Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Motorček № 5  (Posjeta: 3970 )

ZZR1100

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: -II-
Motorček № 5
« : 15. Listopad 2009, 00:18:13 »

U petoj, jubilarnoj emisiji Motorčeka, naša i vaša Niki vodi vas na:
- 10. jubilarni DDK i Orange day u Sloveniji
- ispričati će vam istinu o kacigama
- prezentirati hrpu vijesti
- osvrnuti se na moto druženje u Karlovcu
- pustiti vaš prilog
- i još malo
Pogledajte!

Video lokacija

« Zadnja izmjena: 15. Listopad 2009, 00:33:13 Saša 69 »
Evidentirano

Bob Rock

• Vozi: Kawa er6n,Vespa lx 50
Odg: Motorček № 5
« Odgovori #1 : 15. Listopad 2009, 10:56:58 »

Motorček br.5 je katastrofa...Bilo je bolje dok su bila ona silovanja sa predugim reklamama u emisiji...Ovako dolazi do izražaja sva bezidejnost autora. NHF...Pozdrav iz "zemlje pršuta, maslina ,ribe i magaraca".
Evidentirano
Jahač magle...

gorank

• Vozi: FZ6 Fazer S2
« Odgovori #2 : 15. Listopad 2009, 12:18:43 »

Dobra... Nadam se da ce s vremenom druge malo duze trajati!!!
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki
« Odgovori #3 : 15. Listopad 2009, 13:03:11 »

Dobra... Nadam se da ce s vremenom druge malo duze trajati!!!

neće ali će biti redovito objavljivane. Mislimo da je bolje tri puta mjesečno po 10-tak minuta, nego jednom pa pola sata.
Evidentirano

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #4 : 15. Listopad 2009, 16:34:28 »

... dolaze dva ljepotana iz it i onda se pokazu kako prolaze kroz par zavoja  :LOL:

pa kaj je to ?  :mrgreen:

onda ono o kacigama ... u dva dijela  :palacdolje: opet niš konkretno ...

tajte budite konkretniji i da cim vise stane u tih par minuta ...
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

Black Bat

• *
  • Vozi: Suzuki GSX-F 600
« Odgovori #5 : 15. Listopad 2009, 21:30:47 »

ma dobro je,nemojte biti tak dešperatni,pa ipak nije loše ovak videti malo novosti kaj se dešavalo u skorije vrijeme,dobro je samo tak i dalje....
Evidentirano
juhuu

Bollocks!!

• Vozi: 750tku
« Odgovori #6 : 15. Listopad 2009, 21:48:38 »

"Ostanite s nama..brm-brm-brm"..kao da mi Mirko Fodor priča o motorima..
Evidentirano
..dno

TheMe

• **
  • Vozi: vozi, vozi... eto ga rasipanog u garazi
« Odgovori #7 : 15. Listopad 2009, 21:59:50 »

brzo mi proslo ovih par minuta...  :palacgore:
Evidentirano
Ne potpisujem ja nista

kamea

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: se s vigorom na yamahi fz6 fazer
« Odgovori #8 : 15. Listopad 2009, 22:03:01 »

sve ok, ali brate mili, od svih izjava, najgluplju metnu nutri...  :cry: cisto mi neugno... dojde mi da se  :zid: ali odlicna je stvar sto nisam kameNa  :palacgore:
Evidentirano
Ja sam TA!

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #9 : 15. Listopad 2009, 22:16:52 »

Emisija kao emisije nije uopće loša.... ali možda ne bi bilo loše uvesti neke stvari koje netko drugi nema...

Kako je dobar dio stvari u emisiji (i ovoj i nekim drugima) inspiriran upravo ovim forumom i njegovim korisnicima i članovima, nebi uopće bilo loše kad bi se i to ubacilo u samu emisiju... Ima na forumu sasvim dovoljno ljudi koje bi vrijedilo pogledati u emisiji ... od sporta, putovanja, ITD ...

Iskreno, više bih u emisiji volio vidjeti mali intervju sa Labašem, putnikom, linzom, pudlom, čalom nego isječke sa youtuba.

