Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [Sve]   Dolje

Autor Tema: dekica je tu, zima može početi što se mene tiče ...  (Posjeta: 2936 )

johnny the boy

• Gost
dekica je tu, zima može početi što se mene tiče ...
« : 19. Studeni 2009, 20:15:17 »

Dekica je tu, zima može početi što se mene tiče  :mrgreen:
Investicija od 600 kn ...
Termopokrivač TucanoUrbano, kupljen u Ave moto Rijeka ...
Evidentirano

mrcina

• Spol: Muški
  • Vozi: x9 EV 250ccm Black Box / Vectra 1,6 16v
Odg: dekica je tu, zima može početi što se mene tiče ...
« Odgovori #1 : 19. Studeni 2009, 21:27:13 »

kaj je to orginal za x9 jer je kratka do pola sica od vozača.
Evidentirano
Piaggio X9 250  Black Box

johnny the boy

• Gost
« Odgovori #2 : 20. Studeni 2009, 08:07:30 »

kaj je to orginal za x9 jer je kratka do pola sica od vozača.
presavijen je dio ...
Evidentirano

mrcina

« Odgovori #3 : 20. Studeni 2009, 10:36:45 »

ajd ga poslikaj kompletnog  nepresavinutog.
Evidentirano

Slay_SF

• *
  • Vozi: sf2
« Odgovori #4 : 20. Studeni 2009, 15:15:27 »

odlična stvar, pogotovo ako je original pa prednji dio zakači oko skutera  :palacgore:

btw, ima li netko iskustva sa onim univerzalnim koje se ne pričvrščuju oko skutera nego su zatvorene naprijed?
Evidentirano
It starts with the eyes. She's gotta have those kind of eyes that can look right through the bullshit, to the good in someone. 20% angel, 80% devil. Down to earth. Ain't afraid to get a little engine grease under her fingernails.

gorank

• Vozi: FZ6 Fazer S2
« Odgovori #5 : 20. Studeni 2009, 16:00:46 »

Ako se vozis cijelu godinu, a cini mi se da se vozis onda je to neophodan dio opreme!!!!  :palacgore:
Evidentirano

BaDly

• Vozi: SW600
« Odgovori #6 : 23. Studeni 2009, 09:19:09 »

Hot cover je fenomenalna stvar za zimu i bilo kakve padaline....

Imao sam ga na bevu (original piaggio) ui stvarno vrhunska stvar....za svaku preporuku za sve koji se voze cijele godine....

Jedina mana...barem ovog na bevu je ta što se šarafio sa istim šarafima kojima se šarafe i prednje plastike....tako da je moje mišljenje da bi se nakon 2-3 stavljanja/skidanja te dekice rasklimaju šarafi i onda i plastike više ne drže dobro....

johnny the boy

• Gost
« Odgovori #7 : 23. Studeni 2009, 15:43:43 »

Hot cover je fenomenalna stvar za zimu i bilo kakve padaline....

Imao sam ga na bevu (original piaggio) ui stvarno vrhunska stvar....za svaku preporuku za sve koji se voze cijele godine....

Jedina mana...barem ovog na bevu je ta što se šarafio sa istim šarafima kojima se šarafe i prednje plastike....tako da je moje mišljenje da bi se nakon 2-3 stavljanja/skidanja te dekice rasklimaju šarafi i onda i plastike više ne drže dobro....
jbg, ista je stvar što se tiče i ove na x9 ....
Evidentirano

johnny the boy

• Gost
« Odgovori #8 : 23. Studeni 2009, 20:48:14 »

ajd ga poslikaj kompletnog  nepresavinutog.

evo ...
Evidentirano

bozoou

• **
  • Vozi: VXR200
« Odgovori #9 : 24. Studeni 2009, 00:03:29 »

Ja sam problem rješio na drukčiji način, neznam dali bolji ali u svakom slučaju 550 kn jeftiniji  8)

Kupio na placu najeftinije i najtanje hlače koje postoje (ali dva broja veće)...i još im odrezao unutarnju postavu.
Napravio postavu od najlonske vreće za smeće...skroz zatvorenu i oko čarapa.
Hlače ukupno teže 350 grama....mnogi misle da se znojim u tome, ali kad je vani 4 C ...u hlačama je taman ugodno  :mrgreen:.
Otići negdje gdje se zadržavam ispod sat vremena....ne moram skidat hlače jer se i tad ne znojim (makar mislim na temp. iznad 20 C)...ako se negdje zadržavam duže, najmanji je problem skinuti hlače...kad su smotane, veličine su onog malog priručnog kišobrana.

