Je li se mogu naći oklopi negdje u Hr za god. 94-96 (f2)?
otkud si mi ti sada iščupao post od pred 2 godine jok, nikada nisam sjedio na 1000, a kamoli vozio
ima frend kompletnu u garaži švic.papira,pitam pa se javin
Ništa od toga,ja san pita za cilu ,koja je cijena ,ali do sad nisan dobija odgovor.I to više puta.
evo da i ja kažem dvi tri rijeci o tom famoznom motori imao sam 600f3 95g americko tržište prodao sam ga sa 100000km na satu ja sam prišao 55000km bez iti jednog kvara :palacgore:vozio sam ga žestoko niti u jedno trenutku da je dobio vibraciju na volanu nikakvo proklizavanje imao je komplet akrap kn filter i sportke igle na karburatorima 260 km okrene bez problema sad mi je jako žao što sam ga prodao
E barba vidim iz Sibenika si,bio je samnom u vojsci decko,nadimak mu Samac,imao je CBR 900RR tada,a to je bilo 2004god. Jel ziva budala?
Citat: barba - 15. Veljača 2012, 21:26:47 evo da i ja kažem dvi tri rijeci o tom famoznom motori imao sam 600f3 95g americko tržište prodao sam ga sa 100000km na satu ja sam prišao 55000km bez iti jednog kvara :palacgore:vozio sam ga žestoko niti u jedno trenutku da je dobio vibraciju na volanu nikakvo proklizavanje imao je komplet akrap kn filter i sportke igle na karburatorima 260 km okrene bez problema sad mi je jako žao što sam ga prodao Ma i ja sam moju vozio bez milosti (ne mislim na dizanje na zadnji i turiranje na mjestu) i napravio skoro 100 000.Sada je u Kninu (ili Drnišu) i još uvijek radi i izgleda vrlo dobro.Crno crvena.
Ma i ja sam moju vozio bez milosti (ne mislim na dizanje na zadnji i turiranje na mjestu) i napravio skoro 100 000.Sada je u Kninu (ili Drnišu) i još uvijek radi i izgleda vrlo dobro.Crno crvena.
Sad imam jednu koja nije nikad ocarinjena a ima papire.Pripremam je za ovo lito ić na Grobnik.(ako bude dovoljno šoldi).Samo osnovne stvari i gas.S obzirom da je ne treba stalno popravljat bit če to prava stvar za mene jer inače ne volin radit na mom motoru.
Citao sam redom sve postove,kao sto rekoh neznam te,tako da neznam na cemu si ili nisi sjedio,ali govoriti da je razlika izmedju XX-a i 600F samo u maksimali i na visoj brzini je smjesno. Vec u drugoj to je debeli bye-bye... A da ne spominjem medjuubrzanja. Svako ce ti to reci,ko je vozio jedno i drugo... Jbg,tako je...
iako sam u međuvremenu promijenio dvije hiljedarke i dalje tvrdim da je za cestu i prosječnog vozača 600 sasvim dovoljno..
To sam često govorio mojim prijateljima.Svi su mislili da moj CBR 600 ide bolje od drugih a kad su ga provali uvjerili su se da je kao svaki drugi originalni.Stvar je uvjek bila u tom što sam ja gospodario sa njenom "snagom" i trošio je do zadnjeg a oni su imali problema sa jačim ( CBR 1000) otvaranjem gasa,zbog puno konja i straha od proklizavanja.I česte promjene nagiba su lakše izvedive na 600-ici nego na 1000-ici a kako znate ovdje ,fala Bogu,zavoja ne fali. Dakle autoru gornjeg posta
Oli ne viruješ meštru?
trebaju li kome papiri za cbr600f
Jel postoji i rama ? Može i gola golcata jer imam jednu sa carinskim papirima ali nikad registriranu.
aaa virujen ja da bi barba i iljadarki doša u kraj
Ma pusti manijaka, kad san ga vidija kako po gradu vozi, strah me i pomislit kako mete po Grobniku.Baca motor od 200 kila livo desno ka da je skujo od 50 ccm.
barba,evo čini se da sam omekša Kudisa(za one plastike),pa vidi ako ti još nešto triba sa one crveno crne blizanke