Imamo konkretno na forumu veliki broj ljudi koji se aktivno bave moto sportom, počevši od samog Saše, pa dva Nervića, Gajs, Mafa, Čmelar ....

Pa imamo također i cijelu ekipu iz grane moto sporta koji nazivamo "stunt" .... Paky, zeleni, Bruno, SSSSS... ITD

Sip je svojevremeno uredno imao jednu od posjećenijih tema sa malim savjetima, pa bi se i tu mogao napraviti mali serijal "malih savjeta" za koji bi sam autor teme mogao posuditi glas, a i stas ...

Uz sve to naravno i tema koju sam i sam često znao "forsirati" (iz meni recimo osobnih pobuda) a to su naši stari vozači među kojima je i moj stari, ali i veliki broj drugih koji su na sreću još uvijek među nama...

Ako pogledamo s realne strane, upravo su forumaši najvjernija publika "Motorčeka" .... a ja sam u ovih nekoliko rečenica naveo ideja dovoljno za gotovo cijelu sezonu snimanja "Motorčeka" .... i sve od navedenog bi me prikovalo za ekran kad bih to mogao vidjeti ...

PS: Hrvatske se sastoji od Podravine, Istre, Slavonije, Batanje, Posavine, zapadnog Srijema, Gorskog Kotara, a ne samo od Zagreba, Zagorja i Dalmacije ...  :wink:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

markookram

« Odgovori #10 : 15. Listopad 2009, 22:19:24 »

i turopolja  :mrgreen:
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

R65

• **
  • Vozi: R 1150 GS
« Odgovori #11 : 16. Listopad 2009, 12:22:39 »

PS: Hrvatske se sastoji od Podravine, Istre, Slavonije, Batanje, Posavine, zapadnog Srijema, Gorskog Kotara, a ne samo od Zagreba, Zagorja i Dalmacije ...  :wink:

Slazem se.. Prilog je zapravo dio jednog veceg projekta koji ce obuhvacat s vremenom i ostale dijelove Hrvatske. Ovo za sad je samo okokmica (sjever-jug) al z vremenom bu i istok zapad pa ce sve doc na red. Steta kaj nije najavljeno kao osvrt na potez sjever jug.. Al evo, trudimo se radit i na rutzi istok zapad, al treba to sve posnimit.. Mjeseci su ulozeni u to.
Strasilo, hvala na savjetima.

Molim Dalmatince da se ne smatraju uvrijedjenim s maslinama, magarcima i ostalim, sve je stavljeno u prilog s najboljim namjerama.  :palacgore:

ŽLICASMB

• *
  • Vozi: Honda Shadow 750
« Odgovori #12 : 16. Listopad 2009, 14:21:37 »

Emisija kao emisije nije uopće loša.... ali možda ne bi bilo loše uvesti neke stvari koje netko drugi nema...

Kako je dobar dio stvari u emisiji (i ovoj i nekim drugima) inspiriran upravo ovim forumom i njegovim korisnicima i članovima, nebi uopće bilo loše kad bi se i to ubacilo u samu emisiju... Ima na forumu sasvim dovoljno ljudi koje bi vrijedilo pogledati u emisiji ... od sporta, putovanja, ITD ...

Iskreno, više bih u emisiji volio vidjeti mali intervju sa Labašem, putnikom, linzom, pudlom, čalom nego isječke sa youtuba.

Imamo konkretno na forumu veliki broj ljudi koji se aktivno bave moto sportom, počevši od samog Saše, pa dva Nervića, Gajs, Mafa, Čmelar ....

Pa imamo također i cijelu ekipu iz grane moto sporta koji nazivamo "stunt" .... Paky, zeleni, Bruno, SSSSS... ITD

Sip je svojevremeno uredno imao jednu od posjećenijih tema sa malim savjetima, pa bi se i tu mogao napraviti mali serijal "malih savjeta" za koji bi sam autor teme mogao posuditi glas, a i stas ...

Uz sve to naravno i tema koju sam i sam često znao "forsirati" (iz meni recimo osobnih pobuda) a to su naši stari vozači među kojima je i moj stari, ali i veliki broj drugih koji su na sreću još uvijek među nama...

