Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Dolje

Autor Tema: 54. ELEFANTENTREFFEN 2010., Bayerischer Wald  (Posjeta: 13007 )

Kal

• **
  • Vozi: XJ6
Odg: 54. ELEFANTENTREFFEN 2010., Bayerischer Wald
« Odgovori #50 : 01. Siječanj 2010, 12:26:56 »

Dakle;

Čizme:
- JELEN Professional (Sympatex)
- HAIX High Walker (Gore - Tex) za rezervu, jer su Jelenove malo toplije

Molim te reci koje Jelenove cizme koristis, one iz vojnog programa (http://www.jelen.hr/radna_obuca/slike/artikli/vojna/7349v_svjetla.jpg)?

Evidentirano

trxa

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: moja guza je na suzi GSX 750 EF
« Odgovori #51 : 02. Siječanj 2010, 00:31:11 »

...ove jelenove čizme imamo i zlatko i ja...
Evidentirano
Katkad si vjetrobran,a katkad mušica.

KAD DODJE MOJIH 5 MIN MENI STANE SAT!

http://www.colapis-riders.hr/

Kameni dj

• Spol: Muški
  • Vozi: Đamahu
« Odgovori #52 : 02. Siječanj 2010, 01:08:33 »

....iimaš kod šepića ixs kombinezone, takav imaju zlatko i ante...ja sam svog nabavila i njemačkoj, od pola....
...cijena kod šepića je mislim  :misli: oko 1000-1500 kn...

Hvala na info :palacgore:!  jedino me muči sto sigurno nema na stanju nekoliko veličina da se proba na licu mjesta :misli:?!
Evidentirano
zapad je zakon....istok je izazov!     

za sve treba bar malo kompresije....MK Kompresija Đakovo

Gato

• Vozi: TuDuMa 850
« Odgovori #53 : 02. Siječanj 2010, 08:59:51 »

Koliko krznenih cca :misli:?
Evidentirano
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!

Free Rider - Mačak - Slavonija

darkofj

• **
  • Vozi: fj1100
« Odgovori #54 : 02. Siječanj 2010, 10:07:54 »

Svaki savjet od nekoga tko je stvarno bio je od izuzetne važnosti, zato sam se i javio u temu... tj. da bih dobio savjet, a ne da bih nekome solio pamet ...  :palacgore:

Gledam u temi, ali ne vidim da je pisano o kokekavoj drugoj opremi.... odnosno o kojekakvim must have sitnicama (izuzev odjeće) koje se moraju imati na takvom putu ... Ono tipa kuhalo za kavu i te pizdarije.... ima li nešto od toga ?

THX ...  :palacgore:
Treba ti stvarno skoro sve od toga, vjeruj......pogotovo kad ostaneš negdje u snježnoj mećavi, kao mi pretprošle godine......tada smo po mećavi naših 5 motora izvlačili do izlaza iz susreta više od 1 sat.......a slijedećih 2,3 km (dvijetisućetristo metara) do prvog hotela, trebalo nam je nešto više od 2 sata......u hotelu je bilo mjesta za nas, srećom......
No, nože se desiti da ti to sve i ne treba, obzirom da prave zime polako nestaju...ali tko to može znati unaprijed ? Tako smo prije nekoliko godina po Elefantentreffenu šetali u majicama kratkih rukava na plus 20.....noću je bilo oko 0........ali, 1998. godine, kada sam bio prvi puta, noću je bilo minus 23....pa sada reci da li ti zaista ne treba sve ono što je Yvonne napisala......kući smo tada kroz cijelu Austriju vozili na minus 15.....

I sada jedna dobra vijest za mene (ako slučajno idem ove godine) i za sve moje koji idu......Naime, rock-bar TNT nas sponzorira sa 2 litre žestice :D :palacgore:
Evidentirano
Darko

trxa

• **
« Odgovori #55 : 02. Siječanj 2010, 12:01:14 »

...blažen bio Puja....

Koliko krznenih cca :misli:?