Jedino treba paziti pri izboru najlona..jer prva verzija je toliko šuškala da mi je bilo bed ući i u benzinsku  :mrgreen:...a ova nova verzija se ne čuje niti malo.

Od vjetra zaštita totalna ...i od kiše također....nije se još desilo da bi našao mokru točkicu na sebi...po kiši vožnja kao po suhom  :palacgore:  
...jedino idiotski osjećaj, ljudi misle, vidi ovog u tim tankim hlaćicama po ovoj kišurini i hladnoći  :mrgreen: (još dok se oni tanki đepovi izvrnu pa lepršaju na vjetru)  :LOL:
...a meni baš postao gušt po kiši...samo me vidljivost hebe...

« Zadnja izmjena: 24. Studeni 2009, 00:27:09 bozoou »
Evidentirano

BaDly

« Odgovori #10 : 24. Studeni 2009, 09:07:27 »

2bozoou....dobra ideja....  :palacgore: :palacgore:

Na žalost SW na popisu originalne dodatne opreme nema hot cover, ali ima od urbano tucano....cca 800 kn....no ipak sam se odlučio za hlače sa podstavom od wintex-a.....definitivno nisu praktičnije od dekice...ali kad skinem podstavu mogu ih furati i po ljeti kad putujem....a i nisu pretjerano skupe....670 kn...

Prošle godine sam se sa hot coverom vozio do -10°C....a ove godine sam sa hlačama probao do -2°C i nikakvih problema nije bilo.....za sad još nije bilo niže temp...ali vjerujem da će biti pa ćemo vidjeti do koje temp su hlače izdržljive... :misli: :misli:

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #11 : 24. Studeni 2009, 09:09:20 »

meni je ipak jednostavnije rješenje - veringove hlače sa skidivom postavom. preporodio sam se s njima

johnny the boy

• Gost
« Odgovori #12 : 24. Studeni 2009, 12:47:41 »

ima sve svoje prednosti i nedostatke, meni je pokrivač dušu dao za vožnje stan-posao i milion obveza po gradu...
kafenisanje... vruće bi mi bilo u birtiji u hlačama ...  :mrgreen:
Evidentirano

bozoou

• **
« Odgovori #13 : 24. Studeni 2009, 13:26:28 »

:mrgreen:

...kad sam ja gledao hlače...nije bilo ništa ispod 1300 kn  :? i još sve preglomazno i malo nespretno za svaki dan-korištenje (a još skupo)...ovo moje kad trebam skinuti, stanem sastrane i dolje su za 15 sec....ni ne gasim motor  :)
...a dovoljno su male da su uvijek pri ruci i mogu se navući i u slučaju iznenadne kiše...

Ali za ozbiljniju zimu (temp. ispod nule)...definitivno bi trebale prave hlače...samo ja ću se držati dalje od leda, pa će ovo biti dovoljno...
Evidentirano

koma1

• Vozi: beverly 400 ie
« Odgovori #14 : 24. Studeni 2009, 14:58:59 »

ma dekica je za grad dušu dala, kako kaže, za posao i do kafića..
no ja sam se isto odlučio za hlače, zbog dužih relacija, i komotnije vožnje, pogotovo na većim brzinama.
Po gradu i tu po Rabu navučem kožne i nema beda
Evidentirano

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #15 : 24. Studeni 2009, 16:09:30 »

za kratke relacije je dekica i praktičnija i ugodnija i ne osječaš se kao Marsovac
ja naletio na dobre hlače na popustu za malo više od 500 kn (bile 750 kn) - pa nisam mogao odoliti :)

marekvz2

• **
  • Vozi: Bicikla s prednjom brenzom
« Odgovori #16 : 24. Studeni 2009, 16:56:31 »

Dobra ti je dekica,sad možeš i drkicu bacit u vožnji  :LOL: :LOL: sorry moral sam
Evidentirano
Misli svatko da je nama lako...