Ako pogledamo s realne strane, upravo su forumaši najvjernija publika "Motorčeka" .... a ja sam u ovih nekoliko rečenica naveo ideja dovoljno za gotovo cijelu sezonu snimanja "Motorčeka" .... i sve od navedenog bi me prikovalo za ekran kad bih to mogao vidjeti ...

dalmatinske zagore, otoka  :D
Evidentirano
S.P.O.M.F.F.S.P.O.M.
"Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir nisam siguran."
Einstein

Bob Rock

« Odgovori #13 : 16. Listopad 2009, 16:22:56 »

dalmatinske zagore, otoka  :D

Pa spomenuta je "Zemlja pršuta, ribe, maslina i magaraca"...Dalmatinska zagora spada pod nju ,a i večina otoka.
Evidentirano
Jahač magle...

Giga

• **
  • Vozi: ne vozi, al me vozi na FZ6-SA HG
« Odgovori #14 : 16. Listopad 2009, 17:33:37 »

Sviđa mi se emisija  :palacgore: ,a bilo je i hrabrih darivatelja  :LOL:
Evidentirano
bolje mala piva nego veliko hvala

gorank

• Vozi: FZ6 Fazer S2
« Odgovori #15 : 16. Listopad 2009, 19:35:07 »

neće ali će biti redovito objavljivane. Mislimo da je bolje tri puta mjesečno po 10-tak minuta, nego jednom pa pola sata.
Imas pravo, neka traje krace samo neka je redovna i kvalitetna!!!
Evidentirano

TOECUTTER71

• *
  • Vozi: SUZUKI GSF650S K8
« Odgovori #16 : 16. Listopad 2009, 19:45:02 »

Mislim da je(nadam se da mi niko nece zameriti)emisija,vishe uradjena za potencijalne bajkere,nego za postojece,dobro,akcija davanja krvi je neshto izuzetno humano i svakako je trebalo to prikazati,sve ostalo je toliko kratko(kacige) voznja po hrvatskoj(i slazem se sa komentarom da hrvatska u celoj evropi nema zemlju koja se sa njom moze porediti po razlicitosti i bogatsvu prirodnih lepota)i voleo bih da je proputujem uzduz i popreko na dva tocka(kolima sam je u dobroj meri obishao od slavonije do istre ali to je bilo davno)u emisiju bi obavezno trebalo ubaciti,jedan ozbiljniji test nekog dvotockasha,i par kracih predstavljanja i izvesce o deshavanjima u moto sportu.
To bi svakako uslovilo barem polu chasovnu emisiju,ali mislim da bih onda emisija dobila svoj smisao,ovako sve izgleda kao neka polu amaterska emisija(to govorim zato shto mislim da bih svi bili zadovoljniji).
I obaveznu nachetu temu -Lepote Hrvatske,nastaviti da u svakoj emisiji se opishe neka prirodna lepota koju treba videti(mozda angazovati nekog iskusnog bajkera koji bi pravio kratku reportazu o putu do mesta i zanimljivosti istog)
Pocheti od slavonije i medjumurja pa krenuti prema istri,preko gorja i onda se spustiti obalom do dubrovnika,u stvari kao kada bi neko zeleo obici hrvatsku.
Ja sam se ovde raspisao(izvinjavam se ako sam preopshiran,ali u najboljoj nameri)
Pun tank goriva i vruci asfalt pod gumama-pozdrav
Evidentirano
Not for him Bubba for ME!

strasilo

• šafran
« Odgovori #17 : 16. Listopad 2009, 19:49:20 »

