Dajte momci (i cure ako ih ima) odrastite!
Znam da se neki ljudi jednostavno razilaze u mišljenjima i načinu razmišljanja, ali svi ste iz Vukovara i imate brojeve mobitela, pa se lijepo nazovite međusobno i dogovorite sastanak! Krenite s pretpostavkom da ona druga strana ne misli ništa loše i da nema zle krvi. Budite pametni, nađite se negdje na kavici i riješite to bez podizanja tenzija, a ako mislite da to niste u stanju i ne možete se suzdržati od ispada i izazivanja, onda zamolite nekog tko nije toliki "živac" i pošaljite ga umjesto sebe! Vaše svađe i prepucavanje na forumu ne dovode niti jednu stranu u prednost, čak štoviše... Gubite rejting i "bodove" pred svim moto klubovima u bližoj i daljnjoj okolici! Vukovar je prelijep grad i zaslužuje stvarno da bude lijepo posječen svake godine od strane svih bikera, jer ima šta pokazati i čime se pohvaliti! Godinama vozim motore i obilazim moto susrete, pa se samo sjetim kako je nekada izgledao moto susret u Puli! Uzmimo npr. da je tamo negdje 2000. ili 2001. godine moto susret u Puli privukao skoro 10-12.000 bikera, ali su dečki bili složni i to odradili kako treba, a onda su počela prepucavanja preko novina, foruma, svađe, slanje poruka preko ovog ili onog kluba i dokle su dogurali?! Sada imaju nekoliko moto klubova u Puli i okolici, slažu se i manje više surađuju, ali gorak okus "podmetanja" kod mnogih je ostao u sječanju i sada samo mogu sanjati da im dođe 10.000 bikera! Preuveličavaju mediji i napuhuju da je još bolje, ali tko je bio u ono vrijeme i sada na susretima kod njih, zna o čemu pričam!
Vjerujem da ovo što pišem nećete shvatiti kao neku zlu kritiku ili nešto loše, ali nemojte da se uništi moto susret u Vukovaru! Učite na tuđim greškama... Pa najbolji vam je primjer susjednog nam Sl.Broda! Svi ste manje-više čitali prepucavanja između njih i siguran sam da vam nije bilo drago što je tako?! Vjerovatno ste pomislili kako je to sve jadno, a sada činite istu grešku! U Brod sam nekada išao pa taman i da su sjekire padale jer sam znao da je atmosfera odlična, ali na godinu ću otići reda radi! Sada se moraju svi Brođani udružiti i svojski potruditi kako bi vratili ono što su nekada imali! Pa ne kaže se uzalud da je medalju lakše osvojiti nego je braniti!
Molim vas da se sada nitko ne ljuti i ne osjeća prozvanim, ali sve sam rekao u dobroj nadi da će se strasti i tenzije smiriti i da ćete opet biti jedinstveni u održavanju moto susreta i partya kako bi svima bilo na čast da vas posjete i još danima pričaju kako je bilo odlično doči u našu Slavoniju!