Svaki savjet od nekoga tko je stvarno bio je od izuzetne važnosti, zato sam se i javio u temu... tj. da bih dobio savjet, a ne da bih nekome solio pamet ... 
Gledam u temi, ali ne vidim da je pisano o kokekavoj drugoj opremi.... odnosno o kojekakvim must have sitnicama (izuzev odjeće) koje se moraju imati na takvom putu ... Ono tipa kuhalo za kavu i te pizdarije.... ima li nešto od toga ?
THX ... 
Treba ti stvarno skoro sve od toga, vjeruj......pogotovo kad ostaneš negdje u snježnoj mećavi, kao mi pretprošle godine......tada smo po mećavi naših 5 motora izvlačili do izlaza iz susreta više od 1 sat.......a slijedećih 2,3 km (dvijetisućetristo metara) do prvog hotela, trebalo nam je nešto više od 2 sata......u hotelu je bilo mjesta za nas, srećom......
No, nože se desiti da ti to sve i ne treba, obzirom da prave zime polako nestaju...ali tko to može znati unaprijed ? Tako smo prije nekoliko godina po Elefantentreffenu šetali u majicama kratkih rukava na plus 20.....noću je bilo oko 0........ali, 1998. godine, kada sam bio prvi puta, noću je bilo minus 23....pa sada reci da li ti zaista ne treba sve ono što je Yvonne napisala......kući smo tada kroz cijelu Austriju vozili na minus 15.....
I sada jedna dobra vijest za mene (ako slučajno idem ove godine) i za sve moje koji idu......Naime, rock-bar TNT nas sponzorira sa 2 litre žestice