Mislim da je(nadam se da mi niko nece zameriti)emisija,vishe uradjena za potencijalne bajkere,nego za postojece,dobro,akcija davanja krvi je neshto izuzetno humano i svakako je trebalo to prikazati,sve ostalo je toliko kratko(kacige) voznja po hrvatskoj(i slazem se sa komentarom da hrvatska u celoj evropi nema zemlju koja se sa njom moze porediti po razlicitosti i bogatsvu prirodnih lepota)i voleo bih da je proputujem uzduz i popreko na dva tocka(kolima sam je u dobroj meri obishao od slavonije do istre ali to je bilo davno)u emisiju bi obavezno trebalo ubaciti,jedan ozbiljniji test nekog dvotockasha,i par kracih predstavljanja i izvesce o deshavanjima u moto sportu.
To bi svakako uslovilo barem polu chasovnu emisiju,ali mislim da bih onda emisija dobila svoj smisao,ovako sve izgleda kao neka polu amaterska emisija(to govorim zato shto mislim da bih svi bili zadovoljniji).
I obaveznu nachetu temu -Lepote Hrvatske,nastaviti da u svakoj emisiji se opishe neka prirodna lepota koju treba videti(mozda angazovati nekog iskusnog bajkera koji bi pravio kratku reportazu o putu do mesta i zanimljivosti istog)
Pocheti od slavonije i medjumurja pa krenuti prema istri,preko gorja i onda se spustiti obalom do dubrovnika,u stvari kao kada bi neko zeleo obici hrvatsku.
Ja sam se ovde raspisao(izvinjavam se ako sam preopshiran,ali u najboljoj nameri)
Pun tank goriva i vruci asfalt pod gumama-pozdrav

Ovo boldano... NEEEEEE ... jednostavno NEEEEEEEEE ... ni po koju cijenu ...

ako se u emisiju ubaci bilo kakav test motora, ode sve u ćurac .... svi jako dobro znamo da testove ocjenjuje budžet, a ne stvarno stanje.... a i šta mi vrijedi podatak koliko Saša Kranjec može napraviti vrijeme s nekim motorom po grobniku ... pa o tome već i vrapci na grani pjevaju ....  :mrgreen:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

legajuana

• **
  • Vozi: Versulju
« Odgovori #18 : 16. Listopad 2009, 20:01:05 »

ja bih predložio testove nekih starijih motora,karakteristika, vrlina i mana, one motore šta su po oglasnicima...

TOECUTTER71

• *
« Odgovori #19 : 16. Listopad 2009, 22:10:27 »

Ovo boldano... NEEEEEE ... jednostavno NEEEEEEEEE ... ni po koju cijenu ...

ako se u emisiju ubaci bilo kakav test motora, ode sve u ćurac .... svi jako dobro znamo da testove ocjenjuje budžet, a ne stvarno stanje.... a i šta mi vrijedi podatak koliko Saša Kranjec može napraviti vrijeme s nekim motorom po grobniku ... pa o tome već i vrapci na grani pjevaju ....  :mrgreen:
Ne mogu da se neslozim sa komentarom(cinjenica je da su testovi uvek pomalo(ili malo vishe)tj.njihove krajnje ocene,vishe odredjene time koliko je zastupnik"dobar"sa ljudima koji testiraju i tako je svugde u svetu(shto nas sve iritira)pa zbog toga se mozda treba okrenuti predstavljanjima,motora po nameni i nekoj opshtoj kvalifikaciji, i kako je vec spomenuto starijim modelima(koji su proshli vec neki realni upotrebni period od barem jedne do dve pune sezone na drumu i ne zalaziti u priche tipa"ovaj dvotockash je neshto najbolje shto sam imao priliku voziti u poslednje vreme ..etc)Ili evo ideje :misli:,kao shto Britanski MNC ima onu rubriku kako motor ocenjuju vlasnici(shto je josh pristrasnije hahaha)napraviti i trecu kako motor dozivljavaju bikeri koji nisu vlasnici ali su ga mozda imali prilike provozati(a i ne moraju),pa se sve to presece nekom bodovnom formulom,pa se iz toga moze dobiti neka objektivnija slika...a i ja sada lupam,ali chinjenica je da svako voli videti kvalitetan test a ako josh nije sav u superlativima,najbolji,najlepshi,naj..naj..onda ima smisla(ne kazem ima motorcikala koji zasluzuju sve superlative..
ali uvek postoji neshto shto promakne proizvodjachu pa i onim najboljima...
Tank puni i drum vreli ispod guma-lep pozdrav
P.S
A shto se tiche grobnika da li mi neko moze reci koje su tarife na grobniku za voznju civilnih dvotochkasha
i kako sve to funkcionishe(ako nemam krivu informaciju)unapred hvala i izvinjenje ako vec sve informacije postoje na forumu,ja ih jednostavno nisam josh pronashao,jer sam NOVICE na forumu
Evidentirano

legajuana

• **
  • Vozi: Versulju
« Odgovori #20 : 17. Listopad 2009, 09:00:59 »

