Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17   Dolje

Autor Tema: cbr 600f  (Posjeta: 15551 )

cb900bd

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: 919
Odg: cbr 600f
« Odgovori #250 : 15. Veljača 2012, 21:14:52 »

Je li se mogu naći oklopi negdje u Hr za god. 94-96 (f2)?
ima frend kompletnu u garaži švic.papira,pitam pa se javin
Evidentirano

hondimir

• **
  • Vozi: honda cb 250 rs '84, honda cbr 600 f 96'
« Odgovori #251 : 15. Veljača 2012, 21:20:52 »

Fala.
Evidentirano

confusedbikefan

• **
  • Vozi: GSXR 1127
« Odgovori #252 : 15. Veljača 2012, 21:26:36 »

otkud si mi ti sada iščupao post od pred 2 godine :LOL:
jok, nikada nisam sjedio na 1000, a kamoli vozio :palacgore:
  Citao sam redom sve postove,kao sto rekoh neznam te,tako da neznam na cemu si ili nisi sjedio,ali govoriti da je razlika izmedju XX-a i 600F samo u maksimali i na visoj brzini je smjesno. Vec u drugoj to je debeli bye-bye... A da ne spominjem medjuubrzanja. Svako ce ti to reci,ko je vozio jedno i drugo... Jbg,tako je...
Evidentirano
Nema pjesme bez 4 cilindra ni motora bez 1000 kubika...
MK ILEGALA

barba

• Vozi: HONDA
« Odgovori #253 : 15. Veljača 2012, 21:26:47 »

ima frend kompletnu u garaži švic.papira,pitam pa se javin

Ništa od toga,ja san pita za cilu ,koja je cijena ,ali do sad nisan dobija odgovor.I to više puta.
Evidentirano
Vozi brzo a oprezno.

confusedbikefan

• **
  • Vozi: GSXR 1127
« Odgovori #254 : 15. Veljača 2012, 21:36:36 »

E barba vidim iz Sibenika si,bio je samnom u vojsci decko,nadimak mu Samac,imao je CBR 900RR tada,a to je bilo 2004god. Jel ziva budala?
Evidentirano
Nema pjesme bez 4 cilindra ni motora bez 1000 kubika...
MK ILEGALA

cb900bd

• **
« Odgovori #255 : 15. Veljača 2012, 21:40:40 »

Ništa od toga,ja san pita za cilu ,koja je cijena ,ali do sad nisan dobija odgovor.I to više puta.
več mu godinama stoji u garaži,pa san mislija da mu je počela smetat,makinica ka iz dučana
Evidentirano

poštar

• **
  • Vozi: cbr 600rr, apn6s, smy
« Odgovori #256 : 15. Veljača 2012, 21:41:12 »

evo da i ja kažem dvi tri rijeci o tom famoznom motori imao sam 600f3 95g americko tržište prodao sam ga sa 100000km na satu ja sam prišao 55000km bez iti jednog kvara  :palacgore:vozio sam ga žestoko niti u jedno trenutku da je dobio vibraciju na volanu nikakvo proklizavanje imao je komplet akrap kn filter i sportke igle na karburatorima 260 km okrene bez problema  :palacgore: :palacgore: :palacgore: sad mi je jako žao što sam ga prodao :cry:
Evidentirano
ja zvonim jedan put

barba

« Odgovori #257 : 15. Veljača 2012, 22:02:32 »

E barba vidim iz Sibenika si,bio je samnom u vojsci decko,nadimak mu Samac,imao je CBR 900RR tada,a to je bilo 2004god. Jel ziva budala?

Ako mi kažeš koje je boje možda ti i dan točan odgovor,ovako ,ko zna .Ima ih dosta sa tim motorom a neki su ,nažalost ,u međuvremenu  R.I.P.               
Ostalo na pp.
Evidentirano
Vozi brzo a oprezno.

barba

« Odgovori #258 : 15. Veljača 2012, 22:06:25 »

evo da i ja kažem dvi tri rijeci o tom famoznom motori imao sam 600f3 95g americko tržište prodao sam ga sa 100000km na satu ja sam prišao 55000km bez iti jednog kvara  :palacgore:vozio sam ga žestoko niti u jedno trenutku da je dobio vibraciju na volanu nikakvo proklizavanje imao je komplet akrap kn filter i sportke igle na karburatorima 260 km okrene bez problema  :palacgore: :palacgore: :palacgore: sad mi je jako žao što sam ga prodao :cry:

