Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 5 6 [7]   Dolje

Autor Tema: Vespa PX u kopiji Indijskog LML-a sa 4 takta !!!  (Posjeta: 12871 )

joke

• Spol: Muški
  • Vozi: Šta stigne
Odg: Vespa PX u kopiji Indijskog LML-a sa 4 takta !!!
« Odgovori #150 : 24. Rujan 2010, 09:25:18 »

Izgleda da pjađo ipak vrača vespu u proizvodnju, ali s istim mjestom proizvodnje kao i LML. Bit će zanimljivo pozicioniranje cijene u odnosu na ovu od minus-a.

Milan, 23 September 2010 – Piaggio & C. S.p.A. Chairman and Chief Executive Officer Roberto Colaninno presented the Piaggio Group 2010-2013 Business Plan to the Board of Directors last night.
In the 2-wheeler business, the Plan targets:
- construction of a new manufacturing plant in India to produce scooters and bikes, with the first Vespa launch in 2012;
- development and expansion of the Piaggio Vietnam facility, to meet rising demand for new models coming from South East Asian markets.
The Plan also targets definition of a strategy for the continued growth of the joint venture on the Chinese market.

Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

Stopper

• *
  • Vozi: Sve na dva kola...
« Odgovori #151 : 14. Listopad 2010, 19:20:52 »

e pa nek se pjađo misli da li će ići u proizvodnju :misli:
Dotle, ove indijke stvarno odlično izgledaju :mrgreen:( kako je reka massa ) a i predobre su ( vozio testnu )
još ih sad daju na zimskom popustu-2T 19.900,00 kn a 4T 20.800,00 kn + ( zato je valjda Global Plus )poklon kufer s nosačem :wink: :mrgreen: :palacgore: :palacgore:  
« Zadnja izmjena: 14. Listopad 2010, 19:49:49 Stopper »
Evidentirano
Čija baka nema dlaka?

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #152 : 15. Listopad 2010, 09:23:28 »

e pa nek se pjađo misli da li će ići u proizvodnju :misli:
Dotle, ove indijke stvarno odlično izgledaju :mrgreen:( kako je reka massa ) a i predobre su ( vozio testnu )
još ih sad daju na zimskom popustu-2T 19.900,00 kn a 4T 20.800,00 kn + ( zato je valjda Global Plus )poklon kufer s nosačem :wink: :mrgreen: :palacgore: :palacgore:  

Da ti e-mail adresa ne završava sa skutermoto.hr, još bi ti čovjek i povjerovao  :LOL:

P.S. Kad si već uposlenik uvoznika i prodavatelja, daj mi reci jeli ovo dobar broj prodanih Vespi (ukupno) jer u tablicama drugu izvedbu nemogu pronač  :misli:

66. LML DELUXE 150   mjeseci (0-9)  0  0  0  0  0  0  2  4  1   ukupno 7   
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

CoK

• *
« Odgovori #153 : 15. Listopad 2010, 16:27:03 »

..od početka prodaje , službeno je to bio 21.07.2010 u Hrvatskoj ukupno 12 kom u nepuna 3 mjeseca što se mora priznat dobar rezultat , uz sve padove prodaje.Moraš i sam priznat da je to  veliki uspjeh.Napominjemo da je to špica turističke sezone u Zagrebu i da je Zagreb čak i malo podbacio ali je interes velik.Nadamo se boljem rezultatu na proljeće..... :wink:
Evidentirano

zaoglas

• **
  • Vozi: kaj stignem
« Odgovori #154 : 18. Listopad 2010, 16:12:53 »

Svaka čast ! Samo tako naprijed......
Evidentirano
Budi uvijek spreman govoriti istinu i zli ljudi će te izbjegavati. I po drugima prenašati poruke.

magna

• **
« Odgovori #155 : 20. Veljača 2012, 10:55:13 »

davno je bija zadnji topic u ovoj temi, pa me zanima kako je sve to zaživilo. nekidan san u splitu vidija u izlogu miljun vespinja lml sa cijenom od oko 15000 kuna za 2T. s obzirom da sam nekad davno i ja vozija lml i da mi je ostala u dobrom pamćenju, srce me vuće kupiti opet jednu ali novu. iako bi sad to bija drugi motor u garaži za po gradu bi bila idealna. nisam ljubitelj skutera ali vespa mi je uvik bila u srid srca
Evidentirano
nije bitno šta je rečeno nego ko je reka
 Str: 1 ... 5 6 [7]   Gore

Stranica je generirana za 0.066 sekundi uz 15 upita.