...ja sam svoje naručila direktno iz jelena jer nisu imali malih brojeva u dućanima (39!). frajer koji tamo radi mi ih je poslao u klc. koštale su oko 650 kunuća...i vrijede svaku paru....
Evidentirano

darkofj

• **
« Odgovori #56 : 02. Siječanj 2010, 12:51:35 »

...blažen bio Puja....

...ja sam svoje naručila direktno iz jelena jer nisu imali malih brojeva u dućanima (39!). frajer koji tamo radi mi ih je poslao u klc. koštale su oko 650 kunuća...i vrijede svaku paru....
molim te, hitno promijeni ovu odvratnu sliku....
Evidentirano
Darko

anterr

• **
  • Vozi: Kawasaki Z1R 1979. BMW 1150 GS Adve. Vespa PX 200.
« Odgovori #57 : 02. Siječanj 2010, 15:25:29 »

Ekipa pozdrav, mislim da sva oprema koju je Zlatko nabrojio nije na odmet, bez prave opreme se ne isplati ići na takav put. :palacgore:
Evidentirano
LIVE TO RIDE-RIDE TO LIVE

koma-1

• **
  • Vozi: Africa Twin
« Odgovori #58 : 02. Siječanj 2010, 16:42:05 »

Ekipa pozdrav, mislim da sva oprema koju je Zlatko nabrojio nije na odmet, bez prave opreme se ne isplati ići na takav put. :palacgore:

Da,sječam se kako je bilo prije dvje godine.
Evidentirano
HELL RIDE WITH THE DEVIL 13 Bad Luck

Zlatko

• **
  • Vozi: GSX 750 EF 1984.
« Odgovori #59 : 04. Siječanj 2010, 13:16:58 »

....iimaš kod šepića ixs kombinezone, takav imaju zlatko i ante...ja sam svog nabavila i njemačkoj, od POLO - a....
...cijena kod šepića je mislim  :misli: oko 1000-1500 kn...

Kombinezon IXS Oyster ti košta 1600 kuna.. Ovaj od POLO - a je tanji (cca 30% slabiji od IXS - a), ali i puno jeftiniji.. Košta oko 90 Eura, evo ima na akciji sada za 70 Eura...

http://www.polo-motorrad.de/shop/Bekleidung-Herren-Kombis-Snowtrooper-Thermokombi/group/1040/dmc_mb3_search_pi1.filter.GROUP_PATH.0/%281040%29+Kombis/dmc_mb3_search_pi1.page/1/product/139695/L/0/Produktdetail.productdetails.0.html

Hvala na info :palacgore:!  jedino me muči sto sigurno nema na stanju nekoliko veličina da se proba na licu mjesta :misli:?!

Čuj, ja sam uzeo 2XL zato da ga mogu obući preko svega (Goretexa), a XL bi mi bio taman za moje mjere (181cm/87kg), da ne steže i da je dovoljno komotan.. Dakle, ovisi da li ga uzimaš baš za pravu zimu ili samo kada je hladnije...

Molim te reci koje Jelenove cizme koristis, one iz vojnog programa (http://www.jelen.hr/radna_obuca/slike/artikli/vojna/7349v_svjetla.jpg)?

Čizme jesu vojni model, ali mod. 7383

http://www.jelen.hr/radna_obuca/art7383.htm

Što se tiče improvizacija, tipa ronilačko odijelo, ono bi vjerojatno dobro "igralo" (jer je neopren odličan izolator) kada bi bilo dosta veliko, jer sam jedne godine posudio ronilačko od frenda (baš za probu), a kako je ono uz tijelo, izgleda da mi je k tome bilo i mrvicu malo, pokočio sam se u njemu i prije nego sam sjeo na motor.. Dakle, u mom slučaju tada, odustao potpuno od te ideje.. A i cijena je tu negdje ako ga kupuješ.. Tanko Maresovo je oko 1200 kuna, pa ako ne roniš barem "na dah", ne isplati se...
Evidentirano
Zlatko, Secretary, Muddy Zagreb
Remember the time when sex was safe and motorcycles where dangerous..