Ra

• **
  • Vozi: Yamaha XJ 600N
« Odgovori #17 : 24. Studeni 2009, 17:17:07 »

Ma moja opcija je Helly Hansen Termo dry duge gaće i dosta solidne Lidl moto hlaće sa postavom, mislim da mogu i na niže temperature nego što su zimi ovdje po Dalmaciji. Svakako da dolaze u obzir i druge kombinacije , ali ova me koštala oko 200 kn HH na sniženju u Turbo sporta, a u lidla sam pazario hlaće za 199 kn, što je , suma-sumarum , jako povoljno (i toplo)  :palacgore:
Evidentirano
I sreća kad se osmjehuje   pokazuje zube

johnny the boy

• Gost
« Odgovori #18 : 24. Studeni 2009, 18:49:02 »

Dobra ti je dekica,sad možeš i drkicu bacit u vožnji  :LOL: :LOL: sorry moral sam
nije valjda da misliš da se toga i sam nisam sjetio  :mrgreen:
Evidentirano

johnny the boy

• Gost
« Odgovori #19 : 24. Studeni 2009, 18:51:35 »

za kratke relacije je dekica i praktičnija i ugodnija i ne osječaš se kao Marsovac
ja naletio na dobre hlače na popustu za malo više od 500 kn (bile 750 kn) - pa nisam mogao odoliti :)
super cijena hlača  :palacgore:
Evidentirano

marekvz2

• **
  • Vozi: Bicikla s prednjom brenzom
« Odgovori #20 : 24. Studeni 2009, 20:08:36 »

nije valjda da misliš da se toga i sam nisam sjetio  :mrgreen:

:LOL:ili još bolje,suvozačica može grijat svoje rukice ispod dekice.
Evidentirano
Misli svatko da je nama lako...

mrcina

« Odgovori #21 : 24. Studeni 2009, 20:22:53 »

Ma moja opcija je Helly Hansen Termo dry duge gaće i dosta solidne Lidl moto hlaće sa postavom, mislim da mogu i na niže temperature nego što su zimi ovdje po Dalmaciji. Svakako da dolaze u obzir i druge kombinacije , ali ova me koštala oko 200 kn HH na sniženju u Turbo sporta, a u lidla sam pazario hlaće za 199 kn, što je , suma-sumarum , jako povoljno (i toplo)  :palacgore:

termo hlače emezeta od 130kn + tople gače ala termo gače = -5 celzija bezbrižna vožnja.

:LOL:ili još bolje,suvozačica može grijat svoje rukice ispod dekice.

markez a jesi perverznjak.
Evidentirano

sonny

• **
  • Vozi: Grdobinu....
« Odgovori #22 : 24. Studeni 2009, 22:42:18 »

termo hlače emezeta od 130kn + tople gače ala termo gače = -5 celzija bezbrižna vožnja.

...jel to nešto brendirano, ili su to one njihove obične duge bijele gaće... :palacdolje:
Evidentirano
MK Racing  Našice
                     najbolji prozori na svijetu : http://www.troha-dil.hr/

gorank

• Vozi: FZ6 Fazer S2
« Odgovori #23 : 24. Studeni 2009, 22:50:28 »

Imam duge gace ispod traperica, a uskoro planiram kupiti moto hlace, a na nogama uglavnom gojzerice i do sada mi nije bilo zima! Sa moto hlacama ce mi vjerojatno biti jos bolje jer imaju i podstavu (na skidanje) tako da necu duge gace ni nositi!!!  :D :D :D  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

mrcina

« Odgovori #24 : 25. Studeni 2009, 10:13:22 »

...jel to nešto brendirano, ili su to one njihove obične duge bijele gaće... :palacdolje:

nisu brend ali nisu niti bijele gače to su ti hlače sa filc postavom tako da su tople a gače od kolege malo višlje
Ma moja opcija je Helly Hansen Termo dry duge gaće i dosta solidne Lidl moto hlaće sa postavom, mislim da mogu i na niže temperature nego što su zimi ovdje po Dalmaciji. Svakako da dolaze u obzir i druge kombinacije , ali ova me koštala oko 200 kn HH na sniženju u Turbo sporta, a u lidla sam pazario hlaće za 199 kn, što je , suma-sumarum , jako povoljno (i toplo)  :palacgore:

evo ove gore crveno označene.

inače ja sad trenutno koristim skijaške hlače sa filc trenuirkom ispod i ja doma sa vožnje dolazim ušvican.

