Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Moto guzzi stariji modeli  (Posjeta: 2362 )

GORAN64

• **
  • Spol: Muški
Moto guzzi stariji modeli
« : 13. Studeni 2009, 14:53:45 »

Dali mi može neko reči nešto više o moto guzziju model 350 ili 650,po mogučnosti čim starije godište?
Evidentirano
B.T.G.O.G.By the grace of god ride free

zpocekaj

• **
  • Vozi: Moto Guzzi V65c
Odg: Moto guzzi stariji modeli
« Odgovori #1 : 13. Studeni 2009, 16:08:37 »

A koji model te interesira? Gabariti i ostale karakteristike su skoro iste u svih modela. Ti modeli su se radili početkom 80 g. pa do negdje pred kraj tih. Mislim na starije verzije. Posle su prešli na 750 a ostao je jedino model nevada 350 od manjih koji se nije duže proizvodio.Ako te baš nešto konkretno zanima moremo o termu pričati koliko očeš.  :misli: :palacgore:
Evidentirano

GORAN64

• **
« Odgovori #2 : 22. Studeni 2009, 16:28:41 »

A koji model te interesira? Gabariti i ostale karakteristike su skoro iste u svih modela. Ti modeli su se radili početkom 80 g. pa do negdje pred kraj tih. Mislim na starije verzije. Posle su prešli na 750 a ostao je jedino model nevada 350 od manjih koji se nije duže proizvodio.Ako te baš nešto konkretno zanima moremo o termu pričati koliko očeš.  :misli: :palacgore:
v35,v65 v7,uglavnom stariji modeli jer su nepoderivi.Neznam kak im se kreče cijena pošto ih nema puno.Videl jesam jednog v35 crvenog prodaval se je negdje u Zagorju neznam dali je prodan jer se više ne vrti po oglasima.
Evidentirano

zpocekaj

• **
« Odgovori #3 : 23. Studeni 2009, 14:47:37 »

Pa problem je u tome ko ima te starije modele i ne prodaje ih. Imao sam par prijatelja šta su prodavali jer su mogli si priuštiti novo nešto inače nema ništa na terenu za prodaju. A i o cijenama je teško govoriti. Svako cjeni takve motore dosta jer imaju cijenu.  :misli: :palacgore:
Evidentirano

tborzic

• *
  • Vozi: moto guzzi v35 imola II
« Odgovori #4 : 23. Studeni 2009, 16:11:54 »

Mozda, ali veliko mozda, ako popustim po pritiskom familije, ce V35 imolla II u prodaju..
Sad sam u fazi finog podesavanja (promijenio semering radilice, malo radova na boji, predihtao karburatore, cekam zadnju gumu..), ali bit ce u pogonu ponovo za koji dan :) !.

Doduse, imam jednu novu (0 km) V750 masinu, ali to je tema za oglasnik..

T.

Evidentirano

GORAN64

• **
« Odgovori #5 : 24. Studeni 2009, 20:35:07 »

Pa problem je u tome ko ima te starije modele i ne prodaje ih. Imao sam par prijatelja šta su prodavali jer su mogli si priuštiti novo nešto inače nema ništa na terenu za prodaju. A i o cijenama je teško govoriti. Svako cjeni takve motore dosta jer imaju cijenu.  :misli: :palacgore:
Znam da je problem u tome a valjda če nešto naleteti,nije sila.Znam da takve motore ionako voze ljudi koji imaju drugačije razmišljanje o tome i koji vole takve oldtimere isto kao i ja. :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #6 : 24. Studeni 2009, 21:13:00 »

ja sam trazio dobar V35 po normalnoj cijeni skoro 6 mjeseci,

sad vozim Kawu, ali jos uvijek bi piknul V35
Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

zpocekaj

• **
« Odgovori #7 : 25. Studeni 2009, 14:56:13 »

Normalno da je teško nači bilo kakav malo stariji model Guzzia. Ima ih malo i ljudi znaju šta imaju. A i noviji se teško prodaju u ovoj krizi.  :misli: :palacgore:
Evidentirano

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #8 : 25. Studeni 2009, 15:30:53 »

kod novijih je problem sto u normalnoj klasi za registraciju (do 750 ccm) imaju premalo konja, tj. traze previse krznasa za to
Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

