Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: Od Zagreba do Monaca  (Posjeta: 776 )

djura

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: BMW R1200GS
Od Zagreba do Monaca
« : 12. Veljača 2006, 20:56:39 »

Pre pola sata :) sam kupio karte za GP Monaca (28.05). Krecemo nas dvojica na 2 motora (DL1000 oba) iz Beograda u cetvrtak ujutru (25.05). Do Zg-a cemo auto putem a od Zg-a - nemam pojma. Moze neki predlog za malo zanimljiviji put nego sto je to peglanje autobanova? Kuda biste vi isli?
Evidentirano

ib

• Gost
Odg: Od Zagreba do Monaca
« Odgovori #1 : 12. Veljača 2006, 21:08:18 »

Pre pola sata :) sam kupio karte za GP Monaca (28.05). Krecemo nas dvojica na 2 motora (DL1000 oba) iz Beograda u cetvrtak ujutru (25.05). Do Zg-a cemo auto putem a od Zg-a - nemam pojma. Moze neki predlog za malo zanimljiviji put nego sto je to peglanje autobanova? Kuda biste vi isli?

Tko je drugi na DL1000? Zander? ;) I pitanje, obzirom da ste 25.5. na putu prema Monacu, kad cete natrag? 10 Stormera ce bit u okolici Zagreba 4.6 ;)

Sto se puta tice, koliko dana za odlazak tamo?  Ako je jedan, nemas izbora, moras na autoceste. Ako imas dva-tri dana, imas brdo mogucnosti. Iz Zagreba kroz Sloveniju u Austriju, kroz Alpe sve do iznad Torina i onda dolje. Ali za to trebas cca. 3 dana da nesto i vidis i uzivas u voznji.
Evidentirano

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #2 : 12. Veljača 2006, 21:16:33 »

Jedini bed je koliko vremena imate na raspolaganju... kako veli IB, ako nemate podosta vremena i love, autoput je jedino rješenje. Inače radite turu od barem 7 dana puta tamo i natrag, + boravak u Monacu.

Ali to sve, za kvalitetan obilazak, košta podosta... a i u Monacu nema kampiranja, klošarenja i sličnih nama nacionalnih sportova. Na spavanje u šatoru ili kampu nemojte ni pomišljati, ali na 20-30 km od Monaca i same Azurne obale prema unutra može.
Evidentirano

djura

• **
« Odgovori #3 : 12. Veljača 2006, 21:28:03 »

Tko je drugi na DL1000? Zander? ;) I pitanje, obzirom da ste 25.5. na putu prema Monacu, kad cete natrag? 10 Stormera ce bit u okolici Zagreba 4.6 ;)

Sto se puta tice, koliko dana za odlazak tamo?  Ako je jedan, nemas izbora, moras na autoceste. Ako imas dva-tri dana, imas brdo mogucnosti. Iz Zagreba kroz Sloveniju u Austriju, kroz Alpe sve do iznad Torina i onda dolje. Ali za to trebas cca. 3 dana da nesto i vidis i uzivas u voznji.

Nije, drugi Strom je Svaba (moj najbolji drug. Zivi u Los Angelesu). On krece iz LA za NYC pocetkom aprila. U NYC stavlja DL na avion. U Bg je pocetkom maja. Ovde ostaje do kraja godine.
Ovo je njegov Strom:

samo sto nema vise ovaj seljacki vetrobran :)

Nemamo bas mnogo vremena. Krecemo u cetvrtak ujutru i u petak popodne nam je plan da budemo u Monaku. Negde oko 15.07. idemo na nasu prvu 'veliku evropsku turu u koju su ukljuceni i Alpi, tako da necemo da ih obilazimo u ovaj put.
Mislio sam da mi predlozite neke zanimljivije magistralne puteve koji nece mnogo da nam povecaju kilometrazu ali ce nam razbiti monotoniju voznje autoputevima
Evidentirano

djura

• **
« Odgovori #4 : 12. Veljača 2006, 21:32:36 »

Jedini bed je koliko vremena imate na raspolaganju... kako veli IB, ako nemate podosta vremena i love, autoput je jedino rješenje. Inače radite turu od barem 7 dana puta tamo i natrag, + boravak u Monacu.

Ali to sve, za kvalitetan obilazak, košta podosta... a i u Monacu nema kampiranja, klošarenja i sličnih nama nacionalnih sportova. Na spavanje u šatoru ili kampu nemojte ni pomišljati, ali na 20-30 km od Monaca i same Azurne obale prema unutra može.

