Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje

Autor Tema: MK Vukovar - 5.Moto Party, 23-25. 07.2010.  (Posjeta: 8725 )

bonebreaker

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Vozi,vozi....
Odg: MK Vukovar - 5.Moto Party, 23-25. 07.2010.
« Odgovori #125 : 26. Srpanj 2010, 11:23:45 »

Dragi prijatelju " kostolomac" Kvalitet susreta je opao jer kao sto znamo svi mozemo izdvojiti sve manje novca za hranu i pice na susretu.Pitali su nas dali je dozvoljeno u  kampu rostiljanje i slicno... procitaj nekoliko stranica unazad... nismo imali nista protiv toga... Ako neki klub moze odraditi nesto besplatno super, mi nismo mogli.Osobno smatram da su cijene hrane bile umjerene, odnosno nisu bile vece (po mojim informacijama cak i nize od nekih susreta u Slavoniji) Vidim da si neupucen u organizaciju susreta jer pricas o nekim sponzorima . Pokusaj u Vukovaru od nekoga dobiti nekoliko kuna za moto susret... Nije bitno da li je gore navedeno prometalo bilo registrirano kao motor ili nije, bitan je nacin voznje kroz travnatu povrsinu gdje su stajali ljudi. Sjedio sam na stolu i nisam znao o cemu se dogadja, tvoj predsjednik je histericno hodao okolo i "ispricavao se"...Rekao sam mu da ne znam o cemu se radi...stvarno nisam znao....glupo je raspravljati o ovim stvarima preko foruma, ocigledno je da se radi o odnosima izmedju dva kluba, ako zelite dodjite u nase klupske prostorije , ili nas pozovite u vas kafic pa cemo o tome porazgovarati... Bilo bi lijepo da ste se javili prije naseg partya, mozda logisticki pomogli.. puno bi nam znacilo da je npr... neko od vas  odveo grupu motorista do Ovcare, vodotornja , Trpinjske,Iloka... mi smo pored sveg posla uradili sto smo mogli...mi bi vam bili zahvalni, a vjeruj mi i nasi zajednicki prijatelji.. Volio bi da shvatite da mi vas ne smatramo konkurencijom ú Vukovaru. Ima jos klubova osim nas (i vas)  i cesto nam dolaze i druzimo se...dodjite i uvjerite se... tako ce uvjeren sam mnogi nesporazumi biti rijeseni.

Pozdrav  

Istina je, nema smisla prepucavanju preko foruma..
O «histeričnom» ispričavanju našeg predsjednika možeš pisati i pričati nekome tko nije bio tamo i vidio šta se događalo, a bio sam tamo cijelo vrijeme…O «druženju» koji spominješ, nema ni govora ni smisla, pogotovo nakon svih izjava, kao i o tome što je naveo dopredsjednik…
Da mi iz Golubice trebamo dobiti po p… :LOL:,da će te vi zabraniti nama dolazak u Livno, i napad Vašeg člana(neželim ga imenovati,znamo o kome je riječ),na mene da ja ne smijem šetati po kampu sa pivom,te navoditi kasnije da je to iz razloga što je bio frustriran i nervozan određenim događajima netom prije??? to je previše i previše si dajete za pravo..
Svatko na svoju stranu i kraj priče i prepucavanja…

Pridružujem se pozdravima svima, pogotovo velikim prijateljima iz DESPERADOSA, našim Brođanima, BIKER BOYZIMA, KOYKIRA RIDERS, BARABAMA i OMIŠKIM GUSARIMA  :rock:
Evidentirano
MK † GV

hondamoto

• **
  • Vozi: FZS 1000
« Odgovori #126 : 26. Srpanj 2010, 12:40:11 »

Pozdrav , susret je bio OK , sukladno mogučnostima , svi su bili dobrodošli ,a sad to što nije bilo graha ..... niko se nije bunio kad je bio vol na ražnju i djelile se duple porcije. Vukovarci , vidimo se opet  :palacgore:
PS. bolje i bez graha nego sa naplatom mega -giga ... susreta- festivala  :jesus:
PPS par slićica po običaju na http://biglic.spaces.live.com/photos/

Rocker

• **
  • Vozi: XV 1600, K1300R
« Odgovori #127 : 26. Srpanj 2010, 13:43:05 »