GORAN64

• **
« Odgovori #9 : 25. Studeni 2009, 19:16:02 »

Normalno da je teško nači bilo kakav malo stariji model Guzzia. Ima ih malo i ljudi znaju šta imaju. A i noviji se teško prodaju u ovoj krizi.  :misli: :palacgore:
Nema sile već bude nekaj doletelo,treba samo biti strpljiv.Pozdrav Tihomiru i svim Guzzistima. :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

zpocekaj

• **
« Odgovori #10 : 26. Studeni 2009, 15:21:53 »

A svaka čast ostalim mašinama ali Guzzi je ipak Guzzi. To nije mašina za jurnjavu zato ima manje snage ali moment je zato dosta za vožnju.Samo strpljenja. :palacgore:
Evidentirano

GORAN64

• **
« Odgovori #11 : 26. Studeni 2009, 15:54:18 »

A svaka čast ostalim mašinama ali Guzzi je ipak Guzzi. To nije mašina za jurnjavu zato ima manje snage ali moment je zato dosta za vožnju.Samo strpljenja. :palacgore:
Vele ljudi strpljen,spašen.Akak je sa dijelovima ako slučajno nekaj otide,jesu skupi,dali ih ima pri nama,vidim da si pravi majstor i da bi o tome mogli do jutra.Pozdrav. :palacgore:
Evidentirano

zpocekaj

• **
« Odgovori #12 : 26. Studeni 2009, 19:56:15 »

Ja svojega vozim zadnjih 14 g. i do sad je uz redovno održavanje kao i kod svakog motora bilo nešto šta se trebalo promjeniti. Nema savršenih i imunih motora na kvarove. Pa do sad sam se zbog blizine Trsta i okolice snalazije za bilo šta tamo. A nađe se i polovnoh djelova na Netu. Sad dali su skupi o tome bi se dalo pričati. Da kod nas ima problema sa nabavom djelova i to stoji. Ali mi sve preko nabavljamo.  :misli: :palacgore:
Evidentirano

GORAN64

• **
« Odgovori #13 : 26. Studeni 2009, 20:17:59 »

Ja svojega vozim zadnjih 14 g. i do sad je uz redovno održavanje kao i kod svakog motora bilo nešto šta se trebalo promjeniti. Nema savršenih i imunih motora na kvarove. Pa do sad sam se zbog blizine Trsta i okolice snalazije za bilo šta tamo. A nađe se i polovnoh djelova na Netu. Sad dali su skupi o tome bi se dalo pričati. Da kod nas ima problema sa nabavom djelova i to stoji. Ali mi sve preko nabavljamo.  :misli: :palacgore:
Ma nema problema samo sam pital pošto sam čul da su provjereni motori gore i da se ne kvare,a da nema savršenih motora to stoji i tu se slažem.Ako budeš čuo za nekaj tak kaj ti imaš ili v 35 mi javi.A ako i bude potrebe za nekim dijelovima vidim da se budem imal kome obratiti. :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

zpocekaj

• **
« Odgovori #14 : 26. Studeni 2009, 20:47:40 »

Pitam jednog prrijatelja koji je kupija 850 a ima 500 i možda ga proda. Vidijeti ču sa njim. Moj radi super i da ga neureknem ima samo kod mene bez večih problema samo 150000 km  a ja sam po našim papirima 3 vlasnik. Samo sjedni i vozi.
  :palacgore:
Evidentirano

zpocekaj

• **
« Odgovori #15 : 18. Veljača 2010, 13:59:02 »

Neki dan sam gleda oglase na njuškalo i tamo ima par starijih Guzz :palacgore:ia za prodaju  pa pogledaj ako si još zainteresiran.
Evidentirano

GORAN64

• **
« Odgovori #16 : 27. Veljača 2010, 19:40:07 »