NOVICE je stepenicu iznad BEGINNER, ali evo kad si već toliko lijen

http://www.grobnik.hr/

:mrgreen:

DanijelRs

• **
  • Vozi: Aprilia rs50 s 80 polini
« Odgovori #21 : 17. Listopad 2009, 09:13:28 »

Ovo i mene živcira koda mi to vodi neko dijete onak brm-brm-brm al sve u svemu za petu epizodu je odlično  :palacgore:
Evidentirano

mg749ie

• Vozi: Bellagio, bombon od motora,
« Odgovori #22 : 17. Listopad 2009, 12:02:50 »

emisija evluira pa malo i luta gore dole sve u svemu dobar :mrgreen:
Evidentirano
Ljubav grije, al jakna je jakna

MArijo82

• *
  • Vozi: Yamaha XJ6N
« Odgovori #23 : 17. Listopad 2009, 12:30:14 »

ahahaha :LOL:.. predlazem da u sljedecoj oponasa nekog R-a na 12000rpm.. heh
Evidentirano
MArijo

TOECUTTER71

• *
« Odgovori #24 : 17. Listopad 2009, 18:40:39 »

NOVICE je stepenicu iznad BEGINNER, ali evo kad si već toliko lijen

http://www.grobnik.hr/

:mrgreen:
Lijen jesam,istina-ali puno hvala na link-u :wink:
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #25 : 17. Listopad 2009, 18:43:16 »

Ovo i mene živcira koda mi to vodi neko dijete onak brm-brm-brm al sve u svemu za petu epizodu je odlično  :palacgore:

meni je to full simpatično..... i moglo bi čak postati vrlo prepoznatljiv znak....  :palacgore:
Evidentirano

Mayco

• **
  • Vozi: HD XL1200C / kawa ZR7
« Odgovori #26 : 17. Listopad 2009, 21:07:07 »

meni je to full simpatično..... i moglo bi čak postati vrlo prepoznatljiv znak....  :palacgore:

mhm, baš simpatično retardirano, vuče mi na Forrest Gump  :mrgreen:  :jesus:, ostalo sve 5  :palacgore:
Evidentirano
PREDATORS
In road we trust

Daddoo

• *
  • Vozi: yamaha yzf 250
« Odgovori #27 : 18. Listopad 2009, 19:45:23 »

Meni se sve sviđa i nek bude što više emisija, pa će se sa vremenom sigurno poboljšati i njihov sadržaj
Evidentirano

Ive

• *
  • Vozi: Hondu XX
« Odgovori #28 : 18. Listopad 2009, 20:19:14 »

:palacgore: samo naprid, malo vise reportaza sa moto susreta ili moto dogadanja bilo bi dobro  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
OĆĆĆEEEEE MALAAA!!!!
www.mk-malari.com
www.pomorac.net

Giga

• **
« Odgovori #29 : 18. Listopad 2009, 21:09:45 »

Evo im prilika 25.10. Bedekovčina  :palacgore:
Evidentirano

ŽUĆO

• **
  • Vozi: Yamaha xs400
« Odgovori #30 : 18. Listopad 2009, 21:31:17 »

Sve u svemu nije to ni tako loše  :palacgore:
što više takvih emisija to bolje
Evidentirano
PRODAJEM YAMAHU XS 400 SECA '85g. 098/332-578

pelizzari

• **
  • Vozi: atlantic 250, GS 500
« Odgovori #31 : 20. Listopad 2009, 16:58:03 »