Kako kaze jedan odavde: lova nije problem - nema je :wink:

Salim se. Ajde da kazemo da imamo dovoljno love (ne da divljamo po kazinima, nego za neki normalan boravak).

OK, mozda krenemo i u sredu ujutru. Nazad bismo krenuli odmah posle trke. Znaci do Monaka imamo skoro puna 3 dana (od srede ujutru do petka uvece).

Evidentirano

ib

• Gost
« Odgovori #5 : 12. Veljača 2006, 21:44:03 »

Nemamo bas mnogo vremena. Krecemo u cetvrtak ujutru i u petak popodne nam je plan da budemo u Monaku. Negde oko 15.07. idemo na nasu prvu 'veliku evropsku turu u koju su ukljuceni i Alpi, tako da necemo da ih obilazimo u ovaj put.
Mislio sam da mi predlozite neke zanimljivije magistralne puteve koji nece mnogo da nam povecaju kilometrazu ali ce nam razbiti monotoniju voznje autoputevima

Zaboravi na Italiju juzno od Alpi izvan autocesta. Poludit ces, doslovce ces se ziv pojest od muke zbog guzvi. Nemas izbora. Ili u brda pa po njima do iznad Torina, ili na autoceste.
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #6 : 12. Veljača 2006, 22:43:38 »

Najbolje ti je autoputem sve do Rijeke, pa do Trsta i onda autoputem preko Venecije do Brecie, Milana ili Torina pa se spustiti do Monaca
Evidentirano
D.F.F.D.

djura

• **
« Odgovori #7 : 13. Veljača 2006, 00:11:22 »

Nike, Igore, hvala puno. Imacemo stanku u Zg-u. Pre nedelju dana sam se promasio sa Chalom (otisao covek na Grobnik u sred zime:)), pa mu evo sada javljam na vreme:)
Evidentirano

ivach13

• **
  • Vozi: ne vozi 636 !!!
« Odgovori #8 : 13. Veljača 2006, 00:22:27 »

... a i u Monacu nema kampiranja, klošarenja i sličnih nama nacionalnih sportova.
:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

svaka ti dala :palacgore:

djura

• **
« Odgovori #9 : 13. Veljača 2006, 11:57:42 »

evo nesto sto sam napravio u autoroute. Verovatno ima gomilu nedostataka...

sta mislite?

Evidentirano

tomee

• BANMAHER
  • Vozi: Kredenc koji vleče frižider
« Odgovori #10 : 13. Veljača 2006, 11:59:37 »

iskreno, drugačije se tu i nemože :palacgore:
Evidentirano

linza

• Vozi: Varadero
« Odgovori #11 : 13. Veljača 2006, 12:20:20 »

Zasto neides preko Ljubljane?
Evidentirano
Svakim danom sve sam blizi vretenastoj ribi

tomee

• BANMAHER
  • Vozi: Kredenc koji vleče frižider
« Odgovori #12 : 13. Veljača 2006, 12:22:06 »

da nisam preciziral od trsta nadalje se može samo ovako

a za prek ljubljane je linza u pravu
Evidentirano

cherokee

• Poglavica bez perjanice
  • Vozi: CBR1100XX AKRAPOVIĆ EDITION
« Odgovori #13 : 13. Veljača 2006, 12:23:04 »

prestigao si me!! :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
"Riječi koje nisu praćene djelima beznačajne su"...Che

dr.chala

• dr. DOIN WHAT dr. DOES
  • Vozi: beRRg i gaRRo
« Odgovori #14 : 13. Veljača 2006, 12:37:07 »

Oće vidjeti Grobnik! :misli:

djura

• **
« Odgovori #15 : 13. Veljača 2006, 13:05:21 »

Ne znam...put od Zg-a do Lj sam u proteklih mesec dana presao 4x, a do Rijeke nisam isao nikad (a i hteo sam da vidim kakav je ovaj vas autoban novi  :) ), niti sam ikad bio tamo.
Ima vremena da ja to sve prepravim, zato smo i ovde
Evidentirano

cherokee

• Poglavica bez perjanice
  • Vozi: CBR1100XX AKRAPOVIĆ EDITION
« Odgovori #16 : 13. Veljača 2006, 13:08:27 »

Autoban je prekrasan ali(mada mrzim Sloveniju) ti je isplativije ići preko Ljubljane(i kilometarski i financijski)!
Evidentirano
"Riječi koje nisu praćene djelima beznačajne su"...Che
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.106 sekundi uz 17 upita.