Neki dan sam gleda oglase na njuškalo i tamo ima par starijih Guzz :palacgore:ia za prodaju  pa pogledaj ako si još zainteresiran.
Gledam i razmišljam kaj napraviti,prodati ovog i kupiti Guzzija ili ovog terati dok ide a išel bu još dugo,dugo.
Evidentirano

mg749ie

• Vozi: Bellagio, bombon od motora,
« Odgovori #17 : 27. Svibanj 2010, 16:01:07 »

za djelove i za MOTO GUZZIste,
nek si pogledaju;  http://www.meadeanhosting.co.uk/rcandsspares/home.asp , vrlo interesantna stranica a možeš i naručiti
 :palacgore:
Evidentirano
Ljubav grije, al jakna je jakna

tborzic

• *
« Odgovori #18 : 04. Lipanj 2010, 14:50:16 »

samo bih dodao, i nadam se da admini neće ovo negativno shvatiti, prodaje se (moj) guzzi (Imola II), oglas je i na oglasniki motori.hr kao i na njuškalu, ne bi bilo loše da otiđe u ruke onoga kome će ta sprava i nešto značiti u životu.

Pozdrav,
Tomi
Evidentirano

mg749ie

• Vozi: Bellagio, bombon od motora,
« Odgovori #19 : 06. Lipanj 2010, 21:57:09 »

nadam se da budeš naletio na nekoga tko voli prve pile :palacgore:
Evidentirano
Ljubav grije, al jakna je jakna

tborzic

• *
« Odgovori #20 : 07. Lipanj 2010, 08:49:58 »

I ja se nadam. Naime, stavio sam cijenu koja je otprlike pola potrošene svote (tako je to valjda u životu :).
Mišljenja sam, da ako ga netko uzme pa ga stavi sa strane koju godinu, poprilično bi se isplatilo..
Baš sam ga neki dan malo provozao, dobro ide  :mrgreen:
Evidentirano

ssaallee

• *
  • Vozi: Moto GUZZI V 35 II
« Odgovori #21 : 09. Travanj 2011, 23:09:16 »

Poslednji put kad sam se javljao, posedovao sam model V35c iz '86.godine,...sada, vozim ovog lepotana MG V35C iz '82.godine.
Motocikl je 1990.godine otkupljen od vojske i iz sivomaslinaste varijante prefarban u sadašnju boju.Jedino što sam u međuvremenu na MG-u promenio, izbacio sam platine i ubacio elektronsko-bezkontaktno paljenje koje se proizvodi u Rumuniji i košta 40 evra...
MG V35C - pre

A sada MG V35II

zpocekaj

• **
« Odgovori #22 : 11. Travanj 2011, 16:30:39 »

Pozdrav. Pa ovo beskontaktno paljenje se stavlja gdje su platine il nekako drugačije. Bilo bi dobro i to napraviti ja imam platine. Hvala za odgovor
Evidentirano

ssaallee

• *
« Odgovori #23 : 11. Travanj 2011, 20:45:53 »

Nadam se da će ti ovaj Post biti od značaja,...

Slobodno mogu reći da je drugšef bio glavni krivac zašto sam rešio da platine i kondezatore izvadim iz svog GUZZI-ja i zamenim ih elektronskim bezkontaktnim paljenjem koje sam preko veza i vezica nabavio iz Rumunije.
 Obzirom da je moja ploča (nosač platina) bila neoriginalna (prepravljena od MG FALCONE 500), a zna se da sve što nije fabričko, će pre ili kasnije praviti probleme, ja sam rešio da mog MG-a prepakujem na elektronca.
 Sam uređaj po sebi je veoma manje ili više jednostavan i sastojo se iz  2 dela,..senzora koji se kači na mestu platina i još jednog uređaja koji se zvanično zove elektronski ignjitor ili u automehaničarskom svetu CDI, koji na sebi ima crvenu led diodu koja treba da treperi dok senzor očitava!
To ovako izgleda,...

Za onoga ko se bar malo razume u elektriku (ja nisam taj) posao je veoma jednostavan, demontaža platina i kondezatora, montaža elektronca, štelovanje zazora, ne bi trebala da potraje duže od 2 sata.
 Bez obzira da li motocikl ima 1 ili 2 platine zazor između brega i samog senzora treba da se kreće u razmerama od o,5 do 0,7 mm (to je debljina klasične vizit karte).
 Postoje tu još neke sitnice, ali će to drugšef, kad bude video temu da 'dokrajči'!!
Posle svega mogu da kažem da GUZZI bolje pali, bolje radi na leru i trebao bi samim tim i manje da troši.
Video snimak sam skinuo sa neta a fotku sam ja napravio!!! [bee] [bee]

ps-da ne zaboravim, sve ovo mi je odradio Moto servis KEŠA  iz Kragujevca!!