Motorček br.5 je katastrofa...Bilo je bolje dok su bila ona silovanja sa predugim reklamama u emisiji...Ovako dolazi do izražaja sva bezidejnost autora. NHF...Pozdrav iz "zemlje pršuta, maslina ,ribe i magaraca".

potpisujem navedeno
osvrti sa DDK i iz Karlovca su zaslužili da budu malo duži

ps: Bob Rock je moj idol (2. put)

Bob Rock

« Odgovori #32 : 20. Listopad 2009, 18:42:34 »

potpisujem navedeno
osvrti sa DDK i iz Karlovca su zaslužili da budu malo duži

ps: Bob Rock je moj idol (2. put)

Nije lako nosit to breme 8).
Evidentirano
Jahač magle...

grizzlyzg

• *
  • Vozi: TuDuM 900 by Grizzly
« Odgovori #33 : 24. Listopad 2009, 13:29:19 »

Nemojmo biti tako kritični prema ljudima koji su se ipak potrudili da ostvare jednu takvu emisiju. Kad već toliko polemizirate ,ukljućite se u ostvarivanje jedne takve emisije,napravite prilog,posnimite kamerom,odnesite to uredniku i siguran sam da će nešto biti i prikazano...Jesmo mi hrvati...samo znamo srat po drugima ...
Evidentirano
GRIZZLY ZG

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport
« Odgovori #34 : 24. Listopad 2009, 15:34:28 »

Sve gore i sve veći skup reklama. Tragično.
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #35 : 24. Listopad 2009, 15:47:22 »

Sve gore i sve veći skup reklama. Tragično.

plaćaj pretplatu i siguran sam da ih neće biti ... ;)
Evidentirano

zokx

« Odgovori #36 : 24. Listopad 2009, 17:14:05 »

plaćaj pretplatu i siguran sam da ih neće biti ... ;)

Pa i bi da ostali dio vrijedi, ali riječ je i o "prikrivenom oglašavanju", što osim što nije dopušteno i dodatno iritira.
Evidentirano

mg749ie

• Vozi: Bellagio, bombon od motora,
« Odgovori #37 : 24. Listopad 2009, 17:41:37 »

Najbolji su,  :palacgore: jer su jedini,  :shock:, i popravljaju se iz emisije u emisiju :wink:, fale im ideja i tu im treba slati prijedloge ili neke uradtke kako bi napravili još kvalitetniju emisiju 8)
Nikolina je otvorena za sve kaj su kretivni :mrgreen:
Evidentirano
Ljubav grije, al jakna je jakna

kamea

• **
« Odgovori #38 : 25. Listopad 2009, 11:45:30 »

a koliko smo kreativni - NE -  pokazali smo u jednoj obrisanoj temi. najlakse je bit pametan. lijepo prijedloge na papircek i poslatii u emisiju, a ne mlatit samo jezikom po ljudim ai njihovom trudu.
Evidentirano
Ja sam TA!

Lando

• **
  • Vozi: Bandit 650S K8
« Odgovori #39 : 25. Listopad 2009, 13:00:39 »

I dalje dobro,veselo i zanimljivo  :palacgore: , samo kratko  :wink:
Evidentirano

Bob Rock

« Odgovori #40 : 26. Listopad 2009, 17:31:20 »

a koliko smo kreativni - NE -  pokazali smo u jednoj obrisanoj temi. najlakse je bit pametan. lijepo prijedloge na papircek i poslatii u emisiju, a ne mlatit samo jezikom po ljudim ai njihovom trudu.