Ma i ja sam moju vozio bez milosti (ne mislim na dizanje na zadnji i turiranje na mjestu) i napravio skoro 100 000.Sada je u Kninu (ili Drnišu) i još uvijek radi i izgleda vrlo dobro.Crno crvena.
Evidentirano
Vozi brzo a oprezno.

poštar

• **
« Odgovori #259 : 15. Veljača 2012, 22:57:31 »

Ma i ja sam moju vozio bez milosti (ne mislim na dizanje na zadnji i turiranje na mjestu) i napravio skoro 100 000.Sada je u Kninu (ili Drnišu) i još uvijek radi i izgleda vrlo dobro.Crno crvena.
samo što je razlika izmedju americkog i europskog je americko nema duple nogare ,drugaciji žmigavci,naravno sat u miljama,nema rukohvat za suvozaca,neznam tocno kako se zove aparatic koji proizvodi zvuk da upozori divljac na dolazak cbr-a :D nalazi se ispod svjetla kao mercedesov znak to sam samo na njoj vidio i nigdje drugo sve svemu nevjerovatan motor i spada u onu kategoriju motora s dušom :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
ja zvonim jedan put

barba

« Odgovori #260 : 15. Veljača 2012, 23:18:53 »

Sad imam jednu koja nije nikad ocarinjena a ima papire.Pripremam je za ovo lito  ić na Grobnik.(ako bude dovoljno šoldi).Samo osnovne stvari i gas.S obzirom da je ne treba stalno popravljat bit če to prava stvar za mene jer inače ne volin radit na mom motoru. :LOL:
Evidentirano
Vozi brzo a oprezno.

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #261 : 16. Veljača 2012, 09:23:56 »

Sad imam jednu koja nije nikad ocarinjena a ima papire.Pripremam je za ovo lito  ić na Grobnik.(ako bude dovoljno šoldi).Samo osnovne stvari i gas.S obzirom da je ne treba stalno popravljat bit če to prava stvar za mene jer inače ne volin radit na mom motoru. :LOL:
Oli ne viruješ meštru?  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

aurellie

• Vozi: S1000RR
« Odgovori #262 : 16. Veljača 2012, 17:13:12 »

trebaju li kome papiri za cbr600f
Evidentirano

MOONSHIELD

• Vozi: s puknutim blokom i greškom na geometriji vilica
« Odgovori #263 : 16. Veljača 2012, 20:31:12 »

Citao sam redom sve postove,kao sto rekoh neznam te,tako da neznam na cemu si ili nisi sjedio,ali govoriti da je razlika izmedju XX-a i 600F samo u maksimali i na visoj brzini je smjesno. Vec u drugoj to je debeli bye-bye... A da ne spominjem medjuubrzanja. Svako ce ti to reci,ko je vozio jedno i drugo... Jbg,tako je...
iako sam u međuvremenu promijenio dvije hiljedarke i dalje tvrdim da je za cestu i prosječnog vozača 600 sasvim dovoljno.. :mrgreen:
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

you will never quiet this storm!!

poštar

• **
« Odgovori #264 : 16. Veljača 2012, 20:34:59 »

iako sam u međuvremenu promijenio dvije hiljedarke i dalje tvrdim da je za cestu i prosječnog vozača 600 sasvim dovoljno.. :mrgreen:
svaki motor ima dovoljno gasa samo ako ga dovoljno daješ :palacgore:  :021:
Evidentirano
ja zvonim jedan put

barba

« Odgovori #265 : 16. Veljača 2012, 21:00:05 »

To sam često govorio mojim prijateljima.Svi su mislili da moj CBR 600 ide bolje od drugih a kad su ga provali uvjerili su se da je kao svaki drugi originalni.Stvar je uvjek bila u tom što sam ja gospodario sa njenom "snagom" i trošio je do zadnjeg a oni su imali problema sa jačim ( CBR 1000) otvaranjem gasa,zbog puno konja i straha od proklizavanja.I česte promjene nagiba su lakše izvedive na 600-ici nego na 1000-ici a kako znate ovdje ,fala Bogu,zavoja ne fali.           
Dakle autoru gornjeg posta :palacgore:
Evidentirano
Vozi brzo a oprezno.

