ok, neke kritike su konkretne i nude konkretno poboljsanje, ali ima nekih koje su stvarno mlacenje jezikom. moje je misljenje da ako na kritiku nemas bolji prijedlog, bolje suti. ja sam uvijek za KONSTRUKTIVNU kritiku. sto se tice izjave da niko nis ne radi za kikiriki... pa ne znam da li oni placu dobivaju za ovo, ali ja znam da sam ja jako cesto radila nesto na volonterskoj bazi, tak da ipak ima ljudi koji delaju i za kikiriki. ali, ono sto sam htjela reci je da ako neko npr kritizira naziv imena, neka automatski da neki bolji prijedlog. a ne samo izjaviti da emisija ima glupi naziv i to je to. nije lako bit kreativan nit smislit nesto novo, upecatljivo i dobro. vikat da nesto nis ne valja i ne davat nikakav novi prijedlog, to je lako. dakle, ja ne branim emisiju jer uvijek ima mjesta poboljsanju, manjih ili vecih razmjera, ali smatram da oni koji kritiziraju moraju biti isto ljudi koji ce ponuditi barem nako idejno rjesenje za ono sto smatraju da je problem. inace kritika nije konstruktivna...
ali opet, to je samo moje misljenje...