Jel samo meni ovaj motor izgleda toliko obično da običniji ne može biti?
Kao da je namjerno lišen bilo kakvog uzbudljivog detalja do te mjere da me asocira na golf.
Ovaj oblik prednjeg fara nikako ne stoji na naked, a sve više proizvođača ga forsira. ''Dvodijelni rezervoar'' ko da je sišao s nekog kineza koji silom pokušava biti kreativan.
Guzica i štop svjetlo 
Auspuh sa strane 
Prepoznatljivost: 0 bodova.
Blago nama s ovakvom kreativnošću
FZ6 naspram ovog izgleda kao orgazam na dva kotača
Sve ima svoju svrhu i razlog, a osobna mišljenja su sporedna.
Svjetlo je takvo jer preuzima funkciju vjetrobrana kojeg nema. Isto kao i km/sat. Znam dosta ljudi koji oplakuju okruglo svjetlo i kromirane km/satove, ali to ne ide baš uz činjenicu otpora zraka koji stvaraju.
Rezervoar to u današnje vrijeme više i nije, što zbog centralizacije mase, što zbog potrebe za sve večim kutijama filitera zraka.
Stražnji dio je po meni baš zanimljiv, pogotovo uz činjenicu da uz uzbudljiv izgled nudi i nekakav komfor, jer ne treba zaboravit i na eventualne suputnike.
Sklop štop svjetla je takav da ga se što prije stigne, kao i na večini današnjih motora. Zadovoljava homologaciju i moguče ga je, bar kod nas zamijeniti puno manjim i atraktivnijim.
Auspuh sa strane je uvjetovan činjenicom da je puno hladniji i udobniji za suvozača kao i činjenicom da je stalno postroživanje eco-normi uvjetovalo sve veče dimenzije ispuha i sve veču temperatura.
I njega je lako zamijeniti.