Ideje se prodaju, a ljudi koji rade emisiju sigurno imaju nekakve koristi od nje...Ne radi nitko za kiki-riki. Svi koji su ovdje napisali neku kritiku, siguran sam da su imali dobre namjere. Bilo je i prijedloga u vezi debilnog imena npr. a i u vezi sadržaja emisije...Ne mislim da je konstruktivna kritika mlačenje jezikom po tuđem trudu. Da na ovom forumu nema toliko štekera i guzouvlakača, vjeruj mi da bi kritike bile puno brojnije.
Evidentirano
Jahač magle...

kamea

• **
« Odgovori #41 : 26. Listopad 2009, 17:53:00 »

ok, neke kritike su konkretne i nude konkretno poboljsanje, ali ima nekih koje su stvarno mlacenje jezikom. moje je misljenje da ako na kritiku nemas bolji prijedlog, bolje suti. ja sam uvijek za KONSTRUKTIVNU kritiku. sto se tice izjave da niko nis ne radi za kikiriki... pa ne znam da li oni placu dobivaju za ovo, ali ja znam da sam ja jako cesto radila nesto na volonterskoj bazi, tak da ipak ima ljudi koji delaju i za kikiriki. ali, ono sto sam htjela reci je da ako neko npr  kritizira naziv imena, neka automatski da neki bolji prijedlog. a ne samo izjaviti da emisija ima glupi naziv i to je to. nije lako bit kreativan nit smislit nesto novo, upecatljivo i dobro. vikat da nesto nis ne valja i ne davat nikakav novi prijedlog, to je lako. dakle, ja ne branim emisiju jer uvijek ima mjesta poboljsanju, manjih ili vecih razmjera, ali smatram da oni koji kritiziraju moraju biti isto ljudi koji ce ponuditi barem nako idejno rjesenje za ono sto smatraju da je problem. inace kritika nije konstruktivna...

ali opet, to je samo moje misljenje...
Evidentirano
Ja sam TA!

Bob Rock

« Odgovori #42 : 26. Listopad 2009, 18:09:12 »

Pa kažem ti da je bilo prijedloga i u vezi imena i u vezi tema...A opet postoje ljudi koji nemaju mašte ili talenta za tako što ,pa samo kažu da im se emisija ne sviđa. To opet treba prihvatiti..Jedan moj bivši kolega vozač iz vremena rada u pekari je rekao pekaru..."Ja ne znam kako se kruv radi, ali znam koji je ukusan. A tvoj brate nije"-by Stipan Pivac.
Evidentirano
Jahač magle...

kamea

• **
« Odgovori #43 : 26. Listopad 2009, 19:56:37 »

imas tu pravo, treba prihvatiti, ali treba nekad malo nekog i pohvalit. ne samo drvlje i kamenje. neke pokuda ne motivira.

a prijatelj ti je odlican!!  :palacgore:
Evidentirano
Ja sam TA!

markookram

« Odgovori #44 : 26. Listopad 2009, 20:04:49 »

pa nebumo tatu ucili kak se deca delaju  :misli:
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

zokx

« Odgovori #45 : 26. Listopad 2009, 20:13:03 »

ok, neke kritike su konkretne i nude konkretno poboljsanje, ali ima nekih koje su stvarno mlacenje jezikom. moje je misljenje da ako na kritiku nemas bolji prijedlog, bolje suti. ja sam uvijek za KONSTRUKTIVNU kritiku. sto se tice izjave da niko nis ne radi za kikiriki... pa ne znam da li oni placu dobivaju za ovo, ali ja znam da sam ja jako cesto radila nesto na volonterskoj bazi, tak da ipak ima ljudi koji delaju i za kikiriki. ali, ono sto sam htjela reci je da ako neko npr  kritizira naziv imena, neka automatski da neki bolji prijedlog. a ne samo izjaviti da emisija ima glupi naziv i to je to. nije lako bit kreativan nit smislit nesto novo, upecatljivo i dobro. vikat da nesto nis ne valja i ne davat nikakav novi prijedlog, to je lako. dakle, ja ne branim emisiju jer uvijek ima mjesta poboljsanju, manjih ili vecih razmjera, ali smatram da oni koji kritiziraju moraju biti isto ljudi koji ce ponuditi barem nako idejno rjesenje za ono sto smatraju da je problem. inace kritika nije konstruktivna...

ali opet, to je samo moje misljenje...

