Ovako...
Kako sam imo problem zbog kojeg sam i otvorio ovu temu.. Naime motor mi je znao izgubit gas ponekad, pa kad bi stisnuo kvačilo, on bi lagano puknuo iz auspuha i nastavio dalje radit.. Dakle odem ja na servis i tamo naravno majstor sve pregleda i sredi (karb, poštela ventile, pregleda instalacije...) I dođem ja po motor, uzmem ga od njega i vozim se tako 2 tjedna i nema više problema, da mi samo odjednom motor krene se gasit i isto opet ko i prvi put.. Zanemarim to ovaj put, misleći da je to možda slučajno... Onda...
Jednog dana otišo se malo na autoput vozit i ko za vraga mi ispadne nogara, tj. jedan šeraf nogare i nogara mi struže po podu, ali ja uzmem špagu i zavežem nogaru i idem dalje i ko za vraga nakon 10km, motor počne iznova kenjat i počinje se gasit i to isključivo kad šaltam iz 3. u 2. brzinu, te ja tako na povratku svratim do majstora i on mi zašerafi nogaru i motor opet radi normalno, ne gasi se tj. ne umire... dalje...
Opet lijepo vrijeme i idem se vozit i sve super ne gasi se i tako prođem nekih 130km, kao odjednom u 5 brzini motor ge crk, samo krepa odjednom, normalno zaustavim se, upali iz prve i nastavi dalje, da bi za nekih 10 km opet crko, ali ovaj put upalim ga u vožnji i nastavim dalje, a ono on opet počinje se gasit i pucat iz auspuha, pa ja brzo stisnem kvačilo i on radi normalno, pa pustim kvačilo i nastavim dalje...
Sad mene zanima pošto je sve pregledano, svi spojevi su očišćeni, što bi moglo biti???
Jeli to taj famozni sindrom bočne nogare koji od vibracija na KTM-u hoće izgubit kontakt i kako je motor u brzini odmah registrira da je spušten nogara i gasi motor?!
Pomagajte... Što da mijenjam ili da jednostavno maknem taj konektor???