Emisija kao emisije nije uopće loša.... ali možda ne bi bilo loše uvesti neke stvari koje netko drugi nema...
Kako je dobar dio stvari u emisiji (i ovoj i nekim drugima) inspiriran upravo ovim forumom i njegovim korisnicima i članovima, nebi uopće bilo loše kad bi se i to ubacilo u samu emisiju... Ima na forumu sasvim dovoljno ljudi koje bi vrijedilo pogledati u emisiji ... od sporta, putovanja, ITD ...
Iskreno, više bih u emisiji volio vidjeti mali intervju sa Labašem, putnikom, linzom, pudlom, čalom nego isječke sa youtuba.
Imamo konkretno na forumu veliki broj ljudi koji se aktivno bave moto sportom, počevši od samog Saše, pa dva Nervića, Gajs, Mafa, Čmelar ....
Pa imamo također i cijelu ekipu iz grane moto sporta koji nazivamo "stunt" .... Paky, zeleni, Bruno, SSSSS... ITD
Sip je svojevremeno uredno imao jednu od posjećenijih tema sa malim savjetima, pa bi se i tu mogao napraviti mali serijal "malih savjeta" za koji bi sam autor teme mogao posuditi glas, a i stas ...
Uz sve to naravno i tema koju sam i sam često znao "forsirati" (iz meni recimo osobnih pobuda) a to su naši stari vozači među kojima je i moj stari, ali i veliki broj drugih koji su na sreću još uvijek među nama...
Ako pogledamo s realne strane, upravo su forumaši najvjernija publika "Motorčeka" .... a ja sam u ovih nekoliko rečenica naveo ideja dovoljno za gotovo cijelu sezonu snimanja "Motorčeka" .... i sve od navedenog bi me prikovalo za ekran kad bih to mogao vidjeti ...
PS: Hrvatske se sastoji od Podravine, Istre, Slavonije, Batanje, Posavine, zapadnog Srijema, Gorskog Kotara, a ne samo od Zagreba, Zagorja i Dalmacije ...