Nitko tebe ne kritizira. Ti si ispala super, i prilog o DDK je apsolutno potreban u takvoj specijaliziranoj emisiji, ali mislim da zaslužuju kritiku. Ne zbog autora i njihovih (ne)skrivenih motiva, već zbog populacije gledatelja, a da dobiju bolju, informativniju i zanimljiviju emisiju o motorima. Gadno je kad si jedini, onda se nemaš s čime usporediti. Ako su usporedba neke strane emisije (DSF npr.) onda su kritike i preblage. Razumljivo je da sve košta, i da je produkcija jedne ovakve emisije "boli glava", ali ako nema zatvorene konstrukcije nije trebalo niti ići u projekt.
Naziv je idiotski jer cilja samo populaciju sjeverozapadne Hrvatske kojima je to fora (uključujući brmm brmm voditeljice), dok je ostalom dijelu Hrvatske to full antipatično. Eto, nikome osobno.. samo mislim da zaslužujemo dobru i iskrenu emisiju.
Evidentirano

Giga

• **
« Odgovori #46 : 26. Listopad 2009, 20:55:25 »

Kada će sljedeći motorček?
Evidentirano

kamea

• **
« Odgovori #47 : 26. Listopad 2009, 21:58:05 »

Nitko tebe ne kritizira. Ti si ispala super, i prilog o DDK je apsolutno potreban u takvoj specijaliziranoj emisiji, ali mislim da zaslužuju kritiku. Ne zbog autora i njihovih (ne)skrivenih motiva, već zbog populacije gledatelja, a da dobiju bolju, informativniju i zanimljiviju emisiju o motorima. Gadno je kad si jedini, onda se nemaš s čime usporediti. Ako su usporedba neke strane emisije (DSF npr.) onda su kritike i preblage. Razumljivo je da sve košta, i da je produkcija jedne ovakve emisije "boli glava", ali ako nema zatvorene konstrukcije nije trebalo niti ići u projekt.
Naziv je idiotski jer cilja samo populaciju sjeverozapadne Hrvatske kojima je to fora (uključujući brmm brmm voditeljice), dok je ostalom dijelu Hrvatske to full antipatično. Eto, nikome osobno.. samo mislim da zaslužujemo dobru i iskrenu emisiju.

Ma nisam ja uopce niti mislila da mene neko kritizira (ma ko bi mene kritizirao  :misli:  :jesus:) niti sam ista osobno shvatila jer nit ja produciram emisiju nit meni u džep ni iz džepa. Vec sam rekla da teba reci misljenje i dati neku ideju, ali mi je bezveze da se samo kritizira. Kuzis me? Cak mi je bezveze i kad judi vele ma billo je odlicno. Ja nekako volim konkretne stvari. Valda je to profesionalna deformacija jer kad nekog hvalim moram ga pohvalit za nesto konkretno, ali to je neka druga tema. U svakom slucaju, ne drzim stangu nikome vec jednostavno zelim istaknuti da treba biti konstruktivan radi dobrobiti svih gledatelja. tvoja je kritika konstruktivna jer daje neki konkretan razlog, a ne samo "meni je to idiotski" i fajrunt. MA meni se cini da smo mi, kako neki vele, on the same page, samo govorimo drugim rijecnikom... I naravno da zasluzujemo dobru i iskrenu emisjiu. Da bi ona takva postala treba vremena i zivaca... i dobrih konstruktivnih kritika i prijedloga.

Nakon ovolikih  :blahblah:  zasluzili smo  :bananapivo:
Evidentirano
Ja sam TA!

batax

• *
  • Vozi: hornet 900
« Odgovori #48 : 29. Listopad 2009, 22:29:07 »

nije tako loše ionako nema dovoljno moto-emisija,   :biker: :palacgore:nastavite
Evidentirano

doubleDD

• **
  • Vozi: KTM 640 LC4 SM
« Odgovori #49 : 23. Travanj 2010, 23:23:53 »

opet gledam malo stare emisjie... ;)
Evidentirano
Ride to live, live to ride!!! KTM 4ever

klesoo

• **
  • Vozi: paKLEnu masinu, Adly 300XS
« Odgovori #50 : 24. Travanj 2010, 01:21:11 »

opet gledam malo stare emisjie... ;)

:palacgore:
 Str: 1 2 3 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.248 sekundi uz 17 upita.