poceo sam sa skuterom (aerox 50), nikad nisam vozio motor prije tog skutera, i trebalo mi je mozda mj. dana i vec sam imao osjecaj da me nemoze nis iznenadit... i naravno onda sam pao....

e sad tu su vec pocela i glupiranja, nisam imao jos ni vozacku, jednio sam se vozao tu lokalno kod mene, sporednim cestama i sljepim ulicama di nema prometa sa ekipom naravno... i kako to uvijek biva, nije mi dugo trebalo da se motor ne pocne vozit po zadnjem, prednjem itd... naravno bilo je opet padova, trcanja za motorom i tako, ali sve mali padovi sa jaako malom brzinom. Najvise me mucio osjecaj podloge pri kocenju, par puta sam pao po pjesku preko nosa... standardno

i tako vozio sam ga 5 god. pa sam kupio nsr-ku, to mi je bio prvi motor sa brzinama, ajmo rec prvi pravi motor sa obzirom da ce sad pola foruma rec da skuter nije motor (mada se ja nebi slozio sa tim, iako to ipak nije isto). Prije toga sam vozio samo apenca od frenda sa kim sam se najvise vozao, zajedno smo kopali, frizirali i skutera i apenca i uvijek smo se ganjali...

na nsr-ku sam se navikao jako brzo, stvarno motor se totalno lako vozio, i u roku par dana mi vec nije bio bed se ni proguravat kroz najvece guzve sa nekim iza. Lezat sam po zavojima poceo, tek kad sam stavio orig. dim. guma, jer je prijasnji vlasnik stavio totalno krive dim. bile sa straaasno presiroke gume, i nisi se mogao uopce nagnut preko jedne mjere. Gume sam promjenio nakon mozda 2tj. i par dana nakon mi je priv put zastrugala tenisica o pod

nsr-ku vozim vec 3. godinu, i imam osjecaj kao da vozim apenca

prije nekih 2 god, je stari kupio ponovno motor nakon nekih sigurno 10 god. bez... i to je bio Bandit 1100G... krstarica, grdosija od skoro 300kg, stvarno motor za uzivanje u voznji... nisam ga se usudio probat vozit, ma ni pitat djir...

ali ni to nije dugo trajalo, nakon par mj. smo isli neki bezvezni djir, on je naletio na frenda i samo mi rekao ˝na evo ti kljuc, i polako˝, popratio me par krugova uz cestu a poslje mi je samo rekao, vozi....

a na Bandita se je jaaaako lako priviknut usprkos svojoj tezini, i poprilicno polegnutoj vilici (malo je tezak volan)... evo njega vozim isto dosta cesto, pogotovo sam ga vozio sad kad mi je moj motor raskopan.
i da, jos da kazem, nakon tih cirka 8-9 god. sad kad opet sjednem na taj skuter imam osjecaj da mogu napravit sa njim sta god mi padne napamet, bas ono igracka, bicikla... a to isto mogu rec i za nsr-ku...
jer kako je vec neko napomenuo, lako se na bolje naviknut, al teze je prec sa konja na magarca