Evidentirano

koma1

« Odgovori #25 : 25. Studeni 2009, 10:26:30 »

Imam duge gace ispod traperica, a uskoro planiram kupiti moto hlace, a na nogama uglavnom gojzerice i do sada mi nije bilo zima! Sa moto hlacama ce mi vjerojatno biti jos bolje jer imaju i podstavu (na skidanje) tako da necu duge gace ni nositi!!!  :D :D :D  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
ako su imalo dobre moto-hlače naravno sa podstavom, od ispod ti niš ne treba, ja se kako sam rekao i sad često vozim do rijeke i nazad po bilo kakvom vremenu i čak se i fino oznojim u hlačama. :palacgore:
Evidentirano

mrcina

« Odgovori #26 : 25. Studeni 2009, 10:30:08 »

ako su imalo dobre moto-hlače naravno sa podstavom, od ispod ti niš ne treba, ja se kako sam rekao i sad često vozim do rijeke i nazad po bilo kakvom vremenu i čak se i fino oznojim u hlačama. :palacgore:
ako imaš tu dekicu onda ti ispod hlača niš i netreba možeš se i gol voziti ali čuj ako nemaš dekicu moraš imati nešto što bu te grijalo jer hlače se hlade od vjetra te te one hlade a to baš i nije potrebno.

drugo dekica je rekvizit za grad a ne otvorenu cestu.
Evidentirano

johnny the boy

• Gost
« Odgovori #27 : 25. Studeni 2009, 11:13:26 »

dekica je rekvizit za grad a ne otvorenu cestu.

točno tako  :palacgore:
Evidentirano

PetarXTR

• **
  • Vozi: Honda i KTM
« Odgovori #28 : 29. Studeni 2009, 20:50:51 »

Ta dekica je idiotarija. Vozio sam bratov beverly i za tim na skuteru nema potrebe zbog one pregrade napred, moto hlače sa termo postavom su sasvim dovoljne na skutu, a ne se tu pokrivati dekicama kao neka trebica
Evidentirano
Pas rata.

BaDly

« Odgovori #29 : 30. Studeni 2009, 08:40:03 »

Ta dekica je idiotarija. Vozio sam bratov beverly i za tim na skuteru nema potrebe zbog one pregrade napred, moto hlače sa termo postavom su sasvim dovoljne na skutu, a ne se tu pokrivati dekicama kao neka trebica

Kao što je već rečeno, dekica je praktičnija za gradsku vožnju od hlača...  :wink:

mrcina

« Odgovori #30 : 30. Studeni 2009, 08:55:26 »

pizdarija kod te dekice je jedino guza koja se smrzne zato uz dekicu obavezno zavezati nešto oko bubrega jer taj dio je najebo.
Evidentirano

BaDly

« Odgovori #31 : 30. Studeni 2009, 09:57:03 »

pizdarija kod te dekice je jedino guza koja se smrzne zato uz dekicu obavezno zavezati nešto oko bubrega jer taj dio je najebo.

Očito ovisi od dekice do dekice....ova koju sam ja imao (original piaggio) je imala  jednu vrlo široku traku sa čičkom koja se omotala oko struka kako bi držala dekicu i kako bi služila kao bubrežnjak...tako da na toj to nije bio problem...

DANE~VK

• **
  • Vozi: butelju gixxera lucky strike
« Odgovori #32 : 30. Studeni 2009, 10:57:29 »

dekica je odlicna,jos da je onako sareno smeđe boje kao one stare bakine bila bi odlicna
mozes ispod nje sakrit trebu da se i ona malo ugrije
Evidentirano
<br />\\\"...povrati u rijeku pasji skote,<br />pojedi novac i reci hvala ti zivote!\\\"

http://www.bikepics.com/members/danchy55/

Slay_SF

• *
  • Vozi: sf2
« Odgovori #33 : 14. Veljača 2010, 18:45:43 »

Evo danas sam konačno isprobao "dekicu" iz Louis.de ( http://www.louis.de/_30e2c2c9241f171912b8371f3a5f7440e2/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10005197 ).