Sve se razmišljam da li da što napišem na ovu temu ili ne ali eto....
Počeli smo previše raspravljati o tim susretima na što se to sve svodi i svatko je od nas na svoj način u pravu. Svatko od nas sebi bira gdje želi otići jer danas ima dosta klubova i nažalost dosta termina se poklapa pa ako mi se netko ne sviđa ili prema mojem mišljenju nije zaslužio da mu se ode ja neću niti ići. Priprema i organizacija jednog partija ili moto susreta je ogromna, to ne zna onaj tko je samo član na papiru i ništa ne radi u svome klubu i sve to nažalost puno košta. Razlika je samo od kluba do kluba koliko je pohlepan i što želi darovati svojim prijateljima a što naplatiti. Iskreno, mislim da se sve više manje svodi na zaradu (nažalost) ali i bez toga se ne može jer klub ima svoje troškove i dugove koje mora ispoštovati ili ima planove da nekome ili nečemu te novce na neki način pokloni, zato ne vrijedi tako razmišljati. Svi znamo da postoje klubovi koji su aktivni i neaktivni (da li po odlascima na druge susrete ili raznim akcijama sa kojima svim moto klubovima na neki način diže rejting) pa ih moramo tako i gledati. Nije isto kada na nekom susretu vidite 20-30 članova nekog kluba ili do 5 članova drugog kluba a znate da ih ima puno više, to nije isto.
O tome tko je zaslužio da mu se ode ili ne to moramo sami odlučiti i stati iza svojih razloga. Ja osobno sam već neke klubove prekrižio za slijedeću godinu (ove godine sam do sada imao 15 susreta na kojima sam bio) ali i to se može riješiti bez vrijeđanja i omaložavanja. Svatko vodi politiku svoga kluba kako misli da je najbolje i nikada se ne može svima ugoditi, uvijek će biti bar neka zamjerka na susret ili party, uvijek. Osobno, meni nije bitno tko je na bini, koja grupa pjeva ili tome slično, bitna mi je ekipa oko mene jer kada je ekipa dobra ja one na bini i ne čujem, ne zanimaju me.
O ovome možemo pisati pola godine i sve će se svoditi na isto, ništa nećemo popraviti, tako je kako nam je, zato ljudi dajte malo veselja, međusobnog poštovanja i ne razdavajanja klubova na velike i male, gradske i seoske jer svima nam je i ovako teško, privatno ili kao klubu i mora nam onda biti bolje i na susretima.
Toliko od mene jer i ovo je sve neko "pametovanje" kojega smo svi svjesni i ništa novo nije napisano.
Pozdrav svima od mene i ostalih članova moto kluba "Cvelf" Gunja
Potpisijem uz malu primjedbu  :palacgore: :palacgore:

Radi se o zaradi, kao sto sam vec napomenuo u Vukovaru mozete zaboraviti sponzore, MK Vukovar nazalost (nije za pricu al ajd...) ove godine nece uspjeti pokriti troskove organizacije susreta, i proteklih godina smo bili sretni ako smo barem na nuli.Zarada nam je bitna do te mjere da ne gubimo, prije dvije godine smo zahvaljujuci  velikodusnosti nekoliko sponzora nakon partya imali na racunu 10-ak tisuca kuna. Njih smo podijelili za Bozic socijalno ugrozenim obiteljima. Unatoc tome i dalje pravimo susret, ubijamo se radeci i radit cemo i iduce godine. Duzni smo to nasim prijateljima koji nam evo vec peti put dolaze, cesto mokri i promrzli ali dolaze.  :palacgore:

Istina je, nema smisla prepucavanju preko foruma..
O «histeričnom» ispričavanju našeg predsjednika možeš pisati i pričati nekome tko nije bio tamo i vidio šta se događalo, a bio sam tamo cijelo vrijeme…O «druženju» koji spominješ, nema ni govora ni smisla, pogotovo nakon svih izjava, kao i o tome što je naveo dopredsjednik…
Da mi iz Golubice trebamo dobiti po p… :LOL:,da će te vi zabraniti nama dolazak u Livno, i napad Vašeg člana(neželim ga imenovati,znamo o kome je riječ),na mene da ja ne smijem šetati po kampu sa pivom,te navoditi kasnije da je to iz razloga što je bio frustriran i nervozan određenim događajima netom prije??? to je previše i previše si dajete za pravo..
Svatko na svoju stranu i kraj priče i prepucavanja…

Pridružujem se pozdravima svima, pogotovo velikim prijateljima iz DESPERADOSA, našim Brođanima, BIKER BOYZIMA, KOYKIRA RIDERS, BARABAMA i OMIŠKIM GUSARIMA  :rock:
Tvoj predsjednik se i meni ispricavao iako nisam imao pojma o cemu se radi...(sjedio sam na stolu kao sto si napomenuo) O prijetnjama  za dolazak u Livno i ostalim djecjim pricama necu razglabati jer su u najmanju ruku nebuloze, kao i o tvome naguravanjiu dok te nas clan zadrzavao da ne krenes u napad...Bilo je alkohola u svemu tome...
Mi vas i dalje pozivamo kod nas , a nadam se da tvoj agresivni stav prema nama ne dijele i ostali clanovi MK GOLUBICA.  

