Evo danas sam konačno isprobao "dekicu" iz Louis.de (
http://www.louis.de/_30e2c2c9241f171912b8371f3a5f7440e2/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10005197 ).
Sada je čak na akciji za samo 20€, meni ju je Korni donio kada je cijena bila 30 (naravno, murphijev zakon

). Uglavnom, odlično.

Nisam se puno vozio, svega par kilometara, više da malo provozam skuter ali razlika je ono....nebo i zemlje. Noge tople, imao sam na sebi samo traperice i nekakve visoke cipele. Nema lamatanja dekice zbog vjetra (barem do 70tak kmh koliko ide moj skuter), dimenzije su taman tolike da kada se spusti na sjedalo rub ne dotiče serijski auspuh (SF2). Ima zgodan pretinac između nogu ili za stvari ili za ruke suvozačice hehe
Nedostaci:
-gornja kopča koja se kopča oko vrata je premalena pa se ne može zakopčati/otkopčati sa rukavicama
-obje kopče su na desnoj strani pa se mora istegnuti lijeva ruka da se dopre do njih
-luis znak na bokovima je šaka u oko (stavit ću crne naljepnice na to), da je barem samo stilizirani motor
dalje, tko želi, lako može prilagoditi dekicu sa onim željeznim prstenovima (kao na šatorskom krilu) i provući sajlu kroz nju pa ju stalno držati na skuteru. ili zašiti 50cm crne trake naprijed sa čičak trakom te dodatno vezati dekicu oko prednjeg dijela skutera (prednost je da se ne vuče po prljavoj podnici). moje mišljenje je da je ovo savršeno rješenje za grad za jako malu lovu (150kn ako se uzme po akcijskoj cijeni).