Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 6 7 [8]   Dolje

Autor Tema: Problemi sa ramom kod GSXR 1000 K7  (Posjeta: 8363 )

frulex

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: napokon!! al sad malo off-road
Odg: Problemi sa ramom kod GSXR 1000 K7
« Odgovori #175 : 06. Siječanj 2010, 15:39:27 »

Nisam sve pročitao, al imam slike od jednog gsxr-a.Bilo je to pred prije 7godina pa predpostavljam da je to bio K1, K2, K3.Išli smo u Rijeku i popili piće sa ekipom iz Zgb (mislim).Oni su krenuli prije nas i prije Delnica im je prijatelj izletio i pogodio sizjenicu ( sva sreća).Motor je odletio u jarak ispred provalije, a dečko je završio na drvu (bar su nam tak rekli ti dećki).Došla je murija i onda su nas lijepo zamolili ak bi mogli uzet fotić( njihov) i slikat motor.Ja sam se javil :D na raport i ujedno slikal i sebi.Mislim da je udarac bio dosta jak. Vjerujem da  tu ima ekipe koja je i bila tamo.

Sljike.

zanimljivo... da nisi stavio ovaj detalj s drvetom nebi opce skuzio o cemu se radi.... kad malo bolje pogledas ovu drugu sliku sto si stavio vidjet ces na tanku naljepnicu koja je od kod kljuca koji se prvi put na suzuki motorima pojavio na k5 modelu. a padobranac sa drveta koje je usput kupio  kod mene tog k5 se doso i pohvalit da strganim motorom taman kad je narucio i novi k6 (onaj sto je stalno na index.hr polegnut na mislim desnu stranu :mrgreen: ) sad vozi 750... s tim manje pada  :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

ljacmi

• **
  • Vozi: RSVR, Ktm exc525, , TDM850
« Odgovori #176 : 06. Siječanj 2010, 20:13:00 »

zanimljivo... da nisi stavio ovaj detalj s drvetom nebi opce skuzio o cemu se radi.... kad malo bolje pogledas ovu drugu sliku sto si stavio vidjet ces na tanku naljepnicu koja je od kod kljuca koji se prvi put na suzuki motorima pojavio na k5 modelu. a padobranac sa drveta koje je usput kupio  kod mene tog k5 se doso i pohvalit da strganim motorom taman kad je narucio i novi k6 (onaj sto je stalno na index.hr polegnut na mislim desnu stranu :mrgreen: ) sad vozi 750... s tim manje pada  :mrgreen: :mrgreen:

Iskreno nemogu točno potvrdit kad je to bilo, al mislim da je u razdoblju od 5-7god. . Znam da sam poštom slao slike nekom njegovom prijatelju koji je bio tamo. Dobro je i prošao jer zasamo par metara slijedi ovo sa 2slike.
Evidentirano

frulex

• **
  • Vozi: napokon!! al sad malo off-road
« Odgovori #177 : 07. Siječanj 2010, 03:59:09 »

Iskreno nemogu točno potvrdit kad je to bilo, al mislim da je u razdoblju od 5-7god. . Znam da sam poštom slao slike nekom njegovom prijatelju koji je bio tamo. Dobro je i prošao jer zasamo par metara slijedi ovo sa 2slike.

da nije imo ruksak na leđima koji je zapeo za granje na drvetu zavrsio bi dole....

al to ti je bio kraj sezone 2005. kolko se ja sjecam... mogu ga tocno pitat i za datum. siguran sam da se sjeca kada je SKORO proletio u provaliu :mrgreen:
Evidentirano

ljacmi

• **
  • Vozi: RSVR, Ktm exc525, , TDM850
« Odgovori #178 : 07. Siječanj 2010, 07:03:35 »

da nije imo ruksak na leđima koji je zapeo za granje na drvetu zavrsio bi dole....

al to ti je bio kraj sezone 2005. kolko se ja sjecam... mogu ga tocno pitat i za datum. siguran sam da se sjeca kada je SKORO proletio u provaliu :mrgreen:

Moguće za godinu , jer sam tad vozio z-a, a to je 04-05 tak da je moguće. :palacgore:
Evidentirano

Lucky

• *
« Odgovori #179 : 22. Ožujak 2010, 23:01:06 »

Bilo je to točno 2005 - te godine ...
pozdrav
Srečko
Evidentirano
S.D.

crack1m

• **
  • Vozi: suzuki
« Odgovori #180 : 09. Veljača 2011, 12:17:04 »

Čitam temu od 1 do 8 str. i još sam u nedoumici.  Kaj sad???? dal se isplati voziti motor na nadogradnju okvira????

po meni je to ojačanje psiho prirode........

Možda zna tko šta više. neka se javi neko ko je potrgo okvir sa ojačanjem :)

Evidentirano

Barabones

• Vozi: HONDA CBR600RR7(ITALIAN RED) i GILERA NEXUS 300
« Odgovori #181 : 09. Veljača 2011, 18:20:55 »

Čitam temu od 1 do 8 str. i još sam u nedoumici.  Kaj sad???? dal se isplati voziti motor na nadogradnju okvira????

po meni je to ojačanje psiho prirode........

Možda zna tko šta više. neka se javi neko ko je potrgo okvir sa ojačanjem :)

pa bilo bi poželjno, nedaj bože da se skrši i što onda,više štete nego što treba
bolje spriječiti nego liječiti :D
Evidentirano
˝Netko mora nastaviti ostvarivati snove˝ - Soichiro Honda

Mobil

• *
  • Vozi: SUZUKI K5
« Odgovori #182 : 13. Svibanj 2011, 12:53:31 »

Sad sam procitao temu od 1 do zadnje stranice...

A imam u planu kupiti K5...sta sada?

kupiti ili ne?
Evidentirano

pero1986

• **
  • Vozi: svasta al yamahina je mašta...
« Odgovori #183 : 13. Svibanj 2011, 12:58:25 »

Sad sam procitao temu od 1 do zadnje stranice...

A imam u planu kupiti K5...sta sada?

kupiti ili ne?
da  :palacgore:
Evidentirano
 Str: 1 ... 6 7 [8]   Gore

Stranica je generirana za 0.096 sekundi uz 15 upita.