu te spasila ni tvoja brzina(pa ni brzina tvog KLE-a) ni tvoja elokventnost ma jednom riječju niš, nisi baš dobro započel ovu motogodinu budi spreman na razne psine tijekom ovog leta od ljutih obožavatelja fileka..................."