Pozdrav Tebi i MK GOLUBICA kao i svim klubovima i pojedincima koji su nas posjetili!
« Zadnja izmjena: 26. Srpanj 2010, 14:01:15 Rocker »
Evidentirano
Placeni oglas:Ovdje bi mogao stajati vas potpis :-)

karoll

• *
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Vozim polako..
« Odgovori #128 : 28. Srpanj 2010, 12:59:38 »

*Nestao*fotoaparat Olympus(kod Tuborgovog sanka na ulazu)...tko zna, mozda netko posten nasao....
Evidentirano
Dark lady with pink heart
Mk Barabe Vukovar

kićosaki

• *
  • Vozi: 636
« Odgovori #129 : 28. Srpanj 2010, 14:06:49 »

:LOL: Je,istina...Po broju postova se gleda tko je više u moto điru :gace: Ajd blokirajte više ovo zbog poradi mira u kući...A ja odoh(mjesto pisanja postova) mijenjat gume na Kawi za Livno  :peace:
Evidentirano
1%

kliker-vk

• **
  • Vozi: litRRu
« Odgovori #130 : 28. Srpanj 2010, 14:49:17 »

Dajte momci (i cure ako ih ima) odrastite!
Znam da se neki ljudi jednostavno razilaze u mišljenjima i načinu razmišljanja, ali svi ste iz Vukovara i imate brojeve mobitela, pa se lijepo nazovite međusobno i dogovorite sastanak! Krenite s pretpostavkom da ona druga strana ne misli ništa loše i da nema zle krvi. Budite pametni, nađite se negdje na kavici i riješite to bez podizanja tenzija, a ako mislite da to niste u stanju i ne možete se suzdržati od ispada i izazivanja, onda zamolite nekog tko nije toliki "živac" i pošaljite ga umjesto sebe! Vaše svađe i prepucavanje na forumu ne dovode niti jednu stranu u prednost, čak štoviše... Gubite rejting i "bodove" pred svim moto klubovima u bližoj i daljnjoj okolici! Vukovar je prelijep grad i zaslužuje stvarno da bude lijepo posječen svake godine od strane svih bikera, jer ima šta pokazati i čime se pohvaliti! Godinama vozim motore i obilazim moto susrete, pa se samo sjetim kako je nekada izgledao moto susret u Puli! Uzmimo npr. da je tamo negdje 2000. ili 2001. godine moto susret u Puli privukao skoro 10-12.000 bikera, ali su dečki bili složni i to odradili kako treba, a onda su počela prepucavanja preko novina, foruma, svađe, slanje poruka preko ovog ili onog kluba i dokle su dogurali?! Sada imaju nekoliko moto klubova u Puli i okolici, slažu se i manje više surađuju, ali gorak okus "podmetanja" kod mnogih je ostao u sječanju i sada samo mogu sanjati da im dođe 10.000 bikera! Preuveličavaju mediji i napuhuju da je još bolje, ali tko je bio u ono vrijeme i sada na susretima kod njih, zna o čemu pričam!
Vjerujem da ovo što pišem nećete shvatiti kao neku zlu kritiku ili nešto loše, ali nemojte da se uništi moto susret u Vukovaru! Učite na tuđim greškama... Pa najbolji vam je primjer susjednog nam Sl.Broda! Svi ste manje-više čitali prepucavanja između njih i siguran sam da vam nije bilo drago što je tako?! Vjerovatno ste pomislili kako je to sve jadno, a sada činite istu grešku! U Brod sam nekada išao pa taman i da su sjekire padale jer sam znao da je atmosfera odlična, ali na godinu ću otići reda radi! Sada se moraju svi Brođani udružiti i svojski potruditi kako bi vratili ono što su nekada imali! Pa ne kaže se uzalud da je medalju lakše osvojiti nego je braniti!
Molim vas da se sada nitko ne ljuti i ne osjeća prozvanim, ali sve sam rekao u dobroj nadi da će se strasti i tenzije smiriti i da ćete opet biti jedinstveni u održavanju moto susreta i partya kako bi svima bilo na čast da vas posjete i još danima pričaju kako je bilo odlično doči u našu Slavoniju!
Evidentirano
Ako želiš pobijedit`-ne smiješ izgubit`!!!
www.mk-vinkovci.com

