ja se odma privikno
i sad nikak da se odviknem 
I meni sve više i više sam dolazi u glavu kad ću stići kući i sjesti na motor,a realno gledajući još ga ni ne vozim,sam se furam tamo vamo po jednoj ulici i ufuravam se...
Moj osobni savjet... Pusti ova sva razglabanja i savjete po webu... Vozi se.. Vozi se... Vozi se... I onda se još malo vozi... Samo je glavno da se ''polako'' voziš... Nitko od nas se ne vozi polako ali kužiš kaj hoću reći... Motor je gušt... Sjedi guštaj i doči če samo po sebi... Samo pazi kad krene samopouzdanje.... Jer krene večinom relativno prije nego je opravdano XD I nemoj se preseravat.... Pusti razglabanja i vozi...
) I polako napreduj... Kako ga osječaš tako vozi... Samo prvu sezonu vozi mozgom, a ne srcem.... Jer srce, pogotovo u bikera, je često veče nego što motor i cesta mogu podnjet 
Vozim se što više mogu,ali savjeti iskusnijih motorista naravno nisu na odmet,a ovaj forum mi je dosta pomogao i oko kupnje motora sa pregršt korisnih informacija,pa nastavljam dobar odnos jer vjerujem da ima još puno toga pametno za reč

Trenutno mi je gušt vozit ju i 20kmh,jer je to ipak moja Aprilia

i neznam zašto ljudi nevole zvuk cvaje,jer sam se ja zaljubio

Kad tad, zavrsiti ces u Opelu, Golfu ili necem slicnom tako da ti total svejdeno to privikavanje 
Najbolje umije da ubije droga
samo se preselis u rajski vrt
moze da te pojede babaroga
na svakom koraku vreba smrt,
Umreces kad budes uzasno mator
ako te pre toga ne pojede mrak
mozda ce te upucati atentator
ili ces mozda dobiti rak
Za prvo,jok ja sam optimist,ja ciljam bar na BMW-a

A za drugo,potpis

...možeš prelazit cestu i može te pokupit bus,a možeš i past nist stepenice i slomit vrat...možeš i past s motora i poginut,ali zašto bi morao?
To mi se puno vrtilo u glavi nakon gledanja Život za motor,Stunt motorcycle riding paraplegic(youtube,pogledati obavezno!) i par crnih kronika...ali ljubav je ljubav,zbog nje se vrijedi malo kockat...