A ovako je izgledalo sa platinama i kondezatorima,...foto drugšef

Link,...detaljnije >>>>>>

Firma koja to izrađuje i prodaje,kao što rekoh, nalazi se u Rumuniji,..evo njenog Linka: http://www.gotronic.ro/new/ro/produse.html

zpocekaj

• **
« Odgovori #24 : 11. Travanj 2011, 21:13:29 »

Ovo dobro izgleda i bilo bi super da se dođe do toga nekako. Problem je ipak kako do toga doč. Ja trenutno imam tristorsko paljenje gdje su platine u sistemu ali bez iskrenja služe samo za kontakt i duže traju. A ovaj sistem je super nema platina jednostavno za montirati.  :palacgore:
Evidentirano

ssaallee

• *
« Odgovori #25 : 11. Travanj 2011, 21:19:27 »

Svako ko se bar malo razume u mehaniku, ovo paljenje može da postavi za ne više od 30 minuta.Prijatelj koji je ovo pre mene ugradio na svom GUZZI-ju, prešao je do sada više od 10 000 km i sveo potrošnju ispod 4 l na pređenih 100 km!
Motor prosto ima tiši i ravnomerniji rad!

zpocekaj

• **
« Odgovori #26 : 11. Travanj 2011, 21:27:24 »

Super je to samo kako do toga doč. Di je Rumunjska od Istre . Treba i meni neka veza ne.  :misli: :palacgore:
Evidentirano

ssaallee

• *
« Odgovori #27 : 11. Travanj 2011, 21:36:04 »

Moj prijatelj treba uskoro da ide za Rumuniju i tom prilikom kupiće jedan komplet za sebe, za svog BMW-a,..ali neznam kako da prosledimo pošiljku iz Srbije za Hrvatsku!?

Ovo sam nedavno reparirao staro sedište i dobio novo,..evo kako sada izgleda....

zpocekaj

• **
« Odgovori #28 : 11. Travanj 2011, 21:42:29 »

Super ti je napravljen taj sic. Pa za prosljijediti u Hr nešto bi se dalo smislit imam nekih prijatelja tamo koji dolaze na more .Samo nek on nekako to nabavi. :misli: A i ja ču tebi nekako pogledati za taj puž. Jel se on nalazi ispod dekla kod lanca za razvod.
Evidentirano

ssaallee

• *
« Odgovori #29 : 11. Travanj 2011, 21:46:03 »

Taj puž bi trebao da izgleda ovako,..

...a nalazi se na osovini prednjeg točka sa desne strane!

zpocekaj

• **
« Odgovori #30 : 11. Travanj 2011, 21:49:39 »

Ok krivo sam razumija znam koji je . Ja krivo pročita tvoj post i mislio na sajlu obtomjera ona ima puz u deklu. Probati ču pogledati preko nekih mojih prijatelja koji rade preko.
Evidentirano

ssaallee

• *
« Odgovori #31 : 11. Travanj 2011, 22:03:36 »

Zimus sam radio i nove lonce za mog mezimca,..koštali su me 140 evra.Nisam još stigao da ih ugradim, jer sam pre oko mesec dana imao nezgodu sa prijateljem na njegovom motociklu, tako da  sam još u zavojima i gipsu...Čim to budem skinuo, krećem u pakovanje GUZZI-ja, mada zbog ozbiljnosti povreda, teško da ću biti na motociklu pre jeseni,...

Ovo su novi lonci,..

Ovako bi trebalo da stoje na GUZZI-ju,...

Ovo je trike sa kojeg smo imali nezgodu,...

A ovo sam ja u gipsu i zavojima,...

zpocekaj

• **
« Odgovori #32 : 11. Travanj 2011, 22:11:06 »

Želim ti brz i uspješan oporavak stari. Ja za sreču u mom dugogodišnjem druženju sa motorima nisam imao osim ogrebotina večih problema i nadam se da i neču . Ali ko ga zna u ovo ludo vrijeme kakva nes sve čeka sudbina. Ja sam isto radio nove lonce od inoxa. Tvoji dobro izgledaju i valjda če se čut guzziev pjev.  :palacgore:
Evidentirano
 Str: 1 2 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.138 sekundi uz 16 upita.