Pava0001

• **
  • Vozi: XJR 1200,kuju 1000 i suzukija750
« Odgovori #131 : 28. Srpanj 2010, 18:31:58 »

Dajte momci (i cure ako ih ima) odrastite!
Znam da se neki ljudi jednostavno razilaze u mišljenjima i načinu razmišljanja, ali svi ste iz Vukovara i imate brojeve mobitela, pa se lijepo nazovite međusobno i dogovorite sastanak! Krenite s pretpostavkom da ona druga strana ne misli ništa loše i da nema zle krvi. Budite pametni, nađite se negdje na kavici i riješite to bez podizanja tenzija, a ako mislite da to niste u stanju i ne možete se suzdržati od ispada i izazivanja, onda zamolite nekog tko nije toliki "živac" i pošaljite ga umjesto sebe! Vaše svađe i prepucavanje na forumu ne dovode niti jednu stranu u prednost, čak štoviše... Gubite rejting i "bodove" pred svim moto klubovima u bližoj i daljnjoj okolici! Vukovar je prelijep grad i zaslužuje stvarno da bude lijepo posječen svake godine od strane svih bikera, jer ima šta pokazati i čime se pohvaliti! Godinama vozim motore i obilazim moto susrete, pa se samo sjetim kako je nekada izgledao moto susret u Puli! Uzmimo npr. da je tamo negdje 2000. ili 2001. godine moto susret u Puli privukao skoro 10-12.000 bikera, ali su dečki bili složni i to odradili kako treba, a onda su počela prepucavanja preko novina, foruma, svađe, slanje poruka preko ovog ili onog kluba i dokle su dogurali?! Sada imaju nekoliko moto klubova u Puli i okolici, slažu se i manje više surađuju, ali gorak okus "podmetanja" kod mnogih je ostao u sječanju i sada samo mogu sanjati da im dođe 10.000 bikera! Preuveličavaju mediji i napuhuju da je još bolje, ali tko je bio u ono vrijeme i sada na susretima kod njih, zna o čemu pričam!
Vjerujem da ovo što pišem nećete shvatiti kao neku zlu kritiku ili nešto loše, ali nemojte da se uništi moto susret u Vukovaru! Učite na tuđim greškama... Pa najbolji vam je primjer susjednog nam Sl.Broda! Svi ste manje-više čitali prepucavanja između njih i siguran sam da vam nije bilo drago što je tako?! Vjerovatno ste pomislili kako je to sve jadno, a sada činite istu grešku! U Brod sam nekada išao pa taman i da su sjekire padale jer sam znao da je atmosfera odlična, ali na godinu ću otići reda radi! Sada se moraju svi Brođani udružiti i svojski potruditi kako bi vratili ono što su nekada imali! Pa ne kaže se uzalud da je medalju lakše osvojiti nego je braniti!
Molim vas da se sada nitko ne ljuti i ne osjeća prozvanim, ali sve sam rekao u dobroj nadi da će se strasti i tenzije smiriti i da ćete opet biti jedinstveni u održavanju moto susreta i partya kako bi svima bilo na čast da vas posjete i još danima pričaju kako je bilo odlično doči u našu Slavoniju!

dobro napisano  :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
trenutno sam nedostupan......................
 popravljena CBR-ka.............
a dobara je yamaha XJR 1200 do k......

Rocker

• **
  • Vozi: XV 1600, K1300R
« Odgovori #132 : 02. Kolovoz 2010, 08:17:23 »

Pozdrav , susret je bio OK , sukladno mogučnostima , svi su bili dobrodošli ,a sad to što nije bilo graha ..... niko se nije bunio kad je bio vol na ražnju i djelile se duple porcije. Vukovarci , vidimo se opet  :palacgore:
PS. bolje i bez graha nego sa naplatom mega -giga ... susreta- festivala  :jesus:
PPS par slićica po običaju na http://biglic.spaces.live.com/photos/

Hvala prijatelju...
...super fotke!!! :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
Placeni oglas:Ovdje bi mogao stajati vas potpis :-)
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore

Stranica je generirana za 0.134 sekundi uz 16 upita.