Zašto tražim praonicu u kojoj mogu sam kvalitetno oprati motor ili da mi ga drugi kvalitetno operu i koja ima neke neophodne stvari?
1. zato jer nemam kuću da si tamo operem motor na šlauf.
2. zato jer mi se neda više moljakat frendove koji imaju kuću i šlauf da kod njih operem jer želim oprat motor kad meni pukne kurac - s oproštenjem na izrazu.
3. zato jer mi se ne nosi sa sobom uvijek spužva, krpica, šampon i papir u ruksaku a kamoli u jakni. Idem npr. s posla s motorom i skužim da mi je motor dosta zmazan i onda lijepo bez bilo kakvih velikih priprema otiđem ga oprati tamo gdje to mogu dobro napraviti.
4. zato jer želim nakon kaj napravim predpranje, oprati motor sa spužvom što ne smijem raditi ni u jednoj samoposlužnoj praonici.
5. zato jer želim u miru i bez da me netko požuruje i gleda ispod oka pobrisati motor i izglancati ga i usput popiti pivu ili kavu.
6. zato jer nemam kam staviti kacigu i jaknu (osim na travu) dok si perem motor.
7. zato jer želim kad mi se neda da mi drugi kvalitetno operu motor za prihvatljive novce.
8. zato jer želim čitati npr. MOTO PULS i piti pivu kad mi peru motor.
9. zato jer je miniwash isti kurac kao i šlauf kad ga držiš na kojih metar i pol od motora i malo paziš.
našlo bi se toga još, ali mislim da je ovo dosta zasad

pa ako netko zna za neku takvu praonicu, molim nek mi javi.