Sada je čak na akciji za samo 20€, meni ju je Korni donio kada je cijena bila 30 (naravno, murphijev zakon  :LOL: ). Uglavnom, odlično.  :palacgore:
Nisam se puno vozio, svega par kilometara, više da malo provozam skuter ali razlika je ono....nebo i zemlje. Noge tople, imao sam na sebi samo traperice i nekakve visoke cipele. Nema lamatanja dekice zbog vjetra (barem do 70tak kmh koliko ide moj skuter), dimenzije su taman tolike da kada se spusti na sjedalo rub ne dotiče serijski auspuh (SF2). Ima zgodan pretinac između nogu ili za stvari ili za ruke suvozačice hehe

Nedostaci:
-gornja kopča koja se kopča oko vrata je premalena pa se ne može zakopčati/otkopčati sa rukavicama
-obje kopče su na desnoj strani pa se mora istegnuti lijeva ruka da se dopre do njih
-luis znak na bokovima je šaka u oko (stavit ću crne naljepnice na to), da je barem samo stilizirani motor

dalje, tko želi, lako može prilagoditi dekicu sa onim željeznim prstenovima (kao na šatorskom krilu) i provući sajlu kroz nju pa ju stalno držati na skuteru. ili zašiti 50cm crne trake naprijed sa čičak trakom te dodatno vezati dekicu oko prednjeg dijela skutera (prednost je da se ne vuče po prljavoj podnici). moje mišljenje je da je ovo savršeno rješenje za grad za jako malu lovu (150kn ako se uzme po akcijskoj cijeni).
Evidentirano
It starts with the eyes. She's gotta have those kind of eyes that can look right through the bullshit, to the good in someone. 20% angel, 80% devil. Down to earth. Ain't afraid to get a little engine grease under her fingernails.

pikaso

• **
« Odgovori #34 : 15. Ožujak 2010, 17:20:32 »

Poklanjam dekicu za xcitinga !!!!!
Evidentirano
Sanjaj,sanjaj samo ne dok voziš!

koma1

« Odgovori #35 : 15. Ožujak 2010, 17:21:28 »

Šta ti je vruće ?  :palacgore:
Evidentirano

bozoou

• **
« Odgovori #36 : 16. Ožujak 2010, 03:38:56 »

Pošto je zima na odmaku...moram se pohvaliti da sam sa svojim home-made hlačama se vozio cijelo vrijeme bez najmanjih problema...jedino sam na koljena stavljao 'štitnike za rukomet'..i picio s tim i do -10, ispod toga nije da nije išlo, nego nije bilo nižih temp da se testira  :mrgreen: ...PVC rules!! 8)
Evidentirano

johnny the boy

• Gost
« Odgovori #37 : 16. Ožujak 2010, 07:08:35 »

Pošto je zima na odmaku...moram se pohvaliti da sam sa svojim home-made hlačama se vozio cijelo vrijeme bez najmanjih problema...jedino sam na koljena stavljao 'štitnike za rukomet'..i picio s tim i do -10, ispod toga nije da nije išlo, nego nije bilo nižih temp da se testira  :mrgreen: ...PVC rules!! 8)
car si  :palacgore:
Evidentirano

bozoou

• **
« Odgovori #38 : 16. Ožujak 2010, 14:28:18 »

hehe...ali kako su me ovi na poslu gledali kad sam dolazio na -10  :mrgreen: :mrgreen:

A meni nije bio najmanji problem...meni je muka bila kad sam po tim temp. išao negdje bez motora, onda sam se smrznuo kao pi***!!...bez potkape, kacige, moto-rukavica...uff, jednom kad sam čekao pola sata tramvaj...
Evidentirano

karlito

• *
« Odgovori #39 : 16. Ožujak 2010, 21:43:21 »

hehe...ali kako su me ovi na poslu gledali kad sam dolazio na -10  :mrgreen: :mrgreen:

A meni nije bio najmanji problem...meni je muka bila kad sam po tim temp. išao negdje bez motora, onda sam se smrznuo kao pi***!!...bez potkape, kacige, moto-rukavica...uff, jednom kad sam čekao pola sata tramvaj...