Kal

• **
  • Vozi: XJ6
« Odgovori #60 : 05. Siječanj 2010, 17:36:44 »

Hvala na odovoru  :palacgore:
Evidentirano

Kameni dj

« Odgovori #61 : 08. Siječanj 2010, 00:55:09 »

Kombinezon IXS Oyster ti košta 1600 kuna.. Ovaj od POLO - a je tanji (cca 30% slabiji od IXS - a), ali i puno jeftiniji.. Košta oko 90 Eura, evo ima na akciji sada za 70 Eura...

http://www.polo-motorrad.de/shop/Bekleidung-Herren-Kombis-Snowtrooper-Thermokombi/group/1040/dmc_mb3_search_pi1.filter.GROUP_PATH.0/%281040%29+Kombis/dmc_mb3_search_pi1.page/1/product/139695/L/0/Produktdetail.productdetails.0.html
Čuj, ja sam uzeo 2XL zato da ga mogu obući preko svega (Goretexa), a XL bi mi bio taman za moje mjere (181cm/87kg), da ne steže i da je dovoljno komotan.. Dakle, ovisi da li ga uzimaš baš za pravu zimu ili samo kada je hladnije...

Treba mi za jako hladno vrijeme,za ovo između se dobro obučem i preko svega kišnjak.Dakle veličinu bi si odredio tako da ovo odjelo mogu obuči preko kompletne opreme(jakna,hlače 600D) i da još imam komocije kada sjednem na motor.Pošto nisam po "jusu" največi problem mi je opskrbljenost naših domačih prodavača moto opreme koji na lageru imaju vrlo malo opreme.Meni treba trgovina koja ima ne samo nekoliko različitih modela nego i što više veličina istih,tu ubrajam i one među brojeve.U takovu trgovinu bi se uputio sa svime onim što mislim ispod obuči i lako bi pronašao model i veličinu koja mi odgovara.
Da li negdje u Hr postoji takva trgovina,ili moram preko grane da to riješim?

poz.!
Evidentirano

Gato

« Odgovori #62 : 08. Siječanj 2010, 10:06:45 »

Treba mi za jako hladno vrijeme,za ovo između se dobro obučem i preko svega kišnjak.Dakle veličinu bi si odredio tako da ovo odjelo mogu obuči preko kompletne opreme(jakna,hlače 600D) i da još imam komocije kada sjednem na motor.Pošto nisam po "jusu" največi problem mi je opskrbljenost naših domačih prodavača moto opreme koji na lageru imaju vrlo malo opreme.Meni treba trgovina koja ima ne samo nekoliko različitih modela nego i što više veličina istih,tu ubrajam i one među brojeve.U takovu trgovinu bi se uputio sa svime onim što mislim ispod obuči i lako bi pronašao model i veličinu koja mi odgovara.

poz.!
Cini mi se kolega da ces ipak morat putovat... :D
Evidentirano

anterr

• **
« Odgovori #63 : 08. Siječanj 2010, 20:23:51 »

poz.!

Kod Šepića imaš kombinezon što ti je Zlatko predložio Ixs Oyster, ja sam ga kupio prošle godine, veličina XXL oblačim  ga preko jakne i hlača od gorotexsa, i komodan mi je kad vozim, bez njega ili sličnog kombinezona bi bilo dosta hladno.  :palacgore:
Evidentirano

Kameni dj

« Odgovori #64 : 08. Siječanj 2010, 22:52:32 »

Cini mi se kolega da ces ipak morat putovat... :D

Ma putovat ču ja svakako,ali je sramota da nemamo bar jednu poštenu trgovinu koja bi imala veliki asortiman moto opreme makar i jedne firme.

Kod Šepića imaš kombinezon što ti je Zlatko predložio Ixs Oyster, ja sam ga kupio prošle godine, veličina XXL oblačim  ga preko jakne i hlača od gorotexsa, i komodan mi je kad vozim, bez njega ili sličnog kombinezona bi bilo dosta hladno.  :palacgore:

Pogledao sam na stranicama ixs-a,taj kombinezon se izrađuje do 5XL.Neznam koje si građe ali meni treba što širi a da nije predugačak,dakle neki međubroj.Ustvari treba nazvati Šepiča....hvala poz.
Evidentirano