poštar

• **
« Odgovori #266 : 16. Veljača 2012, 21:03:09 »

To sam često govorio mojim prijateljima.Svi su mislili da moj CBR 600 ide bolje od drugih a kad su ga provali uvjerili su se da je kao svaki drugi originalni.Stvar je uvjek bila u tom što sam ja gospodario sa njenom "snagom" i trošio je do zadnjeg a oni su imali problema sa jačim ( CBR 1000) otvaranjem gasa,zbog puno konja i straha od proklizavanja.I česte promjene nagiba su lakše izvedive na 600-ici nego na 1000-ici a kako znate ovdje ,fala Bogu,zavoja ne fali.           
:palacgore:
Evidentirano
ja zvonim jedan put

barba

« Odgovori #267 : 16. Veljača 2012, 21:17:33 »

Oli ne viruješ meštru?  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nije ,nego jedanput napravljen servis  stalno radi pa san na to navika. :jesus:  :LOL:
Evidentirano
Vozi brzo a oprezno.

barba

« Odgovori #268 : 16. Veljača 2012, 21:20:07 »

trebaju li kome papiri za cbr600f

Jel postoji  i rama ? Može i gola golcata jer imam jednu sa carinskim papirima ali nikad registriranu.
Evidentirano
Vozi brzo a oprezno.

cb900bd

• **
« Odgovori #269 : 16. Veljača 2012, 21:33:20 »

Jel postoji  i rama ? Može i gola golcata jer imam jednu sa carinskim papirima ali nikad registriranu.
barba,evo čini se da sam omekša Kudisa(za one plastike),pa vidi ako ti još nešto triba sa one crveno crne blizanke
Evidentirano

cb900bd

• **
« Odgovori #270 : 16. Veljača 2012, 21:36:23 »

aaa virujen ja da bi barba i iljadarki doša u kraj :mrgreen:
Evidentirano

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #271 : 16. Veljača 2012, 21:59:01 »

aaa virujen ja da bi barba i iljadarki doša u kraj :mrgreen:
Ma pusti manijaka, kad san ga vidija kako po gradu vozi, strah me i pomislit kako mete po Grobniku.
Baca motor od 200 kila livo desno ka da je skujo od 50 ccm.  :shock: :shock: :shock:
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

cb900bd

• **
« Odgovori #272 : 16. Veljača 2012, 22:04:33 »

Ma pusti manijaka, kad san ga vidija kako po gradu vozi, strah me i pomislit kako mete po Grobniku.
Baca motor od 200 kila livo desno ka da je skujo od 50 ccm.  :shock: :shock: :shock:
jelda,jelda.samo nemoj to manijak,ja mu se sa vi obračan
Evidentirano

barba

« Odgovori #273 : 16. Veljača 2012, 22:08:54 »

Momci,sve je to samo praksa.Puno kilometara je iza mene,doduše nisu oni polagani nego manijački.Več san jedanput reka da neznan vozit jer bi sad triba ič polaganije,u ovin godinama,ali i sami znate koji je gušt leć u zavoj i gledat di je slijedeči i tako dalje.Možda nisan dobar u opisivanju gušta ali virujte mi ja još uvik guštan ka klinac.Nadan se još dugo a to i vama želin.Uskoro če i zatoplit pa se vidimo ponovo.Svima želin dobar vikend i pazite se jer su ceste sad najšporkije. :palacgore:           
Al san se raspisa. :LOL: :LOL:
Evidentirano
Vozi brzo a oprezno.

barba

« Odgovori #274 : 16. Veljača 2012, 22:12:24 »

barba,evo čini se da sam omekša Kudisa(za one plastike),pa vidi ako ti još nešto triba sa one crveno crne blizanke

Eugene,fala ti provat ču sutra prikon dana.         
Inače ,fale mi prednje "puške" i donji "T".Uzeja bi i cilu ali nisan radija petnaestak dana sa alaton nego samo sa lopaton pa san malo kratak.           
Je..n onog koji je izmislija lopatu. :LOL: :LOL:
Evidentirano
Vozi brzo a oprezno.
 Str: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17   Gore

Stranica je generirana za 0.169 sekundi uz 15 upita.