potpisujem,sve što si rekao stoji...tako je i kod mene...nisam se vozio tri dana ove zime...jedino što nemam tako dobre hlače...gdje si ih kupio ..daj slike link bilo kaj...tnx...
« Zadnja izmjena: 16. Ožujak 2010, 22:03:02 karlito »
Evidentirano

bozoou

• **
Evidentirano

johnny the boy

• Gost
Evidentirano

pikaso

• **
« Odgovori #42 : 22. Ožujak 2010, 10:59:14 »

poklanjam dekicu !!
Evidentirano

boris1984

• *
  • Vozi: Piaggio X8 250ie
« Odgovori #43 : 03. Travanj 2010, 15:45:20 »

Dali u Zagrebu postoji ducan u kojem postoji neki izbor ovih dekica za noge...Za mog Flya-a sam do sada vidio da ima samo orginal piaggio deckica za 800 kn sto mi je mozda malo preskupo...Takoder,trebala bi mi i dekica za Kymco GD 250...

Ima tko kakvu informaciju?

Hvala!
Evidentirano

Ninja

• Vozi: beciklin
« Odgovori #44 : 03. Travanj 2010, 16:06:03 »

Prodajem "dekicu" Piaggio (mada je to ustvari Tucano Urbano) za Yamahu Neo's,Piaggio Fly.
Evidentirano
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

pikaso

• **
« Odgovori #45 : 13. Travanj 2010, 15:20:59 »

testiraj se za koju godinu kad počme škripiti u zglobovima!!!!!!!!! :palacdolje:
Evidentirano

bozoou

• **
« Odgovori #46 : 13. Travanj 2010, 15:57:10 »

Ovako sam ja gledao na to:

Vjetra sigurno kroz najlon nema ..ostaje samo hladnoća koja probija sama za sebe, a koju pristojno odbijaju štitnici za rukomet.
Ali ako vjetra nema, a ima hladnoće...koja je razlika u toj hladnoći i onoj kad se ide van bez motora?? Meni osobno je puuuno puuno bilo hladnije kad sam negdje vani čekao tramvaj samo 10min.

...mislim da će puno više trpiti zglobovi onima što su izletili van na temp oko +10'C bez pristojne obleke..a takvih je vjeruj mi jaako puno....ja sam se osjećao kao domaćin  :mrgreen: na cesti kad su se pojavkom prvog sunca samo počeli svi stvarati na cesti....ali u trapkama!
Probao sam i ja pri toj temp skinuti svoje hlače..i onu hladnoću koju sam doživio nemogu ni usporediti s toplinom onoga ispod najlon hlača i pri -10  :mrgreen:
Evidentirano

pikaso

• **
« Odgovori #47 : 14. Travanj 2010, 10:38:43 »

ima logike !?  :misli: mislim da pravu zaštitnu odjeću nemože ništa zamjeniti ,npr.pod odijela koja su koncip.tako da ne propuštaju ni vietar ni hladnoću a na van su paropropusna . . na kratke relacije po gradu su dovoljne u kom. s traperom . stim da su "rupe "zabrtvljene" rukavicama ,podkapom,čizmama . . . no ono što u vožnji stvara ugodu ,dok hodaš po gradu je neugoda ;prevruće ,nepokreta si itd . kompromise je ne hodati puno !!! tako i tako smo svi motorizirani ljeni ,te ne hodamo .  . . :palacgore:
Evidentirano

koma1

« Odgovori #48 : 14. Travanj 2010, 20:04:14 »

ima logike !?  :misli: mislim da pravu zaštitnu odjeću nemože ništa zamjeniti ,npr.pod odijela koja su koncip.tako da ne propuštaju ni vietar ni hladnoću a na van su paropropusna . . na kratke relacije po gradu su dovoljne u kom. s traperom . stim da su "rupe "zabrtvljene" rukavicama ,podkapom,čizmama . . . no ono što u vožnji stvara ugodu ,dok hodaš po gradu je neugoda ;prevruće ,nepokreta si itd . kompromise je ne hodati puno !!! tako i tako smo svi motorizirani ljeni ,te ne hodamo .  . . :palacgore:
:LOL: :LOL: :palacgore:
Evidentirano

Vilige Rider

• *
  • Vozi: Piaggio xEvo 400
« Odgovori #49 : 04. Travanj 2011, 15:44:10 »

Prodajem originalnu Piaggio dekicu za model skuter x8 ili xEvo korištena 2mj.  091 162 0569
Evidentirano
 Str: 1 2 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.217 sekundi uz 15 upita.