Sync VŽ

• **
  • Vozi: VFR RC36
« Odgovori #65 : 09. Siječanj 2010, 00:05:54 »

Pratim ovu temu i samo da Vas upozorim da u najmanju ruku očekujem BAR SLIKE od Vas koji idete, inače  :chainsaw:
Evidentirano
Kupi motor nemoj auto

Gato

« Odgovori #66 : 09. Siječanj 2010, 08:49:47 »

sramota da nemamo bar jednu poštenu trgovinu koja bi imala veliki asortiman moto opreme makar i jedne firme.

meni treba što širi a da nije predugačak
Ima, ima, samo je problem za vas sa "sindromom šifonjer". :LOL:
Evidentirano

M.C. Kompa

• **
  • Vozi: BMW R 1100 RT
« Odgovori #67 : 11. Siječanj 2010, 18:48:09 »

u kojim ducanima ima za kupiti jelen čizme?
Evidentirano

anterr

• **
« Odgovori #68 : 11. Siječanj 2010, 21:38:37 »

u kojim ducanima ima za kupiti jelen čizme?

Imaju tri dućana u Zagrebu u Tratinskoj kod Ciboninog tornja, negdje u Ilici i Črnomercu, ali nažalost ja sam zvao za broj 44-45 sve dućane u HR, uključujući i tvornicu u kojoj je bio kolektivni odmor i nije bilo proizvodnje i neće je biti do proljeća. U dućanima možeš naći broj 42 i 43. Mislim na model 7383. :palacgore:
Evidentirano

Zlatko

• **
« Odgovori #69 : 13. Siječanj 2010, 21:38:01 »

Dok se motor i ostalo priprema za Elefanten, slučajno naišao na galeriju sa odličnim fotkama sa prošlogodišnjeg 53. susreta od jednog Francuza.. Ima tri galerije (1/3, 2/3 i 3/3, dakle redom..) sa ukupno 1222 slike.. Čovjek je došao ranije, pa je imao više vremena i više toga za slikati.. Dio ugođaja sa prošlogodišnjeg susreta, i kakve sve improvizacije postoje na motorima...

Evo link: http://picasaweb.google.com/keker52

Uživajte!
Evidentirano

darkofj

• **
« Odgovori #70 : 14. Siječanj 2010, 07:59:52 »

Dok se motor i ostalo priprema za Elefanten, slučajno naišao na galeriju sa odličnim fotkama sa prošlogodišnjeg 53. susreta od jednog Francuza.. Ima tri galerije (1/3, 2/3 i 3/3, dakle redom..) sa ukupno 1222 slike.. Čovjek je došao ranije, pa je imao više vremena i više toga za slikati.. Dio ugođaja sa prošlogodišnjeg susreta, i kakve sve improvizacije postoje na motorima...

Evo link: http://picasaweb.google.com/keker52Pretpostavljam da je taj Francuz prijatelj Acker Fabrice, s kojim smo se skompali kad se ti tam nisi htio družiti sa nama. Možeš ga potražiti pod mojim prijateljima na fb....

Uživajte!
Evidentirano
Darko

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #71 : 14. Siječanj 2010, 09:21:19 »

e, možda nisam primjetio, ili nitko nije niti napisao, zanima me dali se i koliko plaća ulaz na elefanten .... ?

ili sam sad lupio glupost ...  :mrgreen:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

trxa

• **
« Odgovori #72 : 14. Siječanj 2010, 09:29:58 »

....nisi lupio glupost...bio je 18 eura, a sada je 20 eura...
...sa tim da dobiješ uz to naljepnicu elefantena i pločicu sa godinom za bedž...
Evidentirano

Zlatko

• **
« Odgovori #73 : 14. Siječanj 2010, 12:38:34 »

e, možda nisam primjetio, ili nitko nije niti napisao, zanima me dali se i koliko plaća ulaz na elefanten .... ?

ili sam sad lupio glupost ...  :mrgreen:
Vidi prvu stranicu, prvi post... :jesus:
Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #74 : 14. Siječanj 2010, 12:39:20 »

UPS... :oops:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Gore

Stranica je generirana za 0.167 sekundi uz 16 upita.