GS na šlepi mi nije nikakvo iznenađenje. S obzirom na stotine GSa koji su prošli kroz Hrvatsku, logično mi je da jedan i stane.
Nije mi jasno zašto ne preporučaš originalne Yamaha dijelove? 
Ovo je samo jedan slikan, blizu smo BMW servisa i vjeruj mi, bilo ih je više. Slika je bila šala mala, a sad več previše idemo u off.
Preporuka koju sam spomenuo odnosi se samo na centralni prtljažnik modela XTZ1200, a ne na sva vozila opčenito, a istina je da za gore navedeni opoziv nisam znao, a koliko znam, nisam ni trebao, jer Yamaha upozorenja šalje selektivno, ovisno o tome jeste li naručili/prodali predmet opoziva.
E sad, da preduhitrim dežurne "pitače" i odgovorim zašto ne preporučujem original centralni prtljažnik.
Naime, isti je napravljen da bude u skladu sa designom bočnih prtljažnika te je temeljem činjenice da svi moraju funkcionirati zajedno uzak da bi omogučio da se bočni mogu otvarati bez problema. To ga čini užim od prosječnog prtljažnika pa je zapremnina kompromisno "potražena" u visini što ga opet čini (bar meni) malo čudnim, pogotovo ukoliko se koristi samostalno, bez bočnih prljažnika, kako (opet ja osobno) mislim da ga večina i koristi. Poznato je naime da su bočni prtljažnici poklon i mali je broj onih koji bi ih uopče i kupili, pa stoga po meni i nije toliko bitan njihov odnos sa centralnim prtljažnikom, osim malom broju onih koji ih žele skupa ugrađene na vozilu.Meni osobno Tenera je i puno ljepša bez bočnih prtljažnika pa stoga sugeriram samo centralni prtljažnik a montiranje bočnih samo pri putovanju. Tu dolazimo do činjenice da centralni prtljažnik "mora" udomiti bar dvije integralke i uvjeta da za to treba najmanje 46 litara, koje nude jedino aftersales varijante. Ne treba zaboraviti ni činjenicu da je centralni prtljažnik procijenjen na nekih 4000 kn.
E sve gore navedeno "tjera" me da preporučujem aftersales, a evo upravo mi pred vrata banuo i klijent koji